Wooow koliko pozitivne vibre zadnjih dana 🥰 bas mi se nakupilo stranica za citanje🤦🏼♀️
Cestitam svim curkama na odlicnim betama i zelim svu srecu dalje 🤞🥰🥰
PUPICEE drzim vam figee i saljem punoooo 🪄🪄🪄🤞🤞🤞❤️❤️🥰
Svim curama koje imaju nesto ili cekaju zelim sve najbolje i drzim fige ❤️
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Trodnevnih blastca,,sve mi je prvi put pa sam sva pod emocijama iscekivanja
Ne mogu biti trodnevne blastice, blastocista je razvojna faza zametka 5. dan od oplodnje.
Nakon transfera trodnevnih betu možeš raditi 11. dan, s tim da se dan transfera računa kao nulti dan. Sretno! 🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Razumna, žao mi je da su ti iskustva takva i da sada gledaš dosta negativno na stvari. Moj prvi susret s Lanom isto nije bio najugodniji, međutim, rekla sam sama sebi da nije bitno, najvažnije je da ona svoj posao radi vrhunski, a radi ga vrhunski, i da ja dobijem radi njene stručnosti bebu jednog dana. Ionako s njom imam najmanje kontakta. A ostatak ekipe mi je odličan, sestra Marija, Joža, a sam Lučinger je predivan, a to mi je najvažnije, jer s njima imam najviše kontakta i divna su potpora. Slika blastice je lijep dodatak, ali slika mojih beba jednog dana mi je ipak nenadmašiva.
Ja- '89, Hashimoto, Endometrioza L. jajnik (nestala) , PCOS
Muž-'88, 👍
Ivf centar Lučinger
1. AIH pretvoren u IVF, 4 js, 1 oplođena, ET 21.4.2022., beta ❌️
2. Stimulirani IVF (Gonal F 150, Cetrotide) - 12 js, 8 oplođenih i zamrznutih
FET 11.7.2022 - vracena 2 trodnevna 🤞 1. beta 14dnt (25.7.) 657; 2. beta 16dnt (27.7) 1403, 1.uzv (5+1 tt) 2 gestacijske vrecice, 2. uzv (6+4 tt) ❤❤ Panorama ✅️, stižu 🙋♀️ i 🙋 Anomaly scan ✅️
Moje najveće ljubavi su stigle 03/23 👨👩👧👦
Stela uf bome rokas ti dobru dozu progesterona 🙈
Flowerson juhuhu sutra je dan D 🥳🥳
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Jesi imala razgovor sa Lanom?
Joj jesam, koliko bescutan mozes biti boze, ukratko, to sto idemo na transfere ne znaci da ce se i primit i da je to to kako mi mislimo, ali eto svaki novi transfer je nova sansa…skoro sam rekla pa dobro jel vi mislite da smo mi toliko lude ili sta, ali drzala sam jezik za zubima jer zivot mojih smrzlica je u njenim rukama 😅
Joj draga bas mi je zao. Nakon prvog razgovora sa njim sam bila ljuta ko pas.
A nakon drugog sam plakala i vikala pa je sestra Marija morala smirivati situaciju. Užasno je bescudna. Rekla je da embrij citiram "četvrti dan počnu crkavati" 🤮🤢🤮
Nikad se gore nisam osjećala.
Sljedeći put sam ja nju napizdila jer sam rekla da pazim čije embrije vraća jer kad ja rodim neće ih dobiti nazad pa je pozdila da je nemoguće da se desi takva greška. Na to sam ja rekla da se u bolnici zamjene djeca a da neće embriji.
I odbila sam 2 puta poslje transfera razgovorati sa njom, obukla sam se i trazila račun.
Ja sam znala da je ona 💩 ali ništa te stvarno ne pripremi na nju, pogotovo jer je privatnik.
A drugi dr kažu da je autusticna i da ne komunicira dovoljno sa Lucingerom
Mene je vise nazivciralo to sto ocito misli da smo sve naivne tuke koje ne znaju u sta se upustaju, dosle i misle sve je cvijece i proljece, pa se nasla spustat nas na zemlju kao. S obzirom na godine iskustva trebala bi imat malo vise takta, ovaj put je dovoljno tezak sam za sebe i bez njenih grubih rijeci, mene nisu previse pogodile al nekogaRazumna nisam sam pohvatala u kojoj si ti klinici? Lučinger?
Da.
Aires 85 danas sam si piknula Decapeptyl pa neću sigurno tjedan dana raditi test jer bi mi bio lažno pozitivan
Od decapeptyla test ne bude pozitivan, probala ja 😂
Ak se dobro sjecam i meni zvoni da on nema beta hcg u sebi.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Leeloo hahaha, a baš si me nasmijala!😅😅 Jesi opičena!😅🙈
Stela još te muči, još nije prošlo?😱 Nadam se da bude ubrzo!🤞🤞 Nadam se da pod dekicom odmaraš. Jesi uzela bilo što da ti pomogne? Možda da probaš čaj od sljeza za kašalj, ali provjeri sa dr prvo.
Ma dobro sam. Na poslu mi je baš kaos i pokušavam se ne nervirati, ali u trenucima bi im najradije odmah otišla.😂😂😂
Lucky i Razumna baš mi je grozno čitati da je dr toliko bešćutna i hladna.🥺😖 Nadam se da će ući nešto osjećaja u nju pa da se malo urazumi. Stvarno se nadam da će vam ovaj FET biti dobitan i da ćete se na kraju smijati dogodovštinama.🤞🍀🤗❤️
Pandapanda živa si!🥰🥰🤗 Imate sasvim dosta vremena da si pomoću suplemenata i promjene prehrane povećate šanse do idućeg postupka i vjerujem da će rezultat biti dobar! Pokušaj ostati pozitivna i razmišljati pozitivno koliko možeš!😉🥰❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela uf bome rokas ti dobru dozu progesterona 🙈
Flowerson juhuhu sutra je dan D 🥳🥳
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Jesi imala razgovor sa Lanom?
Joj jesam, koliko bescutan mozes biti boze, ukratko, to sto idemo na transfere ne znaci da ce se i primit i da je to to kako mi mislimo, ali eto svaki novi transfer je nova sansa…skoro sam rekla pa dobro jel vi mislite da smo mi toliko lude ili sta, ali drzala sam jezik za zubima jer zivot mojih smrzlica je u njenim rukama 😅
Joj draga bas mi je zao. Nakon prvog razgovora sa njim sam bila ljuta ko pas.
A nakon drugog sam plakala i vikala pa je sestra Marija morala smirivati situaciju. Užasno je bescudna. Rekla je da embrij citiram "četvrti dan počnu crkavati" 🤮🤢🤮
Nikad se gore nisam osjećala.
Sljedeći put sam ja nju napizdila jer sam rekla da pazim čije embrije vraća jer kad ja rodim neće ih dobiti nazad pa je pozdila da je nemoguće da se desi takva greška. Na to sam ja rekla da se u bolnici zamjene djeca a da neće embriji.
I odbila sam 2 puta poslje transfera razgovorati sa njom, obukla sam se i trazila račun.
Ja sam znala da je ona 💩 ali ništa te stvarno ne pripremi na nju, pogotovo jer je privatnik.
A drugi dr kažu da je autusticna i da ne komunicira dovoljno sa Lucingerom
Mene je vise nazivciralo to sto ocito misli da smo sve naivne tuke koje ne znaju u sta se upustaju, dosle i misle sve je cvijece i proljece, pa se nasla spustat nas na zemlju kao. S obzirom na godine iskustva trebala bi imat malo vise takta, ovaj put je dovoljno tezak sam za sebe i bez njenih grubih rijeci, mene nisu previse pogodile al nekogaRazumna nisam sam pohvatala u kojoj si ti klinici? Lučinger?
Da.
Aires 85 danas sam si piknula Decapeptyl pa neću sigurno tjedan dana raditi test jer bi mi bio lažno pozitivan
Od decapeptyla test ne bude pozitivan, probala ja 😂
Ak se dobro sjecam i meni zvoni da on nema beta hcg u sebi.
Ali ja sam jedno radila testove 7,8 i 9 dnt i bili su pozitivni a beta je bila negativna i uvijek sam to prepisivila Decapeptylu. Sad se osjećam kao luđak.
Baš sam pogubljena
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Aries i ja jedva čekam da nakon svega što si prošla primiš svoje klupko sreće u ruke, grlim jako 🤗🥰❤️❤️❤️
Flowerson sretno sutra 🤭🥰❤️❤️
Dupla Panda puj puj crne misli nemoj tako razmišljati prvi postupak je svima nama "probni " i rijetko kome uspije iz prve, naravno da ima žena kojima uspije, ali nismo sve te sreće sad ćeš ti boostati svoja jajčeka i napuniti baterije za novi postupak 🥰❤️❤️🤭🥰❤️
Mishmash kako si draga? 🥰❤️❤️
MalaG yep još me drži borimo se kao u ringu prehlada i ja 🤣🤣 samo hebala sebe ne popušta lako 🤣 pod dekicom sam odmaram i ne radim ništa i baš mi paše trenutno tako 🤭 nemoj mi se nervirati oko posla ionako znaš da ćeš otići tako da samo osmijeh na lice i odbrojavaj dane🤫🤭❤️❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Leeloohahaha, a baš si me nasmijala!😅😅 Jesi opičena!😅🙈
Stelajoš te muči, još nije prošlo?😱 Nadam se da bude ubrzo!🤞🤞 Nadam se da pod dekicom odmaraš. Jesi uzela bilo što da ti pomogne? Možda da probaš čaj od sljeza za kašalj, ali provjeri sa dr prvo.
Ma dobro sam. Na poslu mi je baš kaos i pokušavam se ne nervirati, ali u trenucima bi im najradije odmah otišla.😂😂😂
Lucky i Razumnabaš mi je grozno čitati da je dr toliko bešćutna i hladna.🥺😖 Nadam se da će ući nešto osjećaja u nju pa da se malo urazumi.Stvarno se nadam da će vam ovaj FET biti dobitan i da ćete se na kraju smijati dogodovštinama.🤞🍀🤗❤️
Pandapandaživa si!🥰🥰🤗 Imate sasvim dosta vremena da si pomoću suplemenata i promjene prehrane povećate šanse do idućeg postupka i vjerujem da će rezultat biti dobar! Pokušaj ostati pozitivna i razmišljati pozitivno koliko možeš!😉🥰❤️❤️❤️
A moramo malo okrenuti na zezanciju, ispalila bih inače
Pandapanda nema ništa od crnih misli, samo loše... ako i bude tako, a od srca se nadam da neće, imate ćeš iskustvo više i onaj sljedeći ćemo sve uprijeti pozitivne misli prema tebi da bude uspješan.
Za sad šaljemo sve najljepše vibre da to bude ovaj.
Uz tebe smo i samo misli kako će sve biti ok..
Znaš kako oni budisti ili koji već sjednu prekrize noge i ammmmm sve će biti ureduuuuu🥰
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Drage žene,
Opet ću vam malo pisati 🥰
Danas mi je 12 dan od FETa ( potpuno prirodni - koristim samo crinone gel)
I dalje nikakvih simptoma nemam - jedino zadnja 2 dana kao da ću dobiti M 👹 nadam se da neću
Pa mi je svaki put kad idem na WC muka 😭
Mislila sam napraviti test ali nekako se bojim
Pošto sam u kbc Ri beta mi je tek 21.10
Ima li netko iskustva sa potpuno prirodnim FET-ovima, kad su vam se ikakvih simptomi javljali i sl?
Hvala drage ženske 🥰 sretno svima
Sortiraj odgovore
Najstariji