Iman opaaa čestitam vam, predivne vijesti. Neka i dalje kucaju ❤️❤️❤️❤️
Jasmine super, znači tebi je veselo. 😂☺️😘 Nek sve prođe super i na idućem pregledu
Sunny super vijesti, neka i dalje raste i bude sve u redu 😘
Rainbow draga, ajme treba onda izdržat tu bol. Nadam se da će ti brzo proći svi neugodni simptomi, a naročito smeđarenje. 🤞
Hvala draga punoo 🤗🤗🤗🥰🤞
🙋 '94. - normo.
💃 '95. - neprohodan lijevi jajovod,ostalo sve okej i u granicama normale
05/2021 - IUI - beta ❌
06/2021 - IUI - beta ❌
11/2021 - 1.IVF - 13 🥚, 10 oplođeno - do 5tog dana 6 blastocista - ET 1 blastociste, beta ❌
03/2022 - FET 2 blastociste ( beta na 10dnt 388, 14 dnt 1619 - testovi od 6 dnt pozitivni) prvi pregled 12.04 🤞🥰
12.04. prvi uzv, imamo 2 💙💙
Drage moje cure, hvala vam svakoj mnogoooo sto se radujete zbog mene ❤❤❤❤❤❤❤
Ja sam jos malo u nevjerici, blizici eejjj 🙊🙈 Daaa, ovaj vol bi mogao biti u znaku blizica 🍀🍀
Zaboravila sam jos dodati da mi je sada progesteron odlican i doktor je iskljucio depo prog inekcije 🎉🎉
Takodjer, smanjio mi je i estrofem na 1 tableticu ujutru, jednu uvece. Naredni UZV je 19.7.
Sto se tice mucnina posto sada vise ne mogu se suzdrzati, povracam, i bude mi lakse. Unosim tecnost pomalo da ne dehidriram, i borba sta drugo. Sve vas grlim jako 🍀❤❤❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Dobra vecer , čestitam svima na predivnim vijestima 😊❤️❤️
Jucer je bio moj ET 2 trodnevna embrija i embriolog je rekao da su male sanse da se prime oba kad je u pitanju azoospermija tako da se ne moram bojati, nikad im se jos nisu dogodili blizanci u takvom slucaju 😅 Nemojte me krivo shvatit , bila bih presretna kad bi se oba embrija primila iako se bojim rizika blizanacke trudnoce...
Iiii onda Iman objavi ovu predivnu vijest 😍 Prekrasno! 😍😍😍 Iz "nemoguce" situacije do ❤️❤️
Od prvog dana te azoospermije sam zivila u sivilu, od jucer se smijem i osjecam iskrenu srecu jer sad znam da mozemo i da jednog dana hocemo💪💪❤️
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Stelic stvarno gdje si? Doslovno sam ostala na forumu da pratim tvoj postupak. ❤️
I cure da javim kako smo mi od ovog tjedna u registru posvojitelja. Sad sam bas u tome i krecem napadati sve Centre 😁🦈
Ponekad pogledam forum, ipak sam 10 godina bila u mpo vodama, i eto, kad vidim da netko kreće u posvajanje javim se. Samo da pružim podršku jer je i to strmovit put kao i mpo, ali nagrada je jednako prelijepa. I evo, dok moja princeza spava, i ja se ponekad pitam šta bi bilo da smo mi uspjeli dobiti dijete prirodno ili uz mpo, da li bi se ikada sreli... A znam da smo rođeni da bi se sreli.. I sve injekcije, sve punkcije, svaka beta, pozitivna i negativna, svaka prirodna neuspjela trudnoća, svaki test, svaki mjesec muka od menge, svaka kaplja znoja i svaka suza prolivena u 10 godina... Nestane... Jednostavno nestane... Jer to malo božansko biće sada spava anđeoskim snom i jednostavno znaš... Da smo rođeni da bi se sreli♥️
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Ludakopatka predivno si napisala ❤️
Kacusha sretno ❤️🤞🏻 mi još nismo dosli do tog koraka 😐 nas centar nas zeza...još nismo prošli zadnji psihotest...kao guzva im je 😐🤦🏽♀️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lucy08 citam sto pises i gledam tvoj potpis i mislim, pa evo prethodna poruka od Iman zivi dokaz da nije istina da se ne mogu oba primiti s tom dijagnozom 🤭 Sretno 🍀
Ludakopatka predivno si ovo napisala ❤️
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Anči mi smo centar rijesili, a na listi čekanja za školu smo od veljače. Znači proći će valjda godina da uopce dođemo u registar 😏
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Anči mi smo centar rijesili, a na listi čekanja za školu smo od veljače. Znači proći će valjda godina da uopce dođemo u registar 😏
Jeste se javili u sve udruge, Adoptu, Na drugi način, Obiteljski centar Zagreb? Kad smo mi išli bilo je da sve udruge obično imaju 2 puta godišnje školu, na početku godine i tamo od 9 mjeseca... Ali treba se javiti u sve 3 udruge, i eto, mi smo došli na red kod udruge na Drugi način za mjesec dana jer smo zvali u 9 mjesecu taman, ali je bilo mjesta u 2 druga grada od mjesta stanovanja, pa smo mi prihvatili jedan koji nam je bio na pol sata vožnje. Al sad su i on line... Modernizirali su se😁
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Jeste se javili u sve udruge, Adoptu, Na drugi način, Obiteljski centar Zagreb? Kad smo mi išli bilo je da sve udruge obično imaju 2 puta godišnje školu, na početku godine i tamo od 9 mjeseca… Ali treba se javiti u sve 3 udruge, i eto, mi smo došli na red kod udruge na Drugi način za mjesec dana jer smo zvali u 9 mjesecu taman, ali je bilo mjesta u 2 druga grada od mjesta stanovanja, pa smo mi prihvatili jedan koji nam je bio na pol sata vožnje. Al sad su i on line… Modernizirali su se😁
Da, iz navedenih udruga se nisu ni javili na prijavu, a u 3 OC smo dobili potvrdu da smo na listi.
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Jeste se javili u sve udruge, Adoptu, Na drugi način, Obiteljski centar Zagreb? Kad smo mi išli bilo je da sve udruge obično imaju 2 puta godišnje školu, na početku godine i tamo od 9 mjeseca… Ali treba se javiti u sve 3 udruge, i eto, mi smo došli na red kod udruge na Drugi način za mjesec dana jer smo zvali u 9 mjesecu taman, ali je bilo mjesta u 2 druga grada od mjesta stanovanja, pa smo mi prihvatili jedan koji nam je bio na pol sata vožnje. Al sad su i on line… Modernizirali su se😁
Da, iz navedenih udruga se nisu ni javili na prijavu, a u 3 OC smo dobili potvrdu da smo na listi.
Ma samo ti njih nazovi, ja sam sve zvala redom i prvo telefonski dogovorila i dobila bar okvirno koliko moram čekat, a tako su i oni mene telefonski zvali kad su se mjesta otvorila.
Uglavnom, sretno svima, i baš ima tu dobre vibre i puno novih mama i trudnica i svima pozdrav👋
Sortiraj odgovore
Najstariji