Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Roxy ✨
    06. Srpanj 2022. 22:08

Stela_M

Hahahahha i sad se pojavilo sve e jbg 😄🤣🤣🤣

Hahaha nema veze, dva put je dva put 🤣🤣
    Dobro sam draga, hvala na pitanju. Uzbuđenje vec raste polako. 🥰
    Ajde jos malo približiti ce se i tvoj postupak, a mozda i bolje da ga nisi uspila pomaknuti koliko ga dugo cekas, nema vise odgadjanja. Drzim fige do neba 🙏🤞❣️

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Roxy ✨
    06. Srpanj 2022. 22:09

Rainbow ajme zao mi je radi korone. Dosta trudnica je imalo i bilo je sve u redu. Zelim i tebi i muzi brzi oporavak i da prodjete sa sto manje simptoma 🤗🌈

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Razumna
    06. Srpanj 2022. 22:10

Išla sam vam ja samoincijativno kod endokrinologa. I napomenula sam mu da idem na ivf
    Fino me čovjek i uvz pogledao i hormone vadila par puta. I tip zaključio da sam zdrava i da jedem mediteransku prehranu da malo smrsam 🤷‍♀️. 
    Išla privatno kod Miskovica i isto sve super. 
    Na kraju mi dr L rekao da bi mi on rekao da trebam ići. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

• Linda86
    06. Srpanj 2022. 22:21

Stela vec sam se i ja zabrinula gdje si nestala. Razumijem da nikad nismo u potpunosti spremni na postupak, mislim da ce iduci put mozda biti bolje vrijeme ili nesto... Ali mozda bolje da nisi mogla odgoditi. Zelim ti jako puno srece i da bude dobitni 🍀

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

• Linda86
    06. Srpanj 2022. 22:22

Linda86

Stela vec sam se i ja zabrinula gdje si nestala. Razumijem da nikad nismo u potpunosti spremni na postupak, mislim da ce iduci put mozda biti bolje vrijeme ili nesto… Ali mozda bolje da nisi mogla odgoditi. Zelim ti jako puno srece i da bude dobitni 🍀

Mislimo* da ce iduci put... 

'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
    1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
    2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
    Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️

Sunny_🐣
    06. Srpanj 2022. 22:31

RainbowHope ❤️ ma ne moze korona nista jednoj ivf bebici. To su borci samo takvi 🥰💪
    Stela 🤣 kraljice. Dosta je bilo odgadanja, sad ti nastupas 🥰
    Dodatne pretrage - ja bi rekla da niti jedan dr ne salje na dodatne pretrage. Zato nemojte cekat da vas posalju nego same napravite sve pretrage koje su navedene na prvim stranicama. Ako nalazi budu uredni - super, ako se nesto pronade za sto postoji terapija ustedjele ste si barem jedan neuspjeli postupak. Ja sam bila kod Radoncica i nije me poslao na dodatne pretrage, ali sam ih ja na svoju ruku napravila i uveo mi je terapiju za trombofiliju koju primam cijelu trudnocu

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Butterfly 🦋
    06. Srpanj 2022. 23:07

Maluma88

Ovo je baš zanimljivo! Meni je bila jedna čokoladna cista 7cm, a druga oko 5cm - i to na jedinom jajniki. I dr. Šimunić i dr. Alebić i dr. Ćorić i dr. Dinka Pavičić Baldani (iz Petrove) - svi su rekli da se nikako ne smije operirat da ne naruši jajni rezervu. To je zapravo jedina stvar oko koje su mi se doktori ikad složili… Ali i s endometriozom se može tak da hrabro ♥️♥️♥️!!! A dr. Alebić ti više od 1.8. nije u Podobniku. Ako ćeš trebati više informacija novi mail je: info@alea-fertility.hr. Nakon mog iskustva svima predlažem: 1) da pokušaju skupit što je više tuđih iskustva i 2) da odu na par konzultacija da vide tko im je “sjeo”🙂

Zanimljivo da, ja sam isla na pregled i konzultacije kod dr.Ćorića jer su mi ga svi preporučili zbog dubokozdjelične endo i velike, i on mi je rekao ajmo riješit tu veliku loptu iz tebe 🤣 i kroz mj dana laparoskopski sve ciste uklonio sad nemam vise ciste vec god dana, nakon op jajovodi prohodni , dolazi do ovulaccije ali nesto nas evo koci od trudnoce…☹️ svi nalazi uredni, mozda nesto nisam testirala sto trebam, moj ginic samo da uputnicu za sta ja predlozim kad nes procitam i raspitam se tak da sve na mene spada , moram ga promijenit  🥵 vadit cu amh privatno da vidim jel se to pogorsalo jos nakon op☹️
    Hvala na savjetima i emailu!! 

29🧔🏽‍♂️30 👩🏽‍🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
    3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
    1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
    1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
    1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
    1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
    Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184

• Ludakopatka
    07. Srpanj 2022. 00:12

Kacusha

Ludakopatka

Kacusha

Stelic stvarno gdje si? Doslovno sam ostala na forumu da pratim tvoj postupak. ❤️
    I cure da javim kako smo mi od ovog tjedna u registru posvojitelja. Sad sam bas u tome i krecem napadati sve Centre 😁🦈

Ponekad pogledam forum, ipak sam 10 godina bila u mpo vodama, i eto, kad vidim da netko kreće u posvajanje javim se. Samo da pružim podršku jer je i to strmovit put kao i mpo, ali nagrada je jednako prelijepa. I evo, dok moja princeza spava, i ja se ponekad pitam šta bi bilo da smo mi uspjeli dobiti dijete prirodno ili uz mpo, da li bi se ikada sreli… A znam da smo rođeni da bi se sreli.. I sve injekcije, sve punkcije, svaka beta, pozitivna i negativna, svaka prirodna neuspjela trudnoća, svaki test, svaki mjesec muka od menge, svaka kaplja znoja i svaka suza prolivena u 10 godina… Nestane… Jednostavno nestane… Jer to malo božansko biće sada spava anđeoskim snom i jednostavno znaš… Da smo rođeni da bi se sreli♥️

Hvala na poticaju ❤️ Znam da nas ceka joa dosta toga, ali smo svakim danom sve blize. 😘 Jeste vi bili onako "dosadni" i zivkali sve Centre? 😁 Stalno sanjarimo da uspije postupak i posvojenje. 💖

Da, bili smo jaaaaaako dosadni😁. Moja preporuka je napisati molbu, nešto o tebi, mužu, vama i vašoj zajednici, te smo na kraju stavili zašto bi baš nas trebali izabrati i zamolili da nas pozovu na razgovor. Svakako je poželjno staviti par slika, tebe, muža, vas zajedno, neki vaši posebni trenuci. Ne bi trebalo biti veće od 2 strane. Ja sam dobila takav savjet i na temelju toga smo bili pozvani na dosta razgovora, te smo upravo zbog toga i došli na razgovor i za našu bebicu. To sam poslala na cca 50 centara, i nakon toga zvala i slala mailove,i vodila evidenciju. 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

• Ludakopatka
    07. Srpanj 2022. 00:18

Ludakopatka

Kacusha

Ludakopatka

Kacusha

Stelic stvarno gdje si? Doslovno sam ostala na forumu da pratim tvoj postupak. ❤️
    I cure da javim kako smo mi od ovog tjedna u registru posvojitelja. Sad sam bas u tome i krecem napadati sve Centre 😁🦈

Ponekad pogledam forum, ipak sam 10 godina bila u mpo vodama, i eto, kad vidim da netko kreće u posvajanje javim se. Samo da pružim podršku jer je i to strmovit put kao i mpo, ali nagrada je jednako prelijepa. I evo, dok moja princeza spava, i ja se ponekad pitam šta bi bilo da smo mi uspjeli dobiti dijete prirodno ili uz mpo, da li bi se ikada sreli… A znam da smo rođeni da bi se sreli.. I sve injekcije, sve punkcije, svaka beta, pozitivna i negativna, svaka prirodna neuspjela trudnoća, svaki test, svaki mjesec muka od menge, svaka kaplja znoja i svaka suza prolivena u 10 godina… Nestane… Jednostavno nestane… Jer to malo božansko biće sada spava anđeoskim snom i jednostavno znaš… Da smo rođeni da bi se sreli♥️

Hvala na poticaju ❤️ Znam da nas ceka joa dosta toga, ali smo svakim danom sve blize. 😘 Jeste vi bili onako "dosadni" i zivkali sve Centre? 😁 Stalno sanjarimo da uspije postupak i posvojenje. 💖

Da, bili smo jaaaaaako dosadni😁. Moja preporuka je napisati molbu, nešto o tebi, mužu, vama i vašoj zajednici, te smo na kraju stavili zašto bi baš nas trebali izabrati i zamolili da nas pozovu na razgovor. Svakako je poželjno staviti par slika, tebe, muža, vas zajedno, neki vaši posebni trenuci. Ne bi trebalo biti veće od 2 strane. Ja sam dobila takav savjet i na temelju toga smo bili pozvani na dosta razgovora, te smo upravo zbog toga i došli na razgovor i za našu bebicu. To sam poslala na cca 50 centara, i nakon toga zvala i slala mailove,i vodila evidenciju.

Trebate se izdvojiti od 1000 drugih, a osobno sam čula na par razgovora da su nas zvali jer im je lakše zvati ljude koje imaju u svom registrator u, nego pregledavati inf iz registra. Tako da napišite molbu, pošaljite zajedno sa rješenjem i potvrdom o školovanju, tako da vas oni imaju u svojim papirima. 
    Jedan par je posvojio jer je muž trgovački putnik i kako je bio u kojem gradu, osobno se javio u centar i tražio razgovore. Tako da treba biti aktivan i uporan, kako si već i napisala da ste bili i za školicu. 

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️

• Ludakopatka
    07. Srpanj 2022. 00:45

Jooj, ja već 2 puta napisala predugačak komentar🤪pa ću sad skratit.
    Svima bih se zahvalila na lijepim komentarima na našu priču. Kao i vaše, i naša je priča posebna. Jer svaka žena, i svaki par koji prođe mpo jest poseban.
    Zapamtite to. Nemojte zaboravit. Nikada.
    Budite ponosne na sebe, svaki dan. Jer onaj tko izdrži jad negativne bete nakon cijelog faking postupka, koji umre u trenutku, a opet poslije toga skupi svoje ostatke, obriše svoje suze i krene još jači dalje....
    Jest poseban.
    💪😎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.