Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    06. Prosinac 2022. 22:51

IvonaSi2509

Stela_M

MalaG dobro sam hvala na pitanju, je si mi ti nestrpljiva bliži se kraj 12 mj 😁🤭🥰❤️
    Lelloo navijam da se dogodi jedno divno božićno čudo 😁🙏🤞 ja sam dobro vježbam trudim se i dalje držati svoje prehrane od nalaza sam više manje sve obavila sutra idem na sv. duh na dog za histero I to je to onda 😁❤️❤️
    Lalaland1991 znači prva 💉 je pala 🤭 držim fige da ovaj bude uspješan 🤞🥰
    IvonaSi dobro se raspitaj za Klomiće neki dan sam nešto čitala da je kod nas nestašica pa probaj zvati ljekarne da vidiš gdje se može kupiti, sretno 🤞🥰
    Lorna bolje da ne komentiram naš sustav i općenito Centar za socijalnu skrb sve je to jako jako žalosno, držim vam 🤞 na rukama u nogama da Vikot dođe kod vas 🙏❤️ žao mi je što su s njima uvijek peripetije s jedne strane zovu javno da se ljudi jave za udomiteljstvo a onda zaj pa fuj 🥺

Zanima me jel to mozemo uzet da dragi pije bez urologa il se bolje posavjetovat,azoospermija je u pitanju 😏

Pa na svoju ruku ja se ne bih s tim igrala vama svakako treba urolog s tim da ne mora značiti ako će piti klomifen da će imati spermića u uzorku...znam da je svakoj ženi ovdje muka čekanja ali nažalost sastavni dio mpo borbe je to da ti treba jako puno živaca, strpljenja i volje da se konstantno boriš... nije lako niti malo ali što prije se krenete naručivati na sve pretrage manje ćete čekati, niti jedan lijek ne treba uzimati na svoju ruku jer ovdje ne pričamo o dodatku prehrani nego o lijeku... 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

IvonaSi2509
    06. Prosinac 2022. 23:00

Stela_M

IvonaSi2509

Stela_M

MalaG dobro sam hvala na pitanju, je si mi ti nestrpljiva bliži se kraj 12 mj 😁🤭🥰❤️
    Lelloo navijam da se dogodi jedno divno božićno čudo 😁🙏🤞 ja sam dobro vježbam trudim se i dalje držati svoje prehrane od nalaza sam više manje sve obavila sutra idem na sv. duh na dog za histero I to je to onda 😁❤️❤️
    Lalaland1991 znači prva 💉 je pala 🤭 držim fige da ovaj bude uspješan 🤞🥰
    IvonaSi dobro se raspitaj za Klomiće neki dan sam nešto čitala da je kod nas nestašica pa probaj zvati ljekarne da vidiš gdje se može kupiti, sretno 🤞🥰
    Lorna bolje da ne komentiram naš sustav i općenito Centar za socijalnu skrb sve je to jako jako žalosno, držim vam 🤞 na rukama u nogama da Vikot dođe kod vas 🙏❤️ žao mi je što su s njima uvijek peripetije s jedne strane zovu javno da se ljudi jave za udomiteljstvo a onda zaj pa fuj 🥺

Zanima me jel to mozemo uzet da dragi pije bez urologa il se bolje posavjetovat,azoospermija je u pitanju 😏

Pa na svoju ruku ja se ne bih s tim igrala vama svakako treba urolog s tim da ne mora značiti ako će piti klomifen da će imati spermića u uzorku…znam da je svakoj ženi ovdje muka čekanja ali nažalost sastavni dio mpo borbe je to da ti treba jako puno živaca, strpljenja i volje da se konstantno boriš… nije lako niti malo ali što prije se krenete naručivati na sve pretrage manje ćete čekati, niti jedan lijek ne treba uzimati na svoju ruku jer ovdje ne pričamo o dodatku prehrani nego o lijeku…

Ma to bi pitali urologa,međutim naletila sam negdje na netu di su neki pili na svoju ruku,reko aj da pitam ovdje 😁

👩🏼‍💼-29| ✅ Hipotireoza,PAI1 homozigot
    👨🏻‍💼-30| XXY 🧬
    13.02.24| MTESE TURKEY | 12💦
    28.02.24| IVF TURKEY | 26🥚 | ❤️ 12 ➡️ 1 ❌
    15.01.25| EUROPE IVF PRAGUE | 13🥚 | ❤️ 8 ➡️ ❄️
    10.02.25| FET | ❄️❄️ ➡️ ❌
    05.2025| FET | ❄️❄️ ⏳

Iman
    06. Prosinac 2022. 23:15

Ivona ni u kom slucaju to ne bih preporucila. Tek nakon uvida u stanje hormona moze se dati terapija, a pored hormona moj suprug je radio jos mnogo pretraga (Magnet hipofize, kariotip, mikrodelecije Y hrom, on cak fkt bolje zna od mene, jer mi smo sve to isli privatno raditi i kako su nas zlali tako smo i radili pa je on pamtio, ja slabije ). Strpljenje i istrajnost, kao sto Stela kaze zivaca, puno..
    Stela moja draga ja sam ovih dana ko patkica, jedva hodam, lijeva noga me ukocila blago ali neugodno, plus sam uhvatila virus nos grlo kasalj, pa sam bas bas onako smlacena.. kako si ti, blagdani stizu, vjerujem da je takvo i raspolozenje ❤❤
    Tikvica nadam se da si dobro ❤❤
    Cvit, Mimica, Takica cestitke cure ❤❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Stela_M
    06. Prosinac 2022. 23:44

Iman

Ivona ni u kom slucaju to ne bih preporucila. Tek nakon uvida u stanje hormona moze se dati terapija, a pored hormona moj suprug je radio jos mnogo pretraga (Magnet hipofize, kariotip, mikrodelecije Y hrom, on cak fkt bolje zna od mene, jer mi smo sve to isli privatno raditi i kako su nas zlali tako smo i radili pa je on pamtio, ja slabije ). Strpljenje i istrajnost, kao sto Stela kaze zivaca, puno..
    Stela moja draga ja sam ovih dana ko patkica, jedva hodam, lijeva noga me ukocila blago ali neugodno, plus sam uhvatila virus nos grlo kasalj, pa sam bas bas onako smlacena.. kako si ti, blagdani stizu, vjerujem da je takvo i raspolozenje ❤❤

Uh pa tebe je onda sve sastavilo 🥺 nadam se da odmaraš 🤭 iskreno uopće nemam više osjećaj tih blagdana prije sam uvijek bila u nekoj euforiji svake sam godine radila sama ukrase za bor  i poklončiće a sad mi se ništa neda i već sam dugo u tom modu🤣🤣 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    07. Prosinac 2022. 03:55

Stela_M

Iman

Uh pa tebe je onda sve sastavilo 🥺 nadam se da odmaraš 🤭 iskreno uopće nemam više osjećaj tih blagdana prije sam uvijek bila u nekoj euforiji svake sam godine radila sama ukrase za bor i poklončiće a sad mi se ništa neda i već sam dugo u tom modu🤣🤣

I meni je tako ali kad dođe dijete pa donese svoj životni elan, unese svoju silu sve će biti kao prije jer ćemo svijet gledati njegovim očima 😍
    Evo jedna pjesma, fali mi muž https://youtu.be/Ej_xbdvhCQ0

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Mimi992
    07. Prosinac 2022. 07:34

Matilda21

Mimi992

Evo Beta 13DNT 601,8 🥰 nadam se da je to ok 🤞🏻

Cestitam, sve najbolje. I ja razmisljam o Pragu, da li si uspoređivala eventualno ponudu i cijene u PFC i Pronatal? Tj. kako si se odlucila za Pronatal?

Hvala. 🥰
    Išla sam kod nekoliko dr i svi su mi “preporučili” Pronatal, a muž i ja “volimo” sve raditi kao ajmo-ajmo bez previše razmišljanja 🙈
    Nisam uspoređivala cijene; zvala sam samo Pronatal i to je to. 
    Čula sam od dosta ljudi kasnije da idu bas tamo. 
    Cjenik je javno dostupan (bar je bio; nisam ga sad gledala).
    Oni inzistiraju da se kod aspiracije ide u opću (to jedino).
    Ne znam kako se kreću cijene u HR jer mi u ovoj državi nismo mogli dobiti sto nama treba!
    Ako Vas još nešto zanima pitajte slobodno.

👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
    🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
    1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
    2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
    34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
    2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
    Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
    3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
    Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
    4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳

• Mimi992
    07. Prosinac 2022. 07:57

Matilda21

Mimi992

Matilda21

Mimi992

Cestitam, sve najbolje. I ja razmisljam o Pragu, da li si uspoređivala eventualno ponudu i cijene u PFC i Pronatal? Tj. kako si se odlucila za Pronatal?

Hvala. 🥰
    Išla sam kod nekoliko dr i svi su mi “preporučili” Pronatal, a muž i ja “volimo” sve raditi kao ajmo-ajmo bez previše razmišljanja 🙈
    Ne znam kako se kreću cijene u HR jer mi u ovoj državi nismo mogli dobiti sto nama treba!

Jutro, hvala vam puno na informaciji. Ako nije preintimno, sto je bio vas problem da odmah odete u Pronatal? Ja bih isla s obzirom na godine (41), jer tamo ipak pruzaju pacijentima metode kojih ovdje nama, a koje mogu pomoci. Ja sam za sad kontaktirala PFC i poslali su mi sve programe koje imaju sa cijena i mogu krenuti odmah, nema cekanja. Pronatal jos nisam kontaktirala.
    Inace, ja sam ok, AMH 17, ali muz ima malo losiji spermiogram. U HR smo probali samo jedan ICSI, i sad razmisljamo da li ostati ovdje ili ici van.

Mi smo zbog dijagnoze samo sertolijevih stanica “morali” tražiti donora pa smo zato išli odmah van. 

👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
    🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
    1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
    2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
    34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
    2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
    Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
    3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
    Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
    4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳

rokas
    07. Prosinac 2022. 08:21

Loorna41

Da se pohvalim u utorak dolaze ic CZSS pogledati kuću. Veselim se al se ne nadam previše s obzirom da je to ipak CZSS. Moj Viktor je u postupku udomljavanja i javile su se dvije obitelji. Drago mi je jako radi njega al sam ljuta ko pas na taj centar hebeni.
    Stigao i nalaz briseva i sve super. Još papa test i mi spremni za FET slijedeće godine.

Draga Loorna41, nama su bili iz CZSS pogledat kuću pa su zaključili da nema dovoljno svijetla :) u nevnoj i blagovaoni imamo staklenu stijenu od 10 metara... Tako da, ako neće nađu oni svašta za napisati. Na kraju je bilo da nismo dobili bebu jer imamo kredit za kuću, a kuću koja je naša i koja nije pod hipotekom i kreditom nitko nije spominjao..
    Želim vam svu sreću i da prođete bolje nego mi

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

MalaG
    07. Prosinac 2022. 08:35

Stela je, je. Uzbuđenje, ali i stres, lagano rastu. 🙈 Stres zbog očekivanja obitelji. Svi imaju toliko velika očekivanja od nas za Božić i obiteljske ručkove da smo muž i ja već sada krenuli sa svađanjem, a sve me strah što će tek biti dok dođemo u Hrvatsku.🤯🤯

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

bejbe2018
    07. Prosinac 2022. 08:45

Mimi992

Matilda21

Mimi992

Hvala. 🥰

Ej,ja sam ti u PFC,oni isto daju opću kod aspiracije.
    A cijene,tako i ja nisam detaljno gledala,sigurno su slične.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.