Pozdrav cure 😊 u ponedjeljak cu imati svoj prvi transfer (FET) i od petka navecer si moram staviti crinone gel. Kako ste se vi ponasale do transfera i nakon transfera, sta smijem, sta ne smijem? Svaki savjet je dobrodosao 😊 hvala 😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Poslije transfera ja nisam dizala teško i nisam usisavala sve drugo sam normalno radila išla sam svaki dan šetati zbog cirkulacije i to je to, ponašaš se normlano kao i inače samo bez forsanja, jakih treninga i dizanja teškog tereta😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Flowerson znam da ti je sada teško i da imaš 100 scenarija u glavi ali zst bi blastice bile loše ne znači ako je sada nažalost ovako završilo da je svaka blastica loša, ako te to toliko muči pričaj s embriologom on ih je ocjenjivao zna kakve su, s druge strane nekada i AA blastica ne donese urednu trudnoću potrebno je tu više faktora dok s druge strane ima žena koje vrate lošije blaste pa bude uredna trudnoća nažalost dosta je toga u svemu ovome kako nas sreća posere da prostiš 🥺 napuni baterije sjedni i pričaj s mužem dogovorite se što ćete i kako ćete ipak ste skupa u ovome, sretno ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Pozdrav cure 😊 u ponedjeljak cu imati svoj prvi transfer (FET) i od petka navecer si moram staviti crinone gel. Kako ste se vi ponasale do transfera i nakon transfera, sta smijem, sta ne smijem? Svaki savjet je dobrodosao 😊 hvala 😊🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Bok sretno za pon 🤞🤞cure su detaljno napisale na pevih par str foruma pa da si pogledas tamo malo.Detaljno je napisano 😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Stranica 3,4
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ma opusteno! Fet je najljepši dio 😀
Ja sam do feta brzo hodala a nakon sam se malo smirila ali sam lagano šetala.
Inače ja pijem i andol 100 zbog prokrvljenosti.
I izračunam si koji mi je dan implatacije i taj dan mirujem iako to nitko ne preporuča nego sam si ja to sama zamislila da se tad embric ukopava i da treba mir 😂. Sretno 🤞💚🙏💙🍀
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
MalaG idem na konzultacije krajem godine pa sam računala početak iduće godine novi postupak. Sve ovisi što će mi reći i kakav protokol me čeka. Stignem se lijepo opustiti za blagdane i onda u nove pobjede.💪☺️
Domleon pa Julia je dijete za poželjeti. Baš mi je drago da uživate skupa. 🥰 Ps daleko sam ja od kraja. Ima jajčeka na izvoz još. 🤣
Iščekivanjedobrihstvari 😘❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Smiješ sve što si radila i prije, ali doslovno sve.. Ja sam do sada pazila i uzimala bolovanja i godišnje. Kad sam pustila sve da bude kako bude i stavilau Božije ruke primilo se 🥰,, sutra dan poslije transfera vratila sam se na fizički posao i napravila taj dan preko 20 000 koraka ,,, jedino što se ne sexamo,, to me strah 😔. Ovdje je praksa čim se siđe sa stola vraćaš se u normalan život i čekaš betu...
👰42, 🤵51,amh0.25
3×prirodna vanmatericna, oba jajovoda i jedan jajnik ✂️
2mj.2022 - 4j.s samo jedna došla do trećeg dana, beta 0
5mj.-2j.s. Samo jedan 8st,beta 0
8mj-6j.s.,5 se oplodilo,, treći dan vraćen jedan 8st,,beta 0.. Ostao 🐧
Fet 9.11,, beta 21.11-6dpt➕, 12dptB-199💖, mis.car.u 6tj 💔
1mj.2023-stim.,,6jaj.st.sve se oplodile, tri došle do 5 dana, - beta 0
4mj'23-zadnji pokušaj - 1.5 transfer 1blast
11.05 beta 170,🥰5dpt➕, 19.05beta1260, 25.05 UZV5+6, beta 1900😔, spont. U 7tj 😔
Danas bila u sp na folikumetriji u subotu ujutro u 8 i 30
aspiracija…doktorica mi nesto nije po svom licu zbog tog sto imam blago policisticne janike nije nesto bas zadovoljna imam oko 10 vecih folikula sad malo me zabrinio taj izraz lica mi nije sjeo iako je rekla da nije lose probat cemo ali mene to sad malo kopka. ..i u mj dana izgubila sam 5 kg i ona bi htjela jos 8 da skinem ali boze moj neide to bas tako….ja vkerujem da ce sve biti super
Nisam dugo u tome, ali mislim da je to super rezultat…al znam zbedira te taj pogled i komentari…i mene je danas moja dotukla na 2. folikulometriji da ne mogu lijekovi stvorit ono cega nema… povecala dozu, nije zadovoljna reakcijom na stimulaciju tako da sam potonula bas zesce…a mislim da i ti hormoni rade na psihu…
ma i hormoni igraju tu svoje upotpunosti si u pravu. ...a ovo za kilograme upce se necu stim ubijati ni optercivati....nego se posvetiti sad postupku i uspjehu vjerovati da ce sve biti tip top svima nama koji smo u postupku....
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Smiješ sve što si radila i prije, ali doslovno sve.. Ja sam do sada pazila i uzimala bolovanja i godišnje. Kad sam pustila sve da bude kako bude i stavilau Božije ruke primilo se 🥰,, sutra dan poslije transfera vratila sam se na fizički posao i napravila taj dan preko 20 000 koraka ,,, jedino što se ne sexamo,, to me strah 😔. Ovdje je praksa čim se siđe sa stola vraćaš se u normalan život i čekaš betu…
Vjeverica81 koliko se razlikuju pristup i postupci ivf-a ovdje u kod nas i u Belgiji? Jesi skužila možda po pisanju cura i tvoje iskustvo koliko se razlikuje pristup, način , doktori i terapije? To me baš zanima… i cijena kolika je u Belgiji?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
…
Jos jednom cestitam na dvije srecice ❤️❤️
Ja sam u 7 tt kada sam dosla da se vidi ima li srcane akcije na UZV saznala da cekamo jednojajcane blizance, a otisla sam s malo vise od 5 tt prvi put na pregled jer sam imala smedu tockicu na dnevnom ulosku (podsjetilo me na prvi IVF kada sam imala vanmaternicnu i htjela sam provjeriti da nije opet). Odmah sam morala na bolovanje jer sam s 6 tt prokrvarila i imala sam mali hematom i cistu na jajniku kao posljedica stimulacije mjesec ranije (neuspjeli IVF), a i radim na radnom mjestu sa zaraznim bolestima, tada je i korona bila u punom mahu... Nakon toga sam se sasvim normalno ponasala u svakodnevnom zivotu (osim sto nisam nosila teski teret) do prije dva tjedna kada sam ipak malo smirila tempo. Imala sam mucnine od 6 tt do 18 tt, sve sto bih zamislila da cu jesti bi mi bilo bljak kada spremim i povracala sam uglavnom ujutro tekucinu, ali brzo se to zaboravi. Citala sam da je to cesce s curicama... I dobila sam uzasno prosirene vene na jednoj nozi, prakticki preko noci u 15 tt, nakon toga oko 21 tt imala povrsinski tromboflebitis (mali ugrusak i upalu povrsinske vene) te noge s proširenim venama, unazad 4-5 tjedana pojavili su se hemoroidi (nikada ih nisam imala), ali to je jos pod kontrolom. Udebljala sam se samo 8 kg do sada, sve je u stomaku, a mislila sam da cu biti debela trudnica. Inace lose spavam, tako da se nesanica nastavila kroz trudnocu, posebno u prvom i sada trecem tromjesecju (radosti cestih odlazaka na toalet). Znam kada ovo citas, smijesno da cu reci da se dobro osjecam, ali ne mogu se pozaliti, osim sto mi je nedostajao posao, ali okupirala sam se sredivanjem stana itd. Nemoj biti nesretna sto nemas simptoma, sve smo razlicite i nista ne znace simptomi... Netko prode bez ikakvih tegoba. Blizanacke trudnoce su vise rizicne i budu s vise komplikacija, ali koliko vidim, vecina uspjesno izgura do kraja i bude u redu. 🙏🏻
Ja sam bila na pregledu ovaj tjedan, rekao je doktor iduci tjedan hospitalizacija radi redovnog nadzora blizanacke trudnoce ako prije ne krene (to je cesto tako da budi spremna da ces u nekom periodu vjerojatno leci u bolnicu). Briga ne prestaje, sto se blizi taj dan to me je vise strah. Imam osjecaj nekako dok ih ne primim zdrave u narucje da se necu smiriti, a onda pocinju druge slatke brige... Od srca ti zelim urednu trudnocu. 🥰
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji