👧 sve ok
🧔♂️ sve ok
AIH ❌
AIH ❌
Pozdrav cure ,
Nova sam na ovu temu pa bih se malo raspitala imali netko da ide u polikliniku Škvorc , kakvi su dojmovi i vasa iskustva ?
Ja sam odradila dva IUI oba neuspjesna i u sjecnju me ceka prvi postupak IVF .
Hvala vam 🤗
Hej, da li si bila na konzultacijama već?
Mi smo dobili termin početkom siječnja, kod doktorice Zlodi Hršak, da li je netko bio kod nje da mi kaže dojmove?
Nisam baš sestru shvatila kada mi je rekla da si provjerim za listu preko HZZO-a, valjda da li smo upali ili što? Kod njih je prijava do kraja ovog mjeseca, sestra je samo zapisala moje podatke i broj telefona, za D1 uputnicu je rekla da zatražim nakon odrađenih konzultacija.
Luna kako si nakon transfera?
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
9.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
3.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
9.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
9.2025. ⏳️
Curke moje ❤️ procitala sam sve, i mogu potvrditi da imam trudnicki mozak🙈 sve sam zaboravila. 🤷♀️
Stela uzivaj na druskanju❤️
Tikvica ljubice naša slatka❤️❤️
Saniii dobri duhu naš ❤️
Neznam više šta sam i htjela, a šta nisam, u svakom slučaju sretno svima ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sani moja,zar bi iko ikada mogao tebe pogresno shvatiti, ti si Sunce ovog foruma,htela sam samo da dam vetar u ledja drugim curama jer NEMA GARANCIJE....ali treba probati....
Svu srecu ovoga Sveta ti zelim i bicu na forumu dok ti ne budes T.....a to je jako brzoooooo.
Ako ikad zatrebas ili se odlucis za korak dalje tu sam ako bilo sta trebas.
Ne samo ti nego sve cure.
Cure imam prolutex 2 kutije treba li nekom, meni je dobar progesteron i nisu mi ga uveli na kraju.
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro cure,
Meni ovaj smedji iscjedak jos ne prestaje.. jucer zvala u kliniku i rekli su mi da jos ima nade do petka da se strpim i da uzimam progestan dalje i da mislim pozitivno.. al to je tako tesko muz li je rekao da ce mi uzet mobitel da prestane guglat sve moguce i da mislim kako ce u petak sve biti dobro i ako ne bude idemo dalje.. al ja cim vidim ovaj glupi smedji iscjedak u plac krenem.
Samo se nadam da ce nestat 💆♀️
Jutro cure,
Meni ovaj smedji iscjedak jos ne prestaje.. jucer zvala u kliniku i rekli su mi da jos ima nade do petka da se strpim i da uzimam progestan dalje i da mislim pozitivno.. al to je tako tesko muz li je rekao da ce mi uzet mobitel da prestane guglat sve moguce i da mislim kako ce u petak sve biti dobro i ako ne bude idemo dalje.. al ja cim vidim ovaj glupi smedji iscjedak u plac krenem.
Prestani Googlat, znam da je teško, jer sve mi to radimo, ali samo si brigu stvaras. Nadam se da ce sve biti dobro❤️ misli pozitivno❤️
Možeš molim te urediti potpis, imaš na prvim stranicama upute kako, da te lakše pratimo, ima nas previše, i ne mogu se svega sjetiti.. ❤️
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
https://ibb.co/vzS8BWk
Evo i nas 🫣 7w1d. 9.01. Ponovni uzv. Izgleda da se jedan embriona primio a drugi ne ali je rekla da je moguće da se drugi sakrio pa će znati točno na idućoj kontroli 😊😊
Beta 9 dnt ➡️ 132 14 dnt ➡️ 991
Nifty low risk, stiže dečko 💙
Evo i nas 🫣 7w1d. 9.01. Ponovni uzv. Izgleda da se jedan embriona primio a drugi ne ali je rekla da je moguće da se drugi sakrio pa će znati točno na idućoj kontroli 😊😊
Ma juuuj❤️❤️ neka I dalje sve bude u redu 🤗🤗
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
Ajme meni koja slikiccaaaaaaa❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Sretno sretno dalje!
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Jutro cure,
Uredi potpis da vidimo u kojoj si fazi, kako bi cure mogle da ti daju konkretniji savet. Nemoj plakati znam da je tesko i sve znamo taj osecaj samo ne panicari jer mozda je sve ok. Koji je dan transfera?
👧 sve ok
🧔♂️ sve ok
AIH ❌
AIH ❌
Pozdrav cure ,
Nova sam na ovu temu pa bih se malo raspitala imali netko da ide u polikliniku Škvorc , kakvi su dojmovi i vasa iskustva ?
Ja sam odradila dva IUI oba neuspjesna i u sjecnju me ceka prvi postupak IVF .
Hvala vam 🤗
Ja idem kod Škvorca, tamo sam se prebacila kad sam saznala da mogu preko uputnice. Ali to mi je bio zadnji postupak koji mi je bio preostao preko HZZO-a. Bio je uspješan! Kad je curica napunila 2 godine opet sam se vratila ali sada placam imala sam do sad jedan prirodni icsi i tri stimulirana icsi..za sad bez trudnoće najvjerojatnije cemo pokušati još jednom.
Sortiraj odgovore
Najstariji