Hvala cure na odgovorima.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
MalaG, iskreno mi je žao, ali ti si premlada da ubiduće ne bi uspjela. Isplači se i hrabro idi dalje, vjerujem da te sreća čeka u idućem postupku.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines,
Sutra jutro sam na folikulometriji, ali po meni ovulacija se dogodila jer imam previse vodenastog icjetka, sličan kad mi je ovulacija inače. A tek mi je 6 dan ciklusa.
Zvala sam bolnicu jer ne znam da li da si dajem injekcije i cerotride veceras, ali nema nikoga od subspecijalista i sad ne znam što činiti.. tako sam tužna i jadna.. jer s ovakvom ovulacijom vjerovatno nemam nikakve sanse ni u buducim postupcima.
Sama terapiju ne možeš i ne smiješ prekinut. Pa valjda oni znaju kako treba biti. I ja sam u prvom postupku, iscjedak ko ovulacijski, pa vodenasti. Ako je stimuliran i ako je više folikula, pa onda valjda i imaš pojačan iscejdak. Bar ja tako mislim. Malo se smiri i čekaj ultrazvuk
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
MalaG ❤️ jako mi je zao, vjerujem da nije lako, osim da mislim na tebe, nemam ti sta drugo reci, drzi se ❤️
ružica smiri se, ne poznajes tijelo u ovoj fazi kad ga stimuliraju, pogotovo jer nam je prvi put. Ne panicari, i slusaj sve sta ti doktori kazu, puno sam briga imala al me iscjedak nije mucio uopce 😁
💁🏻♀️ 1991., nepotvrđena endometrioza
💁🏻♂️1985., asthenozoospermia 16%
*FSH 9,3/ LH 3,5/ AMH 8,75/ TSH 0,92
9/2022 1. ivf, sv. Duh, 🥚🥚🥚🥚, oplođenih 2, 19.9. et vraćene dvije 🤞🤞 27.9. test -, 30.9. beta -
11/2022 . ivf Ovaleap 150, Orgalutran, Menopur 150, Ovitrelle, 🥚🥚, et 2.12. vracene 2 dvodnevne🤞🤞, beta 16.12.
Awi, moram se smiriti da...sutra odem na folikulometriju pa ću vidjeti sve. Hvala na podršci😘
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
MalaG Zao mi je 😘
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Rainbow sory, slušam i ne drmim po svom, nego me strah ubio. Svakakve scenarije imam u glavi, a sto je najgore poznajem vec sebe i svoje tijelo, ali prvi put sam na stimulaciji i nadam se da griješim. Vidjet ćemo sutra na uzv…. hvala svim curama na iskustvima..
Logicno da te strah svega😞,hormoni su podivljali i vjerojatmo si se od straha pogubila u svemu...ja te razumijem,ja sam imala sve moguce scenarije u glavi😉. Ne prekidaj sama terapiju,vidjet ces sta ce ti reci na sljedecem uzv i kako ce te dalje voditi ali ja vjerujem da doktori znaju sta rade. I nemoj usporedjivat normalni ciklus sa stimuliranim jer je u tijelu sad kao da je atomska bomba eksplodirala. Tako da polako,radi nesto da se zaokupis,probaj si olaksat malo,a znam da je tesko
👩-1987. endometrioza,adenomiza,hashimoto
🧒🏽- 1985. sve ok
Pokušavamo od 2020.god
2019.operirala endo
11/20 1.IVF (Petrova) ovaleap,orgalutran,ovitrelle 13js, 1 transfer ❌️
10/21 2.IVF (Petrova) menopur,orgalutran,ovitrelle13js, 4 smrzlica
03/22-05/22 - Decapeptyl depot 💉
06.10. - FET - 1.beta 12dnt 407
MalaG jako mi je zao, drzi se i svi smo uz tebe. Samo jako dalje 🥰❤️❤️
Ružice nemoj nista radit na svoju ruku da ti poslje nebi bilo zao, hormoni divljaju pa je tako i normalno da osjecas strah i zbunjenost jos i vise nego prije mozda...nije to lako, cas se smijes, cas places onda za 5 min ti je sve ravno...
I niko od cura tu ti ne zeli lose, ali ako trazis savjet onda to znaci da zelis dobit odgovor koji si sama ne mozes dat pa bi bilo uredu onda da poslusas cure koje su i iskusnije i potrudile su odvojit vrijeme da ti napisu odgovor na tvoje pitanje 😊
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
MalaG jako mi je žao, neki dan sam isto prošla i zaista je teško. Prvi put i razocarenje , znam da je to pocetak tek ali svejedno treba odtugovati. Sad se posveti sebi i svom zdravlju kako fizickom tako i psihickom. Sve najbolje ti želim ❤️
Ružice polako, nemoj se toliko brinuti, dali su ti inekcije za sprijecavanje ovulacije vjerujem da sve ide po redu, i ja sam imala sve simptome ovulacije koja se naravno nije dogodila, dosla je tek nakon stoperice.
Barbi estrofem dok bebi ne prokuca srce , osim ako ti je tvoj dr dao neku drugu preporuku.
Ja sutra idem na konzultacije i pregled, ne osjecam se spremno za drugi Fet vec iduci ciklus, tako da sutra samo savjetovanje sta i kako cemo dalje.
Nisam upratila tko je sretnica kojoj je uspio 3 fet, ali čestitam od srca, da sve bude dobro do kraja ❤️
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Pozdrav svima
Da li netko možda zna koliko se čeka prijenos materijala koji se dobije nakon TESE zahvata? Tese će biti na Rebru, a ako se nešto nađe mi bi prenosili u Betu. Znam da to mora biti odobreno od povjerenstva za mpo, ali kakva su vaša iskustva koliko se čeka na odobrenje?
Predas zahtjev i onda cekas da se komisija okupi. Kad se oni okupe, odobre zahtjev i onda transport dalje organizira poliklinika za koju ste se odlucili. Nakon sto komisija odobri zahtjev, organizacija i transport traju par dana cca 7 dana. Komisija se okuplja svako par mjeseci. Ako predate zahtjev malo prije okupljanja komisije mozda bude sve brzo odradeno 😊 mi smo ukupno cekali cca 1,5 mjesec.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji