Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    10. Studeni 2022. 17:29

Capi_3

Meni veceras stoperica, 2 Decapeotyla i Ovitrelle…to si jos nikad nisam dala, ali valjda necu zeznuti nista…preksutra, tj 17.dan ciklusa aspiracija 🙏

U načelu nemaš što.. na YouTube ima videa, ako ima neko konkretno pitanje... tu smo

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Mimica91
    10. Studeni 2022. 18:16

Leelo Žao mi je zbog negativne bete
    Razumna 😔 žao mi je neizmjerno
    Koka meni se nekako čini da je stvarno prerano za menstruaciju, a moguće i da test još ne pokazuje. 🤞🤞 Da je imaplantacijsko 

Preko trnja do zvijezda
    Ja 91, mm 92
    Azoospermija/kriptozoospermija
    2021 postupak Turska ⛔
    Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
    FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
    29.08.2023 rodio se sin
    10/2024 postupak za drugo dijete ❌

Kacusha
    10. Studeni 2022. 18:21

Razumna

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna iz kojeg razloga doktor zeli da nastavis terapiju, sta se tocno s plodom dogodilo? Ili se jos dogada?
    Tockice haha bas, dolazile smo mi i tocka, sad kad dodem redovito je bar 5 ljudi viska u onoj cekaoni, a mi jadne stojimo na vratima
    I ja sam totalno u pripremama za transfer, usisavaci, krpe i ostalo radi sve u 16, susjedima sve "mirisi"na domestos 😂 sve da upicanim i onda mir, iduca dva tjedna ce radit samo robot usisavac, a malo i muz 🤭

Pa nije mogao naći GM.
    Ne znam ni sama što je bilo osim da nema ploda 🤷.
    Poznanici prijatelja imaju leglo shih tzu i razmišljam da si uzmem curicu. Možda bi me takva obaveza malo razdrmala i stavila na pravi put. A tako mi je lijepo bez obsveze

Draga zao mi je 💔 Svaki put bas boli, meni vec sad dođem da odustanem jer mi se ne da to vise prolaziti 😔 A sad pesek, dakle je obveza svakako ali ja takvu ljubav i srecicu nisam nikada dozivjela od zivotinje. I moja je cura 💕

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• kaya
    10. Studeni 2022. 18:23

Hvala cure na podrsci, i sretno svima. 
    Rekli su mi da pauziram 1 mjesec ovi u ivf pa onda krenem dalje. Flowersun hvala na info. 
    Dal' netko zna ili ima iskustva sa tim vragovima natural killer. Trazim neku zamjenu za kortikosteroide, nesto na biljnoj bazi...ako to postoji uopce 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Kacusha
    10. Studeni 2022. 18:27

kaya

Hvala cure na podrsci, i sretno svima.
    Rekli su mi da pauziram 1 mjesec ovi u ivf pa onda krenem dalje. Flowersun hvala na info.
    Dal' netko zna ili ima iskustva sa tim vragovima natural killer. Trazim neku zamjenu za kortikosteroide, nesto na biljnoj bazi…ako to postoji uopce

Zao mi je, ja jedino jos znam za intralipidnu infuziju, za biljno ne. Ali ti si ipak jednu trudnocu odrzala. 🌈💖 To ti je svakako plus. Sretno 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

koka007
    10. Studeni 2022. 18:32

Leeloo101

koka007

Leloo i Razumna, zao mi je, sve moli se cini da smo u istom sosu.

Ne znam jel se sjecate, nedavno sam tu pisala kako mi je dr rekla da kod nas nikad nece bit smrzlica, da bi na kraju ispalo da smo u ovom postupku dobili jednog 🐧 😊 to je dobra vijest.

Ono sto je lose je to da mislim da sam dobila menstruaciju😔 imala sam transfer 3.11., jucerasnji muller test mi je bio negativan, danas nisam ni radila (sluzbeno bih trebala u pon), i sad odem na wc i vidim trag svjeze krvi na papiru🙈 pa sam dosla zamolit cure koje su imale imp.krvarenje, jel mozete detaljno opisati kako je to izgledalo i koliko dugo je trajalo? Bas me strah da je ovo pocetak menge i da opet nista od bebe😔😔😔

Sjećam se.. i ako se dobro sjecam nazvala sam je kokoskom

Mislim da ti je još rano za test a i za menstruaciju sa 3dnevnim.

Krvarenje je nekad znak implementacije, da se mala mrva dodatno ucahurila, tako da ja ne bih još odbacivala nadu. Ali bi ti savjetovala mirovanje , i ako krvarenje bude jače prebaciti se na pijenje utrica, ali to nemoj na svoju ruku nego tek poslije konzultacija sa doktorom.

Dakle, dekica i mirovanje… i misli što dalje od mpo koliko je moguće… javi kako ide 😘

Hehe, da, tako je bilo😊 
    Pijem puno da idem cesto na wc pa pratim,smanjilo se krvarenje, ali tak mi se smanji i kad mi treba doc m🙈
    Cekam sutra, napravit cu test ujutro ako ne bude krvarenja, pa sto bude. 

👩'83 👨‍🦰'81
    👨‍🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
    09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
    16.09. aspiracija - 11 🥚
    21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
    02.10. beta ✖
    12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
    11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.

Stela_M
    10. Studeni 2022. 18:35

Capi Decapeptyl malo peče pa si prije pikanja stavi led na mjesto gdje ćeš se bocnuti bit će ti lakše, sretno 😁❤️
    Linda neka se curke još malo zadrže kod mame 🤞 kako se ti osjećaš ❤️❤️
    Kaya mislim da nema ništa za NK stanice osim kortića i intralipidne kao što ti je i Kacusha već rekla, žao mi je zbog bete sretno  🤞❤️❤️
    Kacusha kako si? Kako ide 💉💉?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Leeloo101
    10. Studeni 2022. 18:37

koka007

Leeloo101

koka007

Ne znam jel se sjecate, nedavno sam tu pisala kako mi je dr rekla da kod nas nikad nece bit smrzlica, da bi na kraju ispalo da smo u ovom postupku dobili jednog 🐧 😊 to je dobra vijest.

Ono sto je lose je to da mislim da sam dobila menstruaciju😔 imala sam transfer 3.11., jucerasnji muller test mi je bio negativan, danas nisam ni radila (sluzbeno bih trebala u pon), i sad odem na wc i vidim trag svjeze krvi na papiru🙈 pa sam dosla zamolit cure koje su imale imp.krvarenje, jel mozete detaljno opisati kako je to izgledalo i koliko dugo je trajalo? Bas me strah da je ovo pocetak menge i da opet nista od bebe😔😔😔

Sjećam se.. i ako se dobro sjecam nazvala sam je kokoskom

Mislim da ti je još rano za test a i za menstruaciju sa 3dnevnim.

Krvarenje je nekad znak implementacije, da se mala mrva dodatno ucahurila, tako da ja ne bih još odbacivala nadu. Ali bi ti savjetovala mirovanje , i ako krvarenje bude jače prebaciti se na pijenje utrica, ali to nemoj na svoju ruku nego tek poslije konzultacija sa doktorom.

Dakle, dekica i mirovanje… i misli što dalje od mpo koliko je moguće… javi kako ide 😘

Hehe, da, tako je bilo😊
    Pijem puno da idem cesto na wc pa pratim,smanjilo se krvarenje, ali tak mi se smanji i kad mi treba doc m🙈
    Cekam sutra, napravit cu test ujutro ako ne bude krvarenja, pa sto bude.

Nemoj to raditi, mislim sa pijenjem i wc. Samo si stvaras stres... pokusaj misliti na nešto drugo...
    Polako ... vjerujem da je sve ok

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

IščekivanjeDobrihStvari
    10. Studeni 2022. 19:09

koka007

Hej  ja sam ja sam imala transfer 3.-og zametka i 10/11/12 dnt sam nakon brisanja vidjela krv jedan dan krv dva dana onako smedje Beta je bila pozitivna 11dnt i 14dnt se podupala a kao sto sam pisala test je prije toga bio negativan 
    Ako ti pomogne da se malo umiris. 
    Kao sto vidiš teške su ovo borbe i čak ni pozitivna Beta ne mora ništa značiti  a isto tako ni krvarenje ne znaci da je kraj …sretno i strpljivo!

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

koka007
    10. Studeni 2022. 20:09

IščekivanjeDobrihStvari

koka007

Hej ja sam ja sam imala transfer 3.-og zametka i 10/11/12 dnt sam nakon brisanja vidjela krv jedan dan krv dva dana onako smedje Beta je bila pozitivna 11dnt i 14dnt se podupala a kao sto sam pisala test je prije toga bio negativan
    Ako ti pomogne da se malo umiris.
    Kao sto vidiš teške su ovo borbe i čak ni pozitivna Beta ne mora ništa značiti a isto tako ni krvarenje ne znaci da je kraj …sretno i strpljivo!

Hvala puno😊 ovo zvuci utjesno! Iako vidim kako je zavrsilo, bas grozno😔 Javit cu sutra kakva je situacija

👩'83 👨‍🦰'81
    👨‍🦰 prvo asthenozoo, zatim normozoospermia
    09/21 prvi ivf postupak (gonal, cetrotide, ovitrelle)
    16.09. aspiracija - 11 🥚
    21.09. transfer - 2 blastociste, nema 🐧
    02.10. beta ✖
    12/21 polustimulirani, 2js, beta❌️
    11/22 icsi, vracena 2 trodnevna, jedan 🐧; 05/23 FET, test 6.dt ✅️, beta 9.dt 119, beta 11.dt 283, prvi uzv 16.6.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.