Razumna jel odmaraš?
Ja sam danas opet imala maniju čišćenja🤣🤣🤣🤣
Odmaram 😄 cijeli dan sam prelezala.
Boli me kičma već od ležanja i imam grceve u trbuhu, bas neke neugodne.
Kako si ti?
Evo me legla napokon. Sutra na izlet a mužem. Danas sam dobro, čak i baš dobro. Malo smo pričali o dalje, malo o udomljavanju, posvajanju i na kraju završili na kupnji motora za mene. 😁😁
Okreni se na stranu da manje boli. Grčevi ne moraju ništa značiti a i kad se ne kreće čovjek trbuh se buni.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
pozdrav cure! ne znam jesam li pogodila grupu ali zanima me vase misljenje: trenutno sam na utrogestanu 3x1 kroz dva tjedna cekanja do ocekivane menstruacije(nakon femare, ovitrella), 12dpo, ostaje mi jos par dana do testa no gotova sam sa vaginaletama, da li znate kako tijelo reagira na prekid te terapije?
od simptoma imam kroz cijela dva tjedna bol u grudima koja je nestala 12dpo i povremeno pikanje u donjem dijelu trbuha.
unaprijed hvala na pomoci!
pozdrav cure! ne znam jesam li pogodila grupu ali zanima me vase misljenje: trenutno sam na utrogestanu 3x1 kroz dva tjedna cekanja do ocekivane menstruacije(nakon femare, ovitrella), 12dpo, ostaje mi jos par dana do testa no gotova sam sa vaginaletama, da li znate kako tijelo reagira na prekid te terapije?
od simptoma imam kroz cijela dva tjedna bol u grudima koja je nestala 12dpo i povremeno pikanje u donjem dijelu trbuha.
Pa obzirom na postupak i jer ne znaš ishod istoga onda ne bi trebala prekidati terapiju ali to je na tebi 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Capi ja nisam išla odmah u transfer jer mi je progesteron bio jako visok tako da je šteta trošiti embrije jer onda maternica nije receptivna, po meni je fet top stvar za razliku od stimulacije 😁
Točkice kakav protokol imaš, odn koju dozu lijekova ? A gle na visok amh rizik od hipera uvijek postoji ali smo isto tako pod liječničkim nadzorom ne brini unaprijed 😁
Kacusha ma je si li ti to moja slavonka 😁❤️ navodno se u BiH može nabaviti intralipidna i čak da su one manje vrećice, taman kako treba biti, jer sam čitala da su ove kod nas od 500 ml ili tako nešto, pa ako uspiješ iskemijati to ti ne bi bilo loše 🙏😊❤️
Jesam iz Broda, ti? Da odemo jos na kavu 😁 pa da tako planiram i ona bi isla na tri doze, prije za vrijeme i nakon transfera. Samo dok dođemo do njega 😂 A FET bi bio u 1mj,tako da sve krecemo s novom nadom u novu godinu 🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pa obzirom na postupak i jer ne znaš ishod istoga onda ne bi trebala prekidati terapiju ali to je na tebi 😁
Sad vidim Os 💕 Ja sam bas htjela Zg pa nisam nasla u struci i nađem doma 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
ginekologica mi je prepisala dvije kutije, i zna do kad ih koristim tako da hocu necu nemam ih vise.
ja njoj vjerujem da zna sta radi, samo sam htjela ovdje vidjeti da li tko od vas ima slicno iskustvo.
lp
ginekologica mi je prepisala dvije kutije, i zna do kad ih koristim tako da hocu necu nemam ih vise.
ja njoj vjerujem da zna sta radi, samo sam htjela ovdje vidjeti da li tko od vas ima slicno iskustvo.
lp
Nije da ti je propisala dvije kutije nego ti više od toga ne može pustiti u ljekarnu znači kada ih imaš pred kraj moraš sama tražiti nove 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Capi ja nisam išla odmah u transfer jer mi je progesteron bio jako visok tako da je šteta trošiti embrije jer onda maternica nije receptivna, po meni je fet top stvar za razliku od stimulacije 😁
Točkice kakav protokol imaš, odn koju dozu lijekova ? A gle na visok amh rizik od hipera uvijek postoji ali smo isto tako pod liječničkim nadzorom ne brini unaprijed 😁
Kacusha ma je si li ti to moja slavonka 😁❤️ navodno se u BiH može nabaviti intralipidna i čak da su one manje vrećice, taman kako treba biti, jer sam čitala da su ove kod nas od 500 ml ili tako nešto, pa ako uspiješ iskemijati to ti ne bi bilo loše 🙏😊❤️
Jesam iz Broda, ti? Da odemo jos na kavu 😁 pa da tako planiram i ona bi isla na tri doze, prije za vrijeme i nakon transfera. Samo dok dođemo do njega 😂 A FET bi bio u 1mj,tako da sve krecemo s novom nadom u novu godinu 🍀🌈
Ajmo na kavu 🤣🤪🤣🤣 lako se mi dog 😁 molim te mi javi ako uspiješ u BiH kupiti intralipidnu za priju bi mi to jako dobro došlo već smo se raspitivali ali mi treba info iz prve ruke ❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Stela_M, gledam baš tvoj potpis, pa mi se čini sve nešto slično ko ja..
Osim što meni zasad nije dijagnosticiran PCOS.
Znam da mi je rečeno da se strpim ovdje pregleda haha:D, ali eto lagano se i obrazujem o tome, ne škodi..
Uglavnom rekli ste mi da AMH ako je viši nije nužno loše, ali u dobi od 33 godine, AMH od 32 je sigurno neočekivano visok, jel tak? kolko je uobičajeno imat tak visok amh a da nije PCOS neki bar granični? Plus ak je LH:FSH omjer 1:1
11/2023. curica
Stela_M, gledam baš tvoj potpis, pa mi se čini sve nešto slično ko ja..
Osim što meni zasad nije dijagnosticiran PCOS.
Znam da mi je rečeno da se strpim ovdje pregleda haha:D, ali eto lagano se i obrazujem o tome, ne škodi..
Uglavnom rekli ste mi da AMH ako je viši nije nužno loše, ali u dobi od 33 godine, AMH od 32 je sigurno neočekivano visok, jel tak? kolko je uobičajeno imat tak visok amh a da nije PCOS neki bar granični? Plus ak je LH:FSH omjer 1:1
PCOS je sindrom policističnih jajnika uz koji najčešće ide hormonski dizbalans (najčešće anovulatorni ciklusi ali ne mora biti) uz to u većini slučajeva povišeni androgeni hormoni kao i testosteron I kod nekih žena još i inzulinska rezistencija, pretilost, inverzija lh i fsh hormona itd.. e sad ima žena koje nemaju sve te probleme..
Isto tako postoje jajnici PCO izgleda što znači da izgledaju blago policistično odn laički rečeno ima puno folikula (Amh bude povisen) što pretpostavljam da je kod tebe moguće obzirom na amh ali ne mora značiti.. isto tako nema veze jel imaš 32 ili 35 godina amh je neka smjernica tvojih rezervi jajnih stanica koja s godinama opada što ne znači da ćeš za koju godinu imati "povišen" amh, kako su cure već rekle najbolja smjernica su ti folikuli na jajnicima ili ti antralni folikuli koja će tvom dr biti smjernica za dalje.... koliko je prednost imati viši amh jer dobiješ više jajnih stanica toliko je i mama jer ako burno odreagiraš na protokol (lijekove u stimulaciji) povećan je rizik od hiperstimulacije i najčešće ne budu baš sva jajčeka kvalitetna 🤷♀️ nadam se da sam ti pomogla ako što trebaš pitaj😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji