noor i shunky dobrodošle.
Bubice 🤞🤞 za dobar pregled.
Tikvice nadam se da je sve u redu 😘
Korni drago mi je što je sve u redu.
Marisha koju si stimulaciju dobila u postupku?
Sretno svima!
03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
08/24 spontani pobačaj
04/25 6. stimulirani postupak, 0 js
Drage cure, sretna i blagoslovljena Nova 2024. Godina i nek nam svima naše najveće želje 🫂❤️
Ja se javljam napokon nakon dugo vremena jer imamo sve nalaze. Tortura živa sa kariogramom. Uredan nalaz na kraju zbog dijagnoze koju je muževa dr stavila na uputnicu (muška neplodnost) morao slat krv za Zagreb dalje pa smo čekali i te genetske nalaze. I evo sad službeno imamo sve 🙈
Zanima me jeli tko bio u zadnje vrijeme u postupcima u Splitu? Čujem da ih radi troje samo. Da je luda kuća. Zanima me jeli istina. Ne želim niti riskirati preko uputnica. Ako je već loše radije bih krenila za Zagreb dalje nego riskirala.
Čestitke svim curama. Dosta sam toga propustila🥲🫂
Hello, hello :)
JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi... Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje.
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Drage cure, sretna i blagoslovljena Nova 2024. Godina i nek nam svima naše najveće želje 🫂❤️
Ja se javljam napokon nakon dugo vremena jer imamo sve nalaze. Tortura živa sa kariogramom. Uredan nalaz na kraju zbog dijagnoze koju je muževa dr stavila na uputnicu (muška neplodnost) morao slat krv za Zagreb dalje pa smo čekali i te genetske nalaze. I evo sad službeno imamo sve 🙈
Zanima me jeli tko bio u zadnje vrijeme u postupcima u Splitu? Čujem da ih radi troje samo. Da je luda kuća. Zanima me jeli istina. Ne želim niti riskirati preko uputnica. Ako je već loše radije bih krenila za Zagreb dalje nego riskirala.
JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi… Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje.
Heeeej🤗
Je je,na Kbc mislim. Ja sam sada trenutno kod dr. Šunj. Kod koga si ti?
Ništa ne znači ko te vodi na kraju ali ono😅
Znalo je bit ludih dana dok sam ja bila tamo. I evo razvuklo se od zadnjeg postupka. Dok smo dobili termin za kariogram,pa doso nalaz. Samo to je trajalo 5-6 mjeseci.
Naručit ću se na kontrolu dole pa ćemo vidit 🙈
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Curke na apoteka.hr Novalac je na 30% do 15.1.kome treba🤗
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi… Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje.
Heeeej🤗
Je je,na Kbc mislim. Ja sam sada trenutno kod dr. Šunj. Kod koga si ti?
Ništa ne znači ko te vodi na kraju ali ono😅
Znalo je bit ludih dana dok sam ja bila tamo. I evo razvuklo se od zadnjeg postupka. Dok smo dobili termin za kariogram,pa doso nalaz. Samo to je trajalo 5-6 mjeseci.
Naručit ću se na kontrolu dole pa ćemo vidit 🙈
I mene je vodila Sunj, transfer Mimica. Ona mi je bila sva u dimu, nikako pohvatati sto govori, sto trebam, koliko je folikula, koje su velicine, koji jajnik, kad je aspiracija, kaze u nedjelju na Bozic, Bozic je u ponedjeljak, zapravo misli na Badnjak, napise u papirima u subotu, sve zbrckano ali se dosta angazirala bila oko mene, trazila da dolazim i na redovne folikulometrije i onda opet u njenu smjenu, stvarno mi je ok bila. Aspiraciju mi je radila cini mi se embriologinja Andrea, barem sam nju vidjela da se muva oko mene ali su me tako jako uslagirali da nisam znala gdje sam, kamoli tko mi sto radi. Mimica na transferu, sasvim korektan.
Nekako sestre odrade najvise toga, a one su stvarno bile super. Mozda je bila manja guzva jer su bili blagdani ali bas mi je bilo sve mirno i za cas odradjeno.
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila high
Vitara čestitke na prinovi💞🥰.
Ja sam ozdravila, što se tiče prehlade. Danas sam bila u bolnici jer ne moj ginekolog ponovno poslao u bolnicu jer se nakon medikamentnog nisam skroz očistila tj ostalo je nešto veličine cca 1cm.
Uglavnom dr u bolnici (e žene da ga vidite 😋, stvarno ne gledam muškarce kao seksualne objekte ali ovaj 🙃 divan je) je rekao da me neće kiretirati zbog tog cm nego je rekao da pričekamo mjesečnicu pa ako onda sve ne ide da će me na vakum.... Dr je bio ljubazan i rekao je da razumije da želim da se ovo što prije riješi jer imam 37g...
A što se tiče moje psihe, uskoro postajem tetka. Išla sam kupovati neke stvari za bebi u da iskoristim ova sniženja... Pa sam tako otišla i na razgovor kod poznate zagrebačke psihologinje i bolje da nisam tamo išla. Žena me slomila. Rekla mi je da se trebam početi priprema na to da možda nikad neću biti biološka majka nekome. Da ću svoju tugu zauvijek nositi u sebi. Da tuga nije nešto što može proći... Svjesna sam ja svih tih okolnosti ali se baš loše osjećam nakon tog razgovora. Najgluplje potrošenih 50e ikada. Bolje da sam si haljinu kupila, sad bi bila sretna sa novom haljinom.
Sutra, tj danas idemo izvaditi u petrovu nove nalaze, muž i ja. Onda mi još fali papa test i brisevi i samo da se maternica očisti i mogu u novi postupak. Planiram 2 u ovoj godini 💪.
Treba rokati 🥳
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Jutro curke, sorry na ne javljanju jucer ali dan je bio 100/h pa sam nakon bolnice 3 sata prespavala🙆🏻♀️
Hvala sto brinete ❤️
Prije svega da ne zaboravim, mislim da je Rolica pitala za Novalac i sada je na akciji pa ko treba, narucite😊
https://apoteka.hr/products/novalac-prenatal
.
Dobrodosle nove curke i zelim vam da sto prije ostvarite svoje snive🥰
Bubice bit ce to sve ok, javljaj🥰😘
Korni ta druzenja nikako docekat i onda prodje brzo, rekli su mi jucer da ce ova zastopanost proci odma po porodu🥳🥳🥳 veselim se da prodisem na nos opet😁😁
Npelice joj veselje je to uredjivanje, uzivaj ❤️
Propustila sam ime, za koje ste se odlucili?💝
Super kako vec znate, mi smo se nacekali🙈
Bebolina❤️😘
.
Meni je u TA proslo sve odlicno, termin ostaje 15.01. i moram doci ranom zorom 🙆🏻♀️
Ugl, odma sam dobila interne uputnice i sve obavila prije operacije u bolnici, ali tih 3000 koraka i sa 1 kata u suteren pa 2. Kat pa stari dio bolnice pa novi me satro🤣
Nahodala se tako da kad sam dosla kod anesteziologa sam imala tlak 140/90🤣, a po dolasku u bolnicu moj standardni 115/75. Ugle rekla sam da je to zato kaj sam upravo otrcala maraton🤣
Moji svi nalazi su u redu (imam nize zeljezo jos uvijek ali smo ga digli prihvatljivo), ekg super i odgovor za vrstu anestezije nisam dobila konkretan.
Kaze da to sve ovisi od anesteziologa i da netko moze odbiti pikanje radi ostecenja ali da bi on pokusao jer je to bolje za moj oporavak i bebu. Vjerojatno se nece uspjeti iz prve, ali kaze vrijedi ookusati i svi dr. su vise za spinalnu.
Pripremamo se kao na opcu, pa ako uspije spinalna super, ako ne, kaze mi vas porodit moramo🤭
No shit😁
Ugl sve nalaze opet na porod pa ce odluciti ta/taj koji bude na operaciji.
Ugl. to je to za sad i ovaj tjedan mirovanje i laganini da ne potaknem nesto ranije🙈
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Anii zaboravila sam, evo slikice, mislioca🤣
https://ibb.co/NW7Fmk0
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Jutro curke, sorry na ne javljanju jucer ali dan je bio 100/h pa sam nakon bolnice 3 sata prespavala🙆🏻♀️
Hvala sto brinete ❤️
Prije svega da ne zaboravim, mislim da je Rolica pitala za Novalac i sada je na akciji pa ko treba, narucite😊
https://apoteka.hr/products/novalac-prenatal
.
Dobrodosle nove curke i zelim vam da sto prije ostvarite svoje snive🥰
Bubice bit ce to sve ok, javljaj🥰😘
Korni ta druzenja nikako docekat i onda prodje brzo, rekli su mi jucer da ce ova zastopanost proci odma po porodu🥳🥳🥳 veselim se da prodisem na nos opet😁😁
Npelice joj veselje je to uredjivanje, uzivaj ❤️
Propustila sam ime, za koje ste se odlucili?💝
Super kako vec znate, mi smo se nacekali🙈
Bebolina❤️😘
.
Meni je u TA proslo sve odlicno, termin ostaje 15.01. i moram doci ranom zorom 🙆🏻♀️
Ugl, odma sam dobila interne uputnice i sve obavila prije operacije u bolnici, ali tih 3000 koraka i sa 1 kata u suteren pa 2. Kat pa stari dio bolnice pa novi me satro🤣
Nahodala se tako da kad sam dosla kod anesteziologa sam imala tlak 140/90🤣, a po dolasku u bolnicu moj standardni 115/75. Ugle rekla sam da je to zato kaj sam upravo otrcala maraton🤣
Moji svi nalazi su u redu (imam nize zeljezo jos uvijek ali smo ga digli prihvatljivo), ekg super i odgovor za vrstu anestezije nisam dobila konkretan.
Kaze da to sve ovisi od anesteziologa i da netko moze odbiti pikanje radi ostecenja ali da bi on pokusao jer je to bolje za moj oporavak i bebu. Vjerojatno se nece uspjeti iz prve, ali kaze vrijedi ookusati i svi dr. su vise za spinalnu.
Pripremamo se kao na opcu, pa ako uspije spinalna super, ako ne, kaze mi vas porodit moramo🤭
No shit😁
Ugl sve nalaze opet na porod pa ce odluciti ta/taj koji bude na operaciji.
Ugl. to je to za sad i ovaj tjedan mirovanje i laganini da ne potaknem nesto ranije🙈
Aaaa kakav mislioc🤗🤗 juuuj još malo, jako malo. Jesi uzbuđena? Kako se osjećaš? Sada samo lagano, vrijeme leti kao ludo 🤗 Neka sve prođe u redu, i da brzo budete doma ti i L. 🩵🤗
Daaa, brzo nam je došlo, naša curica je Noemi 🩷
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sortiraj odgovore
Najstariji