Faith čestitam, super vijesti 🥰
Tikvice hvala što misliš na mene, evo novalac mi je već danas stigao :** Kako se osjećaš, jel sve spremno :D
Johice divne vijesti :)) Sretno nek bude školska trudnoća :)
Lunolina vjerujem da imaju neke načine kako da to reguliraju. Samo hrabro :))
Bubice super napredujete, nadam se da će izdržati do poroda bez antibiotika :)
Lellii pada mi na pamet privatno spermiogram i nek provjeri da li u Njem ima pravo na povrat troškova preko njihovog
zdravstvenog. Koliko znam tamo je par vrsta osiguranja, jedno pokriva i takve troškove.
Npelice predivno je ime za curku :))
.
Upravo sam zvala Lučija pošto mi 3. dan ciklusa pada u petak pa da se naručim, međutim oni su još ovaj tjedan na godišnjem pa prolongiramo sve na idući mjesec. Nekako mi je suđeno ovo prolongiranje iz mjeseca u godine ahahah ne vjerujem
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
Sjecam te se bila si u lh trakicama pod drugim nickom 😁
Mislis na biokemisku a ne vanmaternicnu?!
Da daaa i nema sanse nac pod kojim mailom sam bila jer sam mjenjala mob i sve izgubila😂 sjecas se onda svega i koliko smo radili i pokrivali taad! Da, biokemijska, smotala sam sve dok sam pisala, ali znate na kaj mislim😅
Rekla ne nedavno da su mi jajnici okej i da sam plodna, da dobro rade, bila sam na pregledu..
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
Pozdrav svima,
Nova sam na ovoj temi, krecem sa ivf-om u 3. mjesecu. Ako imate kakve preporuke kako se pripremiti, fizicki a i psihicki, recite. Inace pijem euthyrox (hipo hasimoto), vit D i magnezij, te trenutno zeljezo + vit c i folna (nizak feritin, dr kaze ne treba nista, ipak sam uzela zeljezo). Krenuti sa prenatalima ili ne?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tikvice hvala ti na linku za popust, jurim u shopping xD Kod tebe sve super nap
Ooo pa bome, svaka cast 🤣👏 Cini mi se da ides na sve ovo što možeš kontrolirati, kao i ja s poslom 😄 Dobro pas stvarno je prvi korak prema obavezama, mi smo imali prvu kujicu 14 god i drugu smo uzeli prije godinu dana. Velika pascetina od 45 kg je vec 🤣 Mene recimo obaveze zvane djeca straše, da mogu odgađala bi to sve do 50-te. Ali eto godine me pogurale u realnost ahahah 😄 Koji puta si mislim da nam se nije desilo i uspjelo jer nisam bila u toj frekvenciji - uopce. A tko zna vise, ali mislim da ima nesto i u tome svemu, zato se vec sada psihicki uhodavam 😄🫠
Ja obožavam posao jer se mogu sakriti iza obaveza, onda nemam vremena razmišljati kako nisam mama kad sam sva u poslu i rokovima.
I ja sam imala psa 14g ali uginuo je 17.4. I od tada sam bez psa. Koliko god da mi nedostaje prijatelj i sugovornik jer imam osjećaj da sam sa njim stalno nešto pričala toliko mi je sad ova nova sloboda prekrasna. 14g sam jurila kući sa posla da ne bude sam. Svaki godišnji je o njemu ovisio i nisam neke stvari mogla zbog njega. Planiram kroz godinu - dvije uzeti malog psića jer mislim da je to lakše. Pokojni pas je imao 35kg i definitivno neću više velikog psa iako sam oduvijek maštala o njemačkom ovcaru i volim velike pse, tj nemam problema ni dogu voljeti jer uzmeš bebu veličine teleta samo me je jako namučio velik pas kad je bio bolestan. Probati ću sa malim a i nisam od onih ljudi koji govore da mali pas nije pas, meni su oni svi prijatelji. A mislim da većina ljudi koji dobiju spontano djecu nisu spremni za to i ne žele to, ali eto desilo im se pa tako mislim da je kod nas samo dijagnoze.
Meni je danas pukla guma na autu, i ja sam je sama na puhala na kompresor i to 2 puta dok nisam došla do vulkanizera i mislim si kako sve u životu stvari hendlam sama a najjednostavniju stvar kao što je prokreacija ne mogu. Baš sam si pomislila e baš si bedasta kaj ne znaš roditi 😂
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Bok cure, ja sam radila malu pauzu od 3 mj.. napravila histeroskopiju sve ok..
Krenula u novi postupak u subotu punkcija 6 folikula i još par sitnih vidjet ćemo šta će bit..
Endometrij 12 mm šta mislite hoće li biti predebeo??
👨🦱39- teška oligoasthenozoospermia
👩🦱30 - Amh 1.83 μg/L.
1x IVF prirodni ❌
06/23 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
1/24 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice,
spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703) 6tt💔
19.12 fet 24.12 +(9dnt 131 ,11dnt 376, 15dnt 1807)
16.01 imamo ❤️6+5tt
12tt boy 💙 (trisomija 18,Edwards sindrom)14tt💔
Pozdrav svima,
Nisam pisala zadnjih dana, ali čitam koliko uspijem popratiti, sretno svim curama s novim postupcima i budućim mamama.
Ja sam bila na dogovoru kod doktora da vidimo sto dalje. Prva stavka mi je histeriskopija na koju idem već u utorak, a i moram se naručiti na kariogram. S jedne strane volila bi čak da možda i nađemo neki problem (koji se naravno da riješiti), a s druge strane me i strah tih nalaza. Malo me je poljuljalo kad mi je doktor rekao da kod izvrsnih zametaka koji su meni vraćeni u 40-60% slučajeva dođe do trudnoće. Ako mi netko može reci svoje iskustvo s jednim i drugim i sto mi uopće može naći na histeroskopiji? 🫤
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
bok cure, dosta se pričalo o terminima za ivf polikliniku, ali ne mogu sad naći komentar pa pišem ovako.
mi smo bili prije 2 tjedna na konzultacijama i pregledu i dobili smo termin za ivf preko hzzo-a za 10./24.
tako da uzmite u obzir da je skoro cijela 2024.popunjena, iako se ovdje pričalo da daju termine za 6.mj ove godine, tako da vidite jel sam se isplati toliko čekati... čisto informativno da znate
ja: 28 god - AMH 25.2, endometrioza, anemija, neprohodni jajovodi
muž: 27 god, astenoozospermija
pokušavamo od 08./22.
Razumna I ja sam taj tip što se zatrpava poslom, kaj je najgore to me veseli više od kava i glupih priča, valjda sam napokon pukla do kraja xD Naša je uginula prije 4 godine (rotić) i baš je jako falila, osobito mom partneru pa sam za prošli Božić odlučila uzeti novu i on je naravno bio za. Prije to nismo toliko osjetili što govoriš za godišnje i ostalo jer je ostajala s mojima, ali sada je ova toliko vezana za nas da ne mogu na wc prije nego joj se javim 😂 Kad smo došli s mora smo se veselili kao neki roditelji da je možemo ostaviti sa starcima i pobjeći solo u grad, freeedom ahahah doslovno smo zgibali sretni svaki na svoju stranu... Užas, pokušavamo je odlijepiti ali teško, uzeli smo je premalenu i stalno je bila s nama kako smo home office i to je to. Meni su mali psi okej, ali ne mogu se toliko povezati, nisam mišljenja da "nisu psi" i slično, već mi nije to-to, osobito kad se navikneš na dušu i navike rotića. Oni su baš posebni <3
Vidim da ideš sad na Sv.Duh... koliko ti je još ostalo preko hzzo-a? Jesi zadovoljna s njima sada, vidi se neka razlika prema ovima prije?
.
Sretno svima cure <3
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav svima,
Nova sam ovdje i pokušala sam što više toga pročitati kako bih dobila neke informacije, ali izgubila sam se u svemu iako sam pročitala valjda zadnjih 150 stranica, ako ne i više🙈
Zanima me jel ima netko da ide ili je išao na Vuk V. Na MPO. Kakva su iskustva?
2018. 👶🏻
2019. Blighted ovum
2022. Missed ab.
4/24 prvi put AIH
6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰
Hej djevojcice🤗
Sreca, vidjet ces kako vrijeme leti, kao da sam prekjucer stavljata trakice na forum 🙈 hvala ti 🥰😘
Faith drago mi je da je sve ok i neka tako i nastavi. Ja sam ok osim sto sad zaista vise nista ne mogu 🤣🤣🤣
Prepone me ubijaju, kukovi, grcevi, glava…bas bas je onako ali hvala Bogu pa me ovako ulovilo tek sad, a prakticki sam do prije tjedan dana bila super (spavanje i sitnice vise ne racunam po orobleme)🙈
Korni hvala ti, odlezim veci dio dana, pogotovo danas kad prepone tsko bole da ne mogu ni hodato 🤣
Totalno je nestvarno da je 💙 uskoro s nama🥰🙏
Lunilins mlada si, sreti sve nalaze i onda dalje, ovo ti moze donijeti samo lose. Drzim fige da sto prije svedes nalaz na normalu 🥰😘
Johica ajme i ti si nam vec skoro na 8 tjedana, neka je benica napredna 🥰🥰
Jel hematom ispod ili iznad bebe, svakako miruj dok se ne razgradi a onda kasnije mozes sve po starom😘
Jesi to iz Zg? Ako se ne varam, imam stvarno dosta lizalica za micnine i tableta pa ako zelis pokupis ih🤗
Leli najbrze i najbolje je naprsviti spermiogram privatno jer sve drugo ce ti se oduzit. Ako su avi tvoji nalazi ok kad cete imati njegov, iduci korak je odabrati kliniku (ako ste kandidst za mpo) i racunaj da ce te oni traziti dodatne nalaze za napraviti. Procitaj prve stranice, tamosve pise😊
Bubice bas mi je drago da je sve ok i sad ces biti mirnija❤️ nadam se da ce te vene izdrzati i ne dtvsrati probleme🙏😘
Rolica sve je spremno osim glave 🤣
Joj bas za par dana bude prosao treci dan, a oni od pon rade🙄 no dobro, gledaj to kao dodatni odmor i napravi jos nesto za sebe😘😘😘
Sani, uzivaj sreco i cedti mislim na tebe😘😘😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Sortiraj odgovore
Najstariji