Hvala cure… vidjet cemk sve kako ce biti. Krenula sam danas vrtiti u glavi sto ako se oplodi malo, sto ako im zbog vecefg broja slabija kvaliteta..a onda sam zastala i rekla sebi da je moj dio gotov i da ja tu vise nista nemogu napraviti. Upravu muz otisao po pizzu, staviti cemo film i relax. Osjecam lagane bolove i napuhanost, ali vjerujem da ce vec sutra biti lakse.
Ma kakva slabija kvaliteta 😁😁 imala sam i ja 15 jajčeka pa evo smrzlića ima kako je naša Sunny rekla za malu momčad sve je stvar ciklusa i stimulacije plus malo sreće, ne brigaj prije reda 😁❤️❤️
Eee nadan se tome. Prosli put 16, a samo 2 oplođene. Vidjet cemo. Sad pizza i filmovi.
Nego cure, ispasti cu glupa mozda, ali zasto se odmah krene s Duphastone i Utrogestanima?
Zato sto su oni progesteron koji je u pocetnom razdoblju trudnoce jako bitan hormon.. a pogotovo kod nas koje ga imamo manjak... To je hormon koji cuva trudnocu ako do nje dodje, ali i ako nije doslo do trudnoce dovodi do mejsecnice.. on treba rasti nakon ovulacije, a u tom periodu poslije transfer je kljucan pa ga zato pijemo ili stavljamo..
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Hvala cure… vidjet cemk sve kako ce biti. Krenula sam danas vrtiti u glavi sto ako se oplodi malo, sto ako im zbog vecefg broja slabija kvaliteta..a onda sam zastala i rekla sebi da je moj dio gotov i da ja tu vise nista nemogu napraviti. Upravu muz otisao po pizzu, staviti cemo film i relax. Osjecam lagane bolove i napuhanost, ali vjerujem da ce vec sutra biti lakse.
Ma kakva slabija kvaliteta 😁😁 imala sam i ja 15 jajčeka pa evo smrzlića ima kako je naša Sunny rekla za malu momčad sve je stvar ciklusa i stimulacije plus malo sreće, ne brigaj prije reda 😁❤️❤️
Eee nadan se tome. Prosli put 16, a samo 2 oplođene. Vidjet cemo. Sad pizza i filmovi.
Nego cure, ispasti cu glupa mozda, ali zasto se odmah krene s Duphastone i Utrogestanima?
Zato da ti tijelo dobiva dodatne kolicine progesterona koji bi se krenuo oslobodati ovulacijom inace.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Drage moje, koji dan injekcija se krece pit sok od cikle i jest ananas? Koji dan je najbolje krenuti piti iso sport? Hvala
Cikla i ananas su ako vidis na uzv (ili znas od prije) da se ne zadebljava endometrij.
Iso sport je ako imas rizik od hiperstimulacije.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Draga stvarno si svoje sve napravila i sad opusteno. Mene uvijek u IVF fascinira da moja prijateljica sa 28g do 40g nije imala dobre embrije koji se mogu roditi a onda su se u njenoj 40g dva slaba embrija primila i rodila se dva savršena dečkića.
Nema objašnjenja da su joj sa 40g bile bolje js nego sa 28 ili 31 ili bilo koju raniju godinu a opet se dogodilo tako.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ribic hvala na odgovoru, samo me zanima od kojeg dana to mogu pit jer me nekako strah i jedne i druge situacije.. il da dodjem do hipera, makar prvi put nisam dosla, al sad smo pojacali dozu pa me trta.. a za zadebljanje.. hmm.. sve radi predostroznosti...
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Draga stvarno si svoje sve napravila i sad opusteno. Mene uvijek u IVF fascinira da moja prijateljica sa 28g do 40g nije imala dobre embrije koji se mogu roditi a onda su se u njenoj 40g dva slaba embrija primila i rodila se dva savršena dečkića.
Nema objašnjenja da su joj sa 40g bile bolje js nego sa 28 ili 31 ili bilo koju raniju godinu a opet se dogodilo tako.
Da bas danas pricamo mi cure tamo kako nema pravila ni objasnjenja..a to valjda tako mora biti. ☺️
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Razumna sretno draga 🙏❤️❤️
Tanja na 10dpt bi test trebao pokazati jel nešto je ili nije 🥺 je si piškila ujutro ili?
Lorna ja sam si sve nalaze koje imam prošla, većina vrijedi godinu dana mislim na sve nalaze koje si morala imati za mpo ja sam u hodu nove radila da budem mirna prije feta ali je najbolje konzultirati se sa bolnicom gdje jesi tipa one pizdarije hiv i to u Petrovoj vrijede godinu dana a meni u poliklinici vrijede 2 godine tak da provjeri si sve za svali slučaj 😁
Ej draga ide, ide. Zvali su me na uzv da nije slucajno nastala cista. Cekam jos mengu. Inace sve ok 💖💕 ja ti jos nisam dobila kariogram a radili smo 29.8 😁 Pripremi se 💪
U Klaićevoj ste radili ili? Rekla mi je teta jedno 3 tj max mj dana i da će biti nalazi 😁 iako mi je to fakat "ne bitno" kakva god da je situacija smrzlića imam tako da 🤷♀️ ma kakva cista nema toga ti si spremna😁 obzirom na tvoje NK stanice ti dobiješ Decorin u postupku ili?
Mi smo u Osijeku vadili. Da, da Decortin sad cu probati nabaviti i intralipidnu. 💉🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Tanja žao mi je zbog negativnog testa.
Barbi30super što prolazi krvarenje. Vjerojatno je neki hematom ili zbog širenja maternice, nažalost, u IVF trudnoći su baš jako česta smeđarenja i krvarenja. Drago mi je što je s bebicom sve ok. Žao mi je što to moraš prolaziti, meni je krvarenje baš jako velika trauma, van sebe sam kad prokrvarim .
Mimica negdje u klinikama daju u FET odmah isti ciklus, u mojoj klinici traže mjesec dana pauze.
Stela dobro sam, jedva čekam FET. Ja bi išla svaki mjesec u postupak ili FET, što se mene tiče,meni ne treba pauza, mene ubija čekanje.
Loorna meni nisu ništa od nalaza tražili za FET, samo kad idem u postupak onda gledaju da nalazi nisu stariji od godinu dana, vjerojatno ovisi od klinike do klinike.
Ribic sretno i neka sve prođe u redu!
Razumna navijamo za betu i da su bebe malo ljenije.
Ma ja ću radi sebe otići na papu i brisevd nakon ove biokemiske.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Capi ja nisam išla odmah u transfer jer mi je progesteron bio jako visok tako da je šteta trošiti embrije jer onda maternica nije receptivna, po meni je fet top stvar za razliku od stimulacije 😁
Točkice kakav protokol imaš, odn koju dozu lijekova ? A gle na visok amh rizik od hipera uvijek postoji ali smo isto tako pod liječničkim nadzorom ne brini unaprijed 😁
Kacusha ma je si li ti to moja slavonka 😁❤️ navodno se u BiH može nabaviti intralipidna i čak da su one manje vrećice, taman kako treba biti, jer sam čitala da su ove kod nas od 500 ml ili tako nešto, pa ako uspiješ iskemijati to ti ne bi bilo loše 🙏😊❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Capi ja nisam išla odmah u transfer jer mi je progesteron bio jako visok tako da je šteta trošiti embrije jer onda maternica nije receptivna, po meni je fet top stvar za razliku od stimulacije 😁
Točkice kakav protokol imaš, odn koju dozu lijekova ? A gle na visok amh rizik od hipera uvijek postoji ali smo isto tako pod liječničkim nadzorom ne brini unaprijed 😁
Kacusha ma je si li ti to moja slavonka 😁❤️ navodno se u BiH može nabaviti intralipidna i čak da su one manje vrećice, taman kako treba biti, jer sam čitala da su ove kod nas od 500 ml ili tako nešto, pa ako uspiješ iskemijati to ti ne bi bilo loše 🙏😊❤️
Stella od kud iz Slavonije?
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Sortiraj odgovore
Najstariji