Pozdrav svima
Molim za pomoć u dobivanju info. U 1. stimuliranom ciklusu sam (decapeptyl+menopur 150). Još danas bi se trebala bocnuti i u 22 h dati štopericu. Jutros sam prokrvarila (dnevni uložak nije dovoljan), a trbuh mi je napet, bolan i gore i dolje , ali nije strašno. Humanu ne mogu dobiti. Ovdje ,a ni drugdje ne nalazim da netko krvari u ovoj fazi?
Ja ti zaista nebi znala odgovoriti.
Probaj nazvati hitnu ili neku polikliniku koja se bavi MPO.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Pozdrav svima,
ja sam stara članica iz 2020/2021, tad nam je uspio ET od prve te sam iz uredne trudnoće rodila svoje prvo čudo.
Nije me dugo bilo na ovoj temi jer šefica zahtijeva pažnju 24/7 i kako to biva, moram se informirati o aktualnostima sukladno njezinoj dobi.
No, odlučili smo da bismo išli po bracu ili seku, imamo još 3 smrznute blastociste u Petrovoj, jer nam ne ide baš prirodna trudnoća. Tako da bismo išli u FET čim je prije moguće. Zna li netko kakva je situacija u Petrovoj, rade li što od postupaka, čula sam da se sele?
Šaljem svima puno pozdrava i nadam se da ćete sve ostvariti svoje ciljeve
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Pozdrav svima
Molim za pomoć u dobivanju info. U 1. stimuliranom ciklusu sam (decapeptyl+menopur 150). Još danas bi se trebala bocnuti i u 22 h dati štopericu. Jutros sam prokrvarila (dnevni uložak nije dovoljan), a trbuh mi je napet, bolan i gore i dolje , ali nije strašno. Humanu ne mogu dobiti. Ovdje ,a ni drugdje ne nalazim da netko krvari u ovoj fazi?
Jesi sigurna da ti isti dan idu hormoni i stoperica?
Pokusaj nazvati odjel ginekologije, uvijek je dežuran neki ginekolog pa će ti znati bolje reći.
Ako ti se nitko ne javlja, a ne možeš se smiriti ili se krvarenje pojaca podi do bolnice za svaki slučaj...
Vjerojatno nije ništa, ali da sebe smiris tj da si smanjis stres ❤️
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Dragi Lastane
Ja uopće nemam potrebu čistiti.
Jesam li normalna?
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Leeelo
Baš si me nasmijala. Znam kako ti je
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Ima nas koje se liječimo čišćenjem 😁 moj muž bi uvijek rekao "evo zena je opet u pms-u" čim počnem čistiti ko manijak 😅 al istina, u pmsu posebno imam potrebu čistiti da se sve sjaji 😍
Kako si ti draga?
Jesi planirala prije vaditi betu?
Evo dobro, zabrinuto hoće li sve bit u redu, valjda je to normalno 😁
Vadila sam već tri bete, mislim da ne treba više…sad čekanje do 21.11. i nadat se da je sve ok. Osjećam svaki dan da se nešto dešava s mojim tijelom pa smatram da ide u dobrom smjeru. 🤞
Ma pusti mene u čišćenju sam. Mislila sam na uzv prije zakazanog?
Naravno da će sve biti dobro. To je dobro kad se nešto osjeti da i kad imaš onaj unutarnji osjećaj da će sve na kraju ispasti na dobro.
Pa evo bas sam danas srela jednu prijateljicu koja je isto zatrudnila kroz ivf pa mi je preporučila jednog ginekologa kod kojeg je ona išla do kraja trudnoće. Nisam planirala na uzv, prvenstveno jer nisam znala kamo da idem...kod jedne prije sam isla na redovne preglede, žao mi je svake lipe što sam joj ostavila. Tako da sad kad imam neku provjerenu informaciju i cura je o njemu pričala s tolikim oduševljenjem i poštovanjem, ipak ću ići i naručit se kod njega sljedeći tjedan. Bit će i meni lakše psihički da vidim jel sve ok i da pričam s nekim tko me neće izbacit iz ordinacije za 5 minuta... ☺️
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pozdrav svima,
ja sam stara članica iz 2020/2021, tad nam je uspio ET od prve te sam iz uredne trudnoće rodila svoje prvo čudo.
Nije me dugo bilo na ovoj temi jer šefica zahtijeva pažnju 24/7 i kako to biva, moram se informirati o aktualnostima sukladno njezinoj dobi.
No, odlučili smo da bismo išli po bracu ili seku, imamo još 3 smrznute blastociste u Petrovoj, jer nam ne ide baš prirodna trudnoća. Tako da bismo išli u FET čim je prije moguće. Zna li netko kakva je situacija u Petrovoj, rade li što od postupaka, čula sam da se sele?
Šaljem svima puno pozdrava i nadam se da ćete sve ostvariti svoje ciljeve
Bok
S obzirom da imaš smrzlice pošalji im mail pa ćeš vidjeti šta će ti reći.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Dragi Lastane
Ja uopće nemam potrebu čistiti.
Jesam li normalna?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
👱♀️41 - amh 7.8
Ima nas koje se liječimo čišćenjem 😁 moj muž bi uvijek rekao "evo zena je opet u pms-u" čim počnem čistiti ko manijak 😅 al istina, u pmsu posebno imam potrebu čistiti da se sve sjaji 😍
Kako si ti draga?
Jesi planirala prije vaditi betu?
Evo dobro, zabrinuto hoće li sve bit u redu, valjda je to normalno 😁
Vadila sam već tri bete, mislim da ne treba više…sad čekanje do 21.11. i nadat se da je sve ok. Osjećam svaki dan da se nešto dešava s mojim tijelom pa smatram da ide u dobrom smjeru. 🤞
Ma pusti mene u čišćenju sam. Mislila sam na uzv prije zakazanog?
Naravno da će sve biti dobro. To je dobro kad se nešto osjeti da i kad imaš onaj unutarnji osjećaj da će sve na kraju ispasti na dobro.
Pa evo bas sam danas srela jednu prijateljicu koja je isto zatrudnila kroz ivf pa mi je preporučila jednog ginekologa kod kojeg je ona išla do kraja trudnoće. Nisam planirala na uzv, prvenstveno jer nisam znala kamo da idem…kod jedne prije sam isla na redovne preglede, žao mi je svake lipe što sam joj ostavila. Tako da sad kad imam neku provjerenu informaciju i cura je o njemu pričala s tolikim oduševljenjem i poštovanjem, ipak ću ići i naručit se kod njega sljedeći tjedan. Bit će i meni lakše psihički da vidim jel sve ok i da pričam s nekim tko me neće izbacit iz ordinacije za 5 minuta… ☺️
Pa baš da. Kad su te ostavili da čekaš tako dugo.
Samnom na aspiraciji i transferu je bila jedna curka iz Rijeke i ona je bila prvo u Rijeci na postupku i baš je razočarana s njima.
Nazovi ti i naruči se.
👱♀️41 - amh 7.8
Razumna jel stalo krvarenje?
Kod mene je opet krenulo,meni to izgleda kao prava menstruacija.
Ja bih najradije stala s terapijom i da mi što prije prođe menga da stignem idući mjesec u FET.
Kad sam u prošloj trudnoći prvi put prokrvarila nije bilo ovoliko krvi i do podne je stalo.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji