Iman drago mi je da je sve ok 🤗🤗❤️ ja sam dobro prehlada napokon prolazi sirup mi je baš pomogao za kašalj, mislim još kašljem ali barem više nije bolno 🥳🥳❤️❤️❤️
Sljez?😒🙃
Bitno da prolazi
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Curke, iduci mjesec imam prvu inseminaciju na Svetom Duhu, imate li neke “tips&tricks”.. ne ocekujem puno, ali opet mala nada je tu☺️
Sretno ti, I ja se spremam sada za 2. Pokusaj...
1.put je bila biokemijska....
Mislim da tu nema drugo nego opustiti se i pozitivno razmišljati..
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Flekice inače žene koje imaju problema sa štitnjačom imaju najčešće niži vit D nama je veća potreba za njim 🤗❤️
Lello rekao je dr da kupim sirup od islandskog lišaja pa sam to uzela i neke pastile za grlo lakše je deff 🤗 kako si mi ti? ❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Flekice inače žene koje imaju problema sa štitnjačom imaju najčešće niži vit D nama je veća potreba za njim 🤗❤️
Lello rekao je dr da kupim sirup od islandskog lišaja pa sam to uzela i neke pastile za grlo lakše je deff 🤗 kako si mi ti? ❤️
Super, drago mi je...
Čekam pregled... nekako se cudno osjećam a ne znam ni sama zašto...
Rekao bi jedan moj prijatelj ovo ti je rollercoster i baš je
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Stela, Sani, Panda, Lucky, Razumna sretnoooo cure 🥰🥰🥰 cekamo niz lijepih testica 😊🍀
Iman bas mi je drago da je sa bebicama sve super 🥰 koliki ti je d dimer?
Ruzica beta lijepo raste 😊
Stela mi smo jos u komadu 🦦 ne da se ona van nikako 😁
Već si me zabrinula 🤭 kada je opet kontrola? Pišulja uživa kod mame briga nju 😁 jel ti sad već teško?
U pon idem na kontrolu, valjda zadnju 😅🤞 pa postaje sve teze jer je ona sve teza, ali sve je to super dok je ona dobro 🥰 jos par dana i tu je 🥰
Drago mi je da ti prehlada konacno malo popusta. Sad kad se mrvica udobno smjestila pomaze mami da ozdravi. Necu nagovarat na test jer ga ni ja nisam htjela pisnut ranije 😅 ali jedva cekam da nam javis lijepe vijesti 🥰🤭 go team Stela 🦸♀️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Svaka čast cure koje izdrzite bez testa do bete 😁
Meni su sad nasli polip 8x5 mm, za sad samo pracenje jer se navodno micu veci od 10 🤔... mozda sam si izmantrala na kraju histeroskopiju. Ima li tu netko iskustva s time?
👨🦱 `84 teška oligoastenoteratozoosp.
86, sve uredno
9/2021 krenuli u postupak VV
1. ICSI 12/21, klomifen, gonal, cetrotid, 4🥚 ET 16.12 ❌
2. 3/22 Yasmin, Gonal 110, Cetrotid, 8🥚 bez ET 😥
3. Prirodni- puknuo folikul
4. 6/22 Suprecur sprej, Ovaleap 225/150/100-8 🥚, ET 2 ❌ 🐧2
FET X
5. Ovaleap, orgalutran , nije došlo do oplodnje
Stela, Sani, Panda, Lucky, Razumna sretnoooo cure 🥰🥰🥰 cekamo niz lijepih testica 😊🍀
Već si me zabrinula 🤭 kada je opet kontrola? Pišulja uživa kod mame briga nju 😁 jel ti sad već teško?
U pon idem na kontrolu, valjda zadnju 😅🤞 pa postaje sve teze jer je ona sve teza, ali sve je to super dok je ona dobro 🥰 jos par dana i tu je 🥰
Drago mi je da ti prehlada konacno malo popusta. Sad kad se mrvica udobno smjestila pomaze mami da ozdravi. Necu nagovarat na test jer ga ni ja nisam htjela pisnut ranije 😅 ali jedva cekam da nam javis lijepe vijesti 🥰🤭 go team Stela 🦸♀️
Držim 🤞 da je zadnja kontrola 😁 još malo I stiže pišulja vjerujem da si sad već nestrpljiva 🤭 a test hmm možda pišnem prije bete da se pripremim nisam ga još kupila, imam vremena 🤭🤣 hvala ti Sunny ja se nadam da će biti lijepe vijesti ako i ne moja momčad me čeka jedan od tih mora biti tvrdoglav na mamu i uhvatiti se 😁🤭❤️❤️❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Svaka čast cure koje izdrzite bez testa do bete 😁
Meni su sad nasli polip 8x5 mm, za sad samo pracenje jer se navodno micu veci od 10 🤔… mozda sam si izmantrala na kraju histeroskopiju. Ima li tu netko iskustva s time?
Znam da dr gledala položaj polipa ako bi smetao za trudnoću onda ih ipak moraju maknuti tako da ti ne bi bilo loše da odradiš histero I da sve što je "viška" uklone 🤞 puno cura je nakon histero došlo do dugo čekanog plusića 🤗❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Držim 🤞 da je zadnja kontrola 😁 još malo I stiže pišulja vjerujem da si sad već nestrpljiva 🤭 a test hmm možda pišnem prije bete da se pripremim nisam ga još kupila, imam vremena 🤭🤣 hvala ti Sunny ja se nadam da će biti lijepe vijesti ako i ne moja momčad me čeka jedan od tih mora biti tvrdoglav na mamu i uhvatiti se 😁🤭❤️❤️❤️
Kako mislis nisi jos kupila test, nemoj bit amater 😂
Hahhaha pa nisam tip od testova to je veliki korak za mene 🤣🤣 a i nemam Muller pa ono gdje da ga kupim 🤣🤣
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Kako mislis nisi jos kupila test, nemoj bit amater 😂
Hahhaha pa nisam tip od testova to je veliki korak za mene 🤣🤣 a i nemam Muller pa ono gdje da ga kupim 🤣🤣
Da da, samo izgovori 😂😂 salim se, razumijem, i ja prevrcem misao po glavi, pisnut ranije ili ne, jos ne znam odgovor na to pitanje 😅
Kada si mislila pišnuti? Ja bi u sub trebala vaditi betu ali u petak idemo na put 3 dana (jbg prije dogovoreno) pa ću u petak otići 🙈
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji