MakiSt a nista, drzat cemo najcvrce fige za ta dva da izdrze 🤞🤞, sretno sutra ❤
Mishmash imala sam identicnu situaciju sa jajovodima, meni su 3 misljenja potvrdila da vise stete nego koriste, tj da moraju van. Meni je bilo tesko na prvu pomirit se s tim, tj sa saznanjem da necu nikad moc spontano ostat trudna i ja sam tek poslije op uplovila u mpo vode. Zahvat sam obavila u Petrovoj i jako sam bila zadovoljna svime, oporavak je kroz 10tak dana, a dobra vijest je da vec iduci ciklus mozes na ivf. I dijelimo isto misljenje o dr A, i na mene je ostavio isti dojam 😍❤.
Saby13treca sreca 🤗 i odlicna beta, nek se pravilno dupla 🤞🤞, javi nam rezultat.
Hvala od ❤️ Nadam se da hoće🙏🙏😊❤️ svakako javim😊😊
👱♀️ 35
👨36
3.g. pokušavamo 👶
Spermiogram: normospermia
AMH: 17
Brisevi uredni.
Papa test uredan.
Hormoni uredni.
Jajovodi prohodni.
Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏
Drage moje borilice,
evo da vam se javim i svima zahvalim na vašoj na potpori i podršci. Puno mi je značila i znači mi. Možda se ne javim često, ali vas već dugo pratim i veselim se i tugujem zajedno s vama.
Meni je ovo bio 3 fet, 2 blastice, ostale su nam još 2 blastice. Danas sam vadila betu na 11. dan i iznosi 474.20. Nadam se da je to dobar rezultatponavljam u ponedjeljak i nadam se da će se duplati i da će na kraju na prvome uzv a i dalje biti sve u redu. Doktor mi je rekao da nastavljam s terapijom, pa i s injekcijama prolutex, a koje sam dobila kao dodatnu potporu. Moguće da su ovaj put one bile dobitne.
Od početnih simptoma prijavljujem bolne i velike grudi, štucanje, kihanje, probadanje u jajnicima, trbuhu, onako povremeno oštra i jaka bol, povremeno mučnina. Mirovala sam prva 4 dana, samo sam kod kuće skuhala i većinom ležala, bila sam na bolovanju, a kasnije sam se vratila na uredski posao, ponašala sam se normalno, kod kuće sam obavljala lagano sve kućanske poslove, jedino što nisam dizala ništa teško. Toliko sam sretna, da vam to ne mogu opisati, a opet u strahu, da li će sve biti u redu. Ljubim vas sve i svima od srca želim pozitivne bete, uspješnu trudnoću i porod i da se ostvarite u najljepšoj ulozi, ulozi majke. <3 <3
super beta… neka samo raste… bas lijepo
moze pojasnjenje sto je prolutex i koja mu je uloga?
Hvala
Hvala od ❤️😊 Nadam se da će rasti i da će biti sve u redu🙏 Prolutex su vam injekcije progesterona koje sam sada prvi puta dobila nakon 2 neuspješna feta. Od terapije koristim utrogestan vaginalno 3x1 od 200mg i svaki 2 dan injekciju prolutex od 50mg, duphaston 3x1, estrofem 3x1, andol 1 dnevno i folacin 1 dnevno.
👱♀️ 35
👨36
3.g. pokušavamo 👶
Spermiogram: normospermia
AMH: 17
Brisevi uredni.
Papa test uredan.
Hormoni uredni.
Jajovodi prohodni.
Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏
Stela nadam se da će ti se makar tempirati da ne bude kad ne treba. Ili čekaj mene. Nema druge. 😘🤭😂
Saby čestitam 🥳🥳🥳. Malo mi je lakše kad vidim da je tebi 3 FET bio uspješan jer i ja čekam upravo 3. FET s posljednjim smrzlićem. Mislim cijelo vrijeme loša serija i idemo ispočetka, ali vidim dokaz da nije nužno tako. 🥰
Dupla Panda bravo!!! 🤗 Rezultati su više nego dobri. Neka se što više oplodi. 🍀😘
MakiSt žao mi je što je krenulo ispod očekivanja, ali nema predaje dok postoji makar 1 🥰❤️. Pratim te i nadam se dobrim vijestima. 😘😘😘
Kacusha, J_lo, Sunny, annboleyn, Linda86, Anči, Domleon, Rainbow Hope, ribic, Avocado, Mishmash, Dreamer, Petra30, Miss Ivy i sve ostale cure jer sam sigurno pola zaboravila šaljem 😘😘😘😘❤️❤️❤️
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Stela nadam se da će ti se makar tempirati da ne bude kad ne treba. Ili čekaj mene. Nema druge. 😘🤭😂
Saby čestitam 🥳🥳🥳. Malo mi je lakše kad vidim da je tebi 3 FET bio uspješan jer i ja čekam upravo 3. FET s posljednjim smrzlićem. Mislim cijelo vrijeme loša serija i idemo ispočetka, ali vidim dokaz da nije nužno tako. 🥰
Dupla Panda bravo!!! 🤗 Rezultati su više nego dobri. Neka se što više oplodi. 🍀😘
MakiSt žao mi je što je krenulo ispod očekivanja, ali nema predaje dok postoji makar 1 🥰❤️. Pratim te i nadam se dobrim vijestima. 😘😘😘
Kacusha, J_lo, Sunny, annboleyn, Linda86, Anči, Domleon, Rainbow Hope, ribic, Avocado, Mishmash, Dreamer, Petra30, Miss Ivy i sve ostale cure jer sam sigurno pola zaboravila šaljem 😘😘😘😘❤️❤️❤️
Pandica 😚😚😚😚😚❤️❤️❤️❤️
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Stela_M hvala, nadamo se najboljem 💖🙏 Vidim da i dalje iscekujes ciklus, ne znam odakle si 🙈ali poliklinika Analiza u Zg radi i nedeljom. Brzi antigenski je 70kn.
MalaG a znam to kvantiteta-kvaliteta, ali bas sam se nadala da ce biti bar neki smrzlic🤷🏻♀️ Drzim 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 za tvoj test sutra💞💞💞
Sani88 hvala. Jucer kad sam pitala dr je l’ ima nade da se jos koji pojavi do sutra, samo me blijedo pogledala. Ali, ja se ipak potajno nadam bar jos jednome 🙈🙈💖💖💖
Ja se psihicki pripremam za sutrasnju aspiraciju 🫣☺️
Saljem 💞💞💞💞💞 svimaaaa koje sutra nesto imaju i nemaju 😁
👩🏻41. Amh 5
🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0
Imam pitanjce
Smeta ako u 💉 ima zraka? Ove koje si dajem uz Menopur baš imaju. Ja to nisam ništa dirala prije pikanja, samo bi tako stiskala polako. Možda glupo pitanje, al kad ti samo daju i kažu pikaj ništa ne znaš. 🙄
La3arica bit će to sve super sutra! Ja sad tebe tješin, vidit ću sebe utorak. 🤣 kod koga si u Petrovoj?
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Imam pitanjce
Smeta ako u 💉 ima zraka? Ove koje si dajem uz Menopur baš imaju. Ja to nisam ništa dirala prije pikanja, samo bi tako stiskala polako. Možda glupo pitanje, al kad ti samo daju i kažu pikaj ništa ne znaš. 🙄
La3arica bit će to sve super sutra! Ja sad tebe tješin, vidit ću sebe utorak. 🤣 kod koga si u Petrovoj?
Orgalutran? Malo lupneš da se popne zrak gore i lagano stisneš dok ti se ne pojavi kapljica na vrhu igle
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Imam pitanjce
Orgalutran? Malo lupneš da se popne zrak gore i lagano stisneš dok ti se ne pojavi kapljica na vrhu igle
Da. Eto ja već 2 dana samo pikan. Nisan zrak istisnula. 😅
👱🏼♀️ 35 hormoni, papa, brisevi ✔ AMH 26,4
👨 32 4mj asthenonecrozoospermia ➡️ 8mj normozoospermia
1. IVF Petrova 🔜 9mj Menopur 225 + Orgalutran 0,25 + Ovitrelle 250 ➡️ 8🥚 ➡️ 26.9. ET 1 blastocista, 2 🐧🐧 ➡️ 06.10. ➕
BETA 14 dnt 671.46; 16 dnt 1378.47
1.ult 18.10. 5+5 😍🤰
2.ult 6+4 💙
Stela imaš u Prima Novi testiranje i nedjeljom..mislim da je oko sto kuna..
Aries još malo i stiže princeza 🥰
Domleon čekamo i tvoju princezu 🥰
Sunny i ti nam brojis sitno 😍❤️
Maki drzim fige 🤞🏻🤞🏻
Sani super da si to obavila, sad si spremna za bebača 💪🤞🏻
Ribic kako si? Kako napreduju tvoji kikirikiji 🙈
Kacusha i Panda i Rainbow i Avocado kak ste vi cure?
Dreamer nadam se da je korona prošla i da ste svi dobro 🤗
Peggy kako si? Divna kako si mi ti?
Jel se javila Slavica? Nadam se da je sve ok..
Nika, Petra, T_Ivy, Asli, Lindsay, Maslačak, Aurora, Bajo, Nadalica, Roxy, Elle, Dada, Twetty, J_lo, Ma2013, Mis_Ivy, Iman, J_B, Anemona, Antoneta, Joka cure kako ste? Nadam se da ste mi sve dobro 🤗❤️
Sretno svim i curama koje nisam spomenula u kojoj god fazi bile 🥰🤞🏻i oprostitr ako sam sta bitno propustila 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Neko me bio pitao, al sam naravno zaboravila, di smo otišli..preslili smo u Nizozemsku i zaljubili se na prvu 🙈 nemamo se u planu vraćat osim na godišnji..i odradit postupak, nadam se na ljeto, al to su moje želje 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji