Ines,
Hvala ti na odgovoru!
Znači taj cerotride nije štoperica? Kad bih otrpilike mogla štopericu očekivati? Ima li šanse da se do ovulacije (koja je jako rano) pojavi još koji folikul ili baš i ne jer nema kd rasti?
Jlo, ja sam u dr.Marušić, pogledao me dr. Mršići i gle, inače nisam dosadan pacijent ali NISTA bas ništa nije rekao. Pa zar nije ok reći pcijentu par rijeći? Pitala sam samo što je taj cerotride i on je rekao za spriječiti ovulaciju. Kad sam vidjela stav, rekla sam više ga ništa neću pitati i idem kući pitati cure.
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Pandapanda drzimo 🤞 za sve 4. Koje je objasnjenje dr za ostale, nekako mi premalo ih je oplodjenih naspram povadjenih?
Ne znam koji je razlog nisu napisali, pitat cu u pon, i mene je iznenadilo ali dobro ako ova 4 izdrze opet sam zadovoljna al sad me malo to brine :/
Jer dr je govorila mlada si i kvalitetne su ti j.s. iako je nizi amh, a muz ima uredan spermiogram, nez zas ne dolazi do vece oplodnje, ali dobro…navijamo za ove sad 😊🤞🏼
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Evo cure zavrsila aspiracija, dobila sam 2 oocite iz 3 folikula. Malo je reci da sam razocarana, ali sve znam - dovoljna je samo jedna prava 🤷🏻♀️
I dalje mi nije jasno kako je moguce da sam u srijedu imala 6 folikula, da je u cetvrtak samo 3 upisala na onu listu, a kad sam danas pitala embriologa za tu razliku kaze da je aspirirala samo 3 folikula, da ne zna za ostale.
Pa valjda bi vidjela i te ostale, nisu bili toliko mali da ih danas ne vidi.
Eto, ne znam uopce sta da mislim.
Osim da me Petrova poslije transfera, ako se ista i oplodi, vise vidjeti nece.
Draga zao mi je da nisi zadovoljna, i nadam se da ce biti dobre ove dvije male nade.
Sto se tice folikula ja sam imala 9-10 citavu fazu stimulacije na kraju ih je bilo 6 zrelih i 5 se oplodilo, znaci u pola manje od ocekivanog. Broj koji sam dobila je zadovoljavajuc za mene , ali hocu reci da nazalost neke ocite budu nezrele i neki flikuli prazni. Sad zasto se to događa ne znam ni ja i nisu mi objasnili.
Drage cure koje idete na transfer zelim vam sve najbolje i visoke bete!💯💯💯
Cure na aspiracijama sretno, i da ih se sto vise oplodi!💘
Čestitke svima koje iscekuju svoje uzv i svoje bebice👏🏻💕
Pratim vas i citam dok odmaram od svega.😘
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Posto sam u obaveza posao labaratoriji nije me bilo pa se nisam od.. imam pitanje cure nakon sto obavim ove puste pretrage i odnesem to u sp 18.10 dali se odma krece sa terapijama za postupak ili.....Hvala vam na prijamu u grupu i podrsku
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Ines,
Hvala ti na odgovoru!
Znači taj cerotride nije štoperica? Kad bih otrpilike mogla štopericu očekivati? Ima li šanse da se do ovulacije (koja je jako rano) pojavi još koji folikul ili baš i ne jer nema kd rasti?
Jlo, ja sam u dr.Marušić, pogledao me dr. Mršići i gle, inače nisam dosadan pacijent ali NISTA bas ništa nije rekao. Pa zar nije ok reći pcijentu par rijeći? Pitala sam samo što je taj cerotride i on je rekao za spriječiti ovulaciju. Kad sam vidjela stav, rekla sam više ga ništa neću pitati i idem kući pitati cure.
Ne nije ti on stoperica nista ne brini sad kad budes na iducim ultrazvucima on ce vidjeti odgovarajuću veličinu folikula i dat ce ti u tocno vrijeme kad da uzmes injekciju stoperice mislim da ces dobiti dvije bar je tako u mojoj klinici bilo dala sam je 36 sati prije odluke o aspiraciji znaci ako sam je dala navecer u devet sutradan odmor i aspiracija iduce jutro.I te dvije stoperice sam sebi dala odma jednu za drugom
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Saby bravo, čestitam, treća steća 😘držim 🤞 da se lijepi dupla. 😘😘
Panda 😘😘
Marttina sve je super, neka i ostane i nek bude zrela berba. 😘
Nikol95 kada će transfer? Čestitam na dobrom broju stanica 🥰
Mishmash svi hvalite tog doktora Alebića. Dtago mi je da si, kod njega onda :) super je plan, uz tebe smo, javljaj sve.!
Awi i maki cure moje, navijam za vaše stanice. 🤞🤞
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Posto sam u obaveza posao labaratoriji nije me bilo pa se nisam od.. imam pitanje cure nakon sto obavim ove puste pretrage i odnesem to u sp 18.10 dali se odma krece sa terapijama za postupak ili…..Hvala vam na prijamu u grupu i podrsku
Kad dobijes 2 ili 3 dan ciklusa krecesnu postupak javi se vec prvi dan mens da te rcoja klinika moze uputiti kada ces doci. Moji su trazili 2 dan ciklusa.
👩🏻 1990. AMH 12 , HSG = neprohodan desni jajovod, ostalo 🔝
🧑🏻🦱1989. Retrograndna ejakulacija (isključivo moguć ICSI zbog dijagnoze)
TTC 09/2019
1. IVF / ICSI ( Femara, Gonal F, Cetritide) dobili 6js = 5 blastocita (Freeze all)
- 08/22 FET 2 blastice - beta 0,44
- 11/22 - Planiran FET
Čekaju nas ⭐️⭐️⭐️
Ines,
Hvala ti na odgovoru!
Ma dobar je Mršić jako, samo ne govori puno.
On mi je život spasio, ne dam na njega 😂
Jako su u gužvi i ne stignu se posvetit pacijentima kako bi možda trebali. Trebaš doći unaprijed pripremljena s popisom pitanja. Ili pitaj sestru naprijed, i one puno znaju, i imaju malo više vremena da ti odgovore na pitanja ako doktor nema.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Sani,
Hvala na info.
Ništa ti ja ne znam, nikakve brojeve nisu spominjali, niti mi dali nalaz... ajajaj
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Posto sam u obaveza posao labaratoriji nije me bilo pa se nisam od.. imam pitanje cure nakon sto obavim ove puste pretrage i odnesem to u sp 18.10 dali se odma krece sa terapijama za postupak ili…..Hvala vam na prijamu u grupu i podrsku
Kad dobijes 2 ili 3 dan ciklusa krecesnu postupak javi se vec prvi dan mens da te rcoja klinika moze uputiti kada ces doci. Moji su trazili 2 dan ciklusa.
ja trebam dobiti taman kad mi je tamo kontorla sa nalazima 18.10 top... sve u jednom rijesiti
AK 1989
2017 spontani
2021/2022 4 neuspjele inseminacije
9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
idiopatska neplodnost
problemi sa stitnjacom koja je sad ok
partner nalazi super
Sortiraj odgovore
Najstariji