A da, to je privatno ali preko Hzz. Ne znam, ja kad imam loš osjećaj to je to.
Meni je moja gin savjetovala Pecotića, ali ipak sam otišla u dr. marušić i nisam požalila. Žena je super, ali realno jesi na traci, ali eto opet uz sve to je ok.
Nego cure, molim Vas za jedno misljenje jednog komentara od dr.na transferu.
Znači rekla minje s obzirom na vaš nalaz stanice su dobre, visjet ćemo oće li biti koja blastocista za zalediti.. kad je prošaomfet, kaže sve je prošlo odlično. I onda na kraju prije nego me pozdravila kaže ako zatrudnite napit ćemo se. To me baš nekako dotuklo. Kao da uopće ne računa na mene.
ružica vidiš meni taj komentar nije zvučao tako kao - bit ce cudo ako zatrudnite, meni je to više zvucalo kao simpa i pozitivno kao e sad kad zatrudnite napit cemo se… 🤗 Evo ja sam stekla takav dojam.
Iako ja sam skuzila da nekad i doktori znaju tako bzvz lupat nesto sto nas baci u bedaru.
Meni je prije mjesec dana moj mpo reko nesto u stilu, iduci mjesec cemo lagano krenuti pa cemo vidjet. Ja ga pitam mislite da cemo uspjet da ce sve bit ok? Onako cijela uplasena.
A on meni mrtav hladan kaze: budemo probali par puta, ako ne ide onda cemo na donirane jajne stanice.
Ja sam šok dozivjela i nisam spavala danima. Doslovno uplakana zaspala, uplakana se budila.
I onda nakon toga kad sam opet bila kod njega i spomenula mu sto mi je rekao, on me pogleda i kaze: ja to reko? I kao cudi se
Ps. Da me ne shvatite krivo, nemam nista protiv doniranih jajnih stanica samo mislim da je puno pre rano o tome pricat ako nismo jos probali niti jedan postupak.
Uglavnom htjela sam ti rec da oni nekad lupe tako i ostanu zivi 😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
I onda na kraju prije nego me pozdravila kaže ako zatrudnite napit ćemo se. To me baš nekako dotuklo. Kao da uopće ne računa na mene.
Moja je na mom zadnjem transferu komentirala nesto u smislu kako je sve savršeno..i da ako ovo ne bude trudnoća da onda zbilja nema pravde.. bla bla bla..
Mislim da oni isto nekada lupe svašta..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Bila sam u privatnoj poliklinici koja ide preko hzzo.
Platila sam konzultacije +uzv 600+400kn. Osim toga trebam doći u 1mj da mi opet naprave uzv za slučaj da nema kakve ciste.
Joj žene moje platila bi i više ali da se osjećam ko čovjek.
Daj Boze da ovaj zadnji fet uspije i da ovih 1000kn bude bačeni novac.
Kaže muž da je nama teško jer se malo koji dr može mjeriti sa dr Lucingerom. I još kaže moj muž, njegove tople oči i fini pristup on je kao leteći medvjedić 🥰🥰🥰🥰.
Žene moje valjda sam razmažena. Bas mi je zao sto vas spopadam ali tako sam tužna danas +od stres nisam cijelu noć spavala….
I nije mi se svidjelo što je dr tražila protokol od dr. Tj ona nema nikakvu svoju ideju a po to sam dosla. Po drugi pristup
Konz se svuda placaju. U poliklinici ivf npr. i vise - ja platila 1.150 kn.
Da mi ne pogledaju sve nalaze i ne prokomentiraju sve do sad protokole ne bi ni razmisljala radit postupak tamo. Mislim, kak da ti da drugi pristup ak ne zna koji je bio prvi. Ak me kuzis….
Al ak tebi nije sjelo tamo onda slusaj sebe i ganjaj negdje drugdje. Trebas se osjecat ok. Meni i Vinogradska (Bolanca) i poliklinika IVF (Grbavac) ful sjeli i znam koliko mi to bilo bitno.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
E da, i Bolanca me pitao po sto sam dosla. A ja sam rekla - po bebu 😀
Al to je bilo onak lezerno i kroz smijeh😀
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ružice kod iste sam dr. već neko vrijeme i znam da nije mislila ništa negativno. Dr. se često zna našaliti da nas malo nasmije i opusti. Nemoj previše analizirati svaku i opusti se. 😉
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Ruzice, meni je to isto zvucalo pozitivno, pa i oni su ljudi i ne valja kada su preozbiljni, ne valja kada se nasale, opuste, priblize pacijenticama.. Svi smo mi razliciti... Ja sam to shvatila u pozitivnom kontekstu i da bar dodes za 14 dana i kazes joj da si spremna za nazdraviti 🍀
Razumna cure su vec rekle, ako ti se ne svida pristup mijenjaj kliniku, vazno je da imas povjerenja u lijecnicu/lijecnika i da se osjecas sigurno i ugodno i da si opustena... Sretno 🤞🏼
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Ribic da sam se barem ja tako snašla možda bi sve otišlo u drugom smjeru.
Sani pa svi hvale dr Škvorca ali sam ja odlučila dati šansu dr jer je žena 😒 i kao nova je pa možda nema pacijenata pa da joj ja budem vjetar u leđa... Totalni zajeb. Ali kako se kaže nitko te ne može zajebati kao ti sam sebe.
Sad mozga da jednostavno odem kod dr Alebica privatno pa ko ga jebe. Jednom se živi.
Anii tebe su stvarno ubili u pojam. Stvarno ti dr lupaju ko otvoreni prozor. Mi smo ionako u panici i tužne i osjećamo se kao promašeni slučaj (barem ja jer svi drugi se prokreriraju ko ludi samo ja moram zbog toga kod doktora) i onda oni zajebavaju.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Katusa je bila prošli petak kod te iste dr i ona je bila zadovoljna i sad si ja stalno vrtim u glavi da je možda problem u meni i da sam zbog hormona preosjetljiva.
Možda jedino dobro iz svega ovoga je što muž misli da sam super žena 🙉 tj rekao je da je znao da sam badass ali nije očekivalo da se mi žene moramo nositi sa takvim stvarima. A njemu se nije svidjelo što je dr vodila razgovor sa njim a radi se o mome tijelu….
Pa i mene je pitala po sto sam dosla, ja sam rekla na dogovor za dugi protokol, jer ne zna sto sam dogovarala s dok prije nje. Uzv mi je bas dugo radila, isto je gledala protokole drugih ali kao sto ti je rekla Stela da vidi kako je tijelo reagiralo. Meni je cak neg reagirala na Alebica jer je isao s blagom stim i 4 jajne su bile nrzrele. Ti sama najbolje znas, drzim fige da FET uspije. 💕👍🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Katusa je bila prošli petak kod te iste dr i ona je bila zadovoljna i sad si ja stalno vrtim u glavi da je možda problem u meni i da sam zbog hormona preosjetljiva.
Možda jedino dobro iz svega ovoga je što muž misli da sam super žena 🙉 tj rekao je da je znao da sam badass ali nije očekivalo da se mi žene moramo nositi sa takvim stvarima. A njemu se nije svidjelo što je dr vodila razgovor sa njim a radi se o mome tijelu….
Pa i mene je pitala po sto sam dosla, ja sam rekla na dogovor za dugi protokol, jer ne zna sto sam dogovarala s dok prije nje. Uzv mi je bas dugo radila, isto je gledala protokole drugih ali kao sto ti je rekla Stela da vidi kako je tijelo reagiralo. Meni je cak neg reagirala na Alebica jer je isao s blagom stim i 4 jajne su bile nrzrele. Ti sama najbolje znas, drzim fige da FET uspije. 💕👍🌈
Samo zbog tebe ću joj dati šansu i nadam se da će drugi put biti bolje. Tj nadam se da kad prespavam da će mi to bolje leći. Možda sam u šoku zbog dojma.
I još jedna stvar. Dakle ja sam kod dr L i dobro znam što je čekanje. Ali me iznenadilo da smo i danas čekali dr pola sata. Još muž nakon 15min kaze ajmo a ja nisam poslušala jer sam očekivala čudo a kad ono 💩
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure kod mene jutros snjesko bijelic, sretno ostalima! 😘
Grlim te ❤❤❤❤
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Sortiraj odgovore
Najstariji