Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leeloo101
    03. Listopad 2022. 18:39

Hvala na odgovoru 😊 novalac i infolic ne idu na recept jel tako?

Inofolic ne ide, oko 130kn za 10dana

tera_

Stela_M

Flowerson zato sam u stimuliranom fetu jer nema ovulaciju to mi je jedina opcija 🙈 pratimo se kaže dr 98 % fet u pon 🤞❤️
    Ribić imaš pravo past će i pivica 😁🤣❤️
    Lucky kada bi se on htio debljati kao što se ja mogu udebljati gdje bi mi bio kraj🤣🤣🤣😊
    Barby30 odlično draga neka se lijepo podupla 😁❤️😊🤞
    Leloo druge nema družimo se cikla I ja i dalje 😁🤣😊❤️
    Sani ako prođem kao naša Miša Ivy ja se neću žaliti 😁😊❤️ hoće li više ta tvoja vještica 😁😊❤️❤️❤️
    Tera za St ne znam bude ti se netko od cura javio vit D možeš dobiti na recept a kontracepcijske idu na recept onaj bijeli pa ih platiš 😁

Hvala na odgovoru 😊 novalac i infolic ne idu na recept jel tako?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖

Panda.
    03. Listopad 2022. 18:46

Stela eto se i kod tebe pomaklo. Bit će to 👌 na kraju. I meni je dosta kasno bio transfer u 1. FET-u. Mislim da nam i lijekovi dosta poremete cikluse. Meni je ovulacija u jednom bila 20.dc, mjesec iza na 9.dc. Sad će izgleda opet duži ciklus. Ne znam ni ja utječe li to na uspjeh, ali nadam se da ne. 😅😘
    Lucky pa i ti si nam ovaj mjesec. 🤭 Baš nas ima da ne mogu pohvatati više. Sretno!!! 🤞😘🥰
    Flowerson, Sani, Linda86, J_Lo hvala cure. 😘😘😘 Ja iskreno i ne znam kad treba biti koliko endometrij jer nisam dosad imala problema. Kažu uvijek sve savršeno. Moram priznati da ne uzimam ni ciklu ni ananas. 😅
    Eva sretno! 😘🤞🍀
    Barbi čestitam 😘😘🥳
    Saby nisam iskusna po pitanju krvarenja, ali znam da se masu trudnica žalilo na isto i na kraju je sve prošlo ok. Samo smireno. 🤗

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

anii208
    03. Listopad 2022. 18:48

dreamer ❤

anii208

Evo cure ja sam trebala u ovom ciklusu na prvi postupak.
    Sad sam bila kod dr. ali mužev tsh je 7, tako da moramo pročekati da se spusti🙈 Vec sam se nabrijala insad sam malo down.
    I da, pitala sam ga za Petrovu i kakav je plan, kaže doktor da vjerovala ili ne, zna koliko i ja. Nitko im jos nista konkretno nije rekao i dao uputu i sve mogucnosti su jos otvorene pa cak i te da da doktori iz petrove ne budu radili, nego da ce se pacijenti rasporediti po svom izboru po drugim bolnicama.
    I to me malo bacilo u bedaru🤷🏻‍♀️

Jaaaaao. Kako su svi u Petrovoj neisplanirano dočekali ovu obnovu/renovaciju 🙈😑

To i Vrčić kaze da ga je sram doslovno jer se vec godinu i pol šuška o renovaciji i nitko ništa nije poduzeo u vezi toga nego doslovno rade dan za danom. I da su sve opcije otvorene. Ja sam ga eto cak i otvoreno pitala koga bi mi preporucio privatno da odem na ivf jer ja i moj amh nemamo vremena cekati da renovacija bude gotova, ukoliko stvarno prestanu s radom😔
    Mogla sam odmah produžit lagano i do banke pitat uvjete za kredit 🙈

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Rainbow_Hope 🌈
    03. Listopad 2022. 19:44

Stela, Flowerson, Panda lijepo to napreduje, ipak cikla daje rezultate 🤭 Stela, i meni je u stimuliranom FET-u transfer bio 22. dc, a ciklusi su mi inače 25 dana, tako da je to pod Estrofemom sve okej 🤞🤞🤞 Koliko se sjećam, i mene su boljeli jajnici, a za sluz se više ne sjećam...
    MakiST odličan plan, navijamo za sljedeći postupak 💪
    Iman lijepo je da i ti konačno uživaš, sad kad te krenu udarati sa svih strana, kreće veselje 🤭 Jeste se odlučili za imena?
    lucky, razumna sretnoo 🤞🤞🤞
    J_Lo jesi sada bolje? Užasne su te crijevne boleštine 🙈 Hvala  ti na listama 😘
    Tina curka je već velika ❤️ i mene zna uloviti karpalni tunel, ali i inače mi je tako kad pretjeram s klikanjem na miša 🤭 
    leia to kad se počnu javljati je stvarno najuzbudljivije, ja sad imam osjećaj kao da mi je mala ribica u trbuhu 🤭
    Eva, Barbi čestitam 🔝🔝🔝
    leeloo101  meni je moja dr još kad sam prvi put bila kod nje rekla da se u nekom trenutku dogodi nagli pad AMH, a da nitko ne može predvidjeti kad će se to dogoditi. A i neki dan sam objašnjavala da to varira od ciklusa do ciklusa ovisno o broju antralaca u tom ciklusu. I dalje je najbitniji FSH da ne ide iznad 10 i AFC kroz nekoliko ciklusa. Ništa od suplemenata ne može dići rezervu jajnih stanica kao takvu, a AMH može varirati.
    Saby ja sam imala svježe krvarenje 13 dpo i nakon toga smeđarenje on & off do 8tt. Krvarenja se javljaju u 70 % IVF trudnoća, ako ne i više i često se ne utvrdi razlog. Može biti hematom, može biti iritacija cerviksa, pucanje žilice kod širenja maternice, a pogotovo je češće kod nas koji smo na Andolu. Bitno je da nema grčeva i da ne puniš uložak u 1-2 h.
    Iman AMH joj je 2,4 pmol/l, to je nisko, ali FSH još nije preprevisok, ali mislim da nema što razmišljati - MPO dok još ima na čemu raditi. Q10 odmah početi, vitamin C ili E 500 mg, Omega 3, prenatal.
    anii baš mi je žao na lošim vijestima, što doktor misli, za koliko će se spustiti?

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Barbi30
    03. Listopad 2022. 19:49

Hvala cure ❤️ Nisam danas dobila humanu pa me zanima da li Estrofem i dalje pijem koji mi je bio u th do sada i da li smijem uzeti D Vital 25000 koji pijem svaka 2 tj? Ili da sačekam sutra kada dobijem humanu? 

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Iman
    03. Listopad 2022. 20:04

Rainbow_Hope 🌈

Stela, Flowerson, Pandalijepo to napreduje, ipak cikla daje rezultate 🤭 Stela,i meni je u stimuliranom FET-u transfer bio 22. dc, a ciklusi su mi inače 25 dana, tako da je to pod Estrofemom sve okej 🤞🤞🤞 Koliko se sjećam, i mene su boljeli jajnici, a za sluz se više ne sjećam…
    MakiSTodličan plan, navijamo za sljedeći postupak 💪
    Imanlijepo je da i ti konačno uživaš, sad kad te krenu udarati sa svih strana, kreće veselje 🤭 Jeste se odlučili za imena?
    lucky, razumnasretnoo 🤞🤞🤞
    J_Lojesi sada bolje? Užasne su te crijevne boleštine 🙈 Hvala ti na listama 😘
    Tina curka je već velika ❤️ i mene zna uloviti karpalni tunel, ali i inače mi je tako kad pretjeram s klikanjem na miša 🤭
    leiato kad se počnu javljati je stvarno najuzbudljivije, ja sad imam osjećaj kao da mi je mala ribica u trbuhu 🤭
    Eva, Barbičestitam 🔝🔝🔝
    leeloo101meni je moja dr još kad sam prvi put bila kod nje rekla da se u nekom trenutku dogodi nagli pad AMH, a da nitko ne može predvidjeti kad će se to dogoditi. A i neki dan sam objašnjavala da to varira od ciklusa do ciklusa ovisno o broju antralaca u tom ciklusu. I dalje je najbitniji FSH da ne ide iznad 10 i AFC kroz nekoliko ciklusa. Ništa od suplemenata ne može dići rezervu jajnih stanica kao takvu, a AMH može varirati.
    Sabyja sam imala svježe krvarenje 13 dpo i nakon toga smeđarenje on & off do 8tt. Krvarenja se javljaju u 70 % IVF trudnoća, ako ne i više i često se ne utvrdi razlog. Može biti hematom, može biti iritacija cerviksa, pucanje žilice kod širenja maternice, a pogotovo je češće kod nas koji smo na Andolu. Bitno je da nema grčeva i da ne puniš uložak u 1-2 h.
    ImanAMH joj je 2,4 pmol/l, to je nisko, ali FSH još nije preprevisok, ali mislim da nema što razmišljati - MPO dok još ima na čemu raditi. Q10 odmah početi, vitamin C ili E 500 mg, Omega 3, prenatal.
    aniibaš mi je žao na lošim vijestima, što doktor misli, za koliko će se spustiti?

Hej Rain hvala ti..
    Da, konacno uzivam, vec se vrte a dobro je da jos toliko jako ne udaraju, za sada samo rebra i ledja stradaju ali sve ok 😅🤣 Rat je za imena, jedno ja, suprug drugo, nikako se sloziti uff...
    Kako ste ti i Sofia ❤❤❤

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

anii208
    03. Listopad 2022. 20:07

Rainbow_Hope 🌈

Stela, Flowerson, Pandalijepo to napreduje, ipak cikla daje rezultate 🤭 Stela,i meni je u stimuliranom FET-u transfer bio 22. dc, a ciklusi su mi inače 25 dana, tako da je to pod Estrofemom sve okej 🤞🤞🤞 Koliko se sjećam, i mene su boljeli jajnici, a za sluz se više ne sjećam…
    Imanlijepo je da i ti konačno uživaš, sad kad te krenu udarati sa svih strana, kreće veselje 🤭 Jeste se odlučili za imena?
    leiato kad se počnu javljati je stvarno najuzbudljivije, ja sad imam osjećaj kao da mi je mala ribica u trbuhu 🤭
    Eva, Barbičestitam 🔝🔝🔝
    leeloo101meni je moja dr još kad sam prvi put bila kod nje rekla da se u nekom trenutku dogodi nagli pad AMH, a da nitko ne može predvidjeti kad će se to dogoditi. A i neki dan sam objašnjavala da to varira od ciklusa do ciklusa ovisno o broju antralaca u tom ciklusu. I dalje je najbitniji FSH da ne ide iznad 10 i AFC kroz nekoliko ciklusa. Ništa od suplemenata ne može dići rezervu jajnih stanica kao takvu, a AMH može varirati.
    Sabyja sam imala svježe krvarenje 13 dpo i nakon toga smeđarenje on & off do 8tt. Krvarenja se javljaju u 70 % IVF trudnoća, ako ne i više i često se ne utvrdi razlog. Može biti hematom, može biti iritacija cerviksa, pucanje žilice kod širenja maternice, a pogotovo je češće kod nas koji smo na Andolu. Bitno je da nema grčeva i da ne puniš uložak u 1-2 h.
    ImanAMH joj je 2,4 pmol/l, to je nisko, ali FSH još nije preprevisok, ali mislim da nema što razmišljati - MPO dok još ima na čemu raditi. Q10 odmah početi, vitamin C ili E 500 mg, Omega 3, prenatal.
    aniibaš mi je žao na lošim vijestima, što doktor misli, za koliko će se spustiti?

Ma kaze da ce se brzo spustit, kroz 3-4 tjedna jer vec pije vecu dozu. Ja sam ga pitala jel ima smisla da probamo ipak, on je reko da on to nebi savjetovao jer zna da nece dobit dobar zametak, a samo bi mene bzvz maltretirali s aspiracijom i jos bi izgubila jedan postupak a nebi se nista primilo🤷🏻‍♀️
    I da utjesim cure s niskim amh-om, doktor mi je danas ponovio da njega ne brine niski amh, jer sam mlada (ajd da i to cujem😂) i bitnija je ukupna slika i folikuli🤗 

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Eva892
    03. Listopad 2022. 20:09

Cure, hvala Vam na lijepim željama, zaista se nadam da će sve biti ok 🥰
    Svim curama u postupcima želim puno sreće 😊❤️

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

Saby13
    03. Listopad 2022. 20:25

Rainbow_Hope 🌈

Eva, Barbičestitam 🔝🔝🔝

Hvala puno na informaciji. Nova sam u IVF pa nemam iskustva. Da, smeđarenje je za sada u pitanju. Nije svježa krv. Ne curi jako. Već kao slabi smeđi iscjedak. Otići ću sutra kod ginekologa, čisto da budem mirnija i iskreno se nadam sa će biti sve u redu. 🙏🙏

👱‍♀️ 35
    👨36

3.g. pokušavamo 👶
    Spermiogram: normospermia
    AMH: 17
    Brisevi uredni.
    Papa test uredan.
    Hormoni uredni.
    Jajovodi prohodni.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
    Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
    Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
    1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
    2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
    3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
    Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏

Stela_M
    03. Listopad 2022. 21:10

Barbi30

Hvala cure ❤️ Nisam danas dobila humanu pa me zanima da li Estrofem i dalje pijem koji mi je bio u th do sada i da li smijem uzeti D Vital 25000 koji pijem svaka 2 tj? Ili da sačekam sutra kada dobijem humanu?

Terapiju estrofema nikako prekidati a vit d može pričekati dok ti se netko ne javi 🤗❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.