Evo nadam se da je to ipak to 🥰🤞🏻
8. dan nakon FETa
https://ibb.co/JdsFd0q
Ej, čestitam😍, ja sam mislila napravit test Al onaj digitalni isto 8dnt? Znači 6.12,a 9.12 bi trebala vadit betu, dal da radim taj po tjednima ili obični sta ti misliš
Iskreno najbolje ti je piškiti trakice, tipa Muller, pa možeš pratiti jel tamni, puno je cura radilo digitalni pa je bilo + tipa 1-2 tj pa na kraju biokemijska ili ništa a kada piškiš trakica možeš pratiti dal one tamne 😁
Zadnji put sam radila bas taj po tjednima na dan implatacijsko krvarenja i pokazao mi je dobro, Al nazalost missed u 9tt!
Ovo sa crticama je malo nervoza jel tamni ne tamni jel je ima jel je nema! A budem vidjela mozda izdrzim i do bete! Mada to sve po mome nije ni bilo mjerilo ni dobra beta ni pozitivni testovi!
Beta nam je samo pokazatelj da li je do trudnoce doslo i duplanje bete jeli sve za sada ide kako treba. A ostalo nažalost samo vrijeme pokaze oce izaci na dobro ili ne.
Mimi992čestitam! Test je odličan 😍
Hvala 🤞🏻🥰
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Mimi1992 odlična crta, za betu🤞
Iscekivanje žao mi je, ali neka dalje bude sve uredu 🤞🤞
Awi sutra su dvodnevni, dan aspiracije je nulti dan. Svakako se posavjetuj i sa embriologom koliko ih je pametnije vratiti, sretno 🤞
Hvala 🤞🏻🥰
👩🏼 (92) Hashimotov tireoiditis i Lupus
🧔🏻 (85) sindrom samo sertolijevih stanica
1. Postupak 10/2020 (Pronatal Prag) 5BC
2 vraćene, ❄️❄️❄️; ❤️❤️ 10-13TT ❤️💔
34+3 zbog IUGR rođen je naš 🦁💙
2. Postupak (Pronatal Prag) FET 23.11.2022. vraćena 1BC❄️❄️
Beta 6.12. 601,8 🤞🏻16.12. 💔
3. Postupak Clexane 💉Prolutex 💉(Pronatal Prag) FET 1BC ❄️ 10/23 biokemijska 💔
Histeroskopija sa biopsijom ✅ poliklinika IVF
4. postupak FET 1BC 04/24 Beta 2.5. ⏳
Kachusa odlično 🔝🔝🔝 sutra saznaješ koliko je oplođeno?
Bejbe2018 mislim da je annboleynimala taj slučaj koji Sani spominje, kad nisu dobri, ne ide se u transfer nažalost
A to mi je nekako i logično,jer se i ide na PGD da se odredi dobar embrij.
😐
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Leel0010
Znači ako PGD analizom bude uredno onda idem u transfer.
Ako ne bude zdravih embrija nema ni transfera.
Lutrija. Nakon aspiracije se čeka 4-6 tjedana za transfer ako sve bude ok.
Razumna super si to opisala. 🤩
Ma ja volim slatko i UH i to me napuše,a trebala bi to izbaciti ili smanjiti skroz.
Tako sam i mislila…
Lakše je meni pričekati 2 tjedan nego iskesirati te novce🤣
Mislila sam da na osnovu tog nalaza odluče nešto za ubuduće… tipa fali ti malo vilinskog praha i sad će sve biti ok😉✨️✨️✨️
A ne znam šta mogu odlučiti ako ne bude analiza ok.
Vidjeti ću sada kad prođe postupak ,pa ću znati.
A mislim da ništa od vilinskog praha.😁🤣Bejbe nisam ispratila koliko si embrija poslala na PGD?
Kacusa super bice tu i za 🐧🐧
Awi imaju 2. Nije prazno bitno da dodje do oplodnje i da budu za transfer . Jedna je dovoljna 💗
Nisam još tek je UZV pa čekamo aspiraciju.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Iščekivanje žao mi je zbog druge bebe neka te do kraja prati uredna trudnoća 🙏❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Leel0010
Znači ako PGD analizom bude uredno onda idem u transfer.
Ako ne bude zdravih embrija nema ni transfera.
Lutrija. Nakon aspiracije se čeka 4-6 tjedana za transfer ako sve bude ok.
Razumna super si to opisala. 🤩
Ma ja volim slatko i UH i to me napuše,a trebala bi to izbaciti ili smanjiti skroz.
Tako sam i mislila…
Lakše je meni pričekati 2 tjedan nego iskesirati te novce🤣
Mislila sam da na osnovu tog nalaza odluče nešto za ubuduće… tipa fali ti malo vilinskog praha i sad će sve biti ok😉✨️✨️✨️
A ne znam šta mogu odlučiti ako ne bude analiza ok.
Vidjeti ću sada kad prođe postupak ,pa ću znati.
A mislim da ništa od vilinskog praha.😁🤣Bejbe nisam ispratila koliko si embrija poslala na PGD?
Kacusa super bice tu i za 🐧🐧
Awi imaju 2. Nije prazno bitno da dodje do oplodnje i da budu za transfer . Jedna je dovoljna 💗
Nisam još tek je UZV pa čekamo aspiraciju.
Srecno na UZV🥰 javljaj kako protiče.
Jel iko od vas imao pa ne znam mogu li nazvati to mucninom neki osjećaj blage ali bas blage mučnine i kao metalni osjećaj u ustima. Ko zna mozda sam i umislila.
Al jedem bez problema nema veze sa hranom.
Ili je mozda zbog posta. Ne jedem mlijecno i meso da nije kakav GERB 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
Osjetim i malo jaci pritisak u donjem dijelu stomaka. Negdje pred terapiju Utrogestanom. Sve kontam da to nije znak manjka progesteron-a..
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
IŠČEKIVANJEDOBRIHSTVARI nekako mi je komentar čudno ostao kao dio tvoje poruke, sorry
Ovako je trebao ići komentar:
Meni je moj dr rekao da nikada ne vraća po 2 embrija iz razloga jer se zna desiti da se drugi dobro ne razvija pa uz sve to odmaže ovom drugom, pa ode sve u klinac. Ali to je njegov stav,Bože moj.Tako da vjerujem da se sve dešava sa razlogom.
Bitno da sve dalje bude uredu i da trudnoća bude divna, sretna, puna prekrasnih trenutaka i da dođete do onog najljepšeg trenutka a to je kada ćete svoje dijeteprimiti u ruke.
Čestitam, bit će to sve uredu!
Šta si imala spontani u 8 tt prije ovoga ili?
Ovo pitanje pripada IŠČEKIVANJEDOBRIHSTVARI , meni se nešto desilo da mi se sve pobrkalo sa slanjem i uređivanjem poruka. sorry ako sam vam napravila pomutnju
Ma nema veze tu smo 😃 jesam prije 2god ali sam tada krvarila od 6tt bas je bilo nekako ….
Sada me isto naravno stalno strah ali veselilo me sto su dvojke iako znam da sve to ima svoje lijepe strane.Doktor kaže rizičnije su blizanacke al ništa to meni ne znaci nakon svega sto smo prošli.Zahvalna sam sto je u redu bas se sve već vidi lijep je osjećaj skroz već za 2tt bih trebala kod svog socijalnog ginekologa 🥰
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Pozz curke,
evo i mene. Samo da javim da sam jučer bila na aspiraciji, dobivene 2 jajne stanice, od te 2 -jedna je oplođena, druga nije bila zrela. Zbog povišenog progesterona dr je odlučila da idem u FET ako nam jajna stanica opstane do nedjelje kada bi ju zamrznuli.
Eto, i uz stimulaciju lijekovima ovo je baš baš neuspjeh i ne znam zašto se to dogodilo. Vrlo je izgledno da mi 4-ta aspiracija ne gine 🙄🙄
Povišen progesteron?
Ja primala uz Utrogestan i depo Porgesteron u amp i opet je u zlatnoj sredini?
Jel to neko stanje od ranije ili sad u stimulaciji?
Izvini sto pitam.
Ta jedna je borac bice ona super u nedelju.🥰
Sad u stimulaciji kaže dr da je otišao u nebo 🙄🙄
Nadam se da je borac, al svakako ću javiti rasplet situacije 🤞
Sretno i Vama 🥰❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Pozz curke,
evo i mene. Samo da javim da sam jučer bila na aspiraciji, dobivene 2 jajne stanice, od te 2 -jedna je oplođena, druga nije bila zrela. Zbog povišenog progesterona dr je odlučila da idem u FET ako nam jajna stanica opstane do nedjelje kada bi ju zamrznuli.
Eto, i uz stimulaciju lijekovima ovo je baš baš neuspjeh i ne znam zašto se to dogodilo. Vrlo je izgledno da mi 4-ta aspiracija ne gine 🙄🙄
Držim fige da ta jedna tvrdoglava bude dobitna 🙏🤞❤️
Hvalaa, i ja Vama želim svu sreću 🤞🥰❤️
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Loli dobro dosla natrag i nadam se da ce beta biti pozitivna 🤞🏻🤞🏻
Waitapu sretno s pikanjem, sve mi mislimo u pocetku ajme kako cu ja to, a na kraju sve prezivimo 💪🏻 dvije punckije u ciklusu…nemam iskustva niti sam cula, ali fet je u svakom slucaju odlicna stvar jer je tijelo odmorno 🤗
Tikvice saljem ti hug 🤗🤗
Kacusha 7 je super broj, a kazu i sretan broj 🍀🤭 neka se sve oplode
Awi sretno, posavjetuj se u klinici sto je bolje, u svakom slucaju drzimo 🤞🏻
Mimi ajme koja dobra crtaaa 🤩🤩
Iscekivanje zao mi je zbog jedne bebice, ali drago zbog druge koja napreduje dobro, neka do kraja sve bude uredno❤️
Mene ovaj ciklus ubi ovaj estrofem, sto ga duze koristim sve mi teze pada 😵💫
Kako to misliš da te ubi? Šta osjećaš?
Ja sam se sad skinula sa hormona i koma sam. Ne spavam, tj spavam kad se srusim pa par sati spavam i opet umor cijeli dan...
Jučer sam radila kolač od šljiva i inače ne jedem kolače a jučer ko da je majmun ušao u mene trećinu tepsije sam pojela 🤯😭
I stalno si govorim da moram paziti što jedem zbog bebe ali sad mi se beba čini tako da daleka i ne moguća....
Baš sam neka bez veze, tjeram se ići van a onda pizdim jer me sve nervira. Još i muž ide na poslovni put sljedeći tjedan i neće ga biti cijelu tjedna i to ide u bugarsku i rumunjsku i to me baš čini tjeskobnom...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶