Razumna čestitam 🥳🥳🥳
Iskra dan ovulacije je nulti dan
Hvala svima na čestitkama, i stvarno imam potrebu ovo napisati curama jer suosjećam iskreno sa svim borilicama. Ovaj put je jako težak i teško je iznova prolaziti kroz neuspjehe, padati i opet se dizati. Iako mi nismo možda prošli količinski toliko postupaka da uspijemo, ukupno smo pokušavali 5 godina. Prošle godine u ovo vrijeme isti dan sam saznala da je drugi transfer bio neuspješan i da mi sestra mora na pobačaj jer ima blighted ovum. Taj dan sam mislila da mi srce to neće izdržati. To nam je bio drugi pobačaj u obitelji u roku od pola godine. Sad, godinu dana iza toga, jedna 🌈 nam se rodila, druga 🌈 je na putu. Ne želim gajiti lažne nade jer sam vrlo racionalna osoba i najviše od svega me živciralo da me svi uvjeravaju: budeš i ti, sigurno će se to dogoditi - jer za to garancije nema. I slažem se s maslačak - nekad mi je samo trebalo da prihvate da mi ne ide, da kukam i da validiraju moje osjećaje, a to sam jako teško dobivala.
Samo vas želim ohrabriti i reći da se, kad sve izgleda crno i da se vama nikad neće osmjehnuti sreća, vrlo brzo sve može promijeniti na bolje, od srca vam želim da vam svima što prije uspije jer me svaki vaš neuspjeh pogađa kao da je moj, navijam za vas i molim se da što prije ugledate te toliko željene plusiće. A ako ne, da nađete svoju svrhu tako da bez obzira na to imate sretan i ispunjen život. ❤️
Hvala 😘♥️
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Darliv, jako mi je zao 😒
Razumna, prepredobre vijesti, jako mi je drago zbog tebe i veselim se sljedećoj beti ❤️
Još sutra da i Panda donese dobre vijesti ☺️🤞
Rainbow, hvala ti na tako lijepom postu, vidi se da je pisano iz srca ❤️ 🤗
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Joj žene moje što mi sve prođemo a neke se snimaju na ig sa onim glasom "prodajem ovo malo govance..." uopće ne mogu zamisliti da tepam svome djetetu da je govance....
Baš sam osjetljiva i sve me smeta i nervira i muka mi je stalno.
U prvoj trudnoći sam imala rekordne bete, to valjda nikad više neću imati a isto sam strahovala i bila sva jadna na svakom uzv, doslovno sam od straha imala tlak 180/100...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Darliv hebemu baš mi je žao 🥺 imaš plan za dalje? Grlim jako 🤗❤️❤️❤️
Tanja sretno 🤞🤗❤️
Iščekivanje dobrih stvari lijep nick🤗 sve se mi borimo i iščekujemo lijepe stvari, možda se netko ne ostvari u ulozi majke, a možda se sve ostvarimo to ne možemo znati, nekome uspije iz prve neke se moraju žestoko boriti i hodati preko trnja do svoga cilja i mene to ljuti zšt baš ja? i zšt ne ide kako bi mi to htjeli ? Ali odg na to nema nitko i nema druge nego boriti se pa koliko god da je teško, ne znam nekako ne želim olako odustati bez obzira što me čeka, a vjerujem da je tako svakoj ženi ovdje... dođe i do zasićenja, suza, razočaranosti, ljutnje, gubitka vjere i pomalo sebe ali onda se opet nekako izdignemo iznad toga ❤️
Maslačak nac nije za žene s pcos on je antioksidas koji potiče proizvidnju glutationa najjačeg antioksidansa u organizmu malo progooglaj 🤗❤️❤️
Lucky woho krećeš 🤞🥳🥰🤗
Rein uspjela si me rasplakati, grlim jako draga ❤️❤️❤️
Razumna draga sretno najsretnije da to tvoje malo tvrdoglavo čudo bude kod mame na sigurnom narendih 9 mj 🤞🥰🤗❤️❤️
Panda mislim na tebe 🤗❤️❤️❤️
Sani, Avocado 🤗🥰❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja se ne javljam često …a kad se javim, to je uvijek u trenutku očaja…ne znam ni na kojem vol-u sam bila aktivna, iza mene je duga preduga borba, i da te pitam kako si našla snagu za dalje ?
Iza mene je godinu ipo dana folikulometrija letrozol/plus štoperica
pa tri godine postupaka…14 embrija vraćeno, ni jedan ostao …
Gdje nađi snagu uopće za dalje ?
Svi nalazi uredni..sve u redu..a ništa nije u redu …
Ja doista više ne vidim izlaza.
I prošli put sam napisala nekako kome god nije uspjelo u par prvih postupka, bojim se da i neće..i sve sam sigurnija da je tako …jer koliko vas pratim..mislim da još ni jedna nije imala ovoliko neuspjeha kao ja. Volim se vratit na vol 3 pa vidjet da tih cura više nema jer su sve postale majke ..ali..ovo više nije normalno.
Suosjecam ❤️ Jeste napravili bas sve pretrage i kariograme? A snagu za dalje svaka crpi iz nekog izvora, nema tu pravila. Ja npr osjecam da mi je ovo zadnji, a tko zna mozda se i predomislim 😁 Kako se odlucite zelim vam sve naj moguce 🍀🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Razumnaovako ja to vidim - bila su 2 embrija, malo su se kasnije implantirali i onda je jedan, vjerojatno neki lijeni muški - odustao i druga, jako žilava mrva se nastavila razvijat - to ti je to.
Dobit ces curicu, cestitam 🤣🙏🏼🤞♥️
Super mi je tvoj post 🥰 i ja isto računam na malu ratnicu 💪
Panda bitno je da je beta preko 100 a stigne se po duplati.
Meni je dr rekao da se jednoj ženi uopće beta nije rasla a rodila je zdravu bebu.
Ja sam se stvarno nadala čudu i Božanskoj intervenciji ali svjesna sam da sam baksuz o da mi se sve zakopmplicira... Tako da sam optimistična ali znam da ne mora sve dobro završiti....
2/22 FET 2xmorula👎
Drage moje lavice,
evo da vam javim da sam danas išla na uzv za ulazak u novi stimulirani postupak no već treći mj vučem neku cistu veličine 2,5 cm te je dr odlučila odgoditi stimulaciju i postupak,
na poslu je situacija bez razumijevanja i apsolutno grozna do te mjere da otvaram bolovanje za stres na poslu jer zbog presinga i maltretiranja ne mogu ni spavati a kamoli raditi. Na poslu mi žele dati da iskoristim godišnji pa onda šut karta kao nagradu za višegodišnji rad a kao izgovor im je da trebaju platiti drugu curu da radi umjesto mene jer dugo izostajem premda sam htjela raditi.
Dakle sutra via dr opće prakse i ako treba kod psihijatra da bih dobila bolovanje koliko mogu a onda idući ciklus, ako Bog da da pukne cista u postupak.. 😔
Cure molim vas vaša iskustva sa cistama i kako to da se čeka da pukne sama i bez ikakvih lijekova/punkcija??
Svima Vam šaljem tople zagrljaje i svu sreću svijeta 🍀
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Razumna ako dr kaze da je optimistican, tko smo mi da proturijecimo, sve navijamo na najjace 💪🏻💪🏻 ide jos jedna beta ili cekas pregled?
Draga moja vadim betu još 2 puta.
Ako netko ima preporuku za subotu za neki privatni lab? Da nalazi budu ekspresno iako je subota 😉
2/22 FET 2xmorula👎
Panda držimo fige za duplanje bete 🤞🤞
Flowerson super beta!
Luana vidim da si obavila ultrazvuk. I kod mene slična situacija danas. 10 folikula, svi 10 i 11 mm. U subotu ponovno ultrazvuk. Jesu ti već nagovijestili kad bi mogla biti punkcija?
Pratimo se za jedan dan smo razlike, izgleda? :) koji dan ciklusa si imala tu prvu folikulometriju? Ja imam sutra, u petak ponovo uzv i nista nisu spominjali, nemam pojma kad bi mogla biti 🙈🤔
Luana 6 dc mi je bila prva folikulometrija, idem opet na 9 dc.
Jako me zanima kad će biti aspiracija.
Ja nekako računam u srijedu sljedeću.
Razumna ženoo, pa ovo su super vijesti!! Možda su se stvarno dva primila i jedan odustao!
Preko trnja do zvijezda
Ja 91, mm 92
Azoospermija/kriptozoospermija
2021 postupak Turska ⛔
Betaplus 10/2022 postupak, 9 js, 5 oplođeno, transfer 2 embrija ❌
FET 1 🐧 12/22 imamo ❤️
29.08.2023 rodio se sin
10/2024 postupak za drugo dijete ❌
Razumna, poliklinika analiza. U Rijeci kod njih dobijem nalaz za 2 sata 😁
Tincica, zao mi je da imaš takav stres na poslu, baš grozno. Ja sam imala cistu 5x4 cm, smanjivala se, al je nestala skroz tek nakon 4 mjeseca. Bila sam na na kontracepciji i to je pomoglo da prođe.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji