Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hani
    11. Prosinac 2022. 10:57

Lemon, baš, baš mi je drago🤗🤗🤗. 
    Da bude sve u najboljem redu, a ne sumnjam da hoće🙏🙏🙏

Lemon
    11. Prosinac 2022. 11:15

Hani mislim da smo bile zajedno na temi kada sam bila prošli put trudna. Jako mi je drago kada vidim tvoj potpis i dvije sreće 😚💫

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

IvonaSi2509
    11. Prosinac 2022. 13:04

Stela_M

IvonaSi2509

Stela_M

IvonaSi2509

Hej cure,trebam pomoć,pošto je vikend a meni ne da vrag mira,vadila sam jučer nalaze spolnih hormona pa sam sada stigla do nalaza napokon,i sad me zanima ovako:
    3.dan men ciklusa
    Prolaktin -23.25 Referentni interval( 4.79-23.3) Testosteron- 0,80 -II- ( 0,29-1,67)

Daaaal je to ok po vama?Ostali su ok,al ovi su mi nekako blago povišeni.
    U utorak mogu tek do doktorice pa da mi duša bude mirnija

Nalazi su ti ok nije to ništa sad alarmantno povišeno prolaktin može biti od stresa a testosteron ti nije povišen on je u referentim vrijednostima s druge strane hormone se gleda kao sveukupnu sliku uz lh, fsh itd….

Hvala Stela ☺️☺️☺️

Ma ništa sve dok to nije preko referentnih vrijednosti sve je to dobro ne brini 😉 je si vadila lh,fsh,amh?

Znaci : FSH,LH,Prolaktin,TestosteronTSH,E2 ☺️

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Točkica 89
    11. Prosinac 2022. 13:39

Lemon  zelim svu srecu u trudnoci.. 💕💕💕💕💕Mislis od 11 jajnih su dva bila u redu nakon sto ste isli na PGD pa si sad u 10tt? Jesi prije toga bila na postupcima? Trudna? Kako je zavrsilo? 

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Butterfly 🦋
    11. Prosinac 2022. 13:45

awi

cure, ja sam danas radila test i nista ni ovaj put. (u testnom prozorcicu nije bilo crte samo plava boja malo razlivena, ne znam jel test sr*nje, clear blue onaj sto se moze radit 6 dana prije ocekivane m).
    budem sutra ponovila al nekako su sve ladje potonule ovo jutro.
    ostale curke, drzim fige za bozicna cuda 🤞❤️

Zao mi je awi😔 probaj jos sa kojim testom , znam da cure preporucuju one na trakice iz mullera i slicno , bolje se poprati.. drzim fige jos uvijek, javi😘

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

Butterfly 🦋
    11. Prosinac 2022. 13:53

Kachusa jako lijepe vijesti, veselje, uzivajte🥰
    Hvala stelam,takica, malag😘  smanjila sam tempo lezim, al nez ni dal je to dobro… 
    palo mi na pamet da mi nije OHSS .. taman je 5 dana nakon stoperice, procitala sam prve stranice neznam ako je koja od vas imala ohss? , jucer su bili uzasni bolovi danas dosta manje mogu se kretati ali i dalje osjetim non stop, sutra cu otici na uzv ako ce me moc primiti.. 🤞🏼🙈

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

MalaG
    11. Prosinac 2022. 14:15

Kacusha predivne vijesti! Toliko mi je drago zbog vas i da se sve slaže na svoje mjesto!🥰🤗❤️
    Awi žao mi je.😔 Složila bi se sa Pandapanda da probaš Muller trakice obzirom da lakše možeš pratiti tamnjenje crte. 🍀🍀🍀
    Pandapanda kažu da je dobro kretati se zbog cirkulacije, ali nema smisla se forsirati ako na kraju neće biti koristi. Bolje odmoriti!🤞🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Mag.no.li.ja
    11. Prosinac 2022. 14:18

Pozdrav cure! Zaboravila sam lozinke i korisnicko ime pa sam napravila novi mail i novi profil samo da se javim. 
    Lemon, ja te se sjecam, znam da si imala jako tezak put cak u dva navrata grozne događaje ako se ne varam i nadam se da je ovaj put stvarno sve ok.🤍🤍🤍🤍
    Nisam neko vrijeme citala forum ali vidim da ima lijepih vijesti, cestitam svima.
    Babač mi je navrsio godinu dana i novo sto se tiče mene je to da sam opet trudna😯😯😯, prirodno, spontano, kako zelite😅😅. Isli smo probati jel to stvarno tako jednostavno sada i ne kuzimo ni sami kako se to sada tako lako događa, nije nam 20, bliže 40🤣, sa par dijagnoza, nakon 10 godina borbe. Nisam jos dosla do nipta tako da jos ne racunam da je to to, a ni nakon nipta se tako ne mogu ponasati jer sam imala inducirani pobacaj u 27tt.
    Neki poseban recept nemam, da imam rado bi ga tu napisala. 

• Mag.no.li.ja
    11. Prosinac 2022. 14:48

Maslačak, sve si u pravu🙃. A evo pocetak mi je isti kao i prosli put, samo mi se cini da lakse mogu u dućan ali to sam skuzila da je zato jer se ne nose maske, ono s maskama i mucninom je bio užas. Ma dug je put ispred mene, svi sve znate. Što bude bit će, nego eto ni mi ne shvaćamo kako se to sad odjednom tako lako događa.

• Mag.no.li.ja
    11. Prosinac 2022. 15:58

maslačakx2

Mag.no.li.ja

Maslačak, sve si u pravu🙃. A evo pocetak mi je isti kao i prosli put, samo mi se cini da lakse mogu u dućan ali to sam skuzila da je zato jer se ne nose maske, ono s maskama i mucninom je bio užas. Ma dug je put ispred mene, svi sve znate. Što bude bit će, nego eto ni mi ne shvaćamo kako se to sad odjednom tako lako događa.

Haha drago mi je da sam te zapamtila kako spada haha
    Koliko si sad trudna? I o koliko lako pričamo hahah, tipa par miseci pokusavanja ili vas je iznenadilo bez posebnog truda 🤣
    Moja mala se navezala na sisu do mjere da mi opet curi mliko ako uru nisam dojila, ko kad se tek rodila. Imat ću tu problema vidim, a M ne mogu sigurno ni dobit uz ovoliko puno dojenja. A jedva čekam pokusavat. Oboje smo nabrijani baš, muz više na seks doduše hahah, ja jedva čekam bockat stomak, malo bemfole malo orgalutrana malo cetrotide mmmm prava sam ivf đana 🤣🤣🤣
    Doslovno pomisao da još malo pa ću počet pokusavat mi izaziva leptirice u trbuhu hahaha

Pa iz tri mjeseca pokusavanja. S tim da sam imala blighted kad je njemu bilo pola godine. Tada smo se pazili. Znaci nije cak bilo do kraja. Nisam dojila, mozda 20ak dana. Jbg ravna kao daska.
    A evo ovih dana cu neki nipt napraviti. Naravno ako sve bude ok za nipt.
    Meni je ipak malo laknulo sto se necu morat vise bockat🥴🥴😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.