Korni drago mi je da je sve u redu, još malo...lijepo joj je u mami 🤗🤗❤️❤️
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Eni, baš mi je žao.. sretno dalje 🤞🥰
Nove cure, dobro nam došle i svu sreću vam želim 🤞🥰
Trudnice s migrenama, držim vam 🤞🤞 da brzo prođu i ne budu jake 🥰
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Korni, sretno druškanje ❤️
A gdje nam je NPelica? Nadam se da je sve u redu ❤️
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Tinčica, drži se i nadam se da ćeš uspjeti ❤️
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ako te ne traži swift, onda ga ni ne upisuješ, tako sam sama sebi testirala i prošlo je.. ;)
Tincice s obzirom da ja nisam iz Hrvatske mozes li mi molim te objasniti nacin uplate.. zapravo se radi o tome da cu zamoliti prijatelje koji zive u Hrvatskoj da izvrse uplatu a ja cu im naknadno vratiti ali samo mala smjernica kako ide.. Razmisljala sam i western union ali mozda je ova tvoja opcija ipak prakticnija
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Jurky, Angel eyes da da 🥰🥰
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ako te ne traži swift, onda ga ni ne upisuješ, tako sam sama sebi testirala i prošlo je.. ;)
Tincice s obzirom da ja nisam iz Hrvatske mozes li mi molim te objasniti nacin uplate.. zapravo se radi o tome da cu zamoliti prijatelje koji zive u Hrvatskoj da izvrse uplatu a ja cu im naknadno vratiti ali samo mala smjernica kako ide.. Razmisljala sam i western union ali mozda je ova tvoja opcija ipak prakticnija
Prvo i osnovno hvala na dobroj volji ❤️
U principu radi se o klasičnoj bankovnoj uplati sa jednog tekućeg računa na drugi, sad neznam kako drugačije da objasnim. Znači bitno je samo unijeti točan broj računa, a podatke si možemo razmijeniti u mailu koji mi je dolje u potpisu, a također je naša Sanjushka stavila u novosti link za sliku gdje se nalaze Podatci za uplatu. Hvala svima koji su do sada sudjelovali u ovako velikoj akciji. Posebne ste ❤️ Hvala
Draga Korni sretno i nadalje ❤️❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Nicaivo cestitkeeeee 😍😍😍🥳🥳
Korni jos malo pa je kod mame u rukama 😍🥰🥰
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Prvo i osnovno hvala na dobroj volji ❤️
U principu radi se o klasičnoj bankovnoj uplati sa jednog tekućeg računa na drugi, sad neznam kako drugačije da objasnim. Znači bitno je samo unijeti točan broj računa, a podatke si možemo razmijeniti u mailu koji mi je dolje u potpisu, a također je naša Sanjushka stavila u novosti link za sliku gdje se nalaze Podatci za uplatu. Hvala svima koji su do sada sudjelovali u ovako velikoj akciji. Posebne ste ❤️ Hvala
Draga Korni sretno i nadalje ❤️❤️
Tincice uzela sam podatke..svi mi ovde bi bili presrecni da rezultat bude da ti dobijes svoju bebicu.. mozda nece biti veliki iznos ali ce sasvim sigurno biti od ❤
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sadiegreen pupo čestitam, neka je dobitan 🤞🏻🍀
Nicaivo čestitaaaam! Neka se lijepo podupla.. ❤️
Korni glavno da je sve ok, proletit će još to malo začas 🥰❤️
Tinčica ja sam napokon uhvatila malo vremena i uplatila, nije puno jer i mi štedimo za postupak ali je od ❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim ✖️
7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
9.⏳
s88.forum@gmail.com
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ja sam uspjela iz Njemacke
TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala Vam cure svima, ❤️❤️
kada uspijem povezati čija je poruka i ako smo se čule mailom obavezno se javim da je sjelo tako da svaka cura zna. Svakoj sam se curi povratno javila ako imam mail , ali ima i jedno 2 cure koje nemogu nikako povezati sa mailom ili profilom, pa ako ste uplatile, a ja nisam vratila poruku da znate da ili nisam uspjela povezati ili nije još sjela uplata. Slobodno me pitajte ako se nisam javila. Javim se svima a jedna je cura i nešto pogriješila pa povukla uplatu i ponovila.. ❤️
Da sam se ovom nadala, nisam i ovo baš vraća vjeru u ljude. Sve što želim sebi želim i Vama, hvala za svaki cent, ako je od srca (to je najbitnije) a i shvaćam koliko smo svi financijski iscrpljeni, ovaj tempo bi teško popratili i sa plaćama iz vlade a kamoli sa našima.
Ovo se ne zaboravlja i zapamtite da ste prave lavice koje se bore i za druge i za sebe.
❤️❤️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🫶🫶🥹🥹🥹🥹🥹
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Trebam pomoć oko naručivanja 🫣
Doktorica Lana mi je poslala da obavim ove pretrage:
Obradu na trombofilije i APS:
-antikardiolipinska antitijela (Aci iGg i Aci IgM)
-lupus antikoagulans
-anti-B2-GP1
-Faktor V Leiden, Faktor II protrombin, AT III, Protein C, Protein S, PAI-1, MTHFR
-kariogram
+ suprug kariogram i mikrodelecije y kromosoma.
Moje pitanje je gdje se mogu naručiti za navedeno? Tipa rekla mi je da oni svojim pacijentima preporucuju da za trombofiliju odu u Vinogradsku. To bi značilo da sve ovo navedeno osim kariograma spada pod trombofiliju?
Malo mi je sad to novo pa da ne ispadnem glupa 🤷♀️
Pitala sam za kariogram jednom na forumu kad je samo suprug trebao pa ću probati i sebe naručiti da idemo skupa ako bude moguće i naravno gdje će biti brže.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
Sortiraj odgovore