drage moje, nekako imam osjecaj da cu se ja zadrzati na ovoj temi malo duze nego sto sam ocekivala kad sam kretala u mpo vode 🥺
zvala me dr.D, koja mi je bila na transferu, ništa od smrzlića ni ovaj put, džabe 10 js kad nista od njih, vec 2. put🥺 kaze da iako sam mlada, da mi endometrioza narusila kvalitetu js i iako ih imam puno svaki put da je nekvaltiteno i to je to, bas mi je ubila ikakvu nadu…
uglavnom vadila sam KKS i CRP jutros prema uputama dr jer na aspiraciji su mi punktirali izmeduostalog i endo cistu (slucajno ili namjerno neznam) i iako pijem antibiotik zbog toga od dana aspiracije, od tud vjv i krv nakon transfera i bolovi,pa moguce da se neka upala razvila.. vidjet cemo kad dodu nalazi krvi popodne , ne sluti mi na dobro ali radit cu test ovaj vikend (8,9 dpt) pa cemo vidjet🤞🙏🥺❤️
Žao mi je
Znam taj osjećaj,kad ne ide pravim putem. Tako je meni na početku bilo .
I onda još me prijatelji pitaju u čemu je problem,a ja jedini odg. sam imala da nije dobra kvaliteta.
Kao to je biologija🖤 ne može se točno znati.
Nadam se da ćeš ti imati više sreće od mene dosad.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Evo mene s uzva, ceka me jos tjedan dana nervoze I iscekivanja…naime, danas sam po O 7+5, Po Uzv tjedan manje prosli put naveli, gestacijska raste, zumanjcana raste, prosli put jedva vidljiva sad itekako,no nema odjeka ploda. Napisao je da ga ne moze sa sigurnoscu potvrditi 😭 A ja ocekivala cuti srce vec Dana's….Evo slicice, tu on ne moze biti siguran je li ova mala svjetla kuglica s desne strange u gestacijskoj plod Ili nije….
https://ibb.co/GJwFWQ9
Nedaj se draga. Čuće se srculence sledeci put😍😍😍
Ja sam sutra na UZV nisam danas.
Javim sve sutra.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
awi jos nije gotovo, drzim fige za najbolji ishod
luana samo pozitivno, vjerujem kako i takica kaze da ce na sljedecm uzv biti lijepe vijesti, hrabro i sretno :)
bejbe da, vjerujem u napredak medicine i da bi se trebalo moci doci do trudnoce u raznim nasim slucajevima, al bas nekako mu ubija nadu to neznanje razloga neuspjeha, i sto popraviti na cemu poraditi :( drzat fige za ova dva ET ovaj tjedan, a za dalje cemo vidjet...
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Evo mene s uzva, ceka me jos tjedan dana nervoze I iscekivanja…naime, danas sam po O 7+5, Po Uzv tjedan manje prosli put naveli, gestacijska raste, zumanjcana raste, prosli put jedva vidljiva sad itekako,no nema odjeka ploda. Napisao je da ga ne moze sa sigurnoscu potvrditi 😭 A ja ocekivala cuti srce vec Dana's….Evo slicice, tu on ne moze biti siguran je li ova mala svjetla kuglica s desne strange u gestacijskoj plod Ili nije….
https://ibb.co/GJwFWQ9
Nedaj se draga. Čuće se srculence sledeci put😍😍😍
Ja sam sutra na UZV nisam danas.
Javim sve sutra.
uf, nadam se...kad smo vec do ovdje dosli da i bude ok.... bas mi je stres sad...sretno sutra😍
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
sani88 rekli da je jos rano za betu 💆
dakle, doktorica kaze da ovo jos nije vidjela, da je totalni nesrazmjer krvarenja i debljine endometrija, da krvarenje ne mora nista znaciti a i moze (no shit scherlock😅). uglavnom, prekidam s estrofemom, nastavljam samo s cycligestom vag, i u petak prvo kontrola (ako endometrij i dalje bude ok, onda cu ic vadit betu, a ako se on u medjuvremenu stanji, onda nema ni potrebe za betom). rekla je da ne moze reci niti da je gotovo a niti da ce bit uspjesno, bolovanje obavezno do petka.
Draga i mene zanima kako ti nisu vadili betaHCG? Pa danas ti je 10 dan od transfera ako sam dobro upratila.
Nadam se da je prestalo krvarenje i da je to bio neki hematom koji je otišao a bebac ostao🤞🥰
Miruj sad strogo samo do wc i to je to.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Pandapanda žao mi je što nema smrzlića ni ovaj put, to ukazuje da je loša kvaliteta js sto je jako često povezano uz endometriozu, i da trebali bi poraditi na tome, dakle suplementacija i ti i muž barem 3mj pa onda postupak. Takodjer da li ste obavili proširene pretrage da eliminirate sve moguće uzroke? Ali nije još ništa otpisano, pa još si PUPO🤗🤞🙏..
Awi pa čemu im onda komentar da je možda vanmaterična 🤦♀️, i moram priznati da još nisam čula za ovu praksu prvo uzv, pa beta 🤷♀️. Btw betu možeš vaditi 11dno/ aspiracije i trebala bi biti pozitivna, doduše mala ali pozitivna ako je do trudnoće došlo. Isto tako mi nema smisla koristiti vaginalno cyclogest a krvariš, riskiraš još i kakvu infekciju, umjesto da ti je propisala oralno progesteron 🤷♀️. Kako god, stanje možeš ispratiti i testovima, držim 🤞🤞🤞
Luana žao mi je, nadam se da izađe ipak na dobro 🤞
Bejbe sad ti vidim u potpisu da od 9js oplođenih nijedna blastica, baš mi je žao, dogurati do te faze i ništa 😔, jel imate plan sad za dalje, hoćete opet pokušati sa pgd-om. Lemon je spomenula da su oni u Bruxellesu.
Sani, da izgleda da je loša kvaliteta čim od toliko js već 2 puta ne dolazi ni do jedne blastice, a korstila sam zadnja 3mj ubinquinol 200mg dnevno, i prenatal i vitaminD, zdravije se hranila, ne znam što više ubaciti, a mužu je spermiogram ok- sve uredu. što bi trebala od dodatnih pretraga ? čitam spominjete kariogram, histeroskopija, to ništa nisam radila i nisam izučavala, ukoliko ovaj put bude neuspješno defitinitivno ću sve što je moguće provjeriti prije idućeg postupka, ovo je baš deprimirajuće..
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pandapanda treba vjerovati da su bas one dvije sto su u tebi dosle do blastocista i da su one tvoje bebice na kraju.. istrazujuci statistike, od 5 oplodjenih jajnih prosjek je da 2 dođu do blastocisti tako da.. nije jos nista izgubljeno.. imas dvije u sebi.. samo pozitivno...
Luana po malo nizoj beti plod mozda kasni zato jos nije vidljiv odjek.. drugi tjedan mozda bude srceko, samo treba vjerovat..
Awi jako cudna situacija, stvarno ne znam sto bi rekla... Samo beta je znak jesi li trudna ili ne.. mozda te jos nisu slali izvadit ju jer misle da je prerano zbog stoperica i td... nadam se da ce na kraju sve biti u redu...
Takica sretno sutra na ultrazvuku.. zasluzila si da sve bude dobro..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Hvala ti Točkica, ne preostaje nego nadat se i vjerovat u to zasad ..🤞
Pandapanda žao mi je što nema smrzlića ni ovaj put, to ukazuje da je loša kvaliteta js sto je jako često povezano uz endometriozu, i da trebali bi poraditi na tome, dakle suplementacija i ti i muž barem 3mj pa onda postupak. Takodjer da li ste obavili proširene pretrage da eliminirate sve moguće uzroke? Ali nije još ništa otpisano, pa još si PUPO🤗🤞🙏..Sani, da izgleda da je loša kvaliteta čim od toliko js već 2 puta ne dolazi ni do jedne blastice, a korstila sam zadnja 3mj ubinquinol 200mg dnevno, i prenatal i vitaminD, zdravije se hranila, ne znam što više ubaciti, a mužu je spermiogram ok- sve uredu. što bi trebala od dodatnih pretraga ? čitam spominjete kariogram, histeroskopija, to ništa nisam radila i nisam izučavala, ukoliko ovaj put bude neuspješno defitinitivno ću sve što je moguće provjeriti prije idućeg postupka, ovo je baš deprimirajuće..
Toplo preporučam i svježu matičnu mliječ, ubaci još i omegu i vitamin c i e, neka i muž ubaci ove osnovne vitamine bez obzira što je normo, kod njih uvijek ima mjesta za napredak. Što se pretraga tiče u proširene spada trombofilija, imunološke pretrage, kariogram( ako nije uredan imate indikaciju za pgd) i histeroskopija. A vjeruj mi znam kako je kad se tapka u mjestu, nakon što sam ja krenula obavljati pretrage samo sam molila Boga da se nađe nekakav ( rješivi) problem, nešto za što se mogu uhvatiti i reći eh to je uzrok idemo ga sad riješiti, ovako kako kažeš je baš deprimirajuće i osjećaš se nemoćnim, a vrijeme ide.. Zasad probaj održati optimizam i vjeruj u svoje mrve a onda o tom-potom..
Screenshotano, ako bude trebalo... hvala ti puno
Pandapandatreba vjerovati da su bas one dvije sto su u tebi dosle do blastocista i da su one tvoje bebice na kraju.. istrazujuci statistike, od 5 oplodjenih jajnih prosjek je da 2 dođu do blastocisti tako da.. nije jos nista izgubljeno.. imas dvije u sebi.. samo pozitivno…
Luanapo malo nizoj beti plod mozda kasni zato jos nije vidljiv odjek.. drugi tjedan mozda bude srceko, samo treba vjerovat..
Awijako cudna situacija, stvarno ne znam sto bi rekla… Samo beta je znak jesi li trudna ili ne.. mozda te jos nisu slali izvadit ju jer misle da je prerano zbog stoperica i td… nadam se da ce na kraju sve biti u redu…
Takicasretno sutra na ultrazvuku.. zasluzila si da sve bude dobro..
Pandapanda, takica, sani, hvala na podršci...
I ja se nadam jer od pocetka kasnimo tjedan dana po uzv, beta je bila niza isto, kazu uobicajeno za 10dnt s obzirom da je icsi odradjen... Nema druge nego cekat...
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sortiraj odgovore
Najstariji