Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    15. Listopad 2022. 12:31

Afrodita06

Stela_M

Afrodita06

Ja sam prvi test pravila 5 dnt blastica navečer na urin star ono 20 min. Loša stvar u tome je bila što smo onda proveli pola večeri u promatranju pod razno raznim svjetlima po kući ima li crte ili nema. Do tada nisam ni znala kakva sve svjetla imam u kući 🤣🤣🤣
    Naravno da smo se prije toga dogovorili da neću praviti test skoro do pred betu. Dakle kao što sam već rekla teorija 5, praksa 1.

Hahahhaha ma neda mi se toliko živaca trošiti 🤣🤣🙈
    Kako si?

A što da ti kažem, izluđujem sama sebe.
    Nakon onog smeđarenja onaj dan počela sam piti utriće, i sve je bilo super. I jutros kao pa prošlo je par dana mogu ponovno probati vaginalno. Evo opet smeđarim sa čak malo sviježe krvi ali tješi me da nije sluzava.
    Pa ću se opet prebaciti na oralno sada i nadati se najboljem

Kada imaš pregled? Ili betu ponavljaš? Miruj i odmaraj druge nema 🙏🤞❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Afrodita06
    15. Listopad 2022. 12:36

Stela_M

Afrodita06

Stela_M

Afrodita06

Ja sam prvi test pravila 5 dnt blastica navečer na urin star ono 20 min. Loša stvar u tome je bila što smo onda proveli pola večeri u promatranju pod razno raznim svjetlima po kući ima li crte ili nema. Do tada nisam ni znala kakva sve svjetla imam u kući 🤣🤣🤣
    Naravno da smo se prije toga dogovorili da neću praviti test skoro do pred betu. Dakle kao što sam već rekla teorija 5, praksa 1.

Kako si?

Nakon onog smeđarenja onaj dan počela sam piti utriće, i sve je bilo super. I jutros kao pa prošlo je par dana mogu ponovno probati vaginalno. Evo opet smeđarim sa čak malo sviježe krvi ali tješi me da nije sluzava.

U utorak, i to prva beta. A ako ovo ne prestane kao prošli put praktički odmah onda ću otići u ponedjeljak odmah.
    Posložila sam u glavi da je to od utrića, barem me to malo smiri da ne dramim.

Rainbow_Hope 🌈
    15. Listopad 2022. 12:52

Pupice moje, ja sam isto klub onih: Bože, daj mi strpljenja, ali odmah 🤭 
    Ja sam uvijek radila test 13. dan starosti zametka, jedino u ovom zadnjem postupku nisam imala strpljenja, pa sam kao i Afrodita radila test 9 dpt dvodnevnih - ista stvar, navečer, jedva malo popišala da imam u što umočiti jer sam pišala neposredno prije i isto smo pod raznim svjetlima tražili sjenu 🤭🤭🤭 
    Afrodita meni su u poliklinici savjetovali da stavljam vaginalno unatoč smeđarenju jer se bolje apsorbira, pa možda ne bi bilo loše da nazoveš svojeg doktora. Očito ti je iritiacija od njih...

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
    9/2025 stiglo nam još jedno 🌞

Stela_M
    15. Listopad 2022. 12:53

Afrodita06

Stela_M

Afrodita06

Stela_M

Afrodita06

Kako si?

U utorak, i to prva beta. A ako ovo ne prestane kao prošli put praktički odmah onda ću otići u ponedjeljak odmah.
    Posložila sam u glavi da je to od utrića, barem me to malo smiri da ne dramim.

Jel tebi u pon 12 dpt? Što se mučiš odi u pon betu izvaditi 

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Iman
    15. Listopad 2022. 13:05

Sunny_🐣

Stela, Sani, Panda, Lucky, Razumna sretnoooo cure 🥰🥰🥰 cekamo niz lijepih testica 😊🍀
    Iman bas mi je drago da je sa bebicama sve super 🥰 koliki ti je d dimer?
    Ruzica beta lijepo raste 😊
    Stela mi smo jos u komadu 🦦 ne da se ona van nikako 😁

Bome se tvoja curka ne da 😍😍 jos malo se druzite ❤❤ D dimer mi je 2,8 a granica 0,55 (nije mi pri ruci nalaz da vidim u cemu je izrazeno) 🤔 mada kao u trudnoci inace je visi ali u drugom trimestru do 1 ili malo vise, a ovo je bas visoko.. protoci su dobri ali nisu kao samo protoci bitni nego i moje opce zdravlje i povecana mi je doza heparina.

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Rainbow_Hope 🌈
    15. Listopad 2022. 13:08

maslačakx2

Rainbow_Hope 🌈

Pupice moje, ja sam isto klub onih: Bože, daj mi strpljenja, ali odmah 🤭
    Ja sam uvijek radila test 13. dan starosti zametka, jedino u ovom zadnjem postupku nisam imala strpljenja, pa sam kao i Afrodita radila test 9 dpt dvodnevnih - ista stvar, navečer, jedva malo popišala da imam u što umočiti jer sam pišala neposredno prije i isto smo pod raznim svjetlima tražili sjenu 🤭🤭🤭
    Afrodita meni su u poliklinici savjetovali da stavljam vaginalno unatoč smeđarenju jer se bolje apsorbira, pa možda ne bi bilo loše da nazoveš svojeg doktora. Očito ti je iritiacija od njih…

Ja sam od utrogestana oralno imala takve vrtoglavice i pospanost da nisam mogla nikako funkcionirat priko dana. Popila bi eventualno navečer. Vjerojatno je svaka od vas nepušačica nekad zapalila cigaretu, eto taj osjećaj obamrlosti bi imala kao kad zapališ jednom u pola godine. Navečer bi mi nekad čak i pasalo, preko dana uzas 🤣
    Ugl ako bi minjala nešto, uvik prvo konz s dr, nikad ne znaš jel ima neki razlog zašto je reka ovako ili onako, mislim možda i nema, al ja sam uvik paranoična da "on zna zašto je reka, al nije meni pojašnjava", tako da sve pitam ko prvašić 🙈

Slažem se, uvijek je bolje sve provjeriti s doktorom ☺️
    Kako je malena? Jeste bolje?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
    9/2025 stiglo nam još jedno 🌞

• ružica
    15. Listopad 2022. 13:12

Afrodita,
    Ja krvarim već danas 8 dan, nema smede krvi, nego svjetla. Dr. mi nije mjenjala ništa tj i dalje Cyclogest stavljam vaginalno. A što znači ta sluzava krv?

👩 37, amh 6.2.pmol
    👨 33 ,normospermia
    26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
    5+3 🙏❤️

Razumna
    15. Listopad 2022. 13:13

Žene, čitam vaše postove i smijem se 🙉
    Mene bole ne cice nego bradavice. 
    Do jučer nisam imala nikakve simptome osim trnaca po trbuhu ali od sinoć me peru bas menga bolovi i jutros nakon mokrenja sam imala smeđe na papiru, ali jako malo ali dovoljno da sam to primijetila. 
    Stavila sam si dnevni uložak radi ultrica i na njemu nije bijelo kao uvijek nego krem- smeđe.
    Danas mi je 7 dnt tridnevnih. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Afrodita06
    15. Listopad 2022. 13:13

Ma u ponedjeljak mi je 11dnt. Ići ću svakako u ponedjeljak.
    Pa nekako mi bilo rano ovaj tjedan ići a za vikend nemam gdje ići vaditi. 
    Prvi mi je puta pa ni sama nisam pametna jel nešto rano ili nije pošto su mi rekli da vadim betu nakon 14 dana 

Leeloo101
    15. Listopad 2022. 13:16

Issadora

Svaka čast cure koje izdrzite bez testa do bete 😁
    Meni su sad nasli polip 8x5 mm, za sad samo pracenje jer se navodno micu veci od 10 🤔… mozda sam si izmantrala na kraju histeroskopiju. Ima li tu netko iskustva s time?

Nadam se da ti neće trebati, ali i ako bude nije ništa strašno...

Što te zanima?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.