Ja sam jutros 8dnt 2 trodnevna pisnula testic i snjesko je 😔, jos mi se i cervix spustio, a to mi je dosta pouzdan znak jer se poznajem. Uzimat cu jos danas terapiju i pisnut jos sutra eto da umirim savjest, ali nazalost imam dovoljno iskustva pa znam da se nemam cemu nadat.
I kod mene sve isto, samo sto je meni 12. dan od transfera. Ja jucer ponovila test isto opet snješko to je to. U petak vadim betu,najradije bi još jucer prekinula terapiju jer me sve muci i boli a nikako da dobijem od utrogestana.
Dobra vecer , čestitam svima na predivnim vijestima 😊❤️❤️
Jucer je bio moj ET 2 trodnevna embrija i embriolog je rekao da su male sanse da se prime oba kad je u pitanju azoospermija tako da se ne moram bojati, nikad im se jos nisu dogodili blizanci u takvom slucaju 😅 Nemojte me krivo shvatit , bila bih presretna kad bi se oba embrija primila iako se bojim rizika blizanacke trudnoce…
Iiii ondaImanobjavi ovu predivnu vijest 😍 Prekrasno! 😍😍😍 Iz "nemoguce" situacije do ❤️❤️
Od prvog dana te azoospermije sam zivila u sivilu, od jucer se smijem i osjecam iskrenu srecu jer sad znam da mozemo i da jednog dana hocemo💪💪❤️
Lucy08 sretnooo, čekam cijelo vrijeme da se javiš kako je prošlo, od srca vam priželjkujem ooogromnu betu🤗🥰 Iman čestitaam od srcaaa, stvarno nama azoo borilicama daješ ogroman vjetar u leđa💪❤️❤️
👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
AMH:35
🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
M-TESE ❌
12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
04.01. 1️⃣uzv✔️
no-give-up
url=https://www.tickerfactory.com]
Ja sam jutros 8dnt 2 trodnevna pisnula testic i snjesko je 😔, jos mi se i cervix spustio, a to mi je dosta pouzdan znak jer se poznajem. Uzimat cu jos danas terapiju i pisnut jos sutra eto da umirim savjest, ali nazalost imam dovoljno iskustva pa znam da se nemam cemu nadat.
Draga Sani ja mislim da ti 8 dana nakon transfera trodnevni prerano za bilo kakav test. Po meni još ima nade 🤞💚🙏
Iman dobro si zapamtila, danas vadim drugu betu.
Jučer sam bila skroz opuštena i ok a danas me ipak malo strah. Ali što je tu je. Nadam se najboljem a očekujem najgore, čak sam i sanjala da je beta loša a obično ono što sanjam budem suprotno. Pišem gluposti 🤣 fizički se osjećam i izgledam kao prava trudnica 🤷♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Kacusha hvala ti draga ❤❤❤ čestitke i tebi i sretno u posvojenju, znam da je taj put dug i da kazem tezak, a vjerujem da ce vam se isplatiti🙏🍀❤❤
Sani cekamo jos sutrasnji testic 🤞🤞 🙏❤❤❤🍀
Lucy sretno, da uskoro i ti ugledas svoj plusic ❤ nista nije nemoguce, samo borba, tesko je, iscrpljujuce i fizicki i psihicki, ali vjerujem da ce se svakoj na kraju isplatiti 🙏🍀🍀🍀🍀
Sto se tice azoo i twinsa, u mojom mpo klinici (ja sam iz BIH) bas su cesti ti slucajevi..
Razumna danas imas drugu betu ako sam dobro upratila, sretno 🤞🤞❤❤❤❤🍀🍀🍀
Sunny, Monkica, Jasminvi ste se druzile sa svojim bebicama, drago mi je da je sve u redu ❤
Anci moja azoo borilice, posebno sam emotivna na tvoje rijeci, hvala ti draga, od srca najjace ti zelim da uskoro ovdje slavimo tvoj + ❤❤❤ grlim te
Ribic, Linda, Miss Ivy, Rainbow Hopehvala vam cure❤❤❤❤ ja sam malo bila skepticna, kao ne moze se to meni desiti, jer iako znam da ima rizika, svidjala mi se ta ideja i uvijek sam zeljela twinse 😍😍😍 sad se samo molim da sve bude u redu🙏🙏🙏 ❤❤❤
Cure sretno danas sto god imate ❤❤❤❤❤
To tako ide ja poznam jednu ženu nikad trensfer nije imala a kad je imala primila se oba. A jedna uvijek vracala po jedan, kao velike su šanse da se prime oba pa vracaju po jedan, nikad se ne prime, a kad vratila dva primila se oba.
Sunny, Jb, Roxy, Leia, JLo, Ana, Afrodita, Avocado, Sani, Tina ❤❤❤❤❤❤ hvala na bodrenju 😘😘😘😑
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Dobra vecer , čestitam svima na predivnim vijestima 😊❤️❤️
Jucer je bio moj ET 2 trodnevna embrija i embriolog je rekao da su male sanse da se prime oba kad je u pitanju azoospermija tako da se ne moram bojati, nikad im se jos nisu dogodili blizanci u takvom slucaju 😅 Nemojte me krivo shvatit , bila bih presretna kad bi se oba embrija primila iako se bojim rizika blizanacke trudnoce…
Iiii ondaImanobjavi ovu predivnu vijest 😍 Prekrasno! 😍😍😍 Iz "nemoguce" situacije do ❤️❤️
Od prvog dana te azoospermije sam zivila u sivilu, od jucer se smijem i osjecam iskrenu srecu jer sad znam da mozemo i da jednog dana hocemo💪💪❤️Lucy08 sretnooo, čekam cijelo vrijeme da se javiš kako je prošlo, od srca vam priželjkujem ooogromnu betu🤗🥰 Iman čestitaam od srcaaa, stvarno nama azoo borilicama daješ ogroman vjetar u leđa💪❤️❤️
❤❤❤ sretno u borbi, tvoj nick govori sve 🙏💪🍀❤❤❤ sve je moguce 😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Draga Sani ja mislim da ti 8 dana nakon transfera trodnevni prerano za bilo kakav test. Po meni još ima nade 🤞💚🙏
Iman dobro si zapamtila, danas vadim drugu betu.
Jučer sam bila skroz opuštena i ok a danas me ipak malo strah. Ali što je tu je. Nadam se najboljem a očekujem najgore, čak sam i sanjala da je beta loša a obično ono što sanjam budem suprotno. Pišem gluposti 🤣 fizički se osjećam i izgledam kao prava trudnica 🤷♀️
🤞🤞🤞🤞 neka onda bude suprotno od tvog sna ❤❤❤ od srca ti to zelim 😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Jasmine, Sunny , Monkica, Mrvica bravo za sve buduće mamasite i odlicne vijesti s ultrazvuka 🎉❤️❤️❤️❤️!
Iman tebi ću posebno čestitati na ta dva srca junačka❤️❤️🎉! Bravo!❤️
Ludapatka, Katchusa šaljem puse😘😘!
Razumna mislim na tebe ❤️🍀🤞!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sani znam da se poznaješ i znam da bi se sad već mogla nazirati neka sjenica, ali relano i ne mora... Ma sve znaš...❤️ Probaj još sutra❤️... Grlim ❤️🤞🍀!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Zao mi je, polazemo nade u smrzlice 😊 al opet mi je za trodnevne rano. Jesi bila bas kod Skvorca ili dr. Lane? Jesi i sad koristila clexane?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji