Razumna sretno draga 🙏❤️❤️
Tanja na 10dpt bi test trebao pokazati jel nešto je ili nije 🥺 je si piškila ujutro ili?
Lorna ja sam si sve nalaze koje imam prošla, većina vrijedi godinu dana mislim na sve nalaze koje si morala imati za mpo ja sam u hodu nove radila da budem mirna prije feta ali je najbolje konzultirati se sa bolnicom gdje jesi tipa one pizdarije hiv i to u Petrovoj vrijede godinu dana a meni u poliklinici vrijede 2 godine tak da provjeri si sve za svali slučaj 😁
Trakice su,nije test..ali nista ni ne osjecam..ni grudi,ni jajnike..bas sve kao da nisam ni bila na transferu🥺🥺
Ma to je to trakica/test isti klinac da prostiš, znam da si razočarana sve to prolazimo ali duge nema nego gurati naprijed 🤷♀️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Tanja žao mi je zbog negativnog testa.
Barbi30 super što prolazi krvarenje. Vjerojatno je neki hematom ili zbog širenja maternice, nažalost, u IVF trudnoći su baš jako česta smeđarenja i krvarenja. Drago mi je što je s bebicom sve ok. Žao mi je što to moraš prolaziti, meni je krvarenje baš jako velika trauma, van sebe sam kad prokrvarim .
Mimica negdje u klinikama daju u FET odmah isti ciklus, u mojoj klinici traže mjesec dana pauze.
Stela dobro sam, jedva čekam FET. Ja bi išla svaki mjesec u postupak ili FET, što se mene tiče,meni ne treba pauza, mene ubija čekanje.
Loorna meni nisu ništa od nalaza tražili za FET, samo kad idem u postupak onda gledaju da nalazi nisu stariji od godinu dana, vjerojatno ovisi od klinike do klinike.
Ribic sretno i neka sve prođe u redu!
Razumna navijamo za betu i da su bebe malo ljenije.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Drage moje, koji dan injekcija se krece pit sok od cikle i jest ananas? Koji dan je najbolje krenuti piti iso sport? Hvala
👩 1989., anovulacija, AMH 47,9
👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia
1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
Vinogradska
1. 6/21 IUI, ❌
2. 10/21 prirodni ICSI ❌
dr. L
3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
ostala 🐧🐧🙏🙏
Hvala cure... vidjet cemk sve kako ce biti. Krenula sam danas vrtiti u glavi sto ako se oplodi malo, sto ako im zbog vecefg broja slabija kvaliteta..a onda sam zastala i rekla sebi da je moj dio gotov i da ja tu vise nista nemogu napraviti. Upravu muz otisao po pizzu, staviti cemo film i relax. Osjecam lagane bolove i napuhanost, ali vjerujem da ce vec sutra biti lakse.
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Tanja na 10dpt bi test trebao pokazati jel nešto je ili nije 🥺 je si piškila ujutro ili?
Lorna ja sam si sve nalaze koje imam prošla, većina vrijedi godinu dana mislim na sve nalaze koje si morala imati za mpo ja sam u hodu nove radila da budem mirna prije feta ali je najbolje konzultirati se sa bolnicom gdje jesi tipa one pizdarije hiv i to u Petrovoj vrijede godinu dana a meni u poliklinici vrijede 2 godine tak da provjeri si sve za svali slučaj 😁
Ej draga ide, ide. Zvali su me na uzv da nije slucajno nastala cista. Cekam jos mengu. Inace sve ok 💖💕 ja ti jos nisam dobila kariogram a radili smo 29.8 😁 Pripremi se 💪
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Hvala cure… vidjet cemk sve kako ce biti. Krenula sam danas vrtiti u glavi sto ako se oplodi malo, sto ako im zbog vecefg broja slabija kvaliteta..a onda sam zastala i rekla sebi da je moj dio gotov i da ja tu vise nista nemogu napraviti. Upravu muz otisao po pizzu, staviti cemo film i relax. Osjecam lagane bolove i napuhanost, ali vjerujem da ce vec sutra biti lakse.
Super je to broj, vjerujem da se bojis hipera. Samo polako i drzimo fige 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ej draga ide, ide. Zvali su me na uzv da nije slucajno nastala cista. Cekam jos mengu. Inace sve ok 💖💕 ja ti jos nisam dobila kariogram a radili smo 29.8 😁 Pripremi se 💪
U Klaićevoj ste radili ili? Rekla mi je teta jedno 3 tj max mj dana i da će biti nalazi 😁 iako mi je to fakat "ne bitno" kakva god da je situacija smrzlića imam tako da 🤷♀️ ma kakva cista nema toga ti si spremna😁 obzirom na tvoje NK stanice ti dobiješ Decorin u postupku ili?
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala cure… vidjet cemk sve kako ce biti. Krenula sam danas vrtiti u glavi sto ako se oplodi malo, sto ako im zbog vecefg broja slabija kvaliteta..a onda sam zastala i rekla sebi da je moj dio gotov i da ja tu vise nista nemogu napraviti. Upravu muz otisao po pizzu, staviti cemo film i relax. Osjecam lagane bolove i napuhanost, ali vjerujem da ce vec sutra biti lakse.
Ma kakva slabija kvaliteta 😁😁 imala sam i ja 15 jajčeka pa evo smrzlića ima kako je naša Sunny rekla za malu momčad sve je stvar ciklusa i stimulacije plus malo sreće, ne brigaj prije reda 😁❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Ma kakva slabija kvaliteta 😁😁 imala sam i ja 15 jajčeka pa evo smrzlića ima kako je naša Sunny rekla za malu momčad sve je stvar ciklusa i stimulacije plus malo sreće, ne brigaj prije reda 😁❤️❤️
Eee nadan se tome. Prosli put 16, a samo 2 oplođene. Vidjet cemo. Sad pizza i filmovi.
Nego cure, ispasti cu glupa mozda, ali zasto se odmah krene s Duphastone i Utrogestanima?
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
Vidim da smo u istioj klinici.. jesu ti na 15 js odmah radili transfer ili fet?
Sortiraj odgovore
Najstariji