Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁 napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣
Iduci uzv 29.01. jer idem kod privatnika pa da mi moze napisat preporuku za soc. za komplikacije koje bih otvorila 01.02., taman na pola puta. I tada cemo detaljniji pregled bebolinca napraviti.
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Bejbe hvala na odgovoru :) nista, pricekat cu stanilizaciju i vjerujem da cu vec iduci ciklus moci u postupak.
.
Lelli jesi vadila hormone? Neovisno sto imas jednu uspjesnu trudnocu iza sebe, trebala bi provjeriti hormonski status (mogu ti poslati sto su meni sve rekli da izvadim). Također bi trebala napraviti briseve, ali kako si spomenula Ureaplasmu vjerujem da si briseve radila :)
Spermiogram moze odraditi privatno, mozda je to u ovom slucaju najbezbolnije (cijene se krecu oko 60-70€)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
Stiže dečko 🩵
Drage cure, koliko D vitamin može utjecati na postupak?
Meni je trenutno 61, dosta smanjem.
Doktorica mi je prepisala DHEAS, a on mi je normalan. Smijem ga svejedno koristiti?
Naručila sam sebi i mužu proxeed i C vitamin.
👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
🧔♂️1987 sve OK
Naš put počinje 2019. 🍀
1. IVF 2020. ET - 👧💜
2. FET 2023. ⛔️
3. FET 2023. ⛔️
4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
5. ET 2024. ⛔️
6. ET 2024. ⛔️
7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
8. FET 4/2025 ❄️❄️, blighted ovum
dodo87.forum@gmail.com
Bejbe hvala na odgovoru :) nista, pricekat cu stanilizaciju i vjerujem da cu vec iduci ciklus moci u postupak.
.
Lelli jesi vadila hormone? Neovisno sto imas jednu uspjesnu trudnocu iza sebe, trebala bi provjeriti hormonski status (mogu ti poslati sto su meni sve rekli da izvadim). Također bi trebala napraviti briseve, ali kako si spomenula Ureaplasmu vjerujem da si briseve radila :)
Spermiogram moze odraditi privatno, mozda je to u ovom slucaju najbezbolnije (cijene se krecu oko 60-70€)
Hajde posalji, sutra idem svakako vaditi krv, kompletnu krvnu sliku
Uzela mi je prekjucer 3 brisa, pa da vidimo sta ce tamo nalazi trci opet..
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
4) Umnažanjem promotorskog dijela gena za plazminogen aktivator inhibitor (PAI-1), uz specifične probe, utvrđen je
insercijsko/delecijski genotip (4G/5G)
5) Umnažanjem dijela gena za angiotenzin konvertirajući enzim (ACE), uz specifične probe, utvrđen je delecijski
genotip (DD).
Cure došao mi je nalaz urođene trombofilije, zna li neka što ovo znači, kod ostalih svih mi stoji normalan tip osim kod ovih
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Sreca3, slažem se, bitno da su bebice dobro, a mi smo naučile biti jake i sve izdržati za njih 💪😘
Johica, Faith, Gabby, drago mi je da je sve bilo u redu na pregledu, neka tako i ostane 🥰
Sanii, lijepo da si se javila, samo uživaj i dalje, sve će doći na svoje kad tad 😊❤️
...
Evo i mene s pregleda. Hvala Bogu, sve je i dalje u redu s pišuljom, ima više od 2 kg i lijepo rastemo ❤️ Mjere točno odgovaraju tjednima tak da mi je laknulo s te strane 😊 Doktor baš nije oduševljen venama, pogotovo ovim na vagini, međutim tu se ionako ništa ne može poduzeti osim eventualno antibiotik ako bi se stanje pogoršalo i došlo do upale. Nadam se da neće i da ću izdržati do poroda. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, idući pregled će biti za 2, a ne 3 tjedna kao do sad. 👍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
SIJEČANJ
Lotti UZV 11.01.
Tikvica 15.01. CR 💙
Bubica1 GUK profil 16.01.
LeeLoo Nifty 16.01.
Jurky UZV 17.01.
Luna573 UZV 17.01.
Faith Nifty 22.01.
NPelica UZV 24.01.
Sreca3 UZV 24.01.
Bubica1 UZV 24.01.
Gabby UZV 29.01.
VELJAČA
Korni UZV 05.02.
Faith UZV 06.02.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
Sjecam te se bila si u lh trakicama pod drugim nickom 😁
Mislis na biokemisku a ne vanmaternicnu?!
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sreca3, slažem se, bitno da su bebice dobro, a mi smo naučile biti jake i sve izdržati za njih 💪😘
Johica, Faith, Gabby, drago mi je da je sve bilo u redu na pregledu, neka tako i ostane 🥰
Sanii, lijepo da si se javila, samo uživaj i dalje, sve će doći na svoje kad tad 😊❤️
…
Evo i mene s pregleda. Hvala Bogu, sve je i dalje u redu s pišuljom, ima više od 2 kg i lijepo rastemo ❤️ Mjere točno odgovaraju tjednima tak da mi je laknulo s te strane 😊 Doktor baš nije oduševljen venama, pogotovo ovim na vagini, međutim tu se ionako ništa ne može poduzeti osim eventualno antibiotik ako bi se stanje pogoršalo i došlo do upale. Nadam se da neće i da ću izdržati do poroda. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, idući pregled će biti za 2, a ne 3 tjedna kao do sad. 👍
Hvala Bogu da je sve u redu 🩷 curica je već prava 🤗
Žao mi je radi tih vena, nadam se da će bit sve okej, i da neće biti potrebe za antibiotikom. Šaljem 🤗
Johica, Gabby, Faith super za preglediće.. neka sve ide i dalje kako treba 🤗
Fashionista nestrpljivo čekamo utiske od vikenda 🤗
Dodo cure su uzimale ampule D vit, pa se raspitaj za to malo.. sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
Dobrodošla i što prije otišla na veselije teme 🤗
Pretpostavljam da si mislila na biokemijsku, žao mi je da je došlo do toga..
Spermiogram možeš obavit i privatno, pogledaj na prvim stranicama popis svih pretraga koje se preporučuju i traže prije ulaska u postupak. Nažalost u svakom trenutku mozemo postati manje plodne, neovisno o tome dali smo imale trudnoću prije.
Nadam se da kod tebe nije slučaj, te da ćete brzo doći do cilja 🤗
Sretno 😃
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji