Koka007 Nisam, vadila sam betu, negativna je, tako da nema šanse da je trudnoća opstala. Kako je kod tebe stanje?
Lucky ajoj,baš te sad moralo uhvatiti. Nadam se da ću i ja stići u FET prije Božića pa ćemo se pratiti.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Dobar dan cure..evo ja s aspiracije. Opet je bilo dosta folikula, doduse ne kao prosli put, ali isto dosta. Na otpusnom pise 15 oocita, sutra ce me zvati koliko se oplodilo..poucena proslim postuokom nadala sam se malo manjem broju, a da budu kvalitetnije, ali vidjet cemo...
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Moram reći da sam inače pod stresom kad idem na uzv ali danas nisam bila ono znala sam da je loše samo sam isla vidjeti koliko…
Bilo mi je baš novo ući u ulaz do moga i popeti se na isti kat na kojem ja živim, doslovno kao da sam dosla u drugi svemir. Sve isto ali različito. Onda sam ušla u stan, malo mi je bilo bed jer sam bila sama, ali stan je bio baš lijep i moderan, dr ima divne slike moderne umjetnosti. Dr i ja smo malo procavrljali pa me je pogledao preko trbuha i zaključio da je trudnoća u meni. Onda sam isla na wc, po uputi dr se pomokrila, onda sam i skinula hlače i gaće i uletila kod dr ko indijanska. Doktor stao sav šokiran što ja po cijeloj ordinaciji hodam gola 😳 i pita on mene zašto žurim. A ja onako zbunjeno tako sam navikla kod dr L. A kaže dr a vi tamo kao partizani 😂 uglavnom dobila sam i jednokratne papuče koje sam obukla. Moram biti iskrena da me bilo strah ili sram jer mi je susjed ali pregled je prošao stvarno ugodno. Prvo smo se nasmijali onda je dr malo prigusio svjetlo, bila je gotovo romantična atmosfera… Btw malo mi je bilo nelagodno jer se na kvartu priča da je taj dr skrivio smrt pacijentice, malo kripi ali zapravo je bilo je skoro ugodno iskustvo 😄 mislim da kroz život trebamo ići otvorena srca i dati ljudima priliku pa što bude, ne mora uvijek biti loše.
I dr je bio jako nježan a baš ogroman čovjek, to me baš iznenadilo 👍
Ti bi trebala neku knjigu napisati...
Naravno sa happy endom💓
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dobar dan cure..evo ja s aspiracije. Opet je bilo dosta folikula, doduse ne kao prosli put, ali isto dosta. Na otpusnom pise 15 oocita, sutra ce me zvati koliko se oplodilo..poucena proslim postuokom nadala sam se malo manjem broju, a da budu kvalitetnije, ali vidjet cemo…
Nek bude dobar party u labu
Lucky da sljedeći bude dobitni💓 odmaraj
Razumna drago mi je da je susjed vidio dvije točkice ❤️❤️
Doma odmarati uz Tv i nadati se najboljem 🙏
Ana26 krverenje nije stalo, sad je s svježe krvi prešlo na tamno crveno (očekivano) i dalje uz povremene grčeve ali ne ide velika količina ...jedva za nešto dnevnog uloška... Mirujem prema uputama, sva th i dodali su Normabel 2 mg pp i ako krenu jači bolovi i veče količine opet na hitnu 😥
Nadam se da je to prolazno krvarenje jer bebolino napreduje i srčeko kuca ❤️🙏🤞
Lucky želim ti brz oporavak i sretno u sljedećem postupku
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Cure samo da javim, otkazala sam transfer, mislim da sam neku crijevnu virozu pokupila, preko noci me primilo, il sam povracala ili sjedila na skoljki, doktor je rekao da ionako nebi imalo smisla na ovako dehidrirano i izmuceno tijelo vracat embrije da je bolje da se izljecim. Uglavnom nastavljam 5 dana sa utricima, pa kad dobim M javljam se da uguramo prije bozica jos jedan FET. Idem vegetirat jer se osjecam prelose.
Ovaj razvoj događaja nisam očekivala. Drži se, pij puno tekućine. I najbolja stvar od svega za Božić ćeš biti pupica 🥰
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Lucky žao mi je što te tako uhvatilo što kaže Ribić bolje sada nego poslije transfera, brzo nam se oporavi💪🤞🥰❤️
Ribić jel ti sada u pon ideš u bolnicu ili🙈 kako radovi napreduju 🥰😚😍
Koka znaš I sama da je dovoljan jedan tvrdoglavi embij držim fige da 🐧 bude dobitan 😚🤞🥰😍
Ana26 kako si? Krojiš planove za fet ili odmor? 😁🥰😍
Capi ti si prava kokica, navijam za dobar party u labosu 🧫🧪🧬😁🥰😍
Barby30 držim 🤞🤞 da krvarenje što prije prođe i da možeš u miru uživati u trudnoći 🥰😍
Razumna imaš uskoro opet uzv? 🤞🥰😍
Avocado kako si, kako je Niko😁🥰😍❤️
Jlo kako si ti? Jel odmaraš napokon? 🥰😍❤️
Linda kako si ti, cure? 🥰😍❤️
MalaG uskoro krećeš neka ovaj bude dobitni 🤞🙏😊🥰😍❤️
Kacusha kako ide 😁😊🥰😍❤️
Anemona, Tikvice, Cotton, Maslačak, Iman, Petra30, Inna, Panda, Dupla Panda, Sani88,MakiST gdje ste cure, kako ste?
Andrea-Ma2013, Ivy, Aries, Sunny kako su dječica? 😊🥰😍❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Lucky žao mi je što te tako uhvatilo što kaže Ribić bolje sada nego poslije transfera, brzo nam se oporavi💪🤞🥰❤️
Ribić jel ti sada u pon ideš u bolnicu ili🙈 kako radovi napreduju 🥰😚😍
Koka znaš I sama da je dovoljan jedan tvrdoglavi embij držim fige da 🐧 bude dobitan 😚🤞🥰😍
Ana26 kako si? Krojiš planove za fet ili odmor? 😁🥰😍
Capi ti si prava kokica, navijam za dobar party u labosu 🧫🧪🧬😁🥰😍
Barby30 držim 🤞🤞 da krvarenje što prije prođe i da možeš u miru uživati u trudnoći 🥰😍
Razumna imaš uskoro opet uzv? 🤞🥰😍
Avocado kako si, kako je Niko😁🥰😍❤️
Jlo kako si ti? Jel odmaraš napokon? 🥰😍❤️
Linda kako si ti, cure? 🥰😍❤️
MalaG uskoro krećeš neka ovaj bude dobitni 🤞🙏😊🥰😍❤️
Kacusha kako ide 😁😊🥰😍❤️
Anemona, Tikvice, Cotton, Maslačak, Iman, Petra30, Inna, Panda, Dupla Panda, Sani88,MakiST gdje ste cure, kako ste?
Andrea-Ma2013, Ivy, Aries, Sunny kako su dječica? 😊🥰😍❤️
Da da, ja u pon u bolnicu. Radovi presporo 🤦♀️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Cure, ako mi ovaj postupak ne uspije, kada se može u FET? Jel se može odmah ovaj ciklus ili se čeka sljedeći? Ne znam kako klinike rade u Božićno vrijeme
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Cure, ako mi ovaj postupak ne uspije, kada se može u FET? Jel se može odmah ovaj ciklus ili se čeka sljedeći? Ne znam kako klinike rade u Božićno vrijeme
Sa sljedecim ciklusom... iako bi ti ja preporučila da blagdane provedeš u miru.. i kreneš u prvom mjesecu... i ja ću tako...
Sortiraj odgovore
Najstariji