Stela uf bome rokas ti dobru dozu progesterona 🙈
Flowerson juhuhu sutra je dan D 🥳🥳
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Jesi imala razgovor sa Lanom?
Joj jesam, koliko bescutan mozes biti boze, ukratko, to sto idemo na transfere ne znaci da ce se i primit i da je to to kako mi mislimo, ali eto svaki novi transfer je nova sansa…skoro sam rekla pa dobro jel vi mislite da smo mi toliko lude ili sta, ali drzala sam jezik za zubima jer zivot mojih smrzlica je u njenim rukama 😅
Joj draga bas mi je zao. Nakon prvog razgovora sa njim sam bila ljuta ko pas.
A nakon drugog sam plakala i vikala pa je sestra Marija morala smirivati situaciju. Užasno je bescudna. Rekla je da embrij citiram "četvrti dan počnu crkavati" 🤮🤢🤮
Nikad se gore nisam osjećala.
Sljedeći put sam ja nju napizdila jer sam rekla da pazim čije embrije vraća jer kad ja rodim neće ih dobiti nazad pa je pozdila da je nemoguće da se desi takva greška. Na to sam ja rekla da se u bolnici zamjene djeca a da neće embriji.
I odbila sam 2 puta poslje transfera razgovorati sa njom, obukla sam se i trazila račun.
Ja sam znala da je ona 💩 ali ništa te stvarno ne pripremi na nju, pogotovo jer je privatnik.
A drugi dr kažu da je autusticna i da ne komunicira dovoljno sa Lucingerom
Mene je vise nazivciralo to sto ocito misli da smo sve naivne tuke koje ne znaju u sta se upustaju, dosle i misle sve je cvijece i proljece, pa se nasla spustat nas na zemlju kao. S obzirom na godine iskustva trebala bi imat malo vise takta, ovaj put je dovoljno tezak sam za sebe i bez njenih grubih rijeci, mene nisu previse pogodile al nekoga sigurno pogode jako.
Nakon iskustva u našoj klinici ponekad, sram me je priznati ali je budem ljubomorna kad žene koje idu u druge klinike pa pišu kako su kod njih svi dragi i puni potpore, da im embijolozi pišu mailove, da su u sve upućene pa imaju slike blastica...
Ali to je zapravo moja greska jer sam ja svjesno odlučila platiti taj nemar. A valjda ću drugi put pametnije
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Flowersonsugrađanko moja,sretno sutra na transferu 🙏❤️💫neka se mrvica lijepo smjesti kod hrabre mamice!
Jao, hvala ti puno, ovo me bas raznjezilo! 🥰
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Joj jesam, koliko bescutan mozes biti boze, ukratko, to sto idemo na transfere ne znaci da ce se i primit i da je to to kako mi mislimo, ali eto svaki novi transfer je nova sansa…skoro sam rekla pa dobro jel vi mislite da smo mi toliko lude ili sta, ali drzala sam jezik za zubima jer zivot mojih smrzlica je u njenim rukama 😅
A nakon drugog sam plakala i vikala pa je sestra Marija morala smirivati situaciju. Užasno je bescudna. Rekla je da embrij citiram "četvrti dan počnu crkavati" 🤮🤢🤮
Sljedeći put sam ja nju napizdila jer sam rekla da pazim čije embrije vraća jer kad ja rodim neće ih dobiti nazad pa je pozdila da je nemoguće da se desi takva greška. Na to sam ja rekla da se u bolnici zamjene djeca a da neće embriji.
I odbila sam 2 puta poslje transfera razgovorati sa njom, obukla sam se i trazila račun.
Ja sam znala da je ona 💩 ali ništa te stvarno ne pripremi na nju, pogotovo jer je privatnik.
Mene je vise nazivciralo to sto ocito misli da smo sve naivne tuke koje ne znaju u sta se upustaju, dosle i misle sve je cvijece i proljece, pa se nasla spustat nas na zemlju kao. S obzirom na godine iskustva trebala bi imat malo vise takta, ovaj put je dovoljno tezak sam za sebe i bez njenih grubih rijeci, mene nisu previse pogodile al nekoga sigurno pogode jako.
Nakon iskustva u našoj klinici ponekad, sram me je priznati ali je budem ljubomorna kad žene koje idu u druge klinike pa pišu kako su kod njih svi dragi i puni potpore, da im embijolozi pišu mailove, da su u sve upućene pa imaju slike blastica…
Ali to je zapravo moja greska jer sam ja svjesno odlučila platiti taj nemar. A valjda ću drugi put pametnije
Razumna nisam sam pohvatala u kojoj si ti klinici? Lučinger?
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Pupice draga 🥰🥰🥰🥰🤞💗🙏
Mene je vise nazivciralo to sto ocito misli da smo sve naivne tuke koje ne znaju u sta se upustaju, dosle i misle sve je cvijece i proljece, pa se nasla spustat nas na zemlju kao. S obzirom na godine iskustva trebala bi imat malo vise takta, ovaj put je dovoljno tezak sam za sebe i bez njenih grubih rijeci, mene nisu previse pogodile al nekogaRazumna nisam sam pohvatala u kojoj si ti klinici? Lučinger?
Da.
Aires 85 danas sam si piknula Decapeptyl pa neću sigurno tjedan dana raditi test jer bi mi bio lažno pozitivan
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Stela, Pandapanda, Cotton kako ste cure?😍🙈
Hejj! Evo pratim citam al sad mi se nakupilo 15ak stranica pa nikako sve pohvatat.. uglavnom cekam da mi stigne Q10 , sopam se suplementima , popravljam taj vitD i tako.. danas sam malo racunala bas i ako sve bude ok u slj postupku i budem imala koju blasticu za transfer rezultat bi trebao bit oko Bozica, par dana prije, i malo me vec to stresira jer nez kako cu pregrmit ako bude neg. jer mi je obitelj ogromna i hrpetina je bebaca a svi budemo zajedno tad, ajme bit ce ful tesko to sakrit..nez zas mi vec sad vlada ta negativna vibra al valjda zbog ovog prvog postupka, nadam se da ce se promijenit to kroz neko vrijeme u mojoj glavi
Kako si ti??
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Stela sretno, sretno, sretnoooo ❤❤❤
Mara crtica je top 🙏❤ bice lijepa betica
Ruzica vec smo pisale o krvarenjima, vjerujem da je i tvoje bezazleno i da ce beta biti super
Razumna drzim palceve i najjace navijam za tebe PUPOice 😘❤❤❤❤❤❤❤ komentari koje nisi trazila ufff, pa kakva je to zena 🤔
Annboleyn ja ne znam u kojem si kantonu u BiH, obzirom da tu ima razlika, ali u Sarajevu tu potvrdu ne traze, ja sam predala vec 2 puta, dokumentacija, po mom misljenju naravno, nije obimna, ali kako je neko napisao to sam ja, lova bude unutar 2 mjeseca na racunu. Eh sad kazem ne znam na kom si kantonu i tu usranu potvrdu najostrije osudjujem (oprostite na psovci)..
Kako si ti, imate plan za dalje ❤❤
Cure sretno sto god imate ovaj tjedan ❤❤❤❤Stela sretno, sretno, sretnoooo ❤❤❤
Mara crtica je top 🙏❤ bice lijepa betica
Ruzica vec smo pisale o krvarenjima, vjerujem da je i tvoje bezazleno i da ce beta biti super
Razumna drzim palceve i najjace navijam za tebe PUPOice 😘❤❤❤❤❤❤❤ komentari koje nisi trazila ufff, pa kakva je to zena 🤔
Annboleyn ja ne znam u kojem si kantonu u BiH, obzirom da tu ima razlika, ali u Sarajevu tu potvrdu ne traze, ja sam predala vec 2 puta, dokumentacija, po mom misljenju naravno, nije obimna, ali kako je neko napisao to sam ja, lova bude unutar 2 mjeseca na racunu. Eh sad kazem ne znam na kom si kantonu i tu usranu potvrdu najostrije osudjujem (oprostite na psovci)..
Kako si ti, imate plan za dalje ❤❤
Cure sretno sto god imate ovaj tjedan ❤❤❤❤
I ja sam u KS, od juna ove godine je promijenjena procedura/zakon tako da je to sad tako kako sam napisala… Imala sam potrebnu dokumentaciju za prethodni postupak (pozitivno misljenje komisije sa GAK-a i ostale potrebne dokumente) ali obzirom da mi je postupak zapoceo 6.6, a nova odluka/zakon na je na snazi od 2.6. nisu mi refundirali 😡
Dobro sam, hvala ti, pratim forum i jako mi je drago da je kod tebe sve ok i da ti je sad malo laksi i ljepsi period trudnoce ❤️
Odoh sad dalje citati, imam 15-ak stranica zaostatka 😀
Bas mi je zao da je tako.. ja sam jedan postupak vec refundirala u 3. mjesecu, a drugi koji je zapoceo 8.6. sada u 9. mjesecu, bez problema i sa sve identicnom dokumentacijom, i nikakvu novu potvrdu/dokument mi nisu trazili, zato mi je cudno.. A ako ti ne dosadjujem, sta su naveli kao razlog da ti ne refundiraju postupak 🤔🤔
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Pozz !
Danas mi je 5 dan od transfera,,od uzbuđenja nisam razumila kad se vadi beta ,,14 dan ili 15,,i dali se broji taj dan transfera ili dr dan ,,hvala svima
Flowerson sretnoo!! Drzim fige !😻
Razumna da u Betaplus daju slikice i npr mene je to ful smirilo jer sve me zanimalo kako zasto puno pitanja.. al kad sam vidila slikice trodnevnih oplodenih koje su licile na nesto i 5dnevnih koje su raspaf sistema skuzila sam zasto nema smrzlica…al evo tebi mozda za drugu bebicu tek za razmislit, sretno sad i drzim figee 🥰👌🏼
Iman sretno na anomaly, bit ce sve ok☺️
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Pozz !
Danas mi je 5 dan od transfera,,od uzbuđenja nisam razumila kad se vadi beta ,,14 dan ili 15,,i dali se broji taj dan transfera ili dr dan ,,hvala svima
Beta ovisi o klinici. Transfera cega (dvodnevni, trodnevni, blastica)? Dan transfera je nulti dan.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Trodnevnih blastca,,sve mi je prvi put pa sam sva pod emocijama iscekivanja
Sortiraj odgovore
Najstariji