HP sretno sutra! U koliko si sati?
Kriskice kod kojeg si doktora? Nekako mislim da si kod Lucingera, msislim da je on jos jedini koji ima tu praksu.
kod Škvorca.. i sami su rekli da nemaju tu praksu vraćati 3, ali s obzirom na iskustvo sa mojim js propručuju da iskoristimo svaku..odluka je na nama bila i složili smo se s njima.Moram priznati da sam se zanijela malo sa guglanjem pa sam došla do statistike Beta+ poliklinike gdje navode skoro svako vracanje od 3 stanice neuspješnim..ali ako je to uglavnom kod žena koje su prešle 40 kako spominju Čokoladica i Stela_M onda mi je malo jasnija brojka..
Strpit ću se do bete kako god bilo :)
U postupku od 2022
2022 Inseminacije❌️
3/23 IVF-1 js, nije oplodena
6/23 IVF -2 js, nije
12/23 IVF/ ICSI 3 js, 1 oplodena, 1ET ❌️
6/24 IVF/ICSI 5 js, 3 oplodene, 3 ET -> trudnoca 💖
Blondie bravooo ☺️ neka lijepo tamni i da beta rasturi 🤞
Npelice potrajalo je 2h dok nismo obavili, ali okej ☺️
—
Hvala cure 🤗 mi se podruzile, sve je okej s malenom. Uloziva za prst, unutarnje ušće zatvoreno. U srijedu novi pregled i ako stanje bude isto, išli bi na indukciju (zbog godina i ivf-a). 🙈
Blondie jako mi se sviđa tvoj testić i to srčeko baš daje posebnu čar sretno dalje
Npelice drago mi je da je sve ok sa tobom i maleckom, još par dana i je tu. Svu sreću ti želim, u kojoj ste ono bolnici ti i Korni?
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Teich,
Zbilja mi je žao. Ali je samo pitanje koja će biti dobitna, držim ti fige za iduću smrzlicu 👣 neka bude ta.
Sadieja sam uvijek mislila da je iznad 4% normalanisam ni doživljavala taj nalaz kao lošiji… nadam se da je (samo) to izvor naših problema…
Kad je meni dr otvorila oči po pitanju toga, bila sam baš u banani. Moj partner je na više stavki imao nezadovoljavajuće rezultate spermiograma i isto se nisam opterećivala s morfologijom dok mi dr nije rekla da nju jedino to brine, da ostalo sve nije problem.
🙎♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
🙎♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙
Blondie, jako lijepa crtica ❤️
Dodo, 😘
Teich, baš mi je žao 😔 sretno dalje 🤞🥰
Divna, sa morfologijom od 7% se ima što za raditi, lijepo se umjesto na ivf ide na icsi metodu, odaberu se najbolji spermiji i ako je suđeno doći će do oplodnje.. ispod 4% je problem, sve iznade neka te ne straši.. sretno 🤞🥰
Korni, tvojoj curki je baš lijepo kod mame u buši 🤭🤭
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Teich,
Zbilja mi je žao. Ali je samo pitanje koja će biti dobitna, držim ti fige za iduću smrzlicu 👣 neka bude ta.
Sadieja sam uvijek mislila da je iznad 4% normalanisam ni doživljavala taj nalaz kao lošiji… nadam se da je (samo) to izvor naših problema…Kad je meni dr otvorila oči po pitanju toga, bila sam baš u banani. Moj partner je na više stavki imao nezadovoljavajuće rezultate spermiograma i isto se nisam opterećivala s morfologijom dok mi dr nije rekla da nju jedino to brine, da ostalo sve nije problem.
Draga moja, ja sam ostala trudna sa 10 (komada) spermija loše morfologije. Tako da sve je moguće ❤️
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Ajme meni, pa ovdje ima starih poznatih imena. Slee, Sunny, Stela_M, vidim da je netko spominjao i Razumnu, ali ne nalazim njezine postove. Divno vas je opet čitati
Al’ ja sam krenuo tamo gdje zelim
i tamo gdje zelim cu sigurno doc
Ja - '91 AMH 13pmol, mm '92- crypto-azoo
2 postupka, 5 transfera, rođena naša sreća ❤️
U konzultacijama za drugu bebu
lelicaa91@gmail.com
Hej cure, nisam u toku danas, imala sam privatne probleme i neznam gdje mi je glava trenutno, sutra sve pročitam, pa se javim. Meni je danas stigla menga, 3 dana prije…
39 ja👩❤️👨30 muž
jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com
Korni sretno draga, neka sve super prođe i ubrzo je princezica ovdje
Hypnotic javi nam se
Teich žao mi je 😔 drži se i samo jako dalje 🤞🥰
.
Pusa svim curkama Dodo, NPelice, Kawa, Tinčice, Marisha, Bubice, Blondie, Jurky, Tratinčice, Sadiegreen, Čokoladicee i sve ostale 🥰🥰
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Dodo javi kad ćeš na vađenje krvi, koliko ampula su ti uzeli Ja se pripremam na nekih 15 ahahha imam 800 uputnica, đizs.... rekli su da se javim 1. dan menge pa će me naručiti
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
Sortiraj odgovore
Najstariji