Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    05. Studeni 2022. 13:04

Razumna

Loorna41

Razumna

Dobar dan svima.
    Ja osjećam veliki pritisak u maternici i imala sam smede na toalet papiru kad sam se brisala.
    Imam osjećaj da ću svaki čas dobiti mjesecnicu

A ma nećeš to se samo maternica širi i pucaju kapilari.
    Znas i sama da kod MPO su to jako česte pojave.
    Lezi i gledaj tv.
    Ja sam se uhvatila čišćenja pa sad malo stala jet me počelo probadati. Nadam se da će uskoro i menga stići.

Hvala draga 🥰 ovo zvuči logicno.
    Ležim ko ukopana ali sad kad sam pročitala da ti čistiš i mene sad svrbi kupaona. Volim je subotom detaljno izribati i poslje toga se okupati i leći na cistu posteljinu. Blesavo zvuči ali to mi je jedno od najvećih zadovoljstava. Ali neću sad ništa čistiti što zbog kemikalija a što zato sto moram gimnasticirati. Tu i tamo pospricam sve onim sretstvom za kupaone i isplahnem, školjku stalno brišem onim domestos maramicama jer se bojim zaraze tako da nije kritično ali da mogu detaljno prebrisati podove i oribati coskove 😂😂😂😂😂 koja žrtva za bebu

Ja ko da sebe slušam kad sam to procitala. Nema ljepseg osjećaja od okupati se u cistoj kupaonici i leći na čistu posteljinu.😁😁 OKP - 
    Ti se mani sada čišćenja. Znam znam da te kopka i mene je al sam si rekla hebeš nered samo da sve bude u redu. Ima vremena za čišćenje.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    05. Studeni 2022. 13:11

Mimica pupo neka se čvrsto prime mrve sretno 🤞🥰🤗
    Ana vidim da se krvarenje smiruje neka tako i ostane 🤞🙏🥰🤗❤️
    Točkica dobrodošla, već su ti cure rekle ovisi o klinici/bolnici kada ćeš se pikati ja sam se pikala u 18 h u oba postupka, sretno 🤞🤗🥰
    None lijep rezultat sretno🤞🤗🥰
    Flowerson rano je za sve simptome polako ne mora značiti da ih moraš imati 😁❤️❤️
    Razumna pusti čišćenje i "nered" do četvrtka odmor 😁
    P.s. malo upregni muž 😁🥰🤗
    Lorna jel moraš opet betu ponavljati? 🥰❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Razumna
    05. Studeni 2022. 13:13

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Dobar dan svima.
    Ja osjećam veliki pritisak u maternici i imala sam smede na toalet papiru kad sam se brisala.

Lezi i gledaj tv.
    Ja sam se uhvatila čišćenja pa sad malo stala jet me počelo probadati. Nadam se da će uskoro i menga stići.

Ležim ko ukopana ali sad kad sam pročitala da ti čistiš i mene sad svrbi kupaona. Volim je subotom detaljno izribati i poslje toga se okupati i leći na cistu posteljinu. Blesavo zvuči ali to mi je jedno od najvećih zadovoljstava. Ali neću sad ništa čistiti što zbog kemikalija a što zato sto moram gimnasticirati. Tu i tamo pospricam sve onim sretstvom za kupaone i isplahnem, školjku stalno brišem onim domestos maramicama jer se bojim zaraze tako da nije kritično ali da mogu detaljno prebrisati podove i oribati coskove 😂😂😂😂😂 koja žrtva za bebu

Ja ko da sebe slušam kad sam to procitala. Nema ljepseg osjećaja od okupati se u cistoj kupaonici i leći na čistu posteljinu.😁😁 OKP -
    Ti se mani sada čišćenja. Znam znam da te kopka i mene je al sam si rekla hebeš nered samo da sve bude u redu. Ima vremena za čišćenje.

Moj ljek za depresiju : povadi sve iz ormara, prebrisi stjenke i police ormara i vratit sve unutra još urednije posloženo. Za ekstra bodove napravi to i sa kuhinjom i smocnicom. Poslje se osjećaš fantastično 🙈 mene čeka krećenje stana i pranje zavjesa i prozora.... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Loorna41
    05. Studeni 2022. 13:24

Stela_M

Mimica pupo neka se čvrsto prime mrve sretno 🤞🥰🤗
    Ana vidim da se krvarenje smiruje neka tako i ostane 🤞🙏🥰🤗❤️
    Točkica dobrodošla, već su ti cure rekle ovisi o klinici/bolnici kada ćeš se pikati ja sam se pikala u 18 h u oba postupka, sretno 🤞🤗🥰
    None lijep rezultat sretno🤞🤗🥰
    Flowerson rano je za sve simptome polako ne mora značiti da ih moraš imati 😁❤️❤️
    Razumna pusti čišćenje i "nered" do četvrtka odmor 😁
    P.s. malo upregni muž 😁🥰🤗
    Lorna jel moraš opet betu ponavljati? 🥰❤️

Ma ne mila. Ja čekam mengu. Moja beta je počela padati i prestala sam a utrćima.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    05. Studeni 2022. 13:27

Razumna

Loorna41

Razumna

Loorna41

Razumna

Dobar dan svima.

Lezi i gledaj tv.

Moj ljek za depresiju : povadi sve iz ormara, prebrisi stjenke i police ormara i vratit sve unutra još urednije posloženo. Za ekstra bodove napravi to i sa kuhinjom i smocnicom. Poslje se osjećaš fantastično 🙈 mene čeka krećenje stana i pranje zavjesa i prozora….

Jesi se ikad uhvatila kad se tuširaš da pereš fuge sa četkicom za zube (naravno da ona stoji među gelovima za tuširanje).
    Meni je isto najveći lijek čišćenje jer onda mogu vidjeti šta nastane nakon toga i super mi je.
    Sad jedva čekam 12 mjesec da krenem sa Božićnim ukrasavanjem.
    Jučer sam si kupila gnomove.😁😁 I naravno sakrila u ormar da muž ne vidi🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8

Flowerson 🌸
    05. Studeni 2022. 13:41

Ima nas koje se liječimo čišćenjem 😁 moj muž bi uvijek rekao "evo zena je opet u pms-u" čim počnem čistiti ko manijak 😅 al istina, u pmsu posebno imam potrebu čistiti da se sve sjaji 😍

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Loorna41
    05. Studeni 2022. 15:03

Flowerson

Ima nas koje se liječimo čišćenjem 😁 moj muž bi uvijek rekao "evo zena je opet u pms-u" čim počnem čistiti ko manijak 😅 al istina, u pmsu posebno imam potrebu čistiti da se sve sjaji 😍

Kako si ti draga?
    Jesi planirala prije vaditi betu?

👱‍♀️41 - amh 7.8

• 10ispod0
    05. Studeni 2022. 15:12

Pozdrav svima 
    Molim za pomoć u dobivanju info. U 1. stimuliranom ciklusu sam (decapeptyl+menopur 150). Još danas bi se trebala bocnuti i u 22 h dati štopericu. Jutros sam prokrvarila (dnevni uložak nije dovoljan), a trbuh mi je napet, bolan i gore i dolje ,   ali nije strašno. Humanu ne mogu dobiti. Ovdje ,a ni drugdje ne nalazim da netko krvari u ovoj fazi?

Flowerson 🌸
    05. Studeni 2022. 15:41

Loorna41

Flowerson

Kako si ti draga?

Evo dobro, zabrinuto hoće li sve bit u redu, valjda je to normalno 😁
    Vadila sam već tri bete, mislim da ne treba više...sad čekanje do 21.11. i nadat se da je sve ok. Osjećam svaki dan da se nešto dešava s mojim tijelom pa smatram da ide u dobrom smjeru. 🤞

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Loorna41
    05. Studeni 2022. 16:13

Flowerson

Loorna41

Flowerson

Kako si ti draga?

Evo dobro, zabrinuto hoće li sve bit u redu, valjda je to normalno 😁
    Vadila sam već tri bete, mislim da ne treba više…sad čekanje do 21.11. i nadat se da je sve ok. Osjećam svaki dan da se nešto dešava s mojim tijelom pa smatram da ide u dobrom smjeru. 🤞

Ma pusti mene u čišćenju sam. Mislila sam na uzv prije zakazanog? 
    Naravno da će sve biti dobro. To je dobro kad se nešto osjeti da i kad imaš onaj unutarnji osjećaj da će sve na kraju ispasti na dobro.

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.