Pandapanda kod iste smo doktorice. Mi smo tek na transferu razgovarale dal cemo jednu ili dvije vratiti. Na kraju zajednicki odlucile da cemo dvije. Razlog je bio jer smo i imali samo dvije oplodjene i da nebi ostavljale drugu do 5og dana. Tako da ti ovisi i o tome koliko ih imas i kako se razvijaju. Meni nije nista pricala da ne preporucaju ili nesto tako. Samo me je pitala ako sam okej s time i dal se bojimo blizanaca. Vidjet cete sutra na transferu sto bi bilo najbolje za vas ☺️ u svakom slucaju zelim vam srecu ❤️❤️
Da vidis, mozda jer sam na prvim konzultacijama spomenula blizance je tako odg ali vidjet cemo sad kakva situacija bude , svejedno mi je na kraju krajeva , da bude jedno zivo i zdravo top, nego kazem samo da me to iznenadilo i mislila sam da je razlika u ivf ili prirodno.
Hvala ti i ja vama! ❤️ Tebi je u uto testic ako sam dobro zapamtila? 😍🤞🏼
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Bok cure. 🥰 Čitam vas stalno i pratim i želim svima sreću u postupcima, aspiracijama i transferima.🤞🤞🤞
Nama je test nažalost negativan. Pogodilo nas je, jako, ali isplakali smo se, izjecali i izbacili to iz sebe. Malo ćemo se sabrati i krenuti dalje u nove pobjede. Hvala vam svima na podršci.❤️❤️❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Pozdrav cure.. imam pitanje..aspiraciju sam imala u petak 3 oocite, danas javljeno da se sve tri lijepo razvijaju i planirani ET u srijedu.. th folacin i utrogestan ali sam prije toga pila estrofem jer se endometerij nije zadebljavao-14 dan je E-7,6 bio a kroz dva dana aspiracija.. nisam ih pitala ali da li ja i dalje treba piti Estrofem iako ga nisu zapisali na zadnjem nalazu? Sva sam se pogubila a dr je u u utorak samo usmeno rekao da pijem dok ne kazu ne..
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
Ines,
Sutra jutro sam na folikulometriji, ali po meni ovulacija se dogodila jer imam previse vodenastog icjetka, sličan kad mi je ovulacija inače. A tek mi je 6 dan ciklusa.
Zvala sam bolnicu jer ne znam da li da si dajem injekcije i cerotride veceras, ali nema nikoga od subspecijalista i sad ne znam što činiti.. tako sam tužna i jadna.. jer s ovakvom ovulacijom vjerovatno nemam nikakve sanse ni u buducim postupcima.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Bok cure. 🥰 Čitam vas stalno i pratim i želim svima sreću u postupcima, aspiracijama i transferima.🤞🤞🤞
Nama je test nažalost negativan. Pogodilo nas je, jako, ali isplakali smo se, izjecali i izbacili to iz sebe. Malo ćemo se sabrati i krenuti dalje u nove pobjede. Hvala vam svima na podršci.❤️❤️❤️
Žao mi je draga 🥺 vjerujem da je teško palo, skupite snage za nove pobjede želim vam svu sreću za dalje! Doći će se do cilja kad tad, vjerujem već u sljedećem pokušaju. Hug veliki! ❤️
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
ružice ne razumijem zašto uopće pitaš za savjet kad uopće ništa ne slušaš, nekoliko cura koje je prošlo postupak i imalo uspješnu aspiraciju nakon takvog iscjetka ti je reklo da je to normalno, a ti i dalje drviš po svojem. To je normalno - i ja sam ga imala puno, baš ovulacijski, i nisam ovulirala. Ako su ti rekli što danas pikaš, onda to danas pikaš.
Barbi kad se Estrofem uzima u FET-u, nastavlja se uzimati, ne znam kako je s ET-om, ali ako ti je doktor rekao da piješ, ja bih ga poslušala...
MalaG žao mi je što nije uspjelo i znam kakvo je to razočaranje 😔 Kad dođete k sebi, napravite plan za dalje i samo hrabro! 💪
Pandapanda mi smo recimo pod svaku cijenu htjeli izbjeći blizanačku trudnoću zbog iskustva u bližoj obitelji, znam da u većini slučajeva sve bude dobro, ali da je rizičnije, je. Na kraju krajeva, sve je to individualna odluka i naše tu cure s blizancima super sve hendlaju 🥰 ☺️
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ines,
Sutra jutro sam na folikulometriji, ali po meni ovulacija se dogodila jer imam previse vodenastog icjetka, sličan kad mi je ovulacija inače. A tek mi je 6 dan ciklusa.
Zvala sam bolnicu jer ne znam da li da si dajem injekcije i cerotride veceras, ali nema nikoga od subspecijalista i sad ne znam što činiti.. tako sam tužna i jadna.. jer s ovakvom ovulacijom vjerovatno nemam nikakve sanse ni u buducim postupcima.
Naravno da si moraš dat injekcije..pa ne možeš sama prekidat terapiju..i ja sam imala obilan iscjedak od 4-5 dana ciklusa..kao sto je i Rainbow napisala, slušaj cure koje te savjetuju i sve će bit ok...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ružice mislim da kad si na lijekovima da to ne možeš uspoređivati s normalnim ciklusom. Pa zato i je stimulacija da te "namjeste" drugačije nego prirodno.
Polako, vidjeti ćeš da će to sutra biti ok.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Rainbow sory, slušam i ne drmim po svom, nego me strah ubio. Svakakve scenarije imam u glavi, a sto je najgore poznajem vec sebe i svoje tijelo, ali prvi put sam na stimulaciji i nadam se da griješim. Vidjet ćemo sutra na uzv.... hvala svim curama na iskustvima..
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Ines,
Naravno da si moraš dat injekcije..pa ne možeš sama prekidat terapiju..i ja sam imala obilan iscjedak od 4-5 dana ciklusa..kao sto je i Rainbow napisala, slušaj cure koje te savjetuju i sve će bit ok…
Anči jedno pitanje za tebe. Vidim da si ti u KBC Osijek bila. Kad si vadila krv prije punkcije (estradiol ili što je već bilo) da li su ti nalazi bili gotovi isti dan. Na mojim uputnicama ne piše da je hitno pa su mi zadnji put rekli da će biti kroz 2-3 dana i kad sam im rekla da mi trebaju tog dana onda je bilo kroz sat dva. Ali su mi onda prigovarali što želim da mi daju isprintan nalaz jer kao moj dr će to vidjeti u sustavu. Sve to ok ali obzirom da se liječimo u inozemstvu, meni dr u KBC Osijek ispiše uputnicu ali njih nalaz baš i ne zanima pa mi se dogodi da me već obradio (napravio uzv tipa) a nalaz mi nije gotov. Pa onda moljakaj po bolnici da mi ga daju. Malo mi je teško jer sva komunikacija između dvije bolnice ide preko mene. Bilo bi mi lakše da međusobno komuniciraju.
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji