Stela sada vidim da te ne lovi Božićni duh i u potpunosti te shvaćam. I ja sam se veselila odlasku doma, a sada se već pitam jel nam to stvarno trebalo pred ulazak u novi postupak. 🤷♀️
Tebi je još histero ostala i onda si spremna za novi FET? Jel znate već kada bi išli ili planirate uzeti još pauze?🙈🥰
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela je, je. Uzbuđenje, ali i stres, lagano rastu. 🙈 Stres zbog očekivanja obitelji. Svi imaju toliko velika očekivanja od nas za Božić i obiteljske ručkove da smo muž i ja već sada krenuli sa svađanjem, a sve me strah što će tek biti dok dođemo u Hrvatsku.🤯🤯
Pusti ti njihova očekivanja i misli na sebe, sve je meni jasno obitelj je sve i da su najgori tvoji su, ali si nemoj dozvoliti da ti oni stvaraju stres jer time nećeš ništa dobiti... smiri se i dan po dan uživaj s mužekom mazite se i pazite se.. 🤭😁 ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Da se pohvalim u utorak dolaze ic CZSS pogledati kuću. Veselim se al se ne nadam previše s obzirom da je to ipak CZSS. Moj Viktor je u postupku udomljavanja i javile su se dvije obitelji. Drago mi je jako radi njega al sam ljuta ko pas na taj centar hebeni.
Stigao i nalaz briseva i sve super. Još papa test i mi spremni za FET slijedeće godine.
Joj draga a šta oni uopće očekuju? Posebnu dječju sobu? Šta će ljudi u stanovima? Pa oni ni nemaju dvorište. Bas mi je zao zbog tebe jer se jako trudiš i stvarno si voljna pomoći.
Očekuju da je dvorište ograđeno. A na prvom sastanku su mi rekli da mi to ne mogu uvjetovati jer mi nismo vlasnici kuće.
Mi smo prije par mjeseci dali zahtjev s time da smo tamo na proljeće bili na orvim razgovoru. Kažem ti do sad je Viktor mogao biti kod nas. Soba je tu već samo za njega. Sa krevetom, stolom za školu. Mi smo se potrudili a oni ko da oni nama čine uslugu.
Ja sam bila tako ljuta nakoj tog zadnjeg sastanka a isplakala se u autu ko budala. 😔😔😔😔
Navijam jako da Viktor dodje kod vas sto prije 🥰. Ali naravno da je grozno. Mogao je vec dugo biti okružen ljubavi, prave probleme gdje ih nema. Koliko ima Viktor godina? ❤️
Viktor ima 6 godina. Da mogao je već bito kod nas i proslaviti Božić s nama. Mah. Hebeni CZSS
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
MalaG dobro sam hvala na pitanju, je si mi ti nestrpljiva bliži se kraj 12 mj 😁🤭🥰❤️
Lelloo navijam da se dogodi jedno divno božićno čudo 😁🙏🤞 ja sam dobro vježbam trudim se i dalje držati svoje prehrane od nalaza sam više manje sve obavila sutra idem na sv. duh na dog za histero I to je to onda 😁❤️❤️
Lalaland1991 znači prva 💉 je pala 🤭 držim fige da ovaj bude uspješan 🤞🥰
IvonaSi dobro se raspitaj za Klomiće neki dan sam nešto čitala da je kod nas nestašica pa probaj zvati ljekarne da vidiš gdje se može kupiti, sretno 🤞🥰
Lorna bolje da ne komentiram naš sustav i općenito Centar za socijalnu skrb sve je to jako jako žalosno, držim vam 🤞 na rukama u nogama da Vikot dođe kod vas 🙏❤️ žao mi je što su s njima uvijek peripetije s jedne strane zovu javno da se ljudi jave za udomiteljstvo a onda zaj pa fuj 🥺
Pa da. To je ono što se ljudi jave pa ih onda hebu do besvijesti.
Masa ljudi i odustane od svega kad vidi sta je to sve.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Da se pohvalim u utorak dolaze ic CZSS pogledati kuću. Veselim se al se ne nadam previše s obzirom da je to ipak CZSS. Moj Viktor je u postupku udomljavanja i javile su se dvije obitelji. Drago mi je jako radi njega al sam ljuta ko pas na taj centar hebeni.
Stigao i nalaz briseva i sve super. Još papa test i mi spremni za FET slijedeće godine.
Joj draga a šta oni uopće očekuju? Posebnu dječju sobu? Šta će ljudi u stanovima? Pa oni ni nemaju dvorište. Bas mi je zao zbog tebe jer se jako trudiš i stvarno si voljna pomoći.
Očekuju da je dvorište ograđeno. A na prvom sastanku su mi rekli da mi to ne mogu uvjetovati jer mi nismo vlasnici kuće.
Mi smo prije par mjeseci dali zahtjev s time da smo tamo na proljeće bili na orvim razgovoru. Kažem ti do sad je Viktor mogao biti kod nas. Soba je tu već samo za njega. Sa krevetom, stolom za školu. Mi smo se potrudili a oni ko da oni nama čine uslugu.
Ja sam bila tako ljuta nakoj tog zadnjeg sastanka a isplakala se u autu ko budala. 😔😔😔😔
Ti si stvarno dobra ženica 🥰 nadam se da si barem od muža danas dobila batinu 😝 (I'm back 💪).
I mene zanima koliko Viktor ima godina?
Dobila sam mengu pa niš od batine. 🤣🤣🤣🤣
Viktor je napunio 6 godina u 10 mjesecu.
👱♀️41 - amh 7.8
Draga Loorna41, nama su bili iz CZSS pogledat kuću pa su zaključili da nema dovoljno svijetla :) u nevnoj i blagovaoni imamo staklenu stijenu od 10 metara… Tako da, ako neće nađu oni svašta za napisati. Na kraju je bilo da nismo dobili bebu jer imamo kredit za kuću, a kuću koja je naša i koja nije pod hipotekom i kreditom nitko nije spominjao..
Želim vam svu sreću i da prođete bolje nego mi
Pa sve ti hebem jer to normalno eto. I onda kažu ljudi su ogorčeni. Majku ti ljubim pa da ih staviš na stup srama sviju.
Ma ja se uopće ne nadam ničemu više od njih.
👱♀️41 - amh 7.8
Evo Beta 13DNT 601,8 🥰 nadam se da je to ok 🤞🏻
Cestitam, sve najbolje. I ja razmisljam o Pragu, da li si uspoređivala eventualno ponudu i cijene u PFC i Pronatal? Tj. kako si se odlucila za Pronatal?
Hvala. 🥰
Išla sam kod nekoliko dr i svi su mi “preporučili” Pronatal, a muž i ja “volimo” sve raditi kao ajmo-ajmo bez previše razmišljanja 🙈
Nisam uspoređivala cijene; zvala sam samo Pronatal i to je to.
Čula sam od dosta ljudi kasnije da idu bas tamo.
Cjenik je javno dostupan (bar je bio; nisam ga sad gledala).
Oni inzistiraju da se kod aspiracije ide u opću (to jedino).
Ne znam kako se kreću cijene u HR jer mi u ovoj državi nismo mogli dobiti sto nama treba!
Ako Vas još nešto zanima pitajte slobodno.
Ej,ja sam ti u PFC,oni isto daju opću kod aspiracije.
A cijene,tako i ja nisam detaljno gledala,sigurno su slične.
Pozdrav, ovo vam je sad prvi postupak u 11.mj kod njih? I kako ste zadovoljni? Ako zelite mozete mi dati vas mail pa se mozemo cuti za detalje.
Hvala
Prvi postupak sam imala 10/2020 iz kojeg imam sina; ovo je bio 2.
mimica992k@gmail.com
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Žene moje drage…
Danas u 13 je bio prvi UZV…muž i ja smo se psihički pripremili na mogućnost da neće biti ničega, do toga da bude 1 ili čak blizanci..jako racionalni smo bili, unatoč visokim betama i simptomima od umora, preko gladi/mučnine, intenzivnih mirisa …nismo si dali gušta veselit se, jer nakon 3 godine neuspjeha oguglaš…dakle bili smo spremni na sve.
.
Međutim, nismo bili spremni na ono što nas je dočekalo na UZV…a to su trojke ✨️
Jedan embrij se izgleda podijelio još nakon transfera…danas smo 6+4, veličine odgovaraju tjednima, sva srčeka kucaju… ❤️
Mi smo u blagom šoku, ne znam što bi mislila. Sretni smo, naravno 😄🍀 ali sto pitanja u glavi, uzbuđenje, strah…
Ako je tako trebalo biti, neka je, nadam se samo da će dalje ići u dobrom smjeru..
Cvit🍀💜✨🙏🏽🤞🏼❣️šta reći osim neka ti sreća bude trodupla do samog kraja😘
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Cure da prijavim 3 betu 518🥰🥰🥰🥰🥰
Prva 104, druga 210 i sad 518.🥰
Cekam odgovor iz Bahcceci sad.
Sva treperim🤗🤗🤗🤗
Yes❣️❣️❣️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Eva, tyriodal od almagee dal se moze pit iako planiras trudnocu? jer npr, od terra nove pijem vitamin D i pise da se ne konzumira u trudnoci. Dal ti prijateljica pije i eurotirox? sta se tice rora nature, javila sam im se al mi nitko nije odgovorio povratno... tako da sam jos u pronalazenju nutricionista ili barem nekoga tko bi me vodio..
Mene je ovo sad sve zbunilo malo... decku dajem dva profertila sada a ja uzimam d vitamin i novalac. Koliko sam uspjela shvatiti,vecinom vi uzimate zasebno dozu npr selena,cink,c,omega itd? zelite reci da je bolje tako nego npr novalac ili?
PS, koju omegu koristite?
I jos nesto, ako sam kod svog ginekologa u DZ, dal mogu traziti uputnicu od svog Dr za npr Vinogradsku ili negdje drugdje da vidim jos koje misljenje od ginekologa?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji