Hej cure...
Je l imala koja slučaj da joj muž nije mogao biti s njom na dan aspiracije... je l onda sve propada?
Moj možda ima koronu, odvojeni smo, ja se i dalje bockam, aspiracija bi trebala biti krajem tjedna
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Hej cure…
Je l imala koja slučaj da joj muž nije mogao biti s njom na dan aspiracije… je l onda sve propada?
Moj možda ima koronu, odvojeni smo, ja se i dalje bockam, aspiracija bi trebala biti krajem tjedna
Muz mora bit s tobom na dan aspiracije jer tada daje ili donosi od doma svoj doprinos za oplodnju, dakle ako ne moze doc postupak propada. Jeste radili kucni test? Ne znam u kojoj ste klinici ali ja gdje god sam bila zahtjevaju negativan pcr/bat uoci aspiracije.
Sutra ide... nadam se da nije...
Mislila sam da se može folikul zamrznuti😭 ako bude +
Drage moje, evo mene natrag poslije ljetne pauze!
Malo sam popratila prošle stranice i drago mi je vidjeti crte napretka Svima nam želim sreću u svemu! Pozdrav novim (barem meni novim) curkama!
Mi smo s prošlim tjednom (napokon) ušli u prvi pravi stimulirani IVF (nakon dvije godine pripremne faze)
Trenutno sam na Gonalu, u utorak imam prvi UZV da vidimo kako folikuli rastu.
Za sada jedino što me odmah zezalo je progesteron za koji je prof. rekao da je previsok za početak i onda se kroz jedan dan snizio (kak, ne znam niti sama, osim mojim mantranjem i time da sam legla puno ranije spavati). S mantranjem ulazim u cijeli proces koji je počeo točno na datum kad mi je lani dijagnosticiran mandarina miom poslije missed ab - odlučila sam da ćemo taj datum ubuduće pamtiti kao datum kad smo ušli u uspješan IVF Možda upali, što bi se reklo: svaki bedak ima svoje veselje!
Što se tiče Petrove, pitala sam ih što i kako dalje, ne znaju niti sami, koliko sam čula dok sam sjedila u čekaonici naručuju kontrole za studeni/prosinac, možda će ambulante još i raditi neko vrijeme, ako saznam nešto javim!
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Hej cure…
Je l imala koja slučaj da joj muž nije mogao biti s njom na dan aspiracije… je l onda sve propada?
Muz mora bit s tobom na dan aspiracije jer tada daje ili donosi od doma svoj doprinos za oplodnju, dakle ako ne moze doc postupak propada. Jeste radili kucni test? Ne znam u kojoj ste klinici ali ja gdje god sam bila zahtjevaju negativan pcr/bat uoci aspiracije.
Sutra ide… nadam se da nije…
Draga ne mogu zaključiti gdje se liječis ali ja kod svoga dr donesem uzorak bez muža. On se doma.... u čašicu i ja čašicu zaljepim za sebe i kad dođem kod dr predam medicinskoj sestri ili bratu. Mogu donjeti i susjedovo sjeme.
Nije etično ali nitko ne mora znati da ti muž ima koronu. Ako ćemo realno ljudi koji imaju koronu hodaju okolo i namjerno zarazuju druge ljude.
Mozes ako hoćeš dezinficirati tu čašicu izvana.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage moje, evo mene natrag poslije ljetne pauze!
Malo sam popratila prošle stranice i drago mi je vidjeti crte napretkaSvima nam želim sreću u svemu! Pozdrav novim (barem meni novim) curkama!
Mi smo s prošlim tjednom (napokon) ušli u prvi pravi stimulirani IVF (nakon dvije godine pripremne faze)
Trenutno sam na Gonalu, u utorak imam prvi UZV da vidimo kako folikuli rastu.
Za sada jedino što me odmah zezalo je progesteron za koji je prof. rekao da je previsok za početak i onda se kroz jedan dan snizio (kak, ne znam niti sama, osim mojim mantranjem i time da sam legla puno ranije spavati). S mantranjem ulazim u cijeli proces koji je počeo točno na datum kad mi je lani dijagnosticiran mandarina miom poslije missed ab - odlučila sam da ćemo taj datum ubuduće pamtiti kao datum kad smo ušli u uspješan IVFMožda upali, što bi se reklo: svaki bedak ima svoje veselje!
Što se tiče Petrove, pitala sam ih što i kako dalje, ne znaju niti sami, koliko sam čula dok sam sjedila u čekaonici naručuju kontrole za studeni/prosinac, možda će ambulante još i raditi neko vrijeme, ako saznam nešto javim!
bambi27zg ti si isto kod prof.Vrčića u Petrovoj?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
anii208 jesam, i ti?
👩🏽35 Hashimoto, IR, neprohodan desni jajovod, histero mioma, missed ab 8 tt (9/21), laparo mioma
🙎🏽♂️34 sve ok
6/22 prirodni IVF, 1 prsnuo napravljena AIH 👎🏼
10/22 stimulirani IVF; 11 🥚, 6 oplodeno, 1 blst, vracena 5.dan, beta 12 dpt 408,69
Panorama 💙🍼 🏥 Petrova dr.V termin:19.7.
Hej cure…
Draga ne mogu zaključiti gdje se liječis ali ja kod svoga dr donesem uzorak bez muža. On se doma…. u čašicu i ja čašicu zaljepim za sebe i kad dođem kod dr predam medicinskoj sestri ili bratu. Mogu donjeti i susjedovo sjeme.
Nije etično ali nitko ne mora znati da ti muž ima koronu. Ako ćemo realno ljudi koji imaju koronu hodaju okolo i namjerno zarazuju druge ljude.
Hvala na ideji, ali putujem, pa to nije opcija 😔
Hej cure…
Draga ne mogu zaključiti gdje se liječis ali ja kod svoga dr donesem uzorak bez muža. On se doma…. u čašicu i ja čašicu zaljepim za sebe i kad dođem kod dr predam medicinskoj sestri ili bratu. Mogu donjeti i susjedovo sjeme.
Primjer Petrova. Treba bit muž/partner. Ispunjava papir neki..
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Hej cure…
Jao nemoj da te straše, prvo ti si iskrena cura pola njih bi prešutilo za koronu... Ako ste unutar sat vremena od poliklinike gdje radite aspiraciju vi mozete donijet uzorak barem je kod nas tako moglo.
Moj bebolino ima skoro 3 mj super napreduje, meni je žao sta je na kraju ispao carski jer da nije za par mjesevi bi pokusavala prirodno jer navodno 1 godina je najplodnija. A životne ironije moliš Boga da ostanes trudna sad se bojim jer je svjež carski da ne ostanem nedaj Bože komplikacija. U glavi vec sam u planovima za drugu bebu. 18 mj se mora pauzirat al mislim da xu krenit 1,2 mj ranije sa pokušajima pustit jedno pola godine pa na ivf.
Stela-jako slično sam i ja pila i bila vegeterijanac 3 mj prije ovog uspijeha i pripremila maternicu sa vaginaletama, skrinala sam tvoju objavu mozda ce li trebat ❤️❤️
Ostale curke budite ustrajne i ne odustajte moja trudnoća je bila iznimno stresna sudbina se na strašan način poigrala životima u mojim obiteljima grozne stcari su nam se izdogađale, mnogi su mislili da ta količina stresa xe ostavit posljedice na moju bebu na trudnoću da ću i ranije se otvorit. Samo ću reć beba je savršena stalno nasmijana i vesela, zdrava, predivna. Virujte u dobro i uzivajte u trudnoći. Sve ćete ostat trudne samo ne odustajte. Uzmite i akupunkture nama je pomoglo. Btw ne da sam ostala zatvorena nego sam djecaka jos i prenjela. Ne slusajte babe ni sad ni kad rodite. A sve sta se borite zelim vam puno snage nama nijr bas uspijelo iz prve pa znam sta su to negativne bete, biokemijske t.... Al brzo se zaboravi a dijete jos vise voli kad dodje. Velika pusa za sve pratim vas 😘😘
Trudnice very soon to be part 1.
Razumna PUPO
Lucky PUPO (FET)
Panda PUPO (FET)
Stela_m PUPO (FET)
Flowerson PUPO (FET)
Afrodita06 PUPO - +
Mara236 PUPO –Beta +
Ružica PUPO – Beta +
Marttina PUPO – Beta+
Barbi30 PUPO- Beta +
La3arica PUPO
Inna PUPO
Eva892 PUPO
Tamek PUPO
Bambi27 u postupku
Barbie36 U postupku
1Kiwi u postupku
Sani88 u postupku (FET)
Lightblue u postupku(prirodni)
Leeloo u postupku
Mimica91 10/22 postupak
MissM 10/22 postupak
Mila-Milica 10/22 postupak
Medic29 10/22 postupak
Anii208 10/22 postupak
June7 10/22 FET
darliv 10/22 FET
Issadora 10/22 FET
Gajicica8 10/22 FET
Kachusa 10/22 postupak
Tratinčica123 10/22 postupak
Ana26 10/22 postupak
Maus 10/22 postupak
Tikvica 10/22 postupak
Tera 10/22 postupak
Dreamer 11/22 FET
Pepuška 11/22 FET
Johica 11/22 FET
Žvrkljić 11/22 postupak
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji