Tanja tebi je beta 16-og?????
A meni 14-og u otpusnom piše za 12 dana.
Kako to sad,nije mi ništa jasno🤷♀️
Pa meni pise za 14 dana…ti imas blastociste?
Ja sam vratila trodnevni…a kako kom kazu..ne znam,ja sam i prosli put cekala 14 dana da prođe..
Aha okiii,nisam znala da je takvo pravilo s trodnevnim.
Da da meni su vraćene blastociste.
A ništa sad nam je …. strpljen - spašen😜
Ma ne znam da li je pravilo ili ne,ali tak mi je receno ovaj put.
Prosli put sam i ja vracala blastociste i svejedno mi je receno beta nakon 14 dana...
Ja evo imam osjecaj da je proslo dva mjeseca da cekam..
Luda sam vec 🤣🤣 jesi ti radila kakav test,trakice??
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Nemam ništa u maternici 🤷
Opet se pokazalo da imam savršenu intuiciju.
Mislim da mi nije suđeno da budem mama. Bas imam osjećaj da se nikada neću realizirati kao mama.
A nek ide sve u qurac krasni
Ocemo se napit večeras?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Razumna stvarno nema rijeci koje bi te utjesile..ali znas da nisi sama,vidi koliko nas ima.
Borimo se i borit cemo se i dalje.
Snazna si ti,koliko god sad mislis da si najslabija.
Saljem puse i zelim da cim prije javljas dobre vijesti.
🧡🍀🧡
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Leeloo zao mi je za betu.. drugi put ce biti bolje..
Razumna bas mi je krivo, sve smo se nadale da ce ovaj put biti dobitan. I molim te nemoj klonuti duhom.. moras se i dalje boriti.. nema predaje.. sad se malo rekuperiraj.. ja vidim u tebi pozitivan duh… znam da je u ovom trenutku tesko, ali doci ce tvoje vrijeme, ja vjerujem da hoce..
Lucky kod Lucija je guzva?Uh.. trebam se onda i na naoruzat strpljenjem..
Kaya sretno..
I svim cekalicama sretno..
Hvala, idem dalje nema se tu šta.
Prvo karijigram… Pa ponovit neke nalaze i u 2mj na IVF ako Bog da opet.
Što se tiče gužve kod Lucija, fakat je.
Još danas došao mladi bračni par sa svekrvom🧕🧔👨🦳. Hafe zasjele kao u kahfani a žene stoje okolo.
I još ova stara budala mjeri svaku žensku. Fuj!
Nastavljas kod lucija ili mijenjas kliniku?
Sa svekrvom? Oce ona gledat i u onu stvar kad budu imali uzv, punkcije i transfere🙄 ionako nam je tamo guzva jos kad oni koji ne trebaju bit tamo dodu i sjednu bezveze jer nemaju pametnijeg posla…jucer je frajer ceko svoju zenu koja je bila na punkciji, i ajde sto on sjedi ali je vrecice i torbu stavio na fotelju do sebe i ne obazire se na to sto jos 3 zene pored njega stoje…
Danas kad je usla druga žena koja nije imala gdje sjesti a sjedile su 4 muške osobe fino sam rekla nek se muški izvole dići da u ovom liječenju ženama teže. Dođu tamo i razmnožavali bi se a osnove kulture nemaju. Najbolji mi je Joza kad ih pošalje u birtiju. Bas su nekulturni a i žene su im glupe kad ih nisu preodgojile.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
DarkIvy, Jlo kod mene je isto situacija otprilike 1:1 i imam pcos. Ali očito da ne utječe na ovulacije jer ih redovito imam i dosad nisam imala potrebu za stimuliranim FET-ovima. Tako da ne možeš ni s tim biti siguran jel dobro ili loše na kraju. Svakako bolje ne čitati po forumima i slično. Daljnji pregledi će pokazati pravo stanje. Nismo sve iste. 😊🤗
uf kako je to zbunjujuće.. naručena sam u 12mj opet kod ginekologice i na ultrazvuke.. inače nemam policističan izgled jajnika niti ikakve druge simptome PCOSa, jedino imam iregularne cikluse tj. varriraju mi ciklusi i nisu uvjek točni na 1-2 dana (27, 32, 27, 33, 26, 29, 34). I imala sam na uvzu jednom cistu koja je otišla s mengom, mislim funkcionalnu..
Da teško je dočekati ginekologicu hvala:)
11/2023. curica
Tanja tebi je beta 16-og?????
A meni 14-og u otpusnom piše za 12 dana.
Kako to sad,nije mi ništa jasno🤷♀️
Pa meni pise za 14 dana…ti imas blastociste?
Ja sam vratila trodnevni…a kako kom kazu..ne znam,ja sam i prosli put cekala 14 dana da prođe..
Aha okiii,nisam znala da je takvo pravilo s trodnevnim.
Da da meni su vraćene blastociste.
A ništa sad nam je …. strpljen - spašen😜
Ma ne znam da li je pravilo ili ne,ali tak mi je receno ovaj put.
Prosli put sam i ja vracala blastociste i svejedno mi je receno beta nakon 14 dana…
Ja evo imam osjecaj da je proslo dva mjeseca da cekam..
Luda sam vec 🤣🤣 jesi ti radila kakav test,trakice??
I meni su rekli betu nakon 12, isto 2 blastociste...
Ja sam jučer uzela test, muller, 25iou i pozitivan, jedva vidljiv da nisam mogla ni fotkat... Danas isto... Pa isla po clearblue rani, onaj sto pokazuje i 6 dana prije ocekivane M i gledam u njega i mislim se pa kako je ovaj osjetljiviji pa negativan. Samo jedna crta u velikom prozorcicu. Ja cekam plus, naravno...
I onda muz skuzi fotku na kutiji da je pozitivan test jer imamo crtu, a ako nema trudnoce, veliki prozorcic je prazan 🙈🙈🙈🙈 iduci korak beta u pon ujutro pa da vidimo kako stvari stoje...
Razumna, uf, bas mi je žao :( prosla sam više puta iste emocije, ali nisam odustala... Meni nisu vidjeli polip u maternici, govorili mi da su jajovodi ok, ostala sam bez oba nakon 2 ektopicne trudnoće... Sad imam pozitivan test, istina, svasta jos moze bit i nikome necemo govorit, ali nekako vjerujem da smo uspjeli ovaj put s 2 blastociste. Imam samo 1 jajnik i maternicu. Dok god nije gotovo, nije gotovo! 😘😘❤️
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Nemam ništa u maternici 🤷
Opet se pokazalo da imam savršenu intuiciju.
Mislim da mi nije suđeno da budem mama. Bas imam osjećaj da se nikada neću realizirati kao mama.
A nek ide sve u qurac krasni
Ocemo se napit večeras?
Rado ali moram nastaviti terapiju, ponoviti betu i opet kod dr. Još moj muz pita jel to može izaći na dobro. Pa nego šta. ako rodim bubreg. Bas sam se obrecnula na njega pred doktorom 😳 i on isto, kao da doma ostavi 🧠
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Uopće se nemoj zamarati trenutnim nalazom jer za konačnu dijagnozu dr treba vidjeti koliko imaš AFC ( UZV pregled na početku ciklusa) i tada se donosi nekakav zaključak. Ovako na prvu imaš odličan amh a fsh,lh doktor ionako ustimava stimulacijom, zato i primamo hormone jel, koji se sastoje upravo od fsh/lh.. Nek se i muzek pozabavi svojom sgramom, koliko god su bitne naše js bitni su i spremići , a on na svoj nalaz može utjecati. Procitaj prvih par stranica foruma, imaš tamo puno korisnih informacija o suplementima koje oboje možete uzimati i usput sredi potpis. Sretno 🤞
Hvala na odgovoru!
baš i radi spermiograma radim sad preglede, tako da se nadam da neću naći još kod sebe problem:) a inače pokušavamo 1mj, dakle ništa još praktički, samo smo išli raditi ziheraški taj spermio koji čini se da dobro da jesmo jer ima težu oligozospermiju i grančnu astenozospermiju tako da i on sad ide po dr-ima... Hvala!:)
11/2023. curica
Nisam čitala po internetu,
Znam šta su mi rekle doktorica i nutricionistica.. U folikularnoj fazi hormon FSH je odgovoran za zrenje jajne stanice i u toj je fazi uvijek viši od LH.
Meni su drugi ili treći dan ciklusa hormoni bili FSH 8.2 i LH 6.7, i doktorica je rekla da to nije dobar omjer i da treba pratiti dolazi li do ovulacije.. Ok, kod mene je tipična pcos slika hormona.
Hm, kako su onda tako informacije nesukladne. Jer prepun nternet informacija o tom 1:1 omjeru kao ok.. Dakle znači da možda ne zreli jajna stanica? To se samo po tome vidi? jer baznalnu jerim zadnja 3 mjeseca i FF mi pokaže uvjek ovulaciju i imam povišenje temp..
Hvala svakako puno na odgovoru!:)
11/2023. curica
Ribić nadam se da su ti radovi pri kraju 😁🙈❤️
Lelloo žao mi je sve znaš, odtuguj skupi snage u idemo dalje 🥰❤️❤️❤️❤️
MakiST zst letrozol +klomifer i još menopure nisam to još vidjela🙈 s tim da ti klomići hoće stanjiti endo tako da pripremi ciklu 🤣😁 pa ja se nadam da ću do 1 mj uspjeti sve skupiti ovo za trombofiliju i imunologiju se čeka 2 tj (tako su mi rekli na Sv. Duhu) a idući tj idem još nešto sitno obaviti pa se nadam da će do 1 mj sve biti spremno 🙈
Panda poteban je dobar ciklus i dobra stimulacija držim fige da tako i bude 🤞 kada ćeš na dogovor za dalje? ❤️
Razumna sve znaš nemam ti što pametno reći baš sam se veselila zbog tebe i nadala se s tobom i onda taj hebeni život i opet šamar baš me to ljuti🥺 odmori se, napuni baterije a onda nema druge nego hrabro naprijed 💪🙏🤞❤️ btw mijenjaš doktora ili? 😚🥰❤️
DarkIvy nemoj čitati google jer od njega imaš više štete nego koristi cure su ti sve rekle slažem se sa Sani najbolje će ti ginekolog reći pravo stanje kada ti napravi uzv, obzirom na amh nemaš brige da neće biti dovoljno jajnih stanica kao što vidiš iz mog potpisa tu smo negdje s vrijednost amh 😁 kakav sgram ima muž?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji