Pozdrav! Mužu došao nalaz krvi, uz azzospermiu.
https://ibb.co/GRqPxfR
Dok ne ode kod urologa, možda netko može reći koliko je dobro ili loše? Vidim ovako po brojkama da ne štima, ali ne znam što znači.. 🤗🤔 hvala!
Visok FSH i ostale poremecene vrijednosti ti ukazuju na poremecen rad testisa. Azoospermija moze bit iz opstruktivnog , neopstruktivnog i nepoznatog razloga ... to mijenja tijek lijecenja... Nemojte se mucit i srljat sa zakljucima. Rekla sam ti prvo kod urologa gdje ce mu izvrsit pregled, UZV testisa napravit da se vidi velicina, ima li kakvih anatomskih ostecenja, kakva je cirkulacija, varikokele ima li ..., on ti odredi sto od pretraga trebas napravit... fali ti jos hormona koji se trebaju izanalizirat, testosteron ukupni, slobodni, estradiol..., kariogram, mikrodelacije( 2 miseca se ceka nalaz)... dok to sve ne napravite ne moze ti nitko nista rec
Od 0 na spermiogramu do operacije nam je trebalo pola godine. Mome je bila neopstruktivna , bio je na terapiji s Klomifenom 3 mj i kontrolira redovito hormone dok mu dr nije odlucila kad je pravo vrijeme za operaciju. Ne ide ti nista priko noci, za sve triba vremena 🙂
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Ana bolje da si pod nadzorom i da naprave pretrage, nego da svaki dan juriš u brizi na hitnu😌
Drži se, brzo ćeš domeka dragom🥰
PandaPanda sretno s bockanjem, prvi puta mi je ostalo u super sjećanju, ovaj put mi je bilo već dosta i jedva sam čekala kraj bockanja🤭 Valjda mi je trbuh osjetljiviji nakon carskog, nemam pojma…
MalaG sretnooo, javi.. Neka se svi 🐣 oplode🤗🥰🤞🤞
Imala sam lude dane, pa se nisam javljala. Malena mi je u ludoj fazi, tantrumi po danu, po noći svaku noć buđenje i vrištanje jer nešto ružno sanja, pa me tjera, noćas je rekla da se maknem da hoće samo tatu, srce mi je puklo🙉 Al dobro, tješim se da će proći kao i sve faze…
Danas u podne idem na et, rekla mi je embriologica da ih je ipak 3 preživjelo, da je bila vjerojatno kasnija oplodnja, to je neki mali borac🤭
Svašta sam nešto još pročitala kaj ste pisale, al mozak mi ne funkcionira, pa pardoncek🙉🤭
Sretnoo svima, puse saljem🥰
Ja sam krivo shvatila da si u subotu išla na ET.
Sretno, neka se prime 🤞❤️
Malena88 sretno! Drzimo fige🤞🏼🥰
29🧔🏽♂️30 👩🏽🦱 Endometrioza , AMH 4,3 pmol/L
3x stimulacija u Beta+ (09/22, 12/22 i 06/23) sve 👎🏼
1x stimulacija u IVF polik. (03/2023) 👎🏼
1x prirodni cik. Beta + (07/2023) 👎🏼
1x stimulacija Repromed (09/2023) 👎🏼
1x FET Repromed (10/2023) 👎🏼
1x stimulacija Hilarus/Repromed (05/2024) 👎🏼
Dobitni! stimulacija Hilarus/Repromed (10/2024) ➡️ ET 1 morul. +(1🐧)➡️ Test +❤️ 10dnt β 86 12dnt β184
Iman jel se kod tebe sve smirilo 🤗❤️
Anemona gdje si srećo 🤗🤔❤️
Jeste draga, ovih par dana sam bila okej stvarno. Danas sam se vratila na posao, iako mi je nova doktorica u drzavnoj bolnici vec htjela otvoriti bolovanje, odnosno mirovanje do poroda, ali za sada ja sam odbila jer nije mi naporan posao, a sad se bojim jesam li pogrijesila.. Ostalo je sve super i UZV imam tek 15.9. (JLo zaboravila sam to napisati maloprije).. ❤ Tvoja menga stize krajem mjeseca, nestrpljivo ju cekamo 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
MalaG to znači da imate jedan zametak od 5 stanica koje su pokušali oploditi, ne znam jeste li imali IVF ili ICSI. Ali jedan je dovoljan i samo hrabro 💪
Pandapandaja sam trebala BAT prije stimulacije i obavezan PCR prije aspiracije, to mi je ginekolog puštao uputnicu, ne moraš to plaćati.
Sanije sve dobro objasnila za rad na kvaliteti jajnih stanica, to je po mojem mišljenju ključno, mi smo imali malo stanica, ali uvijek odlične kvalitete i dobivali smo dosta blastica. Dakle, suplementi (po meni najvažniji kvalitetan Q10), izbaciti bijelo brašno i rafinirane šećere, tjelovježba, meditacija da se smanji stres, hormoni moraju biti tip-top (mi smo prolaktin skidali čim bi malo skočio iznad granica)
Slažem se s time da je kvaliteta jednih i drugih stanica ključna, i to mi je doktorica preporučila.
Ja sam puna 4 mjeseca tako po njezinoj preporuci pila suplemente (i ja i muž), uvela pretežito meditransku prehranu, trenirala, i prestala pušiti odmah nakon razgovora s njom.
31 👩❤️👨 33 TTC od 1.2019.
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
👱🏼♂️ astenozoospermia (>10%)
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
[/url
Tweety to je predivno čuti.🥰❤️ Jedna, ali vrijedna.❤️❤️❤️ hvala ti na podršci! ❤️🥰🤗Btw. Obožavala sam Tweety-a dok sam bila mala.😍🙈🥰
Cotton & Pandapanda yup, nama treba PCR. 😉
Rain hvala ti na pojašnjenju, draga! ❤️🤗Išli smo na ICSI, a iskreno se nadam da će nam ta jedna biti dovoljna.🤞🙏🥺
Kad se odlučuje ide li se na IVF ili ICSI? I jel to dr procijeni i sugerira ili? 👀
Nama su već na prvim konzultacijama rekli da možemo jedino na ICSI obzirom na mužev sgram. Ali da, obično to dr. odlučuje i obično se to zna već prilikom ulaska u postupak.
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Jeste draga, ovih par dana sam bila okej stvarno. Danas sam se vratila na posao, iako mi je nova doktorica u drzavnoj bolnici vec htjela otvoriti bolovanje, odnosno mirovanje do poroda, ali za sada ja sam odbila jer nije mi naporan posao, a sad se bojim jesam li pogrijesila.. Ostalo je sve super i UZV imam tek 15.9. (JLo zaboravila sam to napisati maloprije).. ❤ Tvoja menga stize krajem mjeseca, nestrpljivo ju cekamo 😘😘
Heeej Iman 😘❤️ pišem UZV.
Glavno da si nam sada super. Javi kada dođu rezultati😘
🙋🏼♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
[/url
A gle ovisi kako se ti osjećaš lako ti odeš na komplikacije samo nemoj forsati ništa i slušaj dr, ako ti opet idući put kaže biti doma jbg bolje i biti doma nego da ti se nešto zakomplicira, naravno to je samo moje mišljenje 😁 hvala ti sunce i ja sam malo nestrpljiva 😁🙈❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Garawa žao mi je zbog testa. 😘😘
MalaG sretno sutra🤞 neka bude jedna dovoljna 😘
Awi sretno s pikanjem ☺️
[/url
Ma ako ti je lagan posao zasto ne bi radila,ja imam fizicki i psihički tezak posao i puno mi je bilo svaki dan na nogama cijeli dan tako da sam ja otvorila mirovanje
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Ma ako ti je lagan posao zasto ne bi radila,ja imam fizicki i psihički tezak posao i puno mi je bilo svaki dan na nogama cijeli dan tako da sam ja otvorila mirovanje
Iako su mi sad vise od duplo manja primanja,al me nije briga uzivala sam prvi put ovo ljeto sa kceri na plazi ,a kad se vratim radit tesko ovaj posao s troje djece
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji