kaya, bemu, žao mi je za betu...
Za Rijeku lijepo odmah pošalji mail ivf@kbc-rijeka.hr. Ako se prvi put javljaš tamo, predlažem ti da tražiš da te vodi doktorica Sušanj. Objasni im ukratko što si prošla i traži da se naručiš za konzultacije.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Evo da se javim…beta je negativna - cak u minusu 0,2 😂 samo meni moze u minus otici 🤦🏻♀️
A jbg...
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Imam osjećaj da sam temperaturu dobila. Sve neka gorim iznutra. Nisam tužna koliko sam ljuta.
Ali imala sam osjećaj da moja priča još nema sretan završetak
Vjerojatno ti se tijelo krenulo opustati nakon silnog stresa…
Ne znam koliko možeš odmarati… Ali znam da te ormar i kupaona željno iščekuju 😜
Baš mi se nešto ljencari sad. Vjerojatno ću sutra krenuti sa čišćenjem da sam za vikend u cistom
Ja sam u subotu polizala cijeli stan i baš sam se osjećala super. Al prvi dan kad sam procurila me obuzela takva tuga da nemrem opisati. Plakala sam svako malo.
I sad mi je lakše. Treba to sve izbaciti iz sebe. Plakati, spremati, napiti se(i to ću uskoro).
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Razumna iz kojeg razloga doktor zeli da nastavis terapiju, sta se tocno s plodom dogodilo? Ili se jos dogada?
Tockice haha bas, dolazile smo mi i tocka, sad kad dodem redovito je bar 5 ljudi viska u onoj cekaoni, a mi jadne stojimo na vratima
I ja sam totalno u pripremama za transfer, usisavaci, krpe i ostalo radi sve u 16, susjedima sve "mirisi"na domestos 😂 sve da upicanim i onda mir, iduca dva tjedna ce radit samo robot usisavac, a malo i muz 🤭
Pa nije mogao naći GM.
Ne znam ni sama što je bilo osim da nema ploda 🤷.
Poznanici prijatelja imaju leglo shih tzu i razmišljam da si uzmem curicu. Možda bi me takva obaveza malo razdrmala i stavila na pravi put. A tako mi je lijepo bez obsveze
Sad ću ja ko tvoj muž. Ali onda ipak postoji nada🙏🙏🙏
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
kaya, bemu, žao mi je za betu…
Za Rijeku lijepo odmah pošalji mailivf@kbc-rijeka.hr. Ako se prvi put javljaš tamo, predlažem ti da tražiš da te vodi doktorica Sušanj. Objasni im ukratko što si prošla i traži da se naručiš za konzultacije.
Zaboravila sam nadodati, treba ti naravno uputnica od ginekologa, ako može neka ti odmah da d1 uputnicu.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Razumna jako mi je žao.. Sve su ti cure rekle.. I ja sam se nadala i veselila s tobom i zbog tebe. I stvarno ti od srca želim puno snage i volje na daljnjem putu do vaše bebe. 😘
Kaya žao mi je 😘 nadam se da ćete svi u idućem ciklusu imati više sreće 🤞
DarkIvy i ja sam trakicama znala potvrditi ovulaciju, i pratila sam bazalnu...tako da je to sve individualno. Postoje neki parametri kako bi to trebalo biti i izgledati, ali naravno sve smo mi različite. I stvarno, ti omjeri ne igraju ulogu za stimulirani postupak tako da nije toliko važno. Ali svakako s e treba konzultirati sa svojim ginekologom. Ja sam tada još bila u bunilu i nisam se bila odlučila za IVF, mislila sam da je kod nas muški faktor samo ali nije bio. Ali to je za IVF nikakva prepreka. Najvažniji je taj broj folikula,kao i sve što su ti cure već rekle.
Ribic još malo 🥰
Rain super da je curka velika i da sve dobro napreduje ❤️
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Leloo i Razumna, zao mi je, sve moli se cini da smo u istom sosu.
Ne znam jel se sjecate, nedavno sam tu pisala kako mi je dr rekla da kod nas nikad nece bit smrzlica, da bi na kraju ispalo da smo u ovom postupku dobili jednog 🐧 😊 to je dobra vijest.
Ono sto je lose je to da mislim da sam dobila menstruaciju😔 imala sam transfer 3.11., jucerasnji muller test mi je bio negativan, danas nisam ni radila (sluzbeno bih trebala u pon), i sad odem na wc i vidim trag svjeze krvi na papiru🙈 pa sam dosla zamolit cure koje su imale imp.krvarenje, jel mozete detaljno opisati kako je to izgledalo i koliko dugo je trajalo? Bas me strah da je ovo pocetak menge i da opet nista od bebe😔😔😔
👩'83 👨🦰'81
👨🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
16.09. aspiracija - 11 🥚
21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
02.10. beta ✖
12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.
Meni veceras stoperica, 2 Decapeotyla i Ovitrelle...to si jos nikad nisam dala, ali valjda necu zeznuti nista...preksutra, tj 17.dan ciklusa aspiracija 🙏
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Leloo i Razumna, zao mi je, sve moli se cini da smo u istom sosu.
Ne znam jel se sjecate, nedavno sam tu pisala kako mi je dr rekla da kod nas nikad nece bit smrzlica, da bi na kraju ispalo da smo u ovom postupku dobili jednog 🐧 😊 to je dobra vijest.
Ono sto je lose je to da mislim da sam dobila menstruaciju😔 imala sam transfer 3.11., jucerasnji muller test mi je bio negativan, danas nisam ni radila (sluzbeno bih trebala u pon), i sad odem na wc i vidim trag svjeze krvi na papiru🙈 pa sam dosla zamolit cure koje su imale imp.krvarenje, jel mozete detaljno opisati kako je to izgledalo i koliko dugo je trajalo? Bas me strah da je ovo pocetak menge i da opet nista od bebe😔😔😔
Sjećam se.. i ako se dobro sjecam nazvala sam je kokoskom
Mislim da ti je još rano za test a i za menstruaciju sa 3dnevnim.
Krvarenje je nekad znak implementacije, da se mala mrva dodatno ucahurila, tako da ja ne bih još odbacivala nadu. Ali bi ti savjetovala mirovanje , i ako krvarenje bude jače prebaciti se na pijenje utrica, ali to nemoj na svoju ruku nego tek poslije konzultacija sa doktorom.
Dakle, dekica i mirovanje... i misli što dalje od mpo koliko je moguće... javi kako ide 😘
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeloo i Razumna bas mi je zao... 😔 Nadam se da ce iduci biti dobitni. 🤞🏼A Razumna u meduvremenu i ja navijam da konacno nabavis psica da te razveseli i skrati ti vrijeme dok cekas svoju bebicu 🥰
Luana cestitam na pozitivnom testicu i neka lijepo tamni 😊
Stela vidim da odradujes sve pretrage redom, navijam za dobre rezultate ☺️
Ribic priblizio se i taj dan... Neka sve prode u najboljem redu. 🥰 Ja sam se primirila nakon proslotjednog pregleda, a krenule nakon tog i ucestale bh kontrakcije. Cure super samo im je guzva 🤭 (meni je vodeca glavom skroz nisko u zdjelici, koso, vec barem 6-7 tjedana i ona radi pritisak na cerviks), rekao doktor kontrola za tri tjedna ako prije ne rodim pa bi me hospitalizirao (taman tako kao i ti tjedana)... Tako da brojimo i zahvalni smo za svaki dan/tjedan vise da sam 3u1 i da one jos malo sazriju i narastu i da sve bude dobro. ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji