Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    27. Listopad 2022. 09:25

IščekivanjeDobrihStvari

Ja se ne javljam često …a kad se javim, to je uvijek u trenutku očaja…ne znam ni na kojem vol-u sam bila aktivna, iza mene je duga preduga borba, i da te pitam kako si našla snagu za dalje ?
    Iza mene je godinu ipo dana folikulometrija letrozol/plus štoperica
    pa tri godine postupaka…14 embrija vraćeno, ni jedan ostao …
    Gdje nađi snagu uopće za dalje ?
    Svi nalazi uredni..sve u redu..a ništa nije u redu …
    Ja doista više ne vidim izlaza.
    I prošli put sam napisala nekako kome god nije uspjelo u par prvih postupka, bojim se da i neće..i sve sam sigurnija da je tako …jer koliko vas pratim..mislim da još ni jedna nije imala ovoliko neuspjeha kao ja. Volim se vratit na vol 3 pa vidjet da tih cura više nema jer su sve postale majke ..ali..ovo više nije normalno.

Draga, zao mi je sto si očajna i znam da tvoja borba dugo traje, ali biti će bolje. Samo se treba pogoditi jedan dobitni embrij. Tako i ja tjesim sebe. 
    Iako je ljudski prestala sam se uspoređivati sa drugima i koncentrirala sam se na to da sam u ovoj godini imala 5 transfera. 
    Eto, ja idem na čistu statistiku jer statistički jedno mora upaliti. 
    Za sljedeću godinu isto planiram najmanje 5 transfera i barem dva postupka ako ne i više 💪. 
    Upravo radim jelovnik za mršavljenje i ivf jer smatram da za ivf treba vojnički dril. Uz to i treniram, tj brzo hodam 6 dana u tjednu...
    Još ću i suplemente uzimati i uspjeh ne smije izostati 😉
    Da je nam lako ostati trudne sve bi već imale 3 djece, ali bit će i zato glavu gore 👍
    Sani krv je izvađena a dalje šta Bog da 🙏

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

💜Medenko
    27. Listopad 2022. 09:34

Panda navijam da ta beta raste i dupla se baš kako treba🙏🏽💪🏽✨
    Rainbow čestitam na prekrasnoj 🌈🌟 teta...
    Isčekivanje.d.s.iskreno neznam šta reći a da zvuči kako treba...znam da cijeli život oko sebe imam primjere gdje ljudi požele i dobiju(posao,partner,dijete,kilaža,kuća..nebitno šta)a ja sam se za sve trebala boriti,čekati godinama i slušati iznova doći će i tebi,ne odustaj i sl.Znam da sve to zvuči kao floskula i prestane pomagati u jednom trenutku gdje sama odlučuješ kako ćeš živjeti i gledati na život bez obzira šta imala ili ne,dobila ili izgubila.Tek kad sam otpustila neke stvari su došle💫..želim ti sreću na tvome putu💜😚

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔

Razumna
    27. Listopad 2022. 09:41

💜Medenko

Pandanavijam da ta beta raste i dupla se baš kako treba🙏🏽💪🏽✨
    Rainbowčestitam na prekrasnoj 🌈🌟 teta…
    Isčekivanje.d.s.iskreno neznam šta reći a da zvuči kako treba…znam da cijeli život oko sebe imam primjere gdje ljudi požele i dobiju(posao,partner,dijete,kilaža,kuća..nebitno šta)a ja sam se za sve trebala boriti,čekati godinama i slušati iznova doći će i tebi,ne odustaj i sl.Znam da sve to zvuči kao floskula i prestane pomagati u jednom trenutku gdje sama odlučuješ kako ćeš živjeti i gledati na život bez obzira šta imala ili ne,dobila ili izgubila.Tek kad sam otpustila neke stvari su došle💫..želim ti sreću na tvome putu💜😚

Ja sam isto taj nesretni tip koji se za sve treba boriti i rukama i nogama i biti ekstremno strpljiva. 
    Toliko sam navikla čekati da sam u glavi složila da trebam čekati još godinu dana da si uzmem psa, umjesto da ga odmah uzmem i budem presretna.... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

IščekivanjeDobrihStvari
    27. Listopad 2022. 09:58

Razumna hvala na odgovoru...i ja sam ovih dana prije čekanja testa i bete mislila samo ako sad ne bude, trenirat ću, brinuti o sebi, smršaviti, sva sam napuhana više od tableta i svega ...ali kad dođe dan kad svidiš da opet nema ništa...jednostavno mi se učini da se ništa neće promijeniti. 
    Statistika nije na mojoj strani očito ...ništa u životu mi nije išlo, i nisam bila negativna..ne radim, u državi sam kojoj sve financiram iz svoga džepa vezano za postupke, i preživjela sam .. u društvu sam jedina, al doslovno jedina koja se bori s neplodnošću..moje prijateljice ne znaju što je beta..na prvi pregled idu skoro u trećem mjesecu trudnoće...i sve sam to preživjela i nisam bila "kukala" ali ...predugo traje jednostavno. Šest godina sam u braku , pet godina sam više u ordinaciji nego u krevetu ...Nije pošteno . 
    Žao mi je što svoju negativnost ovdje "istresem".  

89godiste PCOS
    8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
    17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
    05.01.2023. pregled 14 tt <3
    26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
    22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏

petra30
    27. Listopad 2022. 09:59

Jutro❤️!
    Sunny prekrasna vam jeeeeeee😍😍😍! Mazite se i pazite! Ljubim vas❤️!
    Rain tetice čestitam 🥰🎉! Seki želim brz oporavak ❤️! Ajme veselja🥰!
    Stela dobro smo... Brojimo sitno, zapravo moze svaki tren🫣... Umorna sam prilicno, mozda i to znaci da bude uskoro 🫣🤷...
    Razumna  mislim na tebe❤️...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

J_Lo
    27. Listopad 2022. 10:04

https://www.tvojaljekarna.com/webshop/index.php?spectype=giveaway

Ima masu stvari na popustu zbog isteka roka ako nekome treba šta od suplemenata. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

Issadora
    27. Listopad 2022. 10:32

IščekivanjeDobrihStvari

Ja se ne javljam često …a kad se javim, to je uvijek u trenutku očaja…ne znam ni na kojem vol-u sam bila aktivna, iza mene je duga preduga borba, i da te pitam kako si našla snagu za dalje ?
    Iza mene je godinu ipo dana folikulometrija letrozol/plus štoperica
    pa tri godine postupaka…14 embrija vraćeno, ni jedan ostao …
    Gdje nađi snagu uopće za dalje ?
    Svi nalazi uredni..sve u redu..a ništa nije u redu …
    Ja doista više ne vidim izlaza.
    I prošli put sam napisala nekako kome god nije uspjelo u par prvih postupka, bojim se da i neće..i sve sam sigurnija da je tako …jer koliko vas pratim..mislim da još ni jedna nije imala ovoliko neuspjeha kao ja. Volim se vratit na vol 3 pa vidjet da tih cura više nema jer su sve postale majke ..ali..ovo više nije normalno.

Svatko od nas mora za sebe, naravno i s partnerom i liječnicima, odlučiti kada je dosta. Postoje i alternative, donacije, posvojenje ili pak preusmjeravanje na neke druge stvari u životu, hobije, posao, djecu rodbine i prijatelja itd. Neke neće nikada ostvariti trudnoću, tako je kako je, samo je pitanje do kada imamo volje, želje, snage i financija za ići dalje. Iz različite pozicije idem ja, koja već imam dijete, cure koje su ga dobile iz 1 postupka, i netko tko ih je prošao 10. Teško je odustati od tog sna, ali teško je i doživjeti stalne neuspjehe. Treba biti zadovoljan sobom, i na kraju krajeva naći način da se zadovolji ta potreba i nađe mir. To ti želim od srca.

👨‍🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
    86, sve uredno
    9/2021 krenuli u postupak VV

1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌

2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
    3. Prirodni- puknuo folikul
    4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
    FET X
    5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje

Issadora
    27. Listopad 2022. 10:34

MissM

Pozdrav cure.. Nakon koliko dana od aspiracije ste dobile M (freeze all)? Hvala i sretno 🤗

oko 5 dana

👨‍🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
    86, sve uredno
    9/2021 krenuli u postupak VV

1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌

2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
    3. Prirodni- puknuo folikul
    4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
    FET X
    5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje

darliv
    27. Listopad 2022. 11:13

Stela danas sam pišnula da..
    Uglavnom snješko je... Pokušat ću još sutra, ali vjerujem da bi se dosad već nešto moglo vidjeti, 6dpt..
    Rainbow čestitam na nećakinji, živa i zdrava bila, uživajte 🥰

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Tanja😜🌸
    27. Listopad 2022. 11:22

Razumna 
    🍀🙏🧡
    Rainbow čestitam na nećakinji 🤩
    Ja za vikend imam aspiraciju(sub ili ned) cekam da nazivu iz Petrove,dal je jos danas 💉 ili je stoperica! (Samo 3 folikule)
    Uglavnom sam nervozna,jer svi govore,ma bit ce,bit ce sve u redu..ovaj put je to to..
    Ali onaj jedan posto me kopka..
    Vi koje ste prosle vise od 2,3,4postupka divim vam se i hvala vam na svim rijecima sto pruzate ovdje nama.
    Dajete nam nadu da stvarno i mi mozemo imati bebaca.
    Pratim vec jako dugo,i kad sam pod stresom dođem tu i smirim se jer vidim da ipak ima nade.
    Hvala 🧡

👦(30) sve ok
    👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
    TSH: 0.02
    FT4: 14.03
    AMH:3.6
    DHAE-S:0,03
    1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
    2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
    Beta 16.11 ❌️
    🏥-Petrova

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.