Eni, baš mi je žao.. sretno dalje 🤞🥰
Nove cure, dobro nam došle i svu sreću vam želim 🤞🥰
Trudnice s migrenama, držim vam 🤞🤞 da brzo prođu i ne budu jake 🥰
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Korni, sretno druškanje ❤️
A gdje nam je NPelica? Nadam se da je sve u redu ❤️
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Tinčica, drži se i nadam se da ćeš uspjeti ❤️
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ako te ne traži swift, onda ga ni ne upisuješ, tako sam sama sebi testirala i prošlo je.. ;)
Tincice s obzirom da ja nisam iz Hrvatske mozes li mi molim te objasniti nacin uplate.. zapravo se radi o tome da cu zamoliti prijatelje koji zive u Hrvatskoj da izvrse uplatu a ja cu im naknadno vratiti ali samo mala smjernica kako ide.. Razmisljala sam i western union ali mozda je ova tvoja opcija ipak prakticnija
Prvo i osnovno hvala na dobroj volji ❤️
U principu radi se o klasičnoj bankovnoj uplati sa jednog tekućeg računa na drugi, sad neznam kako drugačije da objasnim. Znači bitno je samo unijeti točan broj računa, a podatke si možemo razmijeniti u mailu koji mi je dolje u potpisu, a također je naša Sanjushka stavila u novosti link za sliku gdje se nalaze Podatci za uplatu. Hvala svima koji su do sada sudjelovali u ovako velikoj akciji. Posebne ste ❤️ Hvala
Draga Korni sretno i nadalje ❤️❤️
Tincice uzela sam podatke..svi mi ovde bi bili presrecni da rezultat bude da ti dobijes svoju bebicu.. mozda nece biti veliki iznos ali ce sasvim sigurno biti od ❤

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Sadiegreen pupo čestitam, neka je dobitan 🤞🏻🍀
Nicaivo čestitaaaam! Neka se lijepo podupla.. ❤️
Korni glavno da je sve ok, proletit će još to malo začas 🥰❤️
Tinčica ja sam napokon uhvatila malo vremena i uplatila, nije puno jer i mi štedimo za postupak ali je od ❤️
👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
2 stimulacije
▫️11/20 - zamrzavanje stanica
▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
2 prirodna
▫️9/23, ✖️
▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
✴️Beta+ (1 stim)
▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
✴️Repromed (6 stim)
▫️6/24 prekinut postupak
▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔
📧 s88.forum@gmail.com
Eni, baš mi je žao.. sretno dalje 🤞🥰
Nove cure, dobro nam došle i svu sreću vam želim 🤞🥰
Trudnice s migrenama, držim vam 🤞🤞 da brzo prođu i ne budu jake 🥰
Sunce, žao mi je što ipak nije ispalo dobro..nadam se da ćeš se očistiti brzo i bezbolno 🤞🥰 uživaj u ljetu ❤️
Nicaivo, sretno danas 🤞🥰
Korni, sretno druškanje ❤️
A gdje nam je NPelica? Nadam se da je sve u redu ❤️
Cure ja nisam nikad pa mi molim vas objasnite kako se uplaćuje na Revoult račun?? Ja sam u Erste i probala sam preko George aplikacije ali tamo mi nigdje ne nudi da unesem SWIFT kod pa sad ne znam kako dalje.
Tinčica, drži se i nadam se da ćeš uspjeti ❤️
Sretno cure svima 😘😘😘😘
Ako te ne traži swift, onda ga ni ne upisuješ, tako sam sama sebi testirala i prošlo je.. ;)
Tincice s obzirom da ja nisam iz Hrvatske mozes li mi molim te objasniti nacin uplate.. zapravo se radi o tome da cu zamoliti prijatelje koji zive u Hrvatskoj da izvrse uplatu a ja cu im naknadno vratiti ali samo mala smjernica kako ide.. Razmisljala sam i western union ali mozda je ova tvoja opcija ipak prakticnija
Ja sam uspjela iz Njemacke

TTC 08/2021 👰32 🤵34
Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
04/24 FET, otkazan
05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙
Hvala Vam cure svima, ❤️❤️
kada uspijem povezati čija je poruka i ako smo se čule mailom obavezno se javim da je sjelo tako da svaka cura zna. Svakoj sam se curi povratno javila ako imam mail , ali ima i jedno 2 cure koje nemogu nikako povezati sa mailom ili profilom, pa ako ste uplatile, a ja nisam vratila poruku da znate da ili nisam uspjela povezati ili nije još sjela uplata. Slobodno me pitajte ako se nisam javila. Javim se svima a jedna je cura i nešto pogriješila pa povukla uplatu i ponovila.. ❤️
Da sam se ovom nadala, nisam i ovo baš vraća vjeru u ljude. Sve što želim sebi želim i Vama, hvala za svaki cent, ako je od srca (to je najbitnije) a i shvaćam koliko smo svi financijski iscrpljeni, ovaj tempo bi teško popratili i sa plaćama iz vlade a kamoli sa našima.
Ovo se ne zaboravlja i zapamtite da ste prave lavice koje se bore i za druge i za sebe.
❤️❤️❤️❤️❤️🫶🫶🫶🫶🫶🥹🥹🥹🥹🥹
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Trebam pomoć oko naručivanja 🫣
Doktorica Lana mi je poslala da obavim ove pretrage:
Obradu na trombofilije i APS:
-antikardiolipinska antitijela (Aci iGg i Aci IgM)
-lupus antikoagulans
-anti-B2-GP1
-Faktor V Leiden, Faktor II protrombin, AT III, Protein C, Protein S, PAI-1, MTHFR
-kariogram
+ suprug kariogram i mikrodelecije y kromosoma.
Moje pitanje je gdje se mogu naručiti za navedeno? Tipa rekla mi je da oni svojim pacijentima preporucuju da za trombofiliju odu u Vinogradsku. To bi značilo da sve ovo navedeno osim kariograma spada pod trombofiliju?
Malo mi je sad to novo pa da ne ispadnem glupa 🤷♀️
Pitala sam za kariogram jednom na forumu kad je samo suprug trebao pa ću probati i sebe naručiti da idemo skupa ako bude moguće i naravno gdje će biti brže.
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔
Nicaivo čestitam ti od srca, nek se čvrsto drži bebi
Sunce drži se, iza kiše dolazi baš to - sunce....
Tinčice nije mnogo, ali je od 🩷
Mene čeka prvi ivf u poliklinici ivf za rujan... srpanj nam ne odgovara, a kolovoz je na GI dr. Radi se o dr Bracun, zasad sam prezadovoljna, jako je ugodna i stručna, ako je imao tko iskustva slobodno mi napiše...
29👸🏻36🤠 Pokusavamo od 10/2022
Ja - povišena anti-Tg - 385 uz uredan TSH, AMH 22.14 pmol/L, On - normozoospermija
Letrozol 5mg + ciljani odnosi 1-5./2024. ❌️❌️❌️
9/2024 pol ivf (Ovaleap,Cetrotide,Ovitrelle i Decapeptyl) 7❄️ freeze all blagi hiper
12/2024, 1/2025 FET 2 biokemijske (hcg 30)❌️
2/2025 histeroskopija✅️ - CD138✅️ Low NK cells
3/2025 FET pr ciklus - beta 10dnt 260 ➡️ 12dnt 725 ➡️ 16dnt 6600
Dreamer žao mi je što se tako osjećaš, nadam se da će ti cure dati neki dobar savjet i da ćeš uspjeti 🍀♥️😘
BikMik hvala ti🥰jedva čekam♥️🥰😘🙏🏻
Dodo doktorica ti je užas, nemam što drugo reći. Žalosno da te tako zaj....😔nadam se da ćeš uspjeti na kraju ❤️
Jurky♥️ daaa😍jedva čekam♥️🥰😘🙏🏻
Tinčice uspjela sam preko Revoluta još prije par sati, nikako da se javim ovdje. Nadam se da su novčići odmah sjeli. Sretno dalje i javi nam update kroz koji dan🍀🤞🏻❤️♥️😘
Nicaivo odlično, čestitam🎉baš mi je drago 🎉nek se uredno podupla🤞🏻🍀😘❤️
Korni drago mi je da je sve ok. Lijepo joj je kod mame. Sretno ❤️🍀😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Nicaivo cestitaaaam ❤️ bas lijepe vijesti! Neka se cvrsto primi! Imas li kakve simptome?
Dodo ajme strasno, bas bezobrazno, nikad nisam cula za to pravila da mora biti od hzzo-a uputnica.
Kornj super da je sve dobro! Zelim ti da ti ovi dani iscekivanja u finalu prolete i da uskoro grlis svoju ljubav!
Tincica ja nisam stigla danas uplatiti jer sam imala kaos dan tako da ocekuj jos uplata. Uplatila bi sad, ali je george aplikacija na nekom odrzavanju do 1 ujutro. Nadam se da ces uspjeti skupiti! Za koliko bi trebala u stimulaciju?

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Nicaivo, čestitam, neka se samo lijepo dupla 😊🤞
Korni, joj pa ti u samom finišu, uzbuđenje je sigurno na vrhuncu, a vjerujem da ni nije više lako s trbuhom 😄
Diivnaa, nas je vodila dr. Bračun, još dok je bila u Betaplusu. Također imam samo riječi hvale za nju, jako draga i pristupačna doktorica, spremna odgovoriti na svako pitanje. S obzirom na moj niski AMH, baš mi je potrefila stimulaciju, nije bilo puno smrzlića, ali taman za dvije sekice (vidiš u potpisu)🥰 Jedna bebica iz ET-a, druga iz FET-a 😊 Nadam se da će i tebi uspjeti kod nje, sretno 🤞🍀😊
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Tincica uplaceno preko Revoluta, trebalo bi odmah sjesti. Nadam se da ćeš uspjeti skupiti, javi nam 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji