Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sreca3
    09. Siječanj 2024. 15:56

Korni bas mi je drago da je pregled prosao top! Neka se sve nastavi u istom tonu!
    Bubica1,sigurna sam da ce sve biti okej. Znam da covek ne moze da se opusti pogotovo zbog tih proslih iskustava ali hej mi smo jake kao kamen pa sve cemo izdrzati i izaci kao 🏆❤️

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
    09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica

• Faith1509
    09. Siječanj 2024. 16:34

Pozdrav cure, malo sam se udaljila s foruma zadnjih dana, svašta nešto se izdešavalo, i partner je imao nažalost smrt u obitelji tako da se nisam stizala javljati prije.
    Prvenstveno želim svima sve najbolje u novoj godini, puno pozitivnih testića, urednih trudnoća i dobrih nalaza 🥰🥰🥰🥰
    Hvala na savjetima što se tiče bolova na kraju nisam otišla na hitnu, prošli su drugi dan, samo sam ležala i popila magnezij. Pregled je danas prošao super, bebica je jako živahna 😍😍 veliki smo 4,16cm 
    https://ibb.co/B4KZv6y
    22.01. radim Nifty, 06.02. je iduća kontrola.
    Pored Nifty testa su mi rekli da mogu napraviti i NT-Screening, pa šta vi kažete je li potrebno i taj test raditi? On se plaća dodatno 100€ 

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

• Faith1509
    09. Siječanj 2024. 17:18

Uspjela sam sve zaostatke pročitati 🙈
    Vitara čestitam na prinovi, želim ti brzi oporavak 🥰
    NPelica čestitam na curici, predivno je ime 😍
    Ivka žao mi je zbog negativnog testa ali drago mi je da si pozitivna (ne mislim na covid test) 🤣, inače kako si?
    Tikvica tvoj termin je još malo, kako se osjećaš? 🥰
    Razumna žao mi je što ti je razgovor prošao tako kako je, baš je bila gruba 😪 ali ti se ne daj, samo pozitivno naprijed, 37 godina nije nikako kraj.
    Svim novim curama želim dobrodošlicu 🥰

Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
    Nifty low risk, stiže dečko 💙

Razumna
    09. Siječanj 2024. 17:33

Rolica

Tikvice hvala ti na linku za popust, jurim u shopping xD Kod tebe sve super napreduje, ajme još malooo, drži se, miruj :)) Sve će biti super :)))
    Razumna malo mi je ovo previše kako te žena ubila na prvom tretmanu/sastanku. Naravno da smo cijeli život svjesni nečega što nam nedostaje ili nemamo, ali ovo je baš neprimjereno sve skupa, mislim dodatno te ubije u pojam. "Tuga koju ćeš nositi cijeli život" pa to može reći onda pola svojih pacijenata koji dođu nakon razvoda ili nekih većih životnih događaja/tragedija. Ne znam, mislim da je mogla to izvesti u blažem obliku. Predložiti ti neke distrakcije, bilo što da radiš na rješavanju tih emocija, a ne još dodatno pokopati. I ja sam svojedobno išla na tretmane zbog anksioznosti na poslu pa ne mogu reći da mi je pomoglo, onako, tek kad dođem sama sa sobom na čisto onda je dobro. Ovo se sve svodilo na čupanje trauma iz djetinjstva od čega mi je još gore jer sam ih davno zakopala pa ih zakopavam ponovo, pa čupanje stvari na kojima bi trebala raditi tipa disat ćemo zajedno, onak disat ću sama uz YT video upute i ostaviti si 60 eura u džepu xD
    Ja sam se recimo odlučila ove godine počastiti sa novim projektom na kojem ću raditi, razmišljala sam i o nastavku faxa, to su stvari koje mene vesele, osjećam se bolje, kao da sve ide naprijed i ne razmišljam toliko o ovome pa mi pomaže s te strane. Ne djeluje mi kao kraj svemira ako ne uspije. Mislim da je tako neka "distrakcija" korisna da ne puknemo do kraja

Ja sam ti fantastična u distrakcijama. Od kad sam u ivf završila sam još jedan diplomski (trenutno pišem rad) kupila sam gradilište, trenutno čekam da mi odobre građevinsku. Imam majstore, od ovog ljeta ljetujem na svome u Labištini. Adaptirala sam stan kompletno. Promijenila sam 3 posla 😂 ali se ne odvazujem imati psa. Eto, bojim se obaveze a želim imati dijete - paradoks 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

korni
    09. Siječanj 2024. 17:53

Bebolina hvala ti 🤗
    Tikvice ajme pa to je još par dana i evo pišonje 💙 odmaraj ovih par dana i samo laganini 🤗 a slika je super ❤️
    Npelice divno, divno ime 🩷
    Shunky žao mi je, sretno dalje 🍀🤞
    Bubice hvala ti 😘 samo opušteno sutra, sretno ❤️
    Sreca hvala ti ❤️
    Faith bravo za dobar pregled, neka i dalje bude sve u redu 🥰
    Razumna mislim da je netko već napisao žena zmaj ❤️ nek ti idući postupak bude dobitan ❤️
    Fashionista jel pišulja ili pišonja? 🤭❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mare0212
    09. Siječanj 2024. 18:00

Pozdrav svima. 
    Molim vas za pomoc, danas sam bila kod ginekologa na konzultacijama za nastavak potpomogmute oplodnje. Uzela mi jr briseve i papa test napravila. 
    U nalazu mi je napisala ovo:
    porcija s E zonom oko cijelog usca velicine 1 cm koji krvari na dodir. 
    Sto bi to moglo biti?
    Rekla mi je da nece nista govoriti dok ne stignu nalazi, a ja se sada brinem. 
    Hvalaa

👩🏻 1994.
    👦🏻 1995.
    Pokušavamo od 01/2021
    Usporen rad stitnjace
    Inzulijska rezistencija
    Oligoastheozospermia
    12/22- Inseminacija ❌
    6/23 - Inseminacija ❌
    10/24- Inseminacija ❌
    4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️

✨✨✨

Rolica
    09. Siječanj 2024. 19:11

Razumna

Rolica

Tikvice hvala ti na linku za popust, jurim u shopping xD Kod tebe sve super napreduje, ajme još malooo, drži se, miruj :)) Sve će biti super :)))
    Razumna malo mi je ovo previše kako te žena ubila na prvom tretmanu/sastanku. Naravno da smo cijeli život svjesni nečega što nam nedostaje ili nemamo, ali ovo je baš neprimjereno sve skupa, mislim dodatno te ubije u pojam. "Tuga koju ćeš nositi cijeli život" pa to može reći onda pola svojih pacijenata koji dođu nakon razvoda ili nekih većih životnih događaja/tragedija. Ne znam, mislim da je mogla to izvesti u blažem obliku. Predložiti ti neke distrakcije, bilo što da radiš na rješavanju tih emocija, a ne još dodatno pokopati. I ja sam svojedobno išla na tretmane zbog anksioznosti na poslu pa ne mogu reći da mi je pomoglo, onako, tek kad dođem sama sa sobom na čisto onda je dobro. Ovo se sve svodilo na čupanje trauma iz djetinjstva od čega mi je još gore jer sam ih davno zakopala pa ih zakopavam ponovo, pa čupanje stvari na kojima bi trebala raditi tipa disat ćemo zajedno, onak disat ću sama uz YT video upute i ostaviti si 60 eura u džepu xD
    Ja sam se recimo odlučila ove godine počastiti sa novim projektom na kojem ću raditi, razmišljala sam i o nastavku faxa, to su stvari koje mene vesele, osjećam se bolje, kao da sve ide naprijed i ne razmišljam toliko o ovome pa mi pomaže s te strane. Ne djeluje mi kao kraj svemira ako ne uspije. Mislim da je tako neka "distrakcija" korisna da ne puknemo do kraja

Ja sam ti fantastična u distrakcijama. Od kad sam u ivf završila sam još jedan diplomski (trenutno pišem rad) kupila sam gradilište, trenutno čekam da mi odobre građevinsku. Imam majstore, od ovog ljeta ljetujem na svome u Labištini. Adaptirala sam stan kompletno. Promijenila sam 3 posla 😂 ali se ne odvazujem imati psa. Eto, bojim se obaveze a želim imati dijete - paradoks

Ooo pa bome, svaka cast 🤣👏 Cini mi se da ides na sve ovo što možeš kontrolirati, kao i ja s poslom 😄 Dobro pas stvarno je prvi korak prema obavezama, mi smo imali prvu kujicu 14 god i drugu smo uzeli prije godinu dana. Velika pascetina od 45 kg je vec 🤣 Mene recimo obaveze zvane djeca straše, da mogu odgađala bi to sve do 50-te. Ali eto godine me pogurale u realnost ahahah 😄 Koji puta si mislim da nam se nije desilo i uspjelo jer nisam bila u toj frekvenciji - uopce. A tko zna vise, ali mislim da ima nesto i u tome svemu, zato se vec sada psihicki uhodavam 😄🫠

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

bejbe2018
    09. Siječanj 2024. 19:33

Tanjanja27

Tikvice jos malo i drzat ces svoj smotuljak..🥰❤ zelim ti svu srecu da sve prodje dobro i brzo!
    Razumna ne mogu da svatim kako neko moze da ti kaze sve to sto jeste.. Zar je 37 godina kraj pokusaja, ne razumijem.. Mada iskreno imala sam slicnu situaciju, meni vrlo neprijatnu.. Kad sam tek pocela prikupljati nalaze morala sam prvo otici kod ginekologa u dom zdravlja da mi da uputnice za sve to jer inace idem privatno.. Prvo me pitao zasto do sad nisam imala bebu, a onda komentar, sve vi odlazete trudnocu zbog posla i karijere.. Na to kazem ja njemu, ne radi se o tome nego eto prosto nije se desilo.. a onda njegov zavrsni udarac: ako ti ovo ne uspije bit ce ti zao i pokajat ces se.. Od svog soka nisam se snasla i nisam mu nista rekla ali kad sam izasla bila sam tako ljuta i ogorcena! Nisam bas ocekivala da me tjesi i da mi daje podrsku za sve sto treba proci, ali ovo je ipak bilo toliko neumjesno i ruzno!

Ajme šta sve nećemo doživit od doktora,svatko ima pravo gurati ti svoje mišljenje.
    To je samo njegov osobni stav i neće utjecati na tvoje postupke.
    Ali zato na psihu oće.i ja bi tako ostala paf i ništa ne bi odgovorila😟

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

bejbe2018
    09. Siječanj 2024. 19:37

sanjushka

Cure, jedno pitanje za one koje su nekad pile Duphaston..
    Nakon koliko bi dobile stvari?
    Meni je rekla da ako dobijem za vrijeme pijenja da prestanem pit, a ako ne da popijem dozu od 7 dana (2x na dan) pa ću onda dobiti.
    Meni sad stvari kasne 20 dana i nema nekih naznaka da dolaze. Duphaston pijem danas 4. dan.

Meni nakon šta sam ih popila ,sad ne znam točno broj dana.Ali su mi kasnile više od mjesec dana prije toga o sigurno ne bi same došle.
    🧐

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

bejbe2018
    09. Siječanj 2024. 19:40

Shunky

Joka95

Shunky

Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila high

Ja nisam nikad uzela ništa posto imam u vrh glave 3 folikula za aspirirat🙈😅
    Meni je bila embriologica msm isto da se žive Andrea onako smiješna je sva nekakva,vrckava.
    Ona bude na transferu bar je meni bila a ginekolog radi transfer. Meni je Mršić radio.

Možda je bila manja gužva zbog blagdana moguće.
    Kad je tebe Shunky opet u postupke?

Ok, onda ipak nisam luda, bila je embriologica :D Nisu me ni pitali hoću li neke lijekove ili ne, samo su mi to šibnuli u venu, ja počela očito baljezgati gluposti jer je sestra u jednom trenutku rekla "a da ja to Vama malo smanjim" :D Nisam sigurna bih li ponovno uzimala, bila sam van sebe do sljedećeg jutra, pokupila sam se ća bez da sam ikoga pozdravila, nisam znala jaketu obući, baš gadno.
    Maloprije sam baš zvala KBC Split da javim za betu (tri negativna testa, beta 6,6, očito je bila neka mini biokemijska, kaže sestra) jer mi je danas 14. dan od transfera, pa kaže da stanem s terapijom i javim kad mi prođe menga da mi Šunj da novi protokol. Po tome bih trebala tamo negdje sredinom drugog mjeseca ponovno u postupak, ako Šunj ne misli da treba duže čekati. Pojma nemam kako to s poslom iskombinirati, ah, pokušat ću ići dan po dan!

Uf kad gledam koliko smo različiti. Ja sam isto imala taj jedan ili dva puta taj koktel u venu i ništa poslije nikakvih problema.
    A znalo je drugim curama doći loše i muka.
    Ja bi išla kući taj dan i mirovala i to je to.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.