MalaG ako ćemo iskreno očajno se osjećam prehlada ili što već je me uopće ne popušta još me dns opet počelo boljeti grlo i uho i tako sve u svemu veselo 🤣🤣 kako si ti?
Lello hahaha koja si ti kraljica 🤣🤣🤣
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela uf bome rokas ti dobru dozu progesterona 🙈
Flowerson juhuhu sutra je dan D 🥳🥳
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Jesi imala razgovor sa Lanom?
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sani lijepo se deblja, uskoro si nam pupo ❤️❤️❤️
anii da, istina 🤭 javi se danas jer sam ti sutra i preksutra u Zg pa ti mogu možda i donijeti
Leeloo baš si me nasmijala 🤣
avocado baš mi je drago da je sve dobro, ja se isto premišljam pa ću pričekati iskustva vas s duha 🤭
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
MalaG ako ćemo iskreno očajno se osjećam prehlada ili što već je me uopće ne popušta još me dns opet počelo boljeti grlo i uho i tako sve u svemu veselo 🤣🤣 kako si ti?
Mašta radi svasta 🙃
Znam da embrici ne vole vrucinu kad se tusiramo, ali možda neko preznojavanje bi pomoglo
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mašta radi svasta 🙃
Znam da embrici ne vole vrucinu kad se tusiramo, ali možda neko preznojavanje bi pomoglo
Ne znam više niti sama što da pokušam problem je kašalj ajde grlo još i zbavim nekako, nos isperem sa fiziološkom ali kašalj me ubija a pojma nemma jel smijem što kupiti za kašalj🤔 uho ćemo se nadati da će proći i da je možda posljedica zaštopanih sinusa 🤣 sve u svemu osjećam se trenutno kao da imam 100 godina 🤣
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela uf bome rokas ti dobru dozu progesterona 🙈
Flowerson juhuhu sutra je dan D 🥳🥳
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Jesi imala razgovor sa Lanom?
Joj jesam, koliko bescutan mozes biti boze, ukratko, to sto idemo na transfere ne znaci da ce se i primit i da je to to kako mi mislimo, ali eto svaki novi transfer je nova sansa…skoro sam rekla pa dobro jel vi mislite da smo mi toliko lude ili sta, ali drzala sam jezik za zubima jer zivot mojih smrzlica je u njenim rukama 😅
Joj draga bas mi je zao. Nakon prvog razgovora sa njim sam bila ljuta ko pas.
A nakon drugog sam plakala i vikala pa je sestra Marija morala smirivati situaciju. Užasno je bescudna. Rekla je da embrij citiram "četvrti dan počnu crkavati" 🤮🤢🤮
Nikad se gore nisam osjećala.
Sljedeći put sam ja nju napizdila jer sam rekla da pazim čije embrije vraća jer kad ja rodim neće ih dobiti nazad pa je pozdila da je nemoguće da se desi takva greška. Na to sam ja rekla da se u bolnici zamjene djeca a da neće embriji.
I odbila sam 2 puta poslje transfera razgovorati sa njom, obukla sam se i trazila račun.
Ja sam znala da je ona 💩 ali ništa te stvarno ne pripremi na nju, pogotovo jer je privatnik.
A drugi dr kažu da je autusticna i da ne komunicira dovoljno sa Lucingerom
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Mašta radi svasta 🙃
Ne znam više niti sama što da pokušam problem je kašalj ajde grlo još i zbavim nekako, nos isperem sa fiziološkom ali kašalj me ubija a pojma nemma jel smijem što kupiti za kašalj🤔 uho ćemo se nadati da će proći i da je možda posljedica zaštopanih sinusa 🤣 sve u svemu osjećam se trenutno kao da imam 100 godina 🤣
Hmm, za kašalj je moja seka koristil sirup od sljeza, ali ipak provjeri sa dr prije.
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Mašta radi svasta 🙃
Hmm, za kašalj je moja seka koristil sirup od sljeza, ali ipak provjeri sa dr prije.
Hvala ti budem sutra nazvala dr pa ću pitati 🤭❤️
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Stela sretno, sretno, sretnoooo ❤❤❤
Mara crtica je top 🙏❤ bice lijepa betica
Ruzica vec smo pisale o krvarenjima, vjerujem da je i tvoje bezazleno i da ce beta biti super
Razumna drzim palceve i najjace navijam za tebe PUPOice 😘❤❤❤❤❤❤❤ komentari koje nisi trazila ufff, pa kakva je to zena 🤔
Annboleyn ja ne znam u kojem si kantonu u BiH, obzirom da tu ima razlika, ali u Sarajevu tu potvrdu ne traze, ja sam predala vec 2 puta, dokumentacija, po mom misljenju naravno, nije obimna, ali kako je neko napisao to sam ja, lova bude unutar 2 mjeseca na racunu. Eh sad kazem ne znam na kom si kantonu i tu usranu potvrdu najostrije osudjujem (oprostite na psovci)..
Kako si ti, imate plan za dalje ❤❤
Cure sretno sto god imate ovaj tjedan ❤❤❤❤
Stela sretno, sretno, sretnoooo ❤❤❤
Mara crtica je top 🙏❤ bice lijepa betica
Ruzica vec smo pisale o krvarenjima, vjerujem da je i tvoje bezazleno i da ce beta biti super
Razumna drzim palceve i najjace navijam za tebe PUPOice 😘❤❤❤❤❤❤❤ komentari koje nisi trazila ufff, pa kakva je to zena 🤔
Annboleyn ja ne znam u kojem si kantonu u BiH, obzirom da tu ima razlika, ali u Sarajevu tu potvrdu ne traze, ja sam predala vec 2 puta, dokumentacija, po mom misljenju naravno, nije obimna, ali kako je neko napisao to sam ja, lova bude unutar 2 mjeseca na racunu. Eh sad kazem ne znam na kom si kantonu i tu usranu potvrdu najostrije osudjujem (oprostite na psovci)..
Kako si ti, imate plan za dalje ❤❤
Cure sretno sto god imate ovaj tjedan ❤❤❤❤
I ja sam u KS, od juna ove godine je promijenjena procedura/zakon tako da je to sad tako kako sam napisala… Imala sam potrebnu dokumentaciju za prethodni postupak (pozitivno misljenje komisije sa GAK-a i ostale potrebne dokumente) ali obzirom da mi je postupak zapoceo 6.6, a nova odluka/zakon na je na snazi od 2.6. nisu mi refundirali 😡
Dobro sam, hvala ti, pratim forum i jako mi je drago da je kod tebe sve ok i da ti je sad malo laksi i ljepsi period trudnoce ❤️
Odoh sad dalje citati, imam 15-ak stranica zaostatka 😀
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Draga Ma2013,cestitam vam na dolasku najsjajnije zvijezdice Stelle,neka je sretna i zdrava djevojcica! 💫⭐️💓 svaki put kad netko iz ivf price dodje do cilja,srce mi zaigra i oci se napune suzama,od srece🤭🥰 zelim ti brz oporavak,izivajt ei mazite se🤗
Stela,uzbuđenje je na vrhuncu,jedva cekam da se pogledamo i upoznamo😍🤭 cekam tvoj plusic nestrpljivo! 🤭❤️
Iman,da dobro si zapamtila,Ma2013,Sunny i ja smo imale jedna za drugom transfere pa plusice,Sunny i ja cak isti dan🥰 moje suborkinje,ratnice hrabre💪 Ti si super izgurala ovak prvi dio uz sve one mucnine,sad ce laksi dio nadam se,a na anomaly sano opusteno😘
Sani uskoro nam se i ti pridruzujes,pratim i navijam! Mozda me malo moj porod omete al dat cu sve od sebe da budem u toku💞Sretno!!!
Flowerson sugrađanko moja,sretno sutra na transferu 🙏❤️💫neka se mrvica lijepo smjesti kod hrabre mamice!
Razumna kad je tvoj testic?
Zelim svima puno srece i uspjeha u postupcima u kojoj god fazi da ste🙏💞💞💞
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji