Margo poz i dobrodošla 😊 prvo pitanje da li uopće imaš svoje ovulacije ili? Meni niti jedan dr uz pcos nije preporučio niti ciljane niti ništa odmah smo išli na ivf jer su moje ovulacije uz pcos fakat rijetke... ne znam nakon klomifena, ako nije bilo uspješno, zšt niste išli u stimulirani? I ako možeš objasniti što ti znači teži oblik pcos? A pitanje na tvoj odg ti fakat ne znam možda će netko od cura bolje znati 😊
Lekaa pozdrav dobrodošla, čim si napisala da imaš jako neredovite cikluse nisam niti morala gledati potpis i pcos nažalost prošla sam to sve i uz endokrinologa otkrivanje inzulinske i uvođenje metformina moje su menge tu svaki mj ono cca 26 - 36 dana što je napredak jer sam se prije borila s mengama kao i ti... je si radila pretrage za inzulinsku? 😊
Garawa grlim jako🤗❤️❤️
MalaG jedna ali vrijedna svima nam je prvi postupak "probni" nemoj gubiti nadu taj jedan tvrdoglavi može biti dobitni 🤗❤️❤️❤️
JLo ma ja sam dobro posao, kuća I tako u krug 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ej cure. Evo dobili smo mail iz labosa i muž i ja smo to protumačili kao da je samo 1js oplođena i preživjela. Budem ovdje zalijepila što su napisali pa se nadam da možda koja od vas može pomoći i protumačiti. "Nakon postupka izvantjelesne oplodnje, danas 1 rani zametak od 5 kultiviranih jajnih stanica."
ET je sutra u podne pa ćemo ih onda i pitati da nam to protumače. 🙄🤯
Hvala vam unaprijed svima!🤗🥰❤️
Sutra bi ti embriolog trebao objasniti sve prije ET tijek razvoja zametaka i kakav je taj koji ce bit prenesen. Sretno i samo hrabro 🤗
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Cure, malo sam se zbedirala sad kad sam bila kod dr.u subotu.
Ne spavam vec dva dana. Ako mi možete pisati iskustva cure koje imate jako nizak amh, koliko ste dobili jajnih stanica u postupcima i s kojim rezultatom?
Doktor mi je rekao da je moja dijagnoza niskog amh-a nepredvidiva i da mi se moze dogoditi spontana trudnoca a moze se dogoditi i da je doniranje jajne stanice jedina opcija.
Znaci kod mene je amh 2.7, fsh 10, tsh 1.7, vitamin d 133. Ovulacija uredna. Sad sam pocela piti dodatno uz vitamin d, folacin 5 mg, dhea, CoQ10, gynositol.
Puno bitnije od visine amh je to koliko imas antralaca, oni su broj tvojih potencijalnih jajnih stanica, i kako Ribic veli puno je tu faktora koji uticu na krajnji rezultat. Kad prodjes prvi postupak znat ces kako tijelo reagira, unaprijed dr mogu samo nagadjat 🤷♀️. Na rodinom forumu imas temu- nizak amh, visok fsh- i imas jako korisnih informacija kako poboljsati kvalitetu js kroz prehranu i suplemente pa baci oko 😊. Koliki je tvoj lh/fsh?
Mislim da imam 3 folikula, a fsh mi je 10. Znam da trebamo sto prije u postupak, cekamo samo nalaze od muza i ako mu se smanjio tsh idemo odmah u proces. Samo me zanimalo ima li ikakve nade s mojim jajnim stanicama🙈 znam da je sve to lutrija. Ali eto samo me zanima ima li nade.
Ja sam pod šokom i dalje zbog svoje dijagnoze jer nikad nikakvih problema nisam imala , menga ko sat 28.do 30.dan od kad sam ju prvi put dobila. Jos procesuiram
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Lekaa pozdrav dobrodošla, čim si napisala da imaš jako neredovite cikluse nisam niti morala gledati potpis i pcos nažalost prošla sam to sve i uz endokrinologa otkrivanje inzulinske i uvođenje metformina moje su menge tu svaki mj ono cca 26 - 36 dana što je napredak jer sam se prije borila s mengama kao i ti… je si radila pretrage za inzulinsku? 😊
Hvala :)
Nisu me za inzulinsku još slali, niti spominjali nitko do sada.
Tako da ću baš pitati kad budem išla na drugi termin.
Ako to ima veze, kontrolira sam razinu šećera u krvi, nisam imala nikad povišeno.
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
Cure, malo sam se zbedirala sad kad sam bila kod dr.u subotu.
Ne spavam vec dva dana. Ako mi možete pisati iskustva cure koje imate jako nizak amh, koliko ste dobili jajnih stanica u postupcima i s kojim rezultatom?
Doktor mi je rekao da je moja dijagnoza niskog amh-a nepredvidiva i da mi se moze dogoditi spontana trudnoca a moze se dogoditi i da je doniranje jajne stanice jedina opcija.
Znaci kod mene je amh 2.7, fsh 10, tsh 1.7, vitamin d 133. Ovulacija uredna. Sad sam pocela piti dodatno uz vitamin d, folacin 5 mg, dhea, CoQ10, gynositol.
Ja imam nizak amh 10 , doktor je rekao da treba sto prije u postupak,iduci mjesec sam bila na ivf i ostala trudna.Imala sam osam jajnih stanica ,4 blastice,dvije vracene znaci i imam dva smrzlica,jos uz to sam pila tablete za povecanje d vitamina i za smanjene prolaktina,u muza sve super
Joj sta bi ja dala za tvoj amh😂
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
nisam normalna, to znamo vec :) al pomagajte.
dakle, jucer kroz dan samo smeckasto kod brisanja, a oko 17h bas crveno, oko 18.30h bas curi. Jel danas racunam prvi dan ili je jucer ipak?
ps. zbilja ste divne, toliko empatije dugo nisam osjetila koliko je tu medju vama ima ❤️
Danas ti je prvi dan, gleda se do 16.h ako dobijes (znaci bas ako se prokrvari,a ne jedna kapljica ,dvi ili smede), ako se dobije iza 16 h onda se racuna sutra ... znaci ti racunas od danas
Lekaa pozdrav dobrodošla, čim si napisala da imaš jako neredovite cikluse nisam niti morala gledati potpis i pcos nažalost prošla sam to sve i uz endokrinologa otkrivanje inzulinske i uvođenje metformina moje su menge tu svaki mj ono cca 26 - 36 dana što je napredak jer sam se prije borila s mengama kao i ti… je si radila pretrage za inzulinsku? 😊
Hvala :)
Nisu me za inzulinsku još slali, niti spominjali nitko do sada.
Tako da ću baš pitati kad budem išla na drugi termin.
Ako to ima veze, kontrolira sam razinu šećera u krvi, nisam imala nikad povišeno.
I moj je šećer u krvi normalan ali moraš odraditi oggt i I inzulin to je jedini pokazatelj IR (Inzulinske rezistencije) prehranu promijeni drži se mediteranskog tipa prehrane, tjelovježba obavezno za nas pcos žene to jako znači, myoinositol ja sam ga uzimala dva puta dnevno ujutro na tašte i navečer prije spavanja, uz to od dodataka vit D samo ako ti je nizak, NAC,omega, vit C, cink, biotin, jedno 3 mj vit E i napokon smo dobili smrzliće a prije se nisma mogla pohvaliti nekom kvalitetom jajnih stanica 😁 i ja sam imala viška kila koje sam sredila tako da po malo si prikupljaj informacije i piši si sve što te zanima da možeš pitati dr a za sva druga pitanja mi smo tu 🤗😊
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Malena sretno na ET 🍀🥰
MalaG Jesam, odradila sam testiranje odmah rano ujutro prije posla. Okej sam, malo nervozna, ali nista strasno. Cekam sutra, da dodje i prodje 😄
Vidim ti si dobila rezultate, Sretno na Et-u sutra, da bude uspjesan 🧡🤞🏻🤗
Sani88 & MalaG
Uzimam Mg citrat, Ubiquinol, Novalac i vit D u spreju, a maticnu sam prestala na vrijeme. Sutra idem po lijekove u Petrovu, a ujutro prije na BAT i rijesila sam da uradim analizu i D vit.
💞💞💞
👩🏻41. Amh 5
🧑🏻41. Oligoasthenozoospermia
1. 4.’22. Petrova -> 💉Ovaleap 300, Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 12dnt 🩸, beta 0
2. 9.’22. Petrova -> 💉 Menopur 300, Cetrotide, Ovitrelle, 2🥚, 2 js oplodjene i vracene 3. dan, 13 dnt 🟤, beta 0
Stela, Lucy i Cotton hvala vam žene! Užasno ste velika podrška.❤️❤️❤️
Javili se iz labosa da pomiču ET ranije ujutro pa ćemo vidjeti kako će biti. Nadamo se najboljem, a spremni na sve!🤞🤞🙏🙏❤️
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Sortiraj odgovore
Najstariji