korni, Tikvica - hvala na bodrenju i slikovitom opisu
Vitara - hvala na opisu tvog iskutva i savjetu da tražim konkretnije droge za više od dva folikula. Ja sam toliko istresirana bolovima od svoje bolesti, da više uopće ne znam koliko zapravo mogu podnjeti, najobičniji HyCoSy na VV bio j* bolan! Smijem li pitati zašto si otišla s VV? Ja sam nekako po inerciji, dok sam se još uvijek nadala da ćemo uspjeti prirodno i samo htjela čekirati hormone, otišla tamo i sad se stalno pitam jesam li na dobrom mjestu, iako su svi na odjelu jako dragi.
DOMLeon - e ovo je utjeha! Ali čekaj, ti si svojevoljno tražila aspiraciju 9 komada bez anestezije ili samte krivo skužila? Kako je to bilo? Ja sam kod doktorice Planinić. Ima itko iskustva kod nje? Ti si svoju aktualnu trudnoću ostvarila tamo?
Hvala svima, jednom kad ozbiljno krene moj put, možda vam se obratim za još pokoji savjet, isčitala sam cijelu temu, sad imam osjećaj da znam još manje nego prije.
Oboje 33 godine.
AMH 5,5 / LH 2,9 / FSH 9.2 / povišen DHEAS (pmol/L)
AI bolest zglobova
Solgar prenatal + CQ10 + omega
12/22 biokemijska
01/23 HyCoSy na VV uredan
VV - IVF u prirodnom ciklusu (Clomid + štoperica)
Beta mi je 30,7. Svei se cini da je opet biokemijska 😭
Naravno da može biti biokemijska to i sama znaš, a isto tako može biti i trudnoca na kraju ,pa da se to lijepo podupla preostaje ti samo cekati. Drzim fige da se podupla i da bude lijepi troznamenkasti broj. Ja da sam na tvoje mjesto cekala bi 13. dan i tada izvadila trebala bi biti 120 tada a 15.dan 240 zato možda i ima nade . Ako ne možeš cekati onda prekosutra opet izvadi
Beta mi je 30,7. Svei se cini da je opet biokemijska 😭
Naravno da može biti biokemijska to i sama znaš, a isto tako može biti i trudnoca na kraju ,pa da se to lijepo podupla preostaje ti samo cekati. Drzim fige da se podupla i da bude lijepi troznamenkasti broj. Ja da sam na tvoje mjesto cekala bi 13. dan i tada izvadila trebala bi biti 120 tada a 15.dan 240 zato možda i ima nade . Ako ne možeš cekati onda prekosutra opet izvadi
A prekosutra je ionako nedjelja pa nemam izbora nego cekati ponedjeljak u nadi da ce biti tako kako pises ❤️
Pozdrav opet cure
Primila sam stopericu prije 9 dana
Radila sam test nakon 7 i nije se beta hcg vidio. Test je bio negativan
Radila sam opet test danas dva dana nakon i pokazala se blijeda crtica.
Za 6 dana moram dobit stvari te sam radila rani test?
Jel moguce da je pozitivan 9 dana zbog stoperice?
Stela hvala ti i ja se nadam da ce biti sa srecom 😊♥️
Tikvice, lucky, slazem se za dr. L. Priznajem da mi nije bio 1.odabir, ali nakon što su me ostale privatne klinike otpilile na razne nacine (platite konzultacije da vam kazemo hzzo listu cekanja - wtf?!, pa nadalje nece nista reci vec "pogledajte si na webu vam pise", do neodgovaranja na mailove i kratkih otkantavanja...pa nije to jeftina niti lagana igra), a dr L. je kod 1.poziva ostavio odlican dojam, sve je mirno ispitao i rekao da ce pogledati SVU dokumentaciju (ne samo stitnjacu, debljinu i jos 1-2 stavke kao neki). Plus smijesno ali osvojio me i zatp jer ne nosi doktorsku bijelu kutu, to kad vidim mi je vec pola 12 🤣 Evo, cisto da opisem zasto sam se na kraju odlucila za njega 😊
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Nove i stare cure, dobrodošle 🤗
Svim curama koje startaju iduće godine, neka vam
2024.g. donese vašu srećicu 🍀🤞🥰
Tanjanja, daaaa, i prvi put u svježem postupku i sad drugi put u FET-u, uspjelo od prve ❤️ Mislim da smo mi zbilja jedni od rijetkih sretnika kojima se to dogodilo 😊 Što se tiče vraćanja embrija, i meni su taj prvi put vraćali trodnevni, uvijek kažu doktori da su veće šanse u maternici nego vani tako da držim fige da ti uspije 🤞🥰
Mehro, dobro sam, hvala na pitanju 😘 Jedino što mi je stvarno sve teže, sad me počela i kralježnica mučiti, do sad nije, tako da još uz ove proširene vene ne znam jel bi sjela, stajala ili ležala 😁 Ali dobro, sve ćemo pretrpjeti 👍
Korni, Anii, Stela, Tikvice, super za preglede, samo neka tako i ostane 🥰
Ivka33, sretno u ponedjeljak 😊
Tera, super brojkica 🥳
DomLeon, Kali je praaaavi mali bombončić 🥰❤️ Kako je s dvije male bebice?
Monny, ja sam i smeđarila, a onda i krvarila na početku trudnoće pa evo me gdje sam već 😊 Također nisu našli uzrok krvarenja, najvjerojatnije se radilo o nekim žilicima koje su pukle 🤷
Johica, ma beta rastura, sretno dalje 👍🍀
Daja12, žao mi je... 😔
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
DomLeon jesi ti obje bebice u potpomognutoj dobila ili?

7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
EasyGoing, neka si i to odradila, sad možeš mirne duše u nove pobjede iduće godine, sretno 🥰🍀
LeeLoo, čestitam na maloj mrvici, neka ti je i dalje sve u najboljem redu 😊
Petra, svjesna si svega, ali iskreno se nadam i držim 🤞 da beta u ponedjeljak iznenadi 😘
Lucky, sretno i tebi 😊❤️
Luna, samo neka testić lijepo tamni 😉 I da beta raste i lijepo se dupla 🍀
...
Ja sam ovih dana skroz u gužvi, curka je ozdravila pa ja odmah na posao, a tamo ludnica, ne znam što bih prije napravila 🥴 Pa obavi ono, pa obavi ono tako da jedva čekam Božić i malo predaha 😊 Idem sad konačno ažurirati listu...
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Lucky, sretno!!! U tih 7 je sigurno tvoja sreća. 🤞🤞🤞
Petra, sretno i tebi. 🤞🤞 Ja sam imala 4 biokemijske. U ovoj trudnoći prva beta je bila 60. Očekivala sam isto, ali iznenadilo me. Neka i tebe iznenadi. 🤞🤞
Pebbles, otišla sam s VV zato što mi dr u 1 prirodnom i 1 stimuliranom nije uspjela uhvatiti ni jednu js. U stimuliranom mi je dala premale doze hormona i bila su samo 2 folikula.
👩40, 👱♂️41, 👦 8 g, pokušavamo 4 g
Amh 31, IR, mthfr, PAI-1 4G/5G homozigot
Ostali nalazi u redu.
2 aih, 1 prirodni, 4 ivf-a
4 biokemijske
4/23 prirodna trudnoća
Stiže curica. 💓
5.1. 2024. s 38+4 stigla L, sc
Bubica to je tako lijepo i stvarno ste ti i tvoj muz srecnici! Jesi li imala neke simptome prije izostanka M? I posto sam na bolovanju koliko je setnje preporucljivo u jednom danu? Ne bih da pretjeram ali nije ok ni da lezim

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 pergoveris, ET 2 bc, 1 🐧
10.12 ➕ beta 14dnt 2143,16dnt 5914 dolazi nam 💙
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji