Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • dome13
    13. Rujan 2022. 12:49

Lucy08

Drage moje , hvala vam za sve ❤️ Beta je ocekivano negativna 😔💔 Simptomi su i dalje tu i opet su potvrdili da se ne treba obazirat na njih ali nije lako ostat sabran dok iscekujes i nadas se. Prvi put si optimistican, nista ne znas, sve je novo i poraz jako zaboli , plesne te samo tako… svaki sljedeci jos jace boli 😔 U planu mi je pauza bar od pola godine za opravit dusu i tilo, vratit se u zivot i onda vidit sto jos za napravit od dodatnih pretraga pa u novu borbu … Nadam se da cete vi imati vise srece i veselim se svim vasim uspjesima ❤️🤗🤞🤞🤞🤞

Draga Lucy08  ,znan da ti je teško i da sad ne vidis nista pozitivno u nicemu . Muž i ti ste sad najvažniji vaš odnos i to da sta si sama rekla rekuperate psihu kako ide s vremenon odmorite se ,pa u nove pobjede kad budes osjetila da je vrime . Nemoj žurit  s povratkom na posa ,ako mozes bit još malo na bolovanju . 💪🤩💞🙏

Lightblue
    13. Rujan 2022. 13:02

Znači sa normospermie smo došli na oligoasthenozospermiu u razmaku od 3mj.😭😭😭😭Embriologica nije baš zadovoljna ali kako kaže sve što je našla od spermija to su vratili a naše je da ćekamo.🤞🤞🤞🤞 Savjet je ivf ako ne upali aih.

👩40g, dijabetes tip 2,AMH 36,9
    👨42g asthenospermia (2016) ➡️normospermia (2022)
    2010-2 biokemijske trudnoće
    2011-prirodna trudnoća,gest.dijab.>inzulin,porod 34 tjedan, 2100gr/47cm
    2016-missed ab u 14-om tjednu ,trombofilija isključena
    22-2 AIH -
    01/23 test ➕,spontano, zadnja menstruacija 28.11, 17.01. 7+1 stižu 🩷🩷💙

Lucy08
    13. Rujan 2022. 13:08

dome13

Lucy08

Drage moje , hvala vam za sve ❤️ Beta je ocekivano negativna 😔💔 Simptomi su i dalje tu i opet su potvrdili da se ne treba obazirat na njih ali nije lako ostat sabran dok iscekujes i nadas se. Prvi put si optimistican, nista ne znas, sve je novo i poraz jako zaboli , plesne te samo tako… svaki sljedeci jos jace boli 😔 U planu mi je pauza bar od pola godine za opravit dusu i tilo, vratit se u zivot i onda vidit sto jos za napravit od dodatnih pretraga pa u novu borbu … Nadam se da cete vi imati vise srece i veselim se svim vasim uspjesima ❤️🤗🤞🤞🤞🤞

Draga Lucy08 ,znan da ti je teško i da sad ne vidis nista pozitivno u nicemu . Muž i ti ste sad najvažniji vaš odnos i to da sta si sama rekla rekuperate psihu kako ide s vremenon odmorite se ,pa u nove pobjede kad budes osjetila da je vrime . Nemoj žurit s povratkom na posa ,ako mozes bit još malo na bolovanju . 💪🤩💞🙏

Hvala draga Dome 🤗 
    Na godinu dana nam je zivot stao, azoospermija nam je bila šaka u glavu  i od tada samo borba i borba. Sve je islo nizbrdo... Sad triba pokupit te komadice sebe na okup i pokusat se vratit donekle u ono staro normalno. Sta je tu je, iz ove koze se ne moze... Lako je za fizicku bol, al psihu, optimizam treba nekako resetirat da bi bila bolja za neki novi pocetak...  Drzim 🤞 da tvoja beta razvali i da bude bar jedna zdrava i vesela bebica 😊

🙋‍♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
    🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
    Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
    06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
    09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

• inesss
    13. Rujan 2022. 13:14

Lucy08

dome13

Lucy08

Draga Lucy08 ,znan da ti je teško i da sad ne vidis nista pozitivno u nicemu . Muž i ti ste sad najvažniji vaš odnos i to da sta si sama rekla rekuperate psihu kako ide s vremenon odmorite se ,pa u nove pobjede kad budes osjetila da je vrime . Nemoj žurit s povratkom na posa ,ako mozes bit još malo na bolovanju . 💪🤩💞🙏

Hvala draga Dome 🤗
    Na godinu dana nam je zivot stao, azoospermija nam je bila šaka u glavu i od tada samo borba i borba. Sve je islo nizbrdo… Sad triba pokupit te komadice sebe na okup i pokusat se vratit donekle u ono staro normalno. Sta je tu je, iz ove koze se ne moze… Lako je za fizicku bol, al psihu, optimizam treba nekako resetirat da bi bila bolja za neki novi pocetak… Drzim 🤞 da tvoja beta razvali i da bude bar jedna zdrava i vesela bebica 😊

Bit Ce to sve ok draga,bas mi je krivo.Sad malo odmor i novi planovi,radis li ako imas posao koji volis puno ce te pomoc da ne mislis stalno o ovome, umori 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Srculence3
    13. Rujan 2022. 13:16

Lucy08

Draga Lucy... neizmjerno mi je žao, znaj da si mi u mislima...  Nema riječi utjehe, mi smo nakon negativne m-tese isto tako uzeli pauzu i preporodili se. Jednostavno te to sve preuzme, i toliko se nadaš da svaki taj udarac u zid boli nenormalno. Toliko sam vibrala za tebe i nadala se to je to. Teško je, i sve ovo što si prošla je užasno teško, ali ja vjerujem da postoji nagrada za sve. Šaljem ti puno dobre vibre, pratimo se u sljedećim epizodama, do tada se odmori i napuni baterije ❤️❤️

👩(hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    url=https://www.tickerfactory.com]

Lucy08
    13. Rujan 2022. 13:22

inesss

Lucy08

dome13

Lucy08

Hvala draga Dome 🤗
    Na godinu dana nam je zivot stao, azoospermija nam je bila šaka u glavu i od tada samo borba i borba. Sve je islo nizbrdo… Sad triba pokupit te komadice sebe na okup i pokusat se vratit donekle u ono staro normalno. Sta je tu je, iz ove koze se ne moze… Lako je za fizicku bol, al psihu, optimizam treba nekako resetirat da bi bila bolja za neki novi pocetak… Drzim 🤞 da tvoja beta razvali i da bude bar jedna zdrava i vesela bebica 😊

Bit Ce to sve ok draga,bas mi je krivo.Sad malo odmor i novi planovi,radis li ako imas posao koji volis puno ce te pomoc da ne mislis stalno o ovome, umori

Hvala draga Inesss , planiram se od ponediljka vratit u zivot, na posao medu ljude... od plakanja u 4 zida i deprimiranja nema koristi 🙂 

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️
    6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨‍👩‍👦

Lucy08
    13. Rujan 2022. 13:29

No-give-up

Lucy08

Draga Lucy… neizmjerno mi je žao, znaj da si mi u mislima… Nema riječi utjehe, mi smo nakon negativne m-tese isto tako uzeli pauzu i preporodili se. Jednostavno te to sve preuzme, i toliko se nadaš da svaki taj udarac u zid boli nenormalno. Toliko sam vibrala za tebe i nadala se to je to. Teško je, i sve ovo što si prošla je užasno teško, ali ja vjerujem da postoji nagrada za sve. Šaljem ti puno dobre vibre, pratimo se u sljedećim epizodama, do tada se odmori i napuni baterije❤️❤️

Draga No give up, hvala ti ❤️ Nisam ni ja tebe zaboravila, nadam se da cete i vi naci nacina kako da idete dalje i da ne odustajete 🤗❤️ jedva cekam neku vasu  lipu novost da procitam 🙏🥰

09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
    5./23. histeroskopija ✔️

Pepuška
    13. Rujan 2022. 13:49

Lola2307

Pozdrav zene, javljam se ovdje prvi put, pokusavam procitati sve vise, ali malo nalazim info o tome u koju klikinku ste isle na humanu reprodukciju.. Izbor mi je pao na Sv. Duh ili Vuk Vrhovac. Ginekologica nekako vise naginje vuku, ali meni se nekako cini bolja opcija Sveti Duh, a bojim se i liste cekanja. Danas saljem uputnice za pregled, pa moram odluciti :D Inace pokusavamo vec oko godinu i pol, preko 30 smo oboje, pa smo se odlucili na ovaj korak jer nam nema smisla vise cekati.

Lola2307 ja sam na Vuk Vrhovcu jako sam zadovoljna sa svima, doktorica super a i sestre jako ljubazne.. 

👱‍♀️33👨‍🦱36
    Pokusavamo od 2020
    4/21missed ab
    VV
    4/22odustali(pukli prije vremena)
    8/22 gonal/cetrotide
    5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
    Beta 23.9 beta negativna
    11/22 FET beta negativna
    1/23 FET
    31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
    Beta 2-3049.43
    27.2 1ult 5+4 💗
    Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
    23.10 stigao mali Ivan
    3/25 novi postupak

• Patkica_1982
    13. Rujan 2022. 14:31

Bok cure, novi papa test mi ima plusic u reparatornom epitelu i parakeratozi, uz negativan nalaz na intraepitalnu ili invazivnu leziju, upute: redovita kontrola.  Preporuka mi je da uzimam Acidosilus vaginalete 7 dana. Je li imala mozda koja od vas takav nalaz i je li to kakva zapreka za IVF?

👩 i 🧑 1982.
    10/2022 Ovaleap, Orgalutran, Ovitrelle; 13 js, odgodjen transfer za 2 blastociste

• Lola2307
    13. Rujan 2022. 14:33

Hvala vam drage, odluka je pala na Sveti Duh, šaljem uputnice za prve preglede.. btw super mi je ovaj forum i kolika ste podrska jedni drugima ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.