Ja se ne javljam često …a kad se javim, to je uvijek u trenutku očaja…ne znam ni na kojem vol-u sam bila aktivna, iza mene je duga preduga borba, i da te pitam kako si našla snagu za dalje ?
Iza mene je godinu ipo dana folikulometrija letrozol/plus štoperica
pa tri godine postupaka…14 embrija vraćeno, ni jedan ostao …
Gdje nađi snagu uopće za dalje ?
Svi nalazi uredni..sve u redu..a ništa nije u redu …
Ja doista više ne vidim izlaza.
I prošli put sam napisala nekako kome god nije uspjelo u par prvih postupka, bojim se da i neće..i sve sam sigurnija da je tako …jer koliko vas pratim..mislim da još ni jedna nije imala ovoliko neuspjeha kao ja. Volim se vratit na vol 3 pa vidjet da tih cura više nema jer su sve postale majke ..ali..ovo više nije normalno.
Draga, zao mi je sto si očajna i znam da tvoja borba dugo traje, ali biti će bolje. Samo se treba pogoditi jedan dobitni embrij. Tako i ja tjesim sebe.
Iako je ljudski prestala sam se uspoređivati sa drugima i koncentrirala sam se na to da sam u ovoj godini imala 5 transfera.
Eto, ja idem na čistu statistiku jer statistički jedno mora upaliti.
Za sljedeću godinu isto planiram najmanje 5 transfera i barem dva postupka ako ne i više 💪.
Upravo radim jelovnik za mršavljenje i ivf jer smatram da za ivf treba vojnički dril. Uz to i treniram, tj brzo hodam 6 dana u tjednu...
Još ću i suplemente uzimati i uspjeh ne smije izostati 😉
Da je nam lako ostati trudne sve bi već imale 3 djece, ali bit će i zato glavu gore 👍
Sani krv je izvađena a dalje šta Bog da 🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Panda navijam da ta beta raste i dupla se baš kako treba🙏🏽💪🏽✨
Rainbow čestitam na prekrasnoj 🌈🌟 teta...
Isčekivanje.d.s.iskreno neznam šta reći a da zvuči kako treba...znam da cijeli život oko sebe imam primjere gdje ljudi požele i dobiju(posao,partner,dijete,kilaža,kuća..nebitno šta)a ja sam se za sve trebala boriti,čekati godinama i slušati iznova doći će i tebi,ne odustaj i sl.Znam da sve to zvuči kao floskula i prestane pomagati u jednom trenutku gdje sama odlučuješ kako ćeš živjeti i gledati na život bez obzira šta imala ili ne,dobila ili izgubila.Tek kad sam otpustila neke stvari su došle💫..želim ti sreću na tvome putu💜😚
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔
Pandanavijam da ta beta raste i dupla se baš kako treba🙏🏽💪🏽✨
Rainbowčestitam na prekrasnoj 🌈🌟 teta…
Isčekivanje.d.s.iskreno neznam šta reći a da zvuči kako treba…znam da cijeli život oko sebe imam primjere gdje ljudi požele i dobiju(posao,partner,dijete,kilaža,kuća..nebitno šta)a ja sam se za sve trebala boriti,čekati godinama i slušati iznova doći će i tebi,ne odustaj i sl.Znam da sve to zvuči kao floskula i prestane pomagati u jednom trenutku gdje sama odlučuješ kako ćeš živjeti i gledati na život bez obzira šta imala ili ne,dobila ili izgubila.Tek kad sam otpustila neke stvari su došle💫..želim ti sreću na tvome putu💜😚
Ja sam isto taj nesretni tip koji se za sve treba boriti i rukama i nogama i biti ekstremno strpljiva.
Toliko sam navikla čekati da sam u glavi složila da trebam čekati još godinu dana da si uzmem psa, umjesto da ga odmah uzmem i budem presretna....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna hvala na odgovoru...i ja sam ovih dana prije čekanja testa i bete mislila samo ako sad ne bude, trenirat ću, brinuti o sebi, smršaviti, sva sam napuhana više od tableta i svega ...ali kad dođe dan kad svidiš da opet nema ništa...jednostavno mi se učini da se ništa neće promijeniti.
Statistika nije na mojoj strani očito ...ništa u životu mi nije išlo, i nisam bila negativna..ne radim, u državi sam kojoj sve financiram iz svoga džepa vezano za postupke, i preživjela sam .. u društvu sam jedina, al doslovno jedina koja se bori s neplodnošću..moje prijateljice ne znaju što je beta..na prvi pregled idu skoro u trećem mjesecu trudnoće...i sve sam to preživjela i nisam bila "kukala" ali ...predugo traje jednostavno. Šest godina sam u braku , pet godina sam više u ordinaciji nego u krevetu ...Nije pošteno .
Žao mi je što svoju negativnost ovdje "istresem".
89godiste PCOS
8transfera ukupno 14 embrija, spontani 8tt…život…
17.10 Transfer 2trodnevna 1.Beta306, 2.Beta1000, 6+2 dva srčeka , 9+1 jedna bebica LOVE , drugoj srce stalo u 6tt HOPE... ❤️
05.01.2023. pregled 14 tt <3
26.01.2023. pregled 17 tt Dječak :)
22.06.2023 baby L 💋😇 3750gr ljubavi 🙏
Jutro❤️!
Sunny prekrasna vam jeeeeeee😍😍😍! Mazite se i pazite! Ljubim vas❤️!
Rain tetice čestitam 🥰🎉! Seki želim brz oporavak ❤️! Ajme veselja🥰!
Stela dobro smo... Brojimo sitno, zapravo moze svaki tren🫣... Umorna sam prilicno, mozda i to znaci da bude uskoro 🫣🤷...
Razumna mislim na tebe❤️...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
https://www.tvojaljekarna.com/webshop/index.php?spectype=giveaway
Ima masu stvari na popustu zbog isteka roka ako nekome treba šta od suplemenata.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Ja se ne javljam često …a kad se javim, to je uvijek u trenutku očaja…ne znam ni na kojem vol-u sam bila aktivna, iza mene je duga preduga borba, i da te pitam kako si našla snagu za dalje ?
Iza mene je godinu ipo dana folikulometrija letrozol/plus štoperica
pa tri godine postupaka…14 embrija vraćeno, ni jedan ostao …
Gdje nađi snagu uopće za dalje ?
Svi nalazi uredni..sve u redu..a ništa nije u redu …
Ja doista više ne vidim izlaza.
I prošli put sam napisala nekako kome god nije uspjelo u par prvih postupka, bojim se da i neće..i sve sam sigurnija da je tako …jer koliko vas pratim..mislim da još ni jedna nije imala ovoliko neuspjeha kao ja. Volim se vratit na vol 3 pa vidjet da tih cura više nema jer su sve postale majke ..ali..ovo više nije normalno.
Svatko od nas mora za sebe, naravno i s partnerom i liječnicima, odlučiti kada je dosta. Postoje i alternative, donacije, posvojenje ili pak preusmjeravanje na neke druge stvari u životu, hobije, posao, djecu rodbine i prijatelja itd. Neke neće nikada ostvariti trudnoću, tako je kako je, samo je pitanje do kada imamo volje, želje, snage i financija za ići dalje. Iz različite pozicije idem ja, koja već imam dijete, cure koje su ga dobile iz 1 postupka, i netko tko ih je prošao 10. Teško je odustati od tog sna, ali teško je i doživjeti stalne neuspjehe. Treba biti zadovoljan sobom, i na kraju krajeva naći način da se zadovolji ta potreba i nađe mir. To ti želim od srca.
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Pozdrav cure.. Nakon koliko dana od aspiracije ste dobile M (freeze all)? Hvala i sretno 🤗
oko 5 dana
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Stela danas sam pišnula da..
Uglavnom snješko je... Pokušat ću još sutra, ali vjerujem da bi se dosad već nešto moglo vidjeti, 6dpt..
Rainbow čestitam na nećakinji, živa i zdrava bila, uživajte 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Razumna
🍀🙏🧡
Rainbow čestitam na nećakinji 🤩
Ja za vikend imam aspiraciju(sub ili ned) cekam da nazivu iz Petrove,dal je jos danas 💉 ili je stoperica! (Samo 3 folikule)
Uglavnom sam nervozna,jer svi govore,ma bit ce,bit ce sve u redu..ovaj put je to to..
Ali onaj jedan posto me kopka..
Vi koje ste prosle vise od 2,3,4postupka divim vam se i hvala vam na svim rijecima sto pruzate ovdje nama.
Dajete nam nadu da stvarno i mi mozemo imati bebaca.
Pratim vec jako dugo,i kad sam pod stresom dođem tu i smirim se jer vidim da ipak ima nade.
Hvala 🧡
👦(30) sve ok
👩(36) 3 operacije adenoma Hipofize,Gamma N.,hormoni su takvi kakvi mogu biti nakon svega.Diabetes insipidus.Hypopituitarismus.
TSH: 0.02
FT4: 14.03
AMH:3.6
DHAE-S:0,03
1.IVF 3.2022 -biokemijska❌️
2.IVF 11.2022-vracena 1 trodnevna
Beta 16.11 ❌️
🏥-Petrova
Sortiraj odgovore
Najstariji