Smeđarenje*
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure, da li se kojoj nakon punkcije pojavilo u pupku tamno crvenilo, ispod pupka lagano ljubicasto kao kapilare i danas 5 dana nakon punkcije cak i malo zuckasto.? 🤔
Ima nas koje se liječimo čišćenjem 😁 moj muž bi uvijek rekao "evo zena je opet u pms-u" čim počnem čistiti ko manijak 😅 al istina, u pmsu posebno imam potrebu čistiti da se sve sjaji 😍
Kako si ti draga?
Jesi planirala prije vaditi betu?
Evo dobro, zabrinuto hoće li sve bit u redu, valjda je to normalno 😁
Vadila sam već tri bete, mislim da ne treba više…sad čekanje do 21.11. i nadat se da je sve ok. Osjećam svaki dan da se nešto dešava s mojim tijelom pa smatram da ide u dobrom smjeru. 🤞
Ma pusti mene u čišćenju sam. Mislila sam na uzv prije zakazanog?
Naravno da će sve biti dobro. To je dobro kad se nešto osjeti da i kad imaš onaj unutarnji osjećaj da će sve na kraju ispasti na dobro.
Pa evo bas sam danas srela jednu prijateljicu koja je isto zatrudnila kroz ivf pa mi je preporučila jednog ginekologa kod kojeg je ona išla do kraja trudnoće. Nisam planirala na uzv, prvenstveno jer nisam znala kamo da idem…kod jedne prije sam isla na redovne preglede, žao mi je svake lipe što sam joj ostavila. Tako da sad kad imam neku provjerenu informaciju i cura je o njemu pričala s tolikim oduševljenjem i poštovanjem, ipak ću ići i naručit se kod njega sljedeći tjedan. Bit će i meni lakše psihički da vidim jel sve ok i da pričam s nekim tko me neće izbacit iz ordinacije za 5 minuta… ☺️
Pa baš da. Kad su te ostavili da čekaš tako dugo.
Samnom na aspiraciji i transferu je bila jedna curka iz Rijeke i ona je bila prvo u Rijeci na postupku i baš je razočarana s njima.
Nazovi ti i naruči se.
Da, jako je puno cura razočarano i s razlogom. Ovaj doktor kod kojeg cu se naručit je radio na humanoj u Ri i bio jedan od najboljih. Otišao je od tamo kao većina onih koji su bili odlični..al evo, drago mi je da ću ići kod nekog tko ima iskustva sa ivf i može mi još vise pomoć kojim savjetom. Ako mi bude toliko dobar, ostala bih do kraja trudnoće kod njega.
Iskreno sam iznenađena da sam u Ri uspjela dobit 5 blastica, mislim da bih negdje drugdje imala i bolji rezultat..ne žalim se na 5, al kad vidim da neke žene imaju 0 blastica u Ri, a drugdje ih dobiju po više, nije sigurno slučajnost...
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav svima
Molim za pomoć u dobivanju info. U 1. stimuliranom ciklusu sam (decapeptyl+menopur 150). Još danas bi se trebala bocnuti i u 22 h dati štopericu. Jutros sam prokrvarila (dnevni uložak nije dovoljan), a trbuh mi je napet, bolan i gore i dolje , ali nije strašno. Humanu ne mogu dobiti. Ovdje ,a ni drugdje ne nalazim da netko krvari u ovoj fazi?
Ja jos nisam cula za takav slucaj, mislim na krvarenje, jako neobicno, vcrs daj stopericu po uputi i probaj sutra ujutro zvati kliniku, mora netko biti dezuran. Koliko imas folikula, bolan trbuh moze ukazivati na ohss, mada imas blagu stimulaciju.. Gdje si u postupku?
Ni ja nisam naletjela da negdje nešto piše o krvarenju prije aspiracije. U postupku sam u KBC RI. Otišla sam na ginekologiju kod dežurnog, nije me htio pregledati. 🙄 Samo jedan vodeći folikul je bio jučer, a vide se i manji na desnom jajniku. Inače imam krvavu cistu, mb endometrioza ali nije potvrđena, na lijevom jajniku, možda ona radi problem. Dala sam si Decapeptyl i Menopur, u 22 štopericu pa kako bude...
Cure, da li se kojoj nakon punkcije pojavilo u pupku tamno crvenilo, ispod pupka lagano ljubicasto kao kapilare i danas 5 dana nakon punkcije cak i malo zuckasto.? 🤔
Ako su opisane promjene na kozi, onda se radi o hematomu (modrici), moze biti od injekcija u postupku, obzirom da se aspiracija radi transvaginalno ne znam zbog cega bi od nje nastao hematom 🤷♀️
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Razumna jel stalo krvarenje?
Kod mene je opet krenulo,meni to izgleda kao prava menstruacija.
Ja bih najradije stala s terapijom i da mi što prije prođe menga da stignem idući mjesec u FET.
Kad sam u prošloj trudnoći prvi put prokrvarila nije bilo ovoliko krvi i do podne je stalo.
Kod mene su to bile neke žilice ali ih više nema, hvala Bogu ali me cijeli dan šoraju menga bolovi. Bas šarafe. Ali ja mirujem i ne dam se.
Jel imas broj od svoga dr da ga nazoveš?
Flowerson tako mi je drago da ti imaš normalnu i zdravu trudnoću i da planiraš normalne stvari.
Meni su privatnici odlicni jer imaju super tehnologiju i bolje vide. Moj socijalni ginic mi otvoreno kaže da imaju prastari uzv i da rade idem kod nekog privatno. A realno na koga trošim pare privatni pregled u trudnoći su puno bolji izbor. I stvarno ako dođeš kod pravog doktora ti te doktori i savjetuju, umire, bodre. Meni je dr Ujevic bas dala osjećaj samopouzdanja da mogu iznijeti tu trudnoću.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav svima
Molim za pomoć u dobivanju info. U 1. stimuliranom ciklusu sam (decapeptyl+menopur 150). Još danas bi se trebala bocnuti i u 22 h dati štopericu. Jutros sam prokrvarila (dnevni uložak nije dovoljan), a trbuh mi je napet, bolan i gore i dolje , ali nije strašno. Humanu ne mogu dobiti. Ovdje ,a ni drugdje ne nalazim da netko krvari u ovoj fazi?
Jesi sigurna da ti isti dan idu hormoni i stoperica?
Pokusaj nazvati odjel ginekologije, uvijek je dežuran neki ginekolog pa će ti znati bolje reći.
Ako ti se nitko ne javlja, a ne možeš se smiriti ili se krvarenje pojaca podi do bolnice za svaki slučaj…
Vjerojatno nije ništa, ali da sebe smiris tj da si smanjis stres ❤️
Jesam, tako su mi rekli, i na kutijici ovitrelle piše 05.11. 22 h.
Zvala sam na 5 strana, nitko ne zna...
Noone, nisam jos cula za to..nisam to doživjela.
Ana, ja ne bih na svoju ruku ništa prekidala... 😔 Ne znam što bih ti rekla, prvo bih se konzultirala s doktorom.
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
10ispod0, ne mogu shvatiti da su te odbili pregledati?? 😠 Uzasno mi je žao da sad to prolazis, jel su ti barem nešto rekli,jel to "normalno"?
Razumna, ne znam jel imam normalnu trudnoću..nisam ni imala prvi uzv pa ne znam što se dešava ☺️ ono sto je pozitivno je što evo od početka nisam imala kap krvi na gacicama, a vidim da je smedarenje i krvarenje normalno u ranoj fazi kod ivf-a. To stvarno uzimam kao nešto pozitivno, al opet nemam pojma što se dešava, jel se plod razvija i voljela bih imat nekog ginekologa u kojeg cu imat povjerenja da mi vodi trudnoću. Kod svoje socijalne nema šanse da bih išla, planirala sam u kbc ri ostat do kraja, al stvarno bih voljela da mi se svidi ovaj doktor, ostala bih kod njega bez problema.. drago mi je da ti se smirilo krvarenje, cuvaj se i vjerujem da ce bit dobro! Bas bih voljela da skupa prodemo sav ovaj period i rodimo još u isto vrijeme! ❤️🤞
Razumna kod tebe se sigurno rasteže maternica pa je zbog toga bilo smeđarenje i žilice i zbog toga bolovi.
Flowerson Zvala sam kliniku pa se ne javljaju, a privatni broj nemam, u državnim bolnicama nikad nikome ne daju broj.
Ja sve mislim da mi zbog Utrogestana nije noćas i jutros išla menga.
Ma ja sam znala sama prekinuti. U prvom postupku sam ranije išla vaditi betu nego što su mi rekli u klinici , test je bio negativan i kad sam vidjela da je negativna prekinula. A sad u zadnjem postupku kad sam vidjela da je test negativan,nisam ni išla vaditi betu nego stala s terapijom.
A sad ne vjerujem da je opstala trudnoća nakon ovoliko krvi i ugrušaka. Aj da je stalo krvarenje pa ok,a ovako nema nade.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji