Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaG
    07. Prosinac 2022. 19:05

MalaG

Curke, vidim da Ljekarne Zagrebačke županije imaju 20% popusta na Tribestan na webu ako kome treba.🙂🤗

I Profertil isto tako!😉

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Leeloo101
    07. Prosinac 2022. 19:13

Stela_M

MalaG dobro sam hvala na pitanju, je si mi ti nestrpljiva bliži se kraj 12 mj 😁🤭🥰❤️
    Lelloo navijam da se dogodi jedno divno božićno čudo 😁🙏🤞 ja sam dobro vježbam trudim se i dalje držati svoje prehrane od nalaza sam više manje sve obavila sutra idem na sv. duh na dog za histero I to je to onda 😁❤️❤️
    Lalaland1991 znači prva 💉 je pala 🤭 držim fige da ovaj bude uspješan 🤞🥰
    IvonaSi dobro se raspitaj za Klomiće neki dan sam nešto čitala da je kod nas nestašica pa probaj zvati ljekarne da vidiš gdje se može kupiti, sretno 🤞🥰
    Lorna bolje da ne komentiram naš sustav i općenito Centar za socijalnu skrb sve je to jako jako žalosno, držim vam 🤞 na rukama u nogama da Vikot dođe kod vas 🙏❤️ žao mi je što su s njima uvijek peripetije s jedne strane zovu javno da se ljudi jave za udomiteljstvo a onda zaj pa fuj 🥺

Hvala ti... ako ne božićno... onda novogodišnje svima nama 🥰😍

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Stela_M
    07. Prosinac 2022. 19:16

Dupla Panda držim 🤞 za dobar party u labosu i da ovaj put bude 🐧🐧🐧🐧 za bracu ili seku 🙏🤞❤️❤️
    Lelloo nadamo se tom čudu pa vrijeme je 😁🙏🤞❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    07. Prosinac 2022. 19:20

loli2020

Evo ja samo javljam da je beta danas ne 0,nego nulčina 🤦🏼‍♀️😭
    Slijedi pauza, odmor od svega 🎄☃️, pa u 2.mjesecu na još jedan FET.
    Svim trudnicama želim svu sreću, lijepu, mirnu trudnoću. A nama plačljivicama da barem manje piškimo ovih dana 😂

Zao mi je...Nova godina.. nove pobjede🥰

Leeloo101
    07. Prosinac 2022. 19:21

waitapu

Ovo iščekivanje…ahhhh..stalno nešto čekamo, a bit će još iščekivanja 🤪
    Dočekali mi današnji dan, od 3 oplođene kažu da je jedna za zamrzavanje (5.dan), druge 2 još čekamo, ne znaju reći jer su kasnije oplođene jer nakon punkcije su još sazrijevale do oplodnje. Ali definitivno znamo da se odustaje od duostima jer su jajnici uvećani, puni krupnih žutih tijela i preriskantno za nastavak stimulacije.
    Pa sad čekamo petak za dolazak po info o preostalim, dogovor za Fet, čekanje menstruacije….možda Fet u 12…

Pricekaj siječanj.. nek se jajnici odmore💓

loli2020
    07. Prosinac 2022. 19:22

Hvala cure drage svima na podršci. Tako je, Nova godina nove pobjede. Nije sve tako crno

🧔🏻‍♂️33 , 🙍‍♀️33
    03/2019 IVF-ICSI Podobnik
    03/2019 ET - beta 0 ❌
    05/2019 - FET beta +
    02/2020- STIGLA CURICA 💗
    11/2022- FET Alea Fertility= beta 0❌
    02/2023 - FET; beta 3.03🤞❌
    03/2024 - MPO Alea Fertility
    04/2024- FET u čekanju 1❄️
    23.04.-FET
    06.05.- Beta 🤞🏻❌
    09/2024.- 3. MPO
    02.10.2024.- mogući transfer 🫶🏻🤞
    💚💚Izađi kao pobjednik u ovoj igri živaca💚💚

Leeloo101
    07. Prosinac 2022. 19:25

Pandapanda

Cure jutros mi je bila aspiracija, 10 jajnih stanica na kraju ❤️🤞🏼muzu je zymot koristen dodatno…malo vise nego zadnji put osjecam bolove od asp. tokom dana, al bitno da je proslo i to, cekam nestrpljivo ujutro rezlutate oplodnje🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🙈🥰❤️🙏🏼 veceras se bacam popratit zadnjih 30ak stranica😘

❤❤❤

J_Lo
    07. Prosinac 2022. 19:48

Lorna stvarno ne mogu vjerovati kako to sve funkcionira kod nas. S jedne strane CZSS ttenira strogoću i siluje propise kad se radi o udomoljavanju ili posvajanju, a s druge strane rade takve nevjerojatne propuste kad se radi o nadzorima problematičnih obitelji... Nemam komenatara na to neispunjavanje uvjeta.. A ovo što si ti rokas napisala, ma strava..
    Ali svakako držim fige i navijam da Viktor što prije dođe kod vas 🤞❤️
    Razumna žao mi je što to sve moraš prolaziti.. Mislim da je normalno da i u odnosu imate ups and downs, ali čim ti mužić odmah zafali kad ga nema pola dana, onda nema panike 😅 nisam ni ja imala neku podršku obitelji i razumijevanje vezano za potpomognutu..tako da razumijem. Sve to treba probaviti.. Kako si sada? Jel opet vadiš betu ili?
    Cvit ajme koja vijest, pa čestitam vam ❤️❤️❤️ neka sve bude i dalje u redu, moraš nam javljati kako ide 🥰

Takica čestitam i tebi, da čuješ srčeko idući tjedan 🤞😘
    Mimi992 super beta, neka se dupla 🤞
    Kachusa super da su se oplodile sve 4 😍😍😍 baš lijepe vijesti 🤞
    Loli žao mi je 😢
    Lalaland držim 🤞 sretno:)
    Pandapanda odličan rezultat, odmaraj sada. Neka ih se što više oplodi 😍 pretpostavljam da će ići na blastice. Ideš u ET ili FET?
    MalaG uh uh nije dobro ako ćete biti u nepotrebnom stresu. Vjerujem da je teško sve uskladiti, pogotovo ako vaši ne znaju da idete u postupak. Probajte se ne svađati, najvažniji ste vas dvoje i vaš odnos u svemu ❤️
    Stela dobro sam, pospano i nikako ovako zapravo, čekam da završe radovi, ne da mi se ništa a moram sto stvari. Takvi dani 😅 ti nisi u holiday moodu? Ma važno je da budeš spremna za FET, za blagdane više manje 😁
    Iman kako si ti i bebice? 
    Leloo, Sani 😘🤞

Curee razmislite o listama😅

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

• Leptirica 33
    07. Prosinac 2022. 19:53

Mimi i Sanni hvala vam samo da umirim glavu sta bi se reklo hahahah ja se nadam pozitivnom ishodu i pricekati jos koji dqn pa cemo sve znati ja se stvarno nadam da ce sve biti super...jer i prvi put prije spontanog ja sam simptome dobila u 5 ili 6 tjednu i naravno zavrsilo neslavno stravicno nazalost tu stravu su podebljale nadobudna medicinska sestra koja me dopala i od tada ja imam taj neki strah u sebi 

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Razumna
    07. Prosinac 2022. 19:57

J_Lo

Lornastvarno ne mogu vjerovati kako to sve funkcionira kod nas. S jedne strane CZSS ttenira strogoću i siluje propise kad se radi o udomoljavanju ili posvajanju, a s druge strane rade takve nevjerojatne propuste kad se radi o nadzorima problematičnih obitelji… Nemam komenatara na to neispunjavanje uvjeta.. A ovo što si tirokasnapisala, ma strava..
    Ali svakako držim fige i navijam da Viktor što prije dođe kod vas 🤞❤️
    Razumnažao mi je što to sve moraš prolaziti.. Mislim da je normalno da i u odnosu imate ups and downs, ali čim ti mužić odmah zafali kad ga nema pola dana, onda nema panike 😅 nisam ni ja imala neku podršku obitelji i razumijevanje vezano za potpomognutu..tako da razumijem. Sve to treba probaviti.. Kako si sada? Jel opet vadiš betu ili?
    Cvitajme koja vijest, pa čestitam vam ❤️❤️❤️ neka sve bude i dalje u redu, moraš nam javljati kako ide 🥰

Takicačestitam i tebi, da čuješ srčeko idući tjedan 🤞😘
    Mimi992super beta, neka se dupla 🤞
    Kachusasuper da su se oplodile sve 4 😍😍😍 baš lijepe vijesti 🤞
    Loližao mi je 😢
    Lalalanddržim 🤞 sretno:)
    Pandapandaodličan rezultat, odmaraj sada. Neka ih se što više oplodi 😍 pretpostavljam da će ići na blastice. Ideš u ET ili FET?
    MalaGuh uh nije dobro ako ćete biti u nepotrebnom stresu. Vjerujem da je teško sve uskladiti, pogotovo ako vaši ne znaju da idete u postupak. Probajte se ne svađati, najvažniji ste vas dvoje i vaš odnos u svemu ❤️
    Stela dobro sam, pospano i nikako ovako zapravo, čekam da završe radovi, ne da mi se ništa a moram sto stvari. Takvi dani 😅 ti nisi u holiday moodu? Ma važno je da budeš spremna za FET, za blagdane više manje 😁
    Iman kako si ti i bebice?
    Leloo, Sani 😘🤞
    Curee razmislite o listama😅

Hvala na pitanju. Smirila se jesam. Ali sam užasno razočarana i pitam se čemu sve ovo. Kaj mi moj život sa muzem nije dovoljan da si radim ova sranja. 
    Imam fantaziju od života, imam prekrasnog i prezgodnog muža koji me obožava i koji mi je odan a ja stalno tražim neke mane. 
    U petak vadim betu a u subotu imam uzv

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.