Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bubica1
    15. Prosinac 2023. 19:40

PROSINAC
    Ivka33 ET 18.12.
    Bubica1 GUK profil 19.12.
    Bubica1 UZV 20.12.
    Gabby UZV 20.12.
    NPelica UZV 29.12.
    Ivkaa Novi postupak 12/23
    SIJEČANJ
    Korni UZV 08.01.
    Faith UZV 09.01.
    Jurky UZV 17.01.

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Bubica1
    15. Prosinac 2023. 19:47

Stela, Tikvice, Anii i ostale naše trudnice, pišite nove termine za listu 😉 
    I naravno, ako sam koga izostavila, vičite 😁
    Tanjanja, nikakvih baš konkretnih simptoma nisam imala, a što se tiče kretanja, uvijek je bolje da se krećeš nego da ležiš. Najbitnije je da ne dižeš teško i da se ne izlažeš nekom pretjeranom naporu. 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

Flowerson 🌸
    15. Prosinac 2023. 19:52

Licky, bas sam dosla skicnut da vidim sto ima i baš naidem na tvoj post ❤️ sigurna sam da ćeš dočekat svoju bebu, drži se doktora L ako imas povjerenja u njega, na kraju je stvar sreće koja blastica će bit dobitna. Nadam se uskoro tvom plusicu ❤️🙏
    Tikvica, Stela, Bubica, Vitara još malo stižu vaše bebe 😍. Ne mogu vjerovati da imam bebu već više od 2 mjeseca 🙆‍♀️ Malo nam je lakše, manje plače i grčevi popuštaju, danas smo ju cijepili pa je malo kenjkava cijeli dan, al dobro...ide na bolje, ovo je nesto najteže na svijetu što sam morala radit, al vrijedi kad se doceka osmijeh, gugutanje, hvatanje rukicama 🥰
    Sretno svim ostalim trudnicama, nisam sve pohvatala, al vidim da vas ima! 🙏 
    Također, želim svima koje još čekaju svoju srećicu da ne čekaju još dugo ❤️
    .
    Ja cu vjerojatno za godinu dana ić po sljedeću blasticu, nevjerojatno mi je kad gledam svoju malenu od pomisli da me tamo u bolnici čekaju potencijalno jos 3 bebice, ne mogu ih ostaviti 🥺

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Maus
    15. Prosinac 2023. 22:55

boka

Pozdrav opet cure
    Primila sam stopericu prije 9 dana
    Radila sam test nakon 7 i nije se beta hcg vidio. Test je bio negativan
    Radila sam opet test danas dva dana nakon i pokazala se blijeda crtica.
    Za 6 dana moram dobit stvari te sam radila rani test?
    Jel moguce da je pozitivan 9 dana zbog stoperice?

Nije zbog štoperice onda bi bio i sedmi dan pozitivan

ivkaa
    16. Prosinac 2023. 08:18

Ivka33

Hvala cure na ljepim zeljama ocekivam da u 2024 ulazim s pozitivnom betom … ivkasta je bilo na pregledu ?
    Zene iduca godina je nasa idemo samo hrabro ❤️❤️❤️

Idem jutros opet, vjerojatno veceras dajem stopericu, u pon aspiracija.
    Rekla mi je da me cista ne zabrinjava, i okrenula se pozitivnim stranama i eto. Tako da se vjerojatno vidimo u pon😅

🙋‍♀️ 29 god, AMH 18 pmol/L, kariogram ✅️
    💁‍♂️ 37 god - normozoospermia, kariogram ✅️
    -pokusavamo od kraja 2020. god.
    KBC Split
    7/23 IVF 💉 gonal 150 i cetrotide
    8/23 ET ❌️
    9/23 FET ❌️
    12/23 IVF 💉 gonal 300 i cetrotide
    12/23 ET ❌️
    8/24 IVF 💉pergoveris 150 i cetrotide 3❄️
    10/24 FET ⏳️

pčeliCa300
    16. Prosinac 2023. 08:19

Pozdrav  nova sam na ovoj temi.
    vrlo kratko sam bila na temi lovci na ovulacije, ali po svemu sudeći lovljenje ovulacije lh trakicama kod mene nece biti moguce.
    Nedavno sam prestala piti kontracepciju (PCOS) i obavila pregled kod ginekologice. Uputila me vaditi krv - kad ono AMH 1,13 ug/l.  rekla mi je ginekologice da "spontana" trudnoca nije moguca. Moram Ici na konzultacije u KBC.
    Nisam očekivala ovako nesto  te sam potpuno neinformirana o ovoj temi i ne znam sto me ceka...

Moze li mi netko objasniti sto mogu ocekivati na konzultacijama te da li moram prije obaviti jos neke pretrage ili ce me na to uputiti prilikom prvih konzultacija?

Ima li netko u grupi ovako nizak AMH te moze li podijeliti svoje iskustvo samnom?

Puno vam hvala i nadam se da me primate u grupu 

NPelica
    16. Prosinac 2023. 08:41

Jutro curke 🤗 
    Vidim puno novih, dobrodošle i čim prije otišle na ljepše teme ❤️ 
    Žao mi je za svaku negativnu betu ❤️ 
    Čestitke na lijepim testicima. ❤️ 
    Tikvica još malo i beban je tu❤️ neka te prođu tegobe, i neka sve bude u redu, veselimo se upoznati baby L ❤️ 
    Stela_M nadam se da si mi dobro, šaljem 🤗😘 
    Saniii ❤️ 
    Flowerson drago mi je da si se javila❤️ uzivaj u druskanju sa A🩷🤗 

Pčelice i ja imam skoro takav AMH, ali već smo naučili da AMH nije bitan, nego koliko imaš antralaca. Što se tiče spontane trudnoće, to ti nitko ne može reći, bilo je tu primjera gdje su cure ostale spontano trudne i sa niskim AMH i lošim spermiogramom.  🤗
    Na konzultacijama ćeš vjerojatno obavit UZV te ce te uputit u pretrage koje moraš obavit prije kretanja u postupak. Partner spermiogram,  te tvoji hormoni, stitnjaca, brisevi.... gdje si u postupku? Ne brini, ovdje nas ima puno, I bit ćemo ti podrška u tvojem nadam se kratkom putu ❤️ 
    Sretno curke svima ❤️ pratim vas iz sjene i navijam za vas ❤️ 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

Stela_M
    16. Prosinac 2023. 09:43

Flo baš mi je drago što si se javila I da je napokon došao period guštanja, uživajte a onda uskoro po bebu broj 2 🤭🥰
    NPelica dobro sam mucim se sa tim spavanjem jutros sam se probudila u 04,30 valjda sam se u snu nezgodno okrenula pa me dole nešto jako boljelo i više nisam mogla zaspati 🙄🤷‍♀️
    Tikvice hahhaha lijepo sam ti ja rekla da si ti optimistična žena ako mislim da će ti ulošci i sve drugo stati u malu torbu 🤣🤣
    Bubice ja ti još ne znam kada mi je idući pregled jer se nisam još naručila u TA, doduše nisam još ni uputnicu tražila pa ću se pokrenuti idući tj 🙈 
    Leloo nema na čemu znam da većina dr nije baš za suplemente osim onih osnovnih ali ja vidim po sebi kakav je bio rezultat kada sam pila vit, i rez kada nisam, ne kažem da je samo do toga ima tu više faktora,ali vjerujem da su mi pomogli pa i ako nisu i ako je to sve u mojoj glavi nema veze bitno da dođemo do cilja 🤭🥰
    Sretno cure svima u svim fazama🙏🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    16. Prosinac 2023. 09:52

pčeliCa300

Pozdravnova sam na ovoj temi.
    vrlo kratko sam bila na temi lovci na ovulacije, ali po svemu sudeći lovljenje ovulacije lh trakicama kod mene nece biti moguce.
    Nedavno sam prestala piti kontracepciju (PCOS) i obavila pregled kod ginekologice. Uputila me vaditi krv - kad ono AMH 1,13 ug/l.rekla mi je ginekologice da "spontana" trudnoca nije moguca. Moram Ici na konzultacije u KBC.
    Nisam očekivala ovako nesto te sam potpuno neinformirana o ovoj temi i ne znam sto me ceka…

Moze li mi netko objasniti sto mogu ocekivati na konzultacijama te da li moram prije obaviti jos neke pretrage ili ce me na to uputiti prilikom prvih konzultacija?

Ima li netko u grupi ovako nizak AMH te moze li podijeliti svoje iskustvo samnom?

Puno vam hvala i nadam se da me primate u grupu

Pozz i dobrodošla, malo mi je netipično ako imaš pcos da imaš nizak amh pa jel znaš možda kako ti izgledaju jajnici na uzv, koliko imaš antralnih folikula, kakav ti je status hormona? Da bi se postavila pcos dijagnoza mora se zadovoljiti više kriterija od toga da jajnici izgledaju policistično, da imaš hormonalni dizbalans gdje su najčešće ili inverzija lh i fsh ili pak povišeni androgeni hormoni, anovulacijski ciklusi itd... ne mora nužno naravno značiti da svaka žena sa pcos ima sve što sam ti nabrojala ali uz pcos kao sindrom se najveće veže visok amh I puno antralnih folikula na uzv 🙄

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

pčeliCa300
    16. Prosinac 2023. 10:11

NPelica hvala na dobrodošlici ❤️ ..stvarno sam nova u svemu ovome i nisam obavila nikakve pretrage osim vadenja hormona i UZV. Hvala ti na pojasnjenju  Pricekati cu konzultacije pa ce me oni uputiti sto i kako dalje. Ici cu u KBC Ri.
    Stela_M hvala na informacijama. Navela podatke koje su im za sada dali. Nadam se da ce mi nakon konzultacija i pretraga pojasniti stanje i o cemu se radi 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI