Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mg2809
    04. Ožujak 2024. 20:03

PBTAB

Razumna

Ja nemam trombofiljiu u nalazima nego zato što sam imala te tri trudnoće koje su propale.
    Hoće dr da pokrijemo sve a ja se slažem iako sam čula da je hrparin grozan za uzimati jer ide pod kožu a ne u salence

Nemam ti ni ja trombofiliju u nalazima, vec zbog dva spontana sam samoinicijativno otišla na pregled kod hematologa u Vinogradsku i tražila heparin, i odobren mi je. I tocno se sjecam kako me sestra tamo zezala da je super da imam dopunsko koje to pokriva da nisam luda da to kupujem jer kao skupo je. I pitala sam dali nam je besplatno i prije samog feta ili nakon njega, rekle su da, i napisano mi u nalazima da se javim tj dana ranije da ga preuzmem na temelju toga. Tako se nadam da je tako jer suludo je placati, nisu to jeftini lijekovi, pogotovo 9mj. Mislim da mi je rekla dr da je kutija za mj dana oko 300 eura.
    Zaista se nadam da ce i tebi i meni taj heparin biti razlog neuspjeha.
    Kaj se tice pikanja rekla mi hematologica da se uzme samo špekec na trbuhu i pikne i da nije strasno uopce 🤷🏻‍♀️ sad ga ti znaj hehe

Pozdrav, možeš li, molim te napisati kod kojeg hematologa si bila u Vinogradskoj. Ja bih se trebala naručiti prije sljedećeg feta, kako bi odlučio hoću li uzimati heparin ili ne. Hvala 

💃36, AMH 116, TSH 4,4 - Euthyrox
    🕴️38, spermiogram: oligo..
    Početak: 11/22, Vinogradska b., 5🥚, sve ❄️ zbog hiperstimulacije (3+2) - blastice
    1. Fet 2/23 ❌; 2.Fet 3/23 - beta pozitivna, 9 tt 💔 -medikamentoz. prekid; 3. Fet 10/23, beta pozitivna, 6tt ♥️, 9tt 💔 - medikamentoz. prekid; 2/24 obrada na trombofiliju, kariogram u najavi

• Mina24
    05. Ožujak 2024. 21:43

Pozdrav svim curama!
    FET je odradjen 26.02. Vracene su 2 blastociste. Nemam neke posebne simptome, svi mi se cine zanemarljivima. Jutros 8dnt nisam mogla izdrzati i uradila sam dva testa. Jedan negativan, drugi blijeda crtica. Saljem sliku u sledecem kom. Kasnije sam otisla i uradila betu koja je 117. Jel to uredna vrijednost?
    Prosli FET mi je beta bila 70 11dnt, ali se nije duplirala.. bila je biohemijska, pa sam sada u lude opet.. Sta mislite?

• Mina24
    05. Ožujak 2024. 21:45

https://i.imgur.com/kfrn1Y3.jpeg

• Zana43
    08. Ožujak 2024. 11:39

Mina24

https://i.imgur.com/kfrn1Y3.jpeg

Mina24 
    Cure su aktivne na vol.9..
    Ako ti je Beta HCG 117 na dobrom si putu, cak stavise na super si putu. 
    Nemoj sa te opterecuju testovi na urin, jer nisu svi isto osjetljivi. 
    Bitno je dabeta raste, tj dupla se. Sretno dalje i da uspije. Pozz

🧍42 sve u redu
    🧚44 Endometrioza, prim.sterilitet AMH 1.37 ng/ml
    - Pokusavamo od 2020.
    - 2021 OP, Endometrioza, Miom, Polipi, Jajovodi OK.
    - 08/2023 prirodna trudnoca, biohemijska
    - 2022-2024 8 embrio transfera, svi negativni

Artig
    09. Ožujak 2024. 21:42

insomnia

Pozdrav svima, nova sam na forumu i razmisljam o inseminaciji u Repromedu. Svi nalazi su nam ok, pokusavamo vec dvije godine ali nazalost nista.Bila sam tamo na konzultacijama i na pregledu prohodnosti jajovoda te nakon toga nam je receno da je sljedeci korak inseminacija kad i ako se odlucimo na to. Nakon toga smo pokusavali ali i dalje nista.
    Kontaktirala sam Repromed rekla sam da sam zainteresirana za inseminaciju te mi je receno da se javim prvi dan ciklusa, da se dogovorimo za termin koji je 20-i dan ciklusa. Nije mi jasno, to tako ide, bez terapije, bez folikulometrije?🤷🏻‍♀️

Pozdrav :) Slučajno vidim ovo pa da podijelim svoje iskustvo inseminacije u Repromedu. Dobila sam protokol na mail i imala folikulometriju 5 dana i 3 dana pred inseminaciju. Evo moje inseminirano čudo ima skoro 3 mjeseca. Svakako bi trebala imati jednu folikulometriju. Meni je inseminacija bila nakon 17 dana od početka ciklusa s tim da sam krenula 2 dana kasnije (peti, a ne treći dan od menstruacije). Sretno i želim ti isti scenarij😘

👩30, 👨35
    PCOS, povišen prolaktin
    3/23 AIH = 💓
    Baby H 🩷

• Maleena
    12. Travanj 2024. 22:50

Pozdrav cure, upadam nakon dugo vremena i čestitke svima vama koje prolazite kroz ovu najbitniju borbu, borbu za jedan novi život.
    Mi smo se odlučili ići po našeg smrzlića pa imam pitanje: da li je netko nakon feta, uz utriće ili cyclogest, koristio i injekcije Prolutex? Ima li nekih nuspojava od istih?

Ja 38, hipo/hashi, nizak amh
    On 49, oatz
    1. Icsi- blighted ovum
    2. Isci - ×
    3. Fet - missed ab u 8 tj
    4. Icsi - biokemijska
    5. Icsi 03/22 . 12. dnt Beta 35, 14.dnt 50, 16.dnt 85, 18.dnt 226, 22.dnt 860, 25.dnt 1890., 29.dnt 4350, na uzv gv i žv.. idući uzv 11.04. - KČS + CRL 0,73mm
    Nifty uredan, curica 💕
    16.11. Rodila se naša Marija ❤
    10.04.24. Fet

Lauren
    11. Lipanj 2024. 15:26

Pozdrav ekipa!
    Ima li tko da su mu se nakon neuspjelog IVF-a drastično smanjili ciklusi? Naime, nakon stimuliranog ivfa u ožujku mjesečnica mi je došla 25. dan, a dva ciklusa nakon toga na 21. dan.
    Čini mi se to jako jako rano, a doktor sve pripisuje lošoj rezervi, iako mi nikad prije u životu nije bio tako kratak ciklus.
    Ideje?

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

• eni233
    12. Lipanj 2024. 06:28

Lauren

Pozdrav ekipa!
    Ima li tko da su mu se nakon neuspjelog IVF-a drastično smanjili ciklusi? Naime, nakon stimuliranog ivfa u ožujku mjesečnica mi je došla 25. dan, a dva ciklusa nakon toga na 21. dan.
    Čini mi se to jako jako rano, a doktor sve pripisuje lošoj rezervi, iako mi nikad prije u životu nije bio tako kratak ciklus.
    Ideje?

Bok , inače puno cura se nakon IVF postupka žali da su im se ciklusi smanjili ..al ima
    Nova tema potpomognute di razmjenjujemo iskustva :potpomignuta vol 9, pa tamo piši i sigurno će ti netko odgovoriti tko ima više iskustva nego ja ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Deja14
    22. Lipanj 2024. 08:11

Bok cure, aktivna sam na forumu "lovci na ovulcije" ali pridruzila sam se ovoj grupi da vidim da li cu imati vise srece ako neka od vas bude vise razumjela nalaze, rec je o spermiogramu, radjen je u Srbiji
    Ukratko kod mene je sve okej, ali nije dolazilo do trudnoce vec 15 mjeseci, i odlucili smo se na spermiogram po preporuci ljekara, apstinirao je 4 dana, nalazi po mom misljenju nisu bas najljepsi.
    Ljekar mu je prepisao vitamin c, genante ljek, supramen ljek i trental da pije
    Pa me zanima sta vi mislite o ovakvom spermiogramu da li je los, i da li se moze popraviti?
    Uplasena sam da nece ljekovi pomoci i da necemo moci prirodnim putem zaceti😔
    https://ibb.co/9sKKQ69

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

Lifeline
    14. Srpanj 2024. 16:50

Pozdrav svima,
    Suprug i ja krecemo u borbu, prosla sam kroz sve moguce forume i ovaj mi se cini nekako najaktivniji😄
    Znam da postoji odvojena tema za Cesku i MPO u inozemstvu, ali tamo odavno nitko ne pise pa me zanima ima li ovdje netko skorijih iskustava? Suprugu je dijagnosticiran klinefelterov sindrom i jedina opcija nam je donacija, uglavnom na temama nailazim na donacije js, ali skoro nista kada je u pitanju donacija spermija, ima li netko ovdje mozda da je isao na donaciju pa da napise neka iskustva s time? Hvala unaprijed 🙂 

👩🏻 92. god. AMH 15.2 pmol/L

👦🏻 93. god. Azoospermia ➡️ Klinefelterov sindrom
    Pokušavamo od 11/2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.