Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 33
    23. Studeni 2022. 12:51

Stela_M

Leptirica 33

Danas bila u sp na folikumetriji u subotu ujutro u 8 i 30
    aspiracija…doktorica mi nesto nije po svom licu zbog tog sto imam blago policisticne janike nije nesto bas zadovoljna imam oko 10 vecih folikula sad malo me zabrinio taj izraz lica mi nije sjeo iako je rekla da nije lose probat cemo ali mene to sad malo kopka. ..i u mj dana izgubila sam 5 kg i ona bi htjela jos 8 da skinem ali boze moj neide to bas tako….ja vkerujem da ce sve biti super

Čuj 10 jajčeka je jako lijep rezultat s druge strane ne vidim smisao da imaš i 20 kom kada samo 12 smiju oploditi 🤷‍♀️ kakav si protokol dobila? A za kg jbg ne ide to preko noći meni je trebalo godinu dana da skinem 10 kg koje bi netko skinuo u par mj ali ne treba odustati dan po dan, pazi na klopu, malo vježbica i otići će i kile 😁🥰

ma joj oni i te kile ide polako ali ide ja zadovoljna bitno da idu prehranu stvarno jesam promjenila i napokon metabolizam mi radi normalnije....znaci od 2 dana ciklusa sam na bemfoli 150 i danas 3 dan cetrotide sutra jos samo bemfola i stoperica navecer petak nista i subota akcija usto pijem sve one puste vitamine folacin d3 inovo....ma mene muci taj blagi psoc nekako ono malo me pogledala i ja kao jel sve uredu ono probat cemo sretno nije tako lose ali voljela bi kao da sam jos skinula....a meni voljela bi i ja ali neide to tako lako

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Stela_M
    23. Studeni 2022. 13:05

Leptirica 33

Stela_M

Leptirica 33

aspiracija…doktorica mi nesto nije po svom licu zbog tog sto imam blago policisticne janike nije nesto bas zadovoljna imam oko 10 vecih folikula sad malo me zabrinio taj izraz lica mi nije sjeo iako je rekla da nije lose probat cemo ali mene to sad malo kopka. ..i u mj dana izgubila sam 5 kg i ona bi htjela jos 8 da skinem ali boze moj neide to bas tako….ja vkerujem da ce sve biti super

Čuj 10 jajčeka je jako lijep rezultat s druge strane ne vidim smisao da imaš i 20 kom kada samo 12 smiju oploditi 🤷‍♀️ kakav si protokol dobila? A za kg jbg ne ide to preko noći meni je trebalo godinu dana da skinem 10 kg koje bi netko skinuo u par mj ali ne treba odustati dan po dan, pazi na klopu, malo vježbica i otići će i kile 😁🥰

ma joj oni i te kile ide polako ali ide ja zadovoljna bitno da idu prehranu stvarno jesam promjenila i napokon metabolizam mi radi normalnije….znaci od 2 dana ciklusa sam na bemfoli 150 i danas 3 dan cetrotide sutra jos samo bemfola i stoperica navecer petak nista i subota akcija usto pijem sve one puste vitamine folacin d3 inovo….ma mene muci taj blagi psoc nekako ono malo me pogledala i ja kao jel sve uredu ono probat cemo sretno nije tako lose ali voljela bi kao da sam jos skinula….a meni voljela bi i ja ali neide to tako lako

Ma svi se oni tih kila drže ko pijan plota a ima žena koje i sa popriličnim viškom kila ostvare trudnoću, ja sam od početka ivf skinula 15 kg imam idealan bmi pa sam i dalje na istom mjestu tak da sve je to po meni rekla kazala🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

IščekivanjeDobrihStvari
    23. Studeni 2022. 13:10

Razumna divno si napisala za brak..nas se šest parova druži i naravno jedino mi nemamo djecu , zasad..al ono sto je moj muž doista se ne može mjeriti..ja ponekad pomislim da je to taj blagoslov i sa bi trebala biti zadovoljna ..ali …
    Prošla sam spontani s 8tt grčevi su bili jako bilo je užasno ali je prošlo …jednostano preživiš.Ne znam kako ali učiniš to,otplaces ,odspavaš onda jedno jutro ustanes i kupiš prvi ukras za Božić i život jednostavno nastavi i ne pita..ja sam
    Imala spontani točno prije dvije godine u ova doba…
    Točkica 89 javi rezultateee ☺️
    Kacusa ženo ❤️ Onaj od Gore slozi to bolje od nas čestitam i svakako da put dalje bude lakši ma koliko dug da bi 😇
    Flowerson tebi već danima pokušavam nešto napisat al ne ide…kad sam neku večer pročitala post nisam spavala..ne razumijem ne shvacam i nekako ne prihvaćam ..kako i zašto se dogodi..ja kad sam imala spontani smedjarila sam krvarila bila po Hitnoj to je bas bila patnja nekako kao da koliko god grozno zvučalo kad je stalo sve kao da sam spasila i sebe i bebicu…ali tako bez ikakvog znaka ne znam nije pošteno.želim to svu hrabrost svijeta za borbu dalje..iako imam
    Osjećaj sto god da kažem da nije dovoljno.I sama sam u strahu sada…i mislim da me nitko ne bi mogao utješiti..zao mi je sto sam ovako negativna ali ako se slučajno osjećaš slabije imas potpuno pravo i biti ljuta i sve sto uz to ide..a znam da ćeš prezivjet ustat krenuti dalje..da će vrijeme učiniti svoje a do tada se samo možemo moliti da sto prije prodje.❤️

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

Stela_M
    23. Studeni 2022. 13:15

Cure jedno pitanje zvali su me iz Vinogradske naručena sam 25.11 kod hematologa (dr. Novaković) jel ikome poznato? Neka iskustva? Hvalaa 😁🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

waitapu
    23. Studeni 2022. 14:38

Leptirica 33

Nisam dugo u tome, ali mislim da je to super rezultat...al znam zbedira te taj pogled i komentari...i mene je danas moja dotukla na 2. folikulometriji da ne mogu lijekovi stvorit ono cega nema... povecala dozu, nije zadovoljna reakcijom na stimulaciju tako da sam potonula bas zesce...a mislim da i ti hormoni rade na psihu...

👩40 amh 5,5 fsh 10.6 lh 7.8
    👨45 astenozoospermia
    01/22 vanmatericna, lijevostrana salpingektomija (6tt)
    10/22 1. prirodni IVF - js ✖
    11/22 stimulirani IVF, 4🥚 3 oplođene, 1 🐧 1/23 Fet - B 20.02. 20397/ 6+6 ♥️+/

waitapu
    23. Studeni 2022. 14:47

ivana1992

Drage curke
    Malo cu vam pisati
    Danas je 12 dan nakon FETA ( 5dnevne blastice)
    Već danima imam osjećaj kad legnem navečer da ću dobiti M - stalno bolovi bas kao i kad trebam dobiti - ali evo jos nisam procurila ( nadam se da ni neću)
    Grudi bile bolne kao pred M - pa se ispušu - pa se opet malo "upušu" i sad su evo normalne 🤣
    Neznam više što da mislim
    Napravila bih test al se nekako bojim 🥲
    Beta mi je 2.12 pa ako do tada ne procurim valjda su mi šanse dobre
    Želim svima najljepše poklone za Božić 🥰 želim svima nama da nam se želje ostvare 🥰😍

Ma napravi test…i neka je ➕ sretno!

👩40 amh 5,5 fsh 10.6 lh 7.8
    👨45 astenozoospermia
    01/22 vanmatericna, lijevostrana salpingektomija (6tt)
    10/22 1. prirodni IVF - js ✖
    11/22 stimulirani IVF, 4🥚 3 oplođene, 1 🐧 1/23 Fet - B 20.02. 20397/ 6+6 ♥️+/

Razumna
    23. Studeni 2022. 15:14

Mene je sinoć normbel bas opustio i uspavao. 
    Dosta krvarim. 
    Danas sam dobila od muža 5l misnog vina 🥰 zna muž što mi treba 😀 alkohol općenito mi je najdraži poklon 🤪ja sam njemu za ručak napravila buncek sa zeljem pa smo obadvoje sretni.
    To sa kilama i postupkom me posebno nervira. 
    Ja mršavim jedino da budem fit trudnica i da se lakše porodim. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Flowerson 🌸
    23. Studeni 2022. 15:18

IščekivanjeDobrihStvari, hvala ti na tako lijepim riječima, osjećam to sve sto si napisala. Zadnje dvije noći sam spavala ukupno 6 sati, mozak samo vrti što je bilo krivo, sto je moglo biti drugačije i što je moglo bit kasnije...blago tebi i razumnoj jer imate takve muževe, to je ogromna blaženost, ne znam kako bih to opisala drugačije...ja imam osjećaj da tjeram i vučem muža za rukav da idemo u ivf. Tako da ne znam što će bit dalje, bila sam skeptična po pitanju blastica od početka, sad sumnjam još više i u preostale 4 i strah me vraćat ih uopće. Ako mi muž poduzme nešto po pitanju svog spermiograma, možda si uspijemo dat priliku da probamo i uspijemo prirodno. Još je rano za donosit ikakve zaključke, treba preživjet sutrašnji dan i onda mi je plan vratit se treninzima koji su mi uvijek bili bijeg i spas od svakakvih trauma. A za dalje ćemo vidjet kako će se sve odvit, kako bi se reklo, nije da imam izbora, moram bit jaka i oporavit se.

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Monolena
    23. Studeni 2022. 15:41

IščekivanjeDobrihStvari

Leeloo1 sretno u psihičkom odmoru . Ja sam uvjerena da mi “borilice” ☺️ imamo ljepše snažnije brakove samo jednostavno nas tuga zaokupi da zanemarimo ispustimo to iz ruke …a ne bi trebali. Odmori se 😍
    j.Lo Vidim radila si Panoramu nisam čitala o tome kada se to radi i cijena okvirno znam da se sto puta pisalo o tome ali..tada sam bila na drugoj planeti 🙈
    Ribic javi 😀
    Domleon drago mi je sto si još jedan vjetar u ledja nama ovdje na početku puta …da svaki dan bude pun ljubavi i blagoslova
    Panda,MalaG ,Stela,Roxy…pratit ćemo i vas postupak i dalje 😍 i hrabrit…
    Tek sada vidim koliko ovdje ima blizanaca Linda, Monolena …kako ste jeste imale ikakve komplikacije…mene je užasno strah jer i dalje nemam simptome ne razumijem kako to može biti a dvoje ih je 🙏🙏
    Barbi ti si prešla one kritične prve tjedne..mislim nama je sve strah al jedva čekam da prodje 12tt imam
    Osjećaja da bih lakše disala…

IščekivanjeDobrihStvari, od srca ti čestitam da si dočekala svoju sreću, i to duplu!  Od komplikacija sam imala krvarenja i hematom, ali sve se riješilo. Meni se prvo povraćanje javilo 3 dana prije bete, samo jedan dan, a redovito je postalo u 6. tjednu i nastavilo se sve do 16. tjedna. Mislim da se ne moras brinuti oko tih mucnina i povracanja, sve smo individue za sebe, ima jos zena koje nisu imale takve simptome u blizanackoj trudnoci. A isto tako je moguće da će ti nešto kasnije nastupiti.

Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
    Muž-'88, 👍
    Ivf centar Lučinger
    1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
    2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
    FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋‍♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
    Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨‍👩‍👧‍👦

Razumna
    23. Studeni 2022. 15:41

Flowerson

IščekivanjeDobrihStvari, hvala ti na tako lijepim riječima, osjećam to sve sto si napisala. Zadnje dvije noći sam spavala ukupno 6 sati, mozak samo vrti što je bilo krivo, sto je moglo biti drugačije i što je moglo bit kasnije…blago tebi i razumnoj jer imate takve muževe, to je ogromna blaženost, ne znam kako bih to opisala drugačije…ja imam osjećaj da tjeram i vučem muža za rukav da idemo u ivf. Tako da ne znam što će bit dalje, bila sam skeptična po pitanju blastica od početka, sad sumnjam još više i u preostale 4 i strah me vraćat ih uopće. Ako mi muž poduzme nešto po pitanju svog spermiograma, možda si uspijemo dat priliku da probamo i uspijemo prirodno. Još je rano za donosit ikakve zaključke, treba preživjet sutrašnji dan i onda mi je plan vratit se treninzima koji su mi uvijek bili bijeg i spas od svakakvih trauma. A za dalje ćemo vidjet kako će se sve odvit, kako bi se reklo, nije da imam izbora, moram bit jaka i oporavit se.

Ajde mila, pa tko ne vuče muža za rukav 😂 pa moj misli da smo još mladi. Da ga ne vučem za rukav još bi cura bila 😂 pustila sam ga da organizira go u 9mj i na kraju smo bili kući mijenjali stokove i zatvarali nadsvjetla. Evo ja sa tražim neki provod za Novu Godinu. Ali šta je je, muž me dobro prati i sluša. 
    I ja sam u timu koji jedva čeka Božić i moguće Božićno čudo planiram okitit kucu  🎄🎄🎄i svaki dan biti na 🍆. Život je prekratak treba uživati što više 🥂🍾 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.