Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    💜Medenko
    23. Studeni 2022. 09:32

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

💜Medenko

Alstromeniačestitam..prekrasne vijesti💜💜
    Cvitsamo neka se dupla i raste ..go girl💪🏽🙏🏽
    Flowersonnema tu riječi utjehe.ali znam da nisi snažna, ne bi se ni našla na ovim temama..kako je napisala ovdje jedna naša ako nije dobro..nije kraj🤞🏼😘

Tako je ako nije dobro znaci da nije kraj ljubim te draga.Lijepo je vidjet i znat da neko pamti tvoje rijeci❤️😘

💓život je u globalu dobar,pun izazova i doista moramo vjerovati da svakoga čeka njegov oblik sreće i zadovoljstva,da netko gore zna bolje i pazi na nas..a mi smo tu dole samo da budemo bolji jedni prema drugima i sebi😍
    DOMLeon vjerujem da ti i Julija uživate😘

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

Točkica 89
    23. Studeni 2022. 09:42

Kachusha jako lijepa vijest.. vjerujem da ces bit nagrađena zbog svoje iznimne dobrote.. nekada se stvari najbolje poklope kad najmanje ocekujes.. sretno.. uzivajte s malenom za Bozic.. ❤️❤️❤️
    DOMLeon bas mi je drago da ste ti i princeza dobro obje i vidis da si na kraju nagradjena.. 
    Ostale cure hvala Vam svima na dobroj vibri.. 🙏🙏🙏

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

💜Medenko
    23. Studeni 2022. 09:46

Kacusha

Evo da ne odgovaram pojedinacno. U registar smo usli u 7 mj i isli smo na 3 razgovora. Sve su bile curice i romske nacionalnosti. Međutim kod ove curice je sve bilo drugacije. Ima 11mj i kad nam je soc radnica rekla da je rođena u 12mj ja sam samo pitala koji datum. Ona je rekla 27.12. i tada mi je srce pocelo ubrzano kucati jer nam je tada godisnjica.💖 Kad sam vidjela sliku pocela sam se znojiti jer sam osjecala da je to nasa djevojcica. Otisli smo se pomoliti u svetiste. Nakon tjedan dana nazvali su nas da smo bili uzi krug, ali nismo prosli. Svijet mi se opet raspao u tisucu komadica i taj vikend nisam funkcionirala. Znala sam muzu reci ma mozda taj par odustane. 🙂 Nakon nesto vise od tjedan dana vidim propusten poziv i shvatim da je isti broj. Zovem nazad, muz pored mene i soc radnica govori da su odustali, muz place (a nije bas za suze). Danas smo ju vidjeli i samo potvrdili odluku koja je nastala jos na prvom razgovoru: ona je NASA. 💕 Ceka nas jos dug put, ali je za Bozic kod nas, njen prvi rođendan i nasa 3. godisnjica. Sve je zapisano u oblacima 🌈✨

evo rasplakala si me uz jutarnju☕️ dok čitam😭...i meni je taj datum jako poseban cijeli život(rođendan mog oca koji je invalid i uz kojeg sam iznimno vezana)...Znam da vas čeka nešto najljepše i najdivnije što srce može doživjeti i što je suđeno oduvijek👨‍👩‍👧❤️

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2022. 10:52

Leeloo1 sretno u psihičkom odmoru . Ja sam uvjerena da mi “borilice” ☺️ imamo ljepše snažnije brakove samo jednostavno nas tuga zaokupi da zanemarimo ispustimo to iz ruke …a ne bi trebali. Odmori se 😍
    j.Lo Vidim radila si Panoramu nisam čitala o tome kada se to radi i cijena okvirno znam da se sto puta pisalo o tome ali..tada sam bila na drugoj planeti 🙈
    Ribic javi 😀
    Domleon drago mi je sto si još jedan vjetar u ledja nama ovdje na početku puta …da svaki dan bude pun ljubavi i blagoslova 
    Panda,MalaG ,Stela,Roxy…pratit ćemo i vas postupak i dalje 😍 i hrabrit… 
    Tek sada vidim koliko ovdje ima blizanaca Linda, Monolena …kako ste jeste imale ikakve komplikacije…mene je užasno strah jer i dalje nemam simptome ne razumijem kako to može biti a dvoje ih je 🙏🙏
    Barbi ti si prešla one kritične prve tjedne..mislim nama je sve strah al jedva čekam da prodje 12tt imam
    Osjećaja da bih lakše disala…

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

Butterfly 🦋
    23. Studeni 2022. 11:09

DOMLeon🤰🏽⏳️❤

Moje Bozicno cudo puni danas puni 2 mjeseca❤️jako je dobra beba spava po 8,9h u komadu po noci a preko dana je bas umiljata i drustvena.S minimalno plakanja.Zelim svakoj od vas da primi svoje cudo u ruke i da osjetite tu radost 24/7.Sve ovdje smo s istom zeljom i dok ima nas ima i nade.🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️🪄🪄💫🪄

hvala DOMLeon, ovo je prekrasno za čuti, prava si sretnica! uživaj u svakom trenutku ❤️❤️❤️ nadam se da ćemo sve s ove teme nekad tako uspjeti napisati sličan post, hug!! ❤️

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• ivana1992
    23. Studeni 2022. 12:04

Drage curke
    Malo cu vam pisati
    Danas je 12 dan nakon FETA ( 5dnevne blastice)
    Već danima imam osjećaj kad legnem navečer da ću dobiti M - stalno bolovi bas kao i kad trebam dobiti - ali evo jos nisam procurila ( nadam se da ni neću) 
    Grudi bile bolne kao pred M - pa se ispušu - pa se opet malo "upušu" i sad su evo normalne 🤣
    Neznam više što da mislim
    Napravila bih test al se nekako bojim 🥲 
    Beta mi je 2.12 pa ako do tada ne procurim valjda su mi šanse dobre 
    Želim svima najljepše poklone za Božić 🥰 želim svima nama da nam se želje ostvare 🥰😍

Stela_M
    23. Studeni 2022. 12:13

ivana1992

Drage curke
    Malo cu vam pisati
    Danas je 12 dan nakon FETA ( 5dnevne blastice)
    Već danima imam osjećaj kad legnem navečer da ću dobiti M - stalno bolovi bas kao i kad trebam dobiti - ali evo jos nisam procurila ( nadam se da ni neću)
    Grudi bile bolne kao pred M - pa se ispušu - pa se opet malo "upušu" i sad su evo normalne 🤣
    Neznam više što da mislim
    Napravila bih test al se nekako bojim 🥲
    Beta mi je 2.12 pa ako do tada ne procurim valjda su mi šanse dobre
    Želim svima najljepše poklone za Božić 🥰 želim svima nama da nam se želje ostvare 🥰😍

Pretpostavljam da si u Rijeci jer je samo kod njih  to odugovlačenje sa betom, dns ti je 12 dpt ako si trudna test će biti pozitivan 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    23. Studeni 2022. 12:20

Hvala cure...

Ma bila je i gužva na poslu... Ali i htjela sam vratiti nježnost i bliskost sa mužem pa sam sve ostavila po strani vikendom. 
    Svi smo u nekom svom vrtlogu, i jednostavno i taj dio može otići po krivu ako se ne pati... nicijom krivnjom, a onda se samo odvojimo... i njima je teško, koliko god glume snagu... vjerujem da smo se vratili na tračnice...

Planiramo blagdane i gustanje... uz obilje sexa, jer ipak nikad se ne zna

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Leptirica 33
    23. Studeni 2022. 12:37

Danas bila u sp na folikumetriji u subotu ujutro u 8 i 30
     aspiracija...doktorica mi nesto nije po svom licu zbog tog sto imam blago policisticne janike nije nesto bas zadovoljna imam oko 10 vecih folikula sad malo me zabrinio taj izraz lica mi nije sjeo iako je rekla da nije lose probat cemo ali mene to sad malo kopka. ..i u mj dana izgubila sam 5 kg i ona bi htjela jos 8 da skinem ali boze moj neide to bas tako....ja vkerujem da ce sve biti super

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Stela_M
    23. Studeni 2022. 12:43

Leptirica 33

Danas bila u sp na folikumetriji u subotu ujutro u 8 i 30
    aspiracija…doktorica mi nesto nije po svom licu zbog tog sto imam blago policisticne janike nije nesto bas zadovoljna imam oko 10 vecih folikula sad malo me zabrinio taj izraz lica mi nije sjeo iako je rekla da nije lose probat cemo ali mene to sad malo kopka. ..i u mj dana izgubila sam 5 kg i ona bi htjela jos 8 da skinem ali boze moj neide to bas tako….ja vkerujem da ce sve biti super

Čuj 10 jajčeka je jako lijep rezultat s druge strane ne vidim smisao da imaš i 20 kom kada samo 12 smiju oploditi 🤷‍♀️ kakav si protokol dobila? A za kg jbg ne ide to preko noći meni je trebalo godinu dana da skinem 10 kg koje bi netko skinuo u par mj ali ne treba odustati dan po dan, pazi na klopu, malo vježbica i otići će i kile 😁🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.