Sani88, prevenirati na koliko dugo? iskreno, ovo sve sta vas pitam, to je zapravo ta pomoc koju i dobivam... privatni ginekolog mi je rekao jos iza drugog spontanog da koristm utrogestan 20 ciklusa i do kraja, nisam to napravila.. ugl,da nastavim sa eurotirox i da pijem prenatalne i to je to.. da pricekam jos jednom da vidim hoce li mi hematolog odobrit heparin ( na trombofiliju koju nemam,a mama ima ) ugl,kupila sam omegu od solgara, dvije na dan,novalac jedan, terra nova vit D,eurotirox i trenutacno pijem dva sulotrim forte radi streptokoka B ( sta mi je isto nepoznanica )
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Evo da se i ja malo javim.
Jučer sam povraćala nakon utakmice (biti će od nervoze) i nakon toga sam prokrvarila. Bila je svježa krv i jedan mali ugrušak. Još malo smeđarenja na ulošku i to je za sad to.
Ne znam dal da odem na hitnu jer bi danas kao bilo 5+1 a uzimam utrogestane 3*200, estrofem 2*2 i Prednisone i nemaju mi vise sto dati.
Živim u RI i nemam lijepo iskustvo sa KBCom. Neke dr ne smijem ni sresti pa mi je iskreno veći stres otic tamo nego živjeti u neznanju.
Sretno svima 🥰🤞🏼
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Mimi Draga a da odeš privatno ginekologu? Sigurno ima neko ko je stručan a da bi te mogao smiriti i da se ti osjećaj ugodno na pregledu koliko god to bilo tesko.
Bitno je da te pogleda i kaze dal si za bolnički tretman ili ne.
Jel ne krvariš vise?
Ja sam na 3x100 utrogestan i estrofemu i Clexan. Uz vitamine.
Mozda ce ti predložiti da vidiš krv ili da primiš depo progesteron kad vide da je na UZV sve ok.
Javljaj tu sam za podršku.
Hvala Linda 🥰 Stela nestrpljiva mi je drugo ime. Kod mene sve sad i odmah... sta cu izvinite ako pretjerujem🙃🙃🙃
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
MimiDraga a da odeš privatno ginekologu? Sigurno ima neko ko je stručan a da bi te mogao smiriti i da se ti osjećaj ugodno na pregledu koliko god to bilo tesko.
Jel ne krvariš vise?
Mozda ce ti predložiti da vidiš krv ili da primiš depo progesteron kad vide da je na UZV sve ok.
Hvala Linda 🥰 Stela nestrpljiva mi je drugo ime. Kod mene sve sad i odmah… sta cu izvinite ako pretjerujem🙃🙃🙃
Subota je i nitko ne radi.. Za sada je stalo (vjerojatno još sinoć).
Ma inače idem privatno ginekologu i on je na godišnjem do 20.12. Mislim rade njegovi kolege ali tek u ponedjeljak. Neki kažu bolje ne čačkati do 7TT…
Ma u prvoj trudnoći sam bas obilno krvarila po 7 dana jedno 5 puta…
Ja za klexane čekam pozitivnu srčanu akciju pa će mi ih tada uvesti (ako do toga dođe).
MimiDraga a da odeš privatno ginekologu? Sigurno ima neko ko je stručan a da bi te mogao smiriti i da se ti osjećaj ugodno na pregledu koliko god to bilo tesko.
Jel ne krvariš vise?
Hvala Linda 🥰 Stela nestrpljiva mi je drugo ime. Kod mene sve sad i odmah… sta cu izvinite ako pretjerujem🙃🙃🙃
Ma inače idem privatno ginekologu i on je na godišnjem do 20.12. Mislim rade njegovi kolege ali tek u ponedjeljak. Neki kažu bolje ne čačkati do 7TT…
Ja za klexane čekam pozitivnu srčanu akciju pa će mi ih tada uvesti (ako do toga dođe).
Onda samo miruj. Danas odmor maksimalan. Bice srčane akcije ja vjerujem u to.🥰🥰🥰
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Jel ne krvariš vise?
Onda samo miruj. Danas odmor maksimalan. Bice srčane akcije ja vjerujem u to.🥰🥰🥰
Sani88 hvala vam obijema.
A znamo svi da će biti šta bude i da na većinu mi ne možemo utjecati, ali lijepo je kad se imaš gdje “pojadati”.
Meni jako teško pada sto nikom nismo rekli za situaciju i nemam s kime pričati o tome…
Nitko ne zna da idemo na IVF…
A dogovor je uvijek da barem do 12TT ne kažemo nikome…
Hvala vam 🥰
Moja beta i ovaj put negativna.. 😞
Sad odtugovati i skupiti snage za nove pobjede u 2023. s vama ostalima koje idete tada po svoje malene.. 💕💕💕
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Moja beta i ovaj put negativna.. 😞
Sad odtugovati i skupiti snage za nove pobjede u 2023. s vama ostalima koje idete tada po svoje malene.. 💕💕💕
Zao mi je ❤️
Cure, uspjela pročitati 20plus stranica zaostataka. 🙈
Cvit čestitke na trojkama, želim ti urednu trudnoću 🥰
Kachusa čestitke na lijepim vijestima. Uživajte sa curicom 🥰
Linda čestitke na curicama, da čim prije budete svi zajedno 🥰
Također, ostalim curama držim fige na svim poljima ❤️
Mali update od mene: Bila u sri na pregledu nakon komplikacija kod histeroskopije. Hvala Bogu sve je u redu, nema oštećenja 😃 U siječnju se trebam javiti da se dogovorimo za sljedeći fet. Dr. mi rekla da se sele na VV i da ćemo tamo obaviti fet i da će me ona pratiti i obaviti transfer, samo moraju još službeno sve izdogovarati.🤞😊dreamer ako sam te dobro shvatila, doktori iz petrove se sele na VV i tamo ce odrađivat postupke? Znaci sve isto samo lokacija druga ili to vrijedi samo za pacijentice koje su vec zapocele postupak?
Nije mi konkretizirala za koji dio to vrijedi, ali mislim da svi doktori iz petrove idu tamo. 🤷♀️
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
•04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
•05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
•06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV ⏳️🙏
I vi koje ste duže na forumu i pratite, događa li se češće trudnoća iz svježeg ET ili iz FET?
Meni tijelo nakon aspiracije je čudno i sve me boli imam 100 simptoma (cudne grudi, koda mi neko bode iglu u jajnike na momente, kao menstralni bolovi blazi pokatkad, zatvor i cesto mokrenje, ma svasta nesto), a nikada pozitve bete.. a samo nekad imam bolne menstruacije i rijetko bolne grudi kod normalne menstruacije.. kod FET-a mi je sve bilo jednostavnije i niti jedan izludjujuc simptom.. a mrzim osluskivat svoje tijelo nakon transfera jer znam da moze znacit sve ili nista..
I da.. ti pristici.. cim sam vidila prisice po bradi i oko usta znala sam da nista od trudnoce.. mrzim ih..
I nakon negativnog rezultata trazim objasnjenje i razmisljam sto mogu jos poduzat.. mogu svasta sto duze kopam 🤮..
Uglavnom tesko i tesko i tesko..
A osjecaj krivice i griznja savjesti da mozda nisam sve radila kako trebam, a jesam, stvarno sam sve pazila ovaj put.. grozno..😢
Samo me tjesi to da me svaki los rezultat priblizava mom cilju.. valjda.. 🤷
Raspisah se, a valjda je vako vama svima..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏